Cum sa nu mai iubesti un baiat pe care nu-l poti avea

Sentimentele nerecunoscute sau respinse pot provoca dureri. Dacă ți-ai rupt inima, probabil că vrei să găsești o cale rapidă de a scăpa de aceste sentimente nedorite. În timp ce nu veți putea controla pe deplin modul în care vă simțiți, puteți lua măsuri pentru a obține o perspectivă și pentru a continua. Încercați să vă ocupați în perioada ulterioară, astfel încât să păstrați aceste gânduri nedorite până când sunteți gata să vă ocupați de lucruri. Odată ce sunteți gata să faceți față durerii, încercați să lucrați cu emoțiile. Recunoașteți că vă simțiți durerea, dar nu încercați să luați respingerea ca pe ceva personal. Cu timpul puteți continua. Nu mai vorbiti cu tipul pe care-l placi temporar si cautati sprijin din partea prietenilor si familiei.

pași

Partea 1
Țineți gânduri nedorite

Imaginea intitulată Deal cu un prieten ex care dorește mai mult spațiu Pasul 16
1
Rămâi ocupat tot timpul. Când vine vorba de lipsa de iubire, distragerea vă poate ajuta. Evaluați implicarea într-un nou hobby după respingere. Străduiți-vă să vă mențineți ocupați în timpul zilei. Dacă nu vă ocupați, este foarte probabil să începeți să meditați și să aveți gânduri negative despre băiat și despre voi înșivă.
 • Implicați-vă în hobby-urile pe care le bucurați. Dacă sunteți interesat în tricotat, începe un nou proiect de țesut. Dacă sunteți cineva care preferă activități în aer liber, să vă implicați în drumeții.
 • Încercați să rămâneți angajați într-un hobby pentru cea mai mare parte a zilei când nu aveți nimic de făcut. Când este posibil să începeți să aveți gânduri enervante, găsiți ceva de făcut. Dacă sunteți treaz noaptea gândindu-vă de ce a greșit și de ce, citiți în schimb o carte sau ascultați o transmisie multimedia pe telefon.
 • Imagine cu denumirea Face Yoga at Home Pasul 27
  2
  Alăturați-vă unei clase Întâlnirea cu oameni noi și explorarea de noi activități vă pot menține, de asemenea, ocupați. Luați în considerare aderarea la o clasă și participarea la activități din comunitatea dvs. Vizitați un centru comunitar local și vedeți ce oferă. De exemplu, o activitate cum ar fi o clasă de gătit vă poate ajuta să vă lărgi cercul social și să vă faceți prieteni noi. Un nou cerc social poate ține băiatul care te-a respins de minte. Cu timpul, ceea ce simțiți pentru el va dispărea.
 • Imagine intitulată Boost Self Esteem după o pauză de sus Pasul 2
  3
  Pleacă de la sentimentele tale. Nu veți putea controla sau elimina complet sentimentele. Totuși, schimbarea felului în care vă gândiți la sentimentele voastre interioare vă poate ajuta să scăpați puțin de ele. Încearcă să te gândești la sentimentele tale ca și cum ar fi fost o parte terță în locul unei părți din tine. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți o anumită distanță.
 • Gândiți-vă la sentimentele voastre ca și cum ar fi o terță parte intruzivă care vă întrerupe continuu gândurile și emoțiile. De exemplu, dacă aveți o zi bună și apar brusc gânduri nedorite, gândiți-vă la ceva: "Iată din nou acea forță care mă deranjează".
 • Acest lucru poate părea ciudat la început - cu toate acestea, cu puțină practică o puteți face aproape inconștient. Vă poate oferi o distanță adecvată a emoțiilor dvs., ceea ce vă va permite să vă deplasați înainte.
 • Image cu titlul Paint on Canvas Pasul 12
  4
  Faceți sentimentele respingerii capturați o artă. Lipsa iubirii poate fi o sursă importantă de inspirație pentru activitățile artistice. Dacă sunteți deja o persoană artistică prin natură, exprimați-vă lipsa de dragoste în munca voastră. Dacă nu ați avut niciodată înclinații deosebit de artistice, asumați suferința ca o oportunitate de a vă încerca mâna la ceva de genul pictura, desenul sau scrisul.
 • Scrie despre dragoste nerecuperată. Dacă sunteți un muzician, un poet sau alt tip de scriitor, respingerea poate duce la o mare poezie, cântec sau poveste.
 • Vopsea sau desen. Mulți oameni care gândesc în termeni mai abstracți consideră că pictura sau tragerea sentimentelor ajută la rezolvarea situației.
 • Găsiți o formă de artă care vă este naturală și permiteți frustrările și lipsa dragostei să acționeze ca muza voastră.
 • Imagine cu titlul Deal cu un prieten ex care vrea mai mult spațiu Pasul 11
  5
  Încearcă să ai o întâlnire obișnuită. Poate fi dificil să se găsească o relație serioasă atunci când cineva se recuperează de la o pierdere. Cu toate acestea, întâlnirile casual pot fi utile. O întâlnire casual vă poate ajuta să vă simțiți atrăgători și iubiți din nou. Acest lucru ar putea face ca sentimentele tale de pierdere să fie mai puțin dureroase.
 • Adresați-vă prietenilor să vă alăture cu cineva. Prietenii dvs. pot cunoaște pe cineva care se află într-o situație similară și care caută întâlniri ușoare și ușoare.
 • Puteți încerca, de asemenea, dating online, dacă vă simțiți confortabil. Doar asigurați-vă că întâlniți un nou partener romantic într-un loc public înainte de a vă întâlni într-un loc privat.
 • De asemenea, puteți merge singur la un eveniment social și puteți încerca să flirtați cu un străin.
 • Partea 2
  Faceți-vă cu sentimentele voastre

  Imaginea intitulată Boost Self Esteem după o pauză de sus Pasul 5
  1
  Acceptați durerea Odată ce sunteți gata să vă faceți față sentimentelor, acceptați că vă simțiți durere. Respingerea doare pe toată lumea și nu puteți ignora durerea pe termen nelimitat. Petreceți ceva timp acceptând că sunteți răniți și că vă confruntați cu sentimente negative în loc să le ignorați.
  • Acceptă că ai fost rănit și ai grijă de tine. Dă-ți timp să plângi Încercați să fiți drăguți cu voi. Oferiți-vă un cadou, de exemplu, o plimbare lungă în pace sau o baie relaxantă.
  • Nu te aștepta prea mult de la tine foarte curând. Poate vă simțiți trist și deprimat pentru o vreme. Ar fi foarte normal. Nu puneți prea multă presiune pentru a ridica spiritele. Dă-ți timp să plângi


 • Imagine cu titlul Iartă-i un promisor Breaker Pasul 8
  2
  Recunoașteți că nu sunteți singuri. Uneori poate ajuta să știe că alte persoane s-au aflat într-o situație similară. Majoritatea oamenilor, la un moment dat în viața lor, vor avea sentimente nereparabile pentru o altă persoană. Încercați să vă amintiți că situația dvs. este comună și că alți oameni l-au trecut și au trecut mai departe.
 • Asta vă poate ajuta să ajungeți la alții. Dacă știți pe cineva rănit într-un mod similar, discutați cu el sau cu el.
 • Vorbiți cu rudele în vârstă, de asemenea, vă poate ajuta. Mulți oameni, când erau mai tineri, se confruntau cu romante nerecuperate. Încercați să vă adresați persoanelor mai în vârstă.
 • Imaginea intitulată Boost Self Esteem After a Break Up Pasul 21
  3
  Nu presupuneți respingerea personală. Este mai ușor de zis decât de făcut - cu toate acestea, va trebui să luați măsuri pentru a evita respingerea personală. Așa cum nu puteți controla ceea ce simțiți, nici băiatul nu poate. Destul de dragoste și atracție este redusă la preferințe subiective și foarte personale. Doar pentru că nu sunteți potrivit pentru acea persoană, asta nu înseamnă că nu sunteți potrivit unei alte persoane.
 • Dacă observați că meditați asupra motivului respingerii, amintiți-vă că nu știți. S-ar putea să fiți mai înclinați să vă gândiți "Dacă am fost mai subțire (inteligentă sau amuzantă)" - cu toate acestea, realitatea este că nu veți ști de ce cineva v-a respins.
 • De asemenea, trebuie să vă amintiți că nici băiatul nu poate ști. Uneori pur și simplu nu veți avea astfel de sentimente pentru cineva și nu veți ști de ce.
 • Imaginea intitulată Deal cu un prieten ex care dorește mai mult spațiu Pasul 9
  4
  Evitați să dați vina pe băiat. Când investighezi motivele pentru care lucrurile nu au funcționat, probabil că ești înclinat să dai vina pe băiat. Ați putea avea gânduri negative despre el, de exemplu, "Dacă el nu ar fi atât de superficial, ar fi vrut să fie cu mine". Totuși, rețineți că sentimentele sunt subiective. Cel mai probabil, băiatul nu v-a respins, în nici un caz, în mod special. Există o lungă listă de motive pentru care cineva s-ar putea să nu fie interesat de tine în orice moment. Oamenii nu-și controlează sentimentele. Încearcă să accepți asta. În timp ce băiatul ar putea să nu fie interesat de tine, în cele din urmă el trebuie să fie o persoană bună și nu va fi vina lui că nu are nici un interes romantic în tine la acel moment.
 • Partea 3
  Continuați după respingere

  Imaginea intitulată Deal cu un fost prieten care vrea mai mult spațiu Pasul 22
  1
  Diminuează contactul cu băiatul pentru o vreme. Este foarte greu să învingi pe cineva dacă îl vezi frecvent. Din moment ce încercați să vă lăsați deoparte sentimentele, contactul cu băiatul în cauză scade.
  • Modul de reducere a contactului va depinde de dumneavoastră. Este posibil să nu fiți nevoiți să renunțați complet la această persoană, în funcție de sentimentele dvs. - totuși, ați putea lua niște îndrumări cu privire la modul în care puteți continua.
  • De exemplu, vă puteți limita să vedeți această persoană o dată la două săptămâni în loc de o dată pe săptămână. Puteți înceta să trimiteți mesaje text în fiecare zi sau să întrerupeți o perioadă de timp vorbind pe rețelele sociale.
 • Imaginea intitulată
  2
  Evaluați tiparele relațiilor anterioare. Poate fi tipul de persoană care este în permanență deprimată de oamenii cu care nu poate fi cu el. Pentru unii, deprimarea de către cei cu care nu puteți fi este un model de comportament. Dacă ați avut o copilărie în care adulții nu erau de încredere, puteți căuta inconștient oameni care nu sunt disponibili când sunteți adult.
 • Ai mai fost in acea situatie inainte? Deseori ai deprimat de oameni care nu te interesează? Dacă da, ar putea fi un model pentru dvs.
 • Evaluați-vă trecutul Gândește-te la copilăria ta și dacă ai simțit un sentiment de securitate în acea etapă. Dacă nu ați simțit-o, s-ar putea să fiți deprimați de oamenii indisponibili ca un mecanism de apărare pentru a vă împiedica să fiți foarte aproape de a vă răni de fapt.
 • Dacă simțiți că este un model pentru dvs., vă recomandăm să vizitați un terapeut. Un terapeut calificat vă poate ajuta să vă analizați trecutul și să vă ajutați să luați decizii mai bune despre relații în viitor.
 • Imaginea intitulată Boost Self Esteem After a Break Up Pasul 22
  3
  Căutați sprijin de la alții. Dacă credeți că treceți printr-un timp dificil, este important să căutați sprijin de la ceilalți. Vorbiți cu prietenii și familia care vă interesează. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți iubiți, iubiți și valoroși, chiar dacă nu sunteți implicați romantic cu cineva la vremea respectivă.
 • sfaturi

  • Discutați cu prietenii care au fost în situații similare. Ar putea să vă ofere o perspectivă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci față morții pisicii taleCum să faci față morții pisicii tale
  Cum să înlăturați sentimentele nedoriteCum să înlăturați sentimentele nedorite
  Cum să renunți la furieCum să renunți la furie
  Cum să vă opriți senzația de excludereCum să vă opriți senzația de excludere
  Cum sa lasi pe omul pe care il iubestiCum sa lasi pe omul pe care il iubesti
  Cum să facem față anxietății în fața morțiiCum să facem față anxietății în fața morții
  Cum să se ocupe de senzația de ieșireCum să se ocupe de senzația de ieșire
  Cum să accepți că el nu este interesat de tineCum să accepți că el nu este interesat de tine
  Cum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tăuCum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tău
  Cum să nu mai iubiți pe cineva care nu te iubeșteCum să nu mai iubiți pe cineva care nu te iubește
  » » Cum sa nu mai iubesti un baiat pe care nu-l poti avea

  © 2011—2020 ertare.com