Cum să-ți convingi prietenul să te încreadă din nou

Unul dintre cele mai dificile lucruri dintr-o relație este pierderea încrederii. Dacă ați făcut ceva care rănește o persoană care este prietenul tău, poate fi dificil să ai încredere în tine. În timp ce va necesita o mulțime de lucruri, este probabil să vă câștigați din nou încrederea. Ar trebui să începeți cu oferirea de spațiu, deoarece este posibil să aveți nevoie de timp suplimentar pentru a vă vindeca după ce încrederea este întreruptă. Oferiți o scuză sinceră și cereți-i să vă ierte. Dacă acea persoană acceptă scuzele, dați-i timp. Va trebui să vă sprijiniți cuvintele prin acțiuni și să permiteți reînnoirea încrederii în timp.

pași

Partea 1
Dați spațiu

Imaginea intitulată Se ocupă cu a fi diferite Pasul 2
1
Respectați orice solicitare de spațiu dorit. Dacă ați rănit o persoană care este prietenul dvs., este posibil să nu doriți să vă petreceți timpul cu dvs. imediat. Poate vreau să încep un spațiu. Este important să respectați acest lucru dacă vreți să vă câștigați încrederea mai devreme sau mai târziu.
 • Fiți înțeles. Dacă v-ați rănit prietenul, este posibil să nu vă puteți ierta imediat. Dacă vă cere să limitați contactul pe care îl aveți pentru un timp, nu-l luați personal.
 • Spațiul poate fi valoros pentru ambele. În acest fel, veți avea ocazia să vă liniștiți în timp ce reflectați asupra a ceea ce ați făcut.
 • Imagine cu denumirea Cope With Fury Pasul 9
  2
  Reflectați asupra nevoilor acelei persoane. Mai devreme sau mai târziu, veți dori să-i cereți scuze. Cele mai eficiente scuze se concentrează pe recunoașterea nevoilor și sentimentelor oamenilor pe care îi răniți. Petreceți timp pe cont propriu pentru a reflecta ceea ce poate avea nevoie prietenul dvs. de la dvs.
 • V-ați rănit nevoile dvs. emoționale? Este posibil ca din acest motiv să vă pierdeți încrederea. De exemplu, ați făcut un comentariu despre greutatea lui, care este o problemă delicată pentru el, așa că a reacționat prost.
 • De ce are nevoie de la tine să meargă mai departe? Probabil că persoana respectivă are nevoie să fii mai respectuos și să înțelegi în viitor. De asemenea, poate fi necesar să înțelegeți care sunt problemele pe care nu trebuie să le glumiți.
 • Imaginea intitulată Deal cu prietenii care te-au stabilit în pasul din spate 1
  3
  Înțelegeți mai bine comportamentul dvs. Ar putea fi util să înțelegeți de ce ați comportat așa cum ați făcut. Dacă ați făcut ceva care ar face rău acelei persoane, poate exista un motiv pentru asta. Acordați-vă timp pentru a reflecta asupra factorilor care au contribuit la felul în care acționați.
 • Întreabă-te sincer de ce ai atacat-o verbal. Te-ai simțit nesigur sau rău pentru tine? Mulți oameni rănesc pe alții din cauza propriilor sentimente de inadecvare.
 • Odată ce înțelegeți mai bine comportamentul dvs., gândiți-vă cum să vă schimbați în viitor. Poate că ai atacat verbal prietenul tău pentru că ai probleme cu propria greutate. Ai putea să vorbești cu un terapeut despre problemele pe care le ai cu corpul tău și să încerci să ai mai multă grijă de el cu o dietă sănătoasă și exerciții.
 • Imagine cu numele Cope when Boys Tell You`re Fat Step 3
  4
  Scrie o scrisoare Puteți să o trimiteți, dacă doriți. Puteți scrie, de asemenea, pur și simplu ca un mijloc de a vă elibera sentimentele. Poate fi util să vă scrieți gândurile atunci când vă cereți scuze prietenului dvs.
 • Scrieți o scrisoare sinceră care vă exprimă pocăința. Începeți cu ceva de genul "îmi pare foarte rău că te-am rănit".
 • Puteți încerca să oferiți o explicație. Cu toate acestea, este clar că este vorba despre a explicație și nu a scuză. Nu vrei să pară că îți justifici comportamentul.
 • Puteți trimite scrisoarea respectivului prieten. Puteți, de asemenea, să o scrieți pe un computer și să o trimiteți prin e-mail. De asemenea, le puteți cere să se întâlnească personal pentru a-și cere scuze oficiale.
 • Partea 2
  Îmi cer scuze pentru prietenii tăi

  Imagine cu denumirea Cope With Fury Pasul 24
  1
  Recunoașteți greșeala dvs. și vă cereți scuze. Prima etapă a unei scuze solide este cuvintele "Îmi pare rău". Oamenii ar trebui să audă asta mai întâi. Din aceasta, recunoașteți-vă greșelile. Vreți să clarificați că înțelegeți ce ați făcut greșit.
  • De exemplu, începeți cu ceva de genul "Îmi pare rău. Îți iau întreaga responsabilitate pentru că te distrug și te-am rănit.
  • Din aceasta, explicați ce ați făcut și de ce a fost greșit. De exemplu, puteți spune că "n-ar fi trebuit să fac acest comentariu despre greutatea ta. Nu a fost distractiv. Era insensibil și bolnav.
 • Imagine cu denumirea Cope With Fury Pasul 19
  2
  Exprimați repede. Prietenul tău va fi mai dispus să-ți asculte scuzele dacă pari cu adevărat pocăit. Fii direct despre cât de rău te simți în legătură cu acțiunile tale.
 • Acest lucru poate fi ceva scurt și simplu, cum ar fi "Regret cu adevărat că am fost crud și că am încălcat încrederea".
 • Imagine cu denumirea Cope With Fury Pasul 20
  3


  Fiți empatici Vreți să clarificați că înțelegeți. Este probabil că prietenul tău are încredere în tine în viitor dacă simte că înțelegi consecințele acțiunilor tale. Această persoană va dori să știe că ați învățat lecția și că nu o veți strica din nou.
 • Poți să spui ceva de genul "Nu-mi pot imagina cât de mult a rănit când ai auzit ce am spus".
 • Din aceasta, reveniți să vă asumați responsabilitatea. De exemplu, puteți spune: "Îmi pare foarte rău că te-am rănit în acest fel și te-am făcut trădat. Nu există nicio scuză pentru comportamentul meu. "
 • Permiteți-i prietenului să-și exprime cum l-ați rănit. După ce-și cere scuze, este posibil ca acea persoană, care a fost rănită, să reitereze cât de mult a afectat-o ​​pentru a vă asigura că într-adevăr înțelegeți cum simte ea. Pregătește-te să asculți și să încerci să înțelegi. Chiar dacă ați spus deja "Îmi pare rău", poate că va trebui să o mai spui.
 • Imaginea intitulată Deal cu un părinte homosexual Pasul 9
  4
  Cere-mi să te iert. Vrei ca lucrurile să se termine bine, cereți-le prietenului tău să-ți dea oa doua șansă. Este posibil ca lucrurile să nu se întoarcă la normal imediat și să vă respingeți scuzele la început. Cu toate acestea, aceasta permite posibilitatea restabilirii încrederii între cele două.
 • Cererea dvs. de iertare nu ar trebui să fie lungă. Puteți spune ceva de genul "Îmi pare rău că te-am rănit. Știu că poate dura ceva timp, dar sper că vom putea fi din nou prieteni în viitor. "
 • Imagine cu denumirea Cope With Fury Pasul 10
  5
  Oferiți-i să-l despăgubească. Dacă ți-ai rupt încrederea, prietenul tău se poate aștepta să o faci într-un fel. Puteți oferi măsuri concentrate pentru a repara daunele atunci când vă cereți scuze.
 • Lăsați-l să știe dacă ați făcut deja ceva pentru a face acest lucru. De exemplu, puteți spune: "Ți-am făcut acest CD mixat cu melodii despre scuze. În plus, am văzut un consilier care să mă ajute cu propriile mele probleme de imagine corporală. "
 • De asemenea, puteți spune prietenului dvs. ce puteți face în viitor pentru a rezolva lucrurile. Asigurați-vă că știți că ceea ce ați făcut nu se va mai întâmpla. De exemplu, puteți spune că "îmi dau prioritate propriilor mele sănătăți mintale în aceste zile. Nu voi înceta să-l văd pe consilier până nu mă simt suficient de stabil pentru a ataca verbal pe alții.
 • Partea 3
  Reconstruiți încrederea în timp

  Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 13
  1
  Întrebați-vă prietenului ce puteți face. Este posibil să stabiliți unii limită și să vă informați ce veți accepta și nu într-o prietenie. Poate aveți și niște idei despre cum puteți începe să câștigați încrederea lor. Poți spune ceva de genul "Știu că e greu pentru tine să ai încredere în mine acum. Pot să vă pot arăta că sunt cu adevărat sinceră? Pot să fac ceva pentru a-ți câștiga din nou încrederea? Poate doriți să dați niște pași specifici pentru a vă simți că puteți avea încredere în voi, în funcție de ceea ce sa întâmplat.
  • De exemplu, dacă prietenul tău a aflat că vorbești în spatele lui, ar putea să vrei să vorbești cu acești oameni și să le spui că ceea ce le-ai spus nu era adevărat și că ai greșit să faci asta.
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 10
  2
  Fiți dispus să-l ajutați. Arătați-i că sunteți capabili de a fi loiali. Dacă vă permite să faceți parte din viața din nou, lucrați ca un bun prieten. Vrei să te asiguri că nu îți rupi din nou încrederea.
 • Țineți minte temerile și preocupările acelei persoane. Întreabă-l cum este el dacă trece printr-o perioadă dificilă. Oferiți-vă să ascultați dacă aveți nevoie de aerisire.
 • Nu-ți judeca niciodată prietenul. Dacă exprimă ceva, el reacționează cu respect și interes. Oamenii sunt mai predispuși să aibă încredere în cineva care nu le spune ce să facă.
 • Vă permite să vă faceți uneori furios. Reconstruirea încrederii va avea nevoie de timp. Nu fi surprins dacă prietenul tău este încă supărat după ce ți-a cerut scuze. Ați putea fi rănit de ceea ce ați făcut. Prin urmare, poate dura ceva timp pentru ao depăși.

  1. 1
  2. Pune-te constant în pantofii acelei persoane. Dacă te simți frustrat că nu te pot ierta, gândește-te cât de rănit ai fi dacă ai fi în poziția lor.
  3. Imaginea intitulată Deal cu prietenii care te-au stabilit în pasul 18
   2
   Arătați că v-ați schimbat prin acțiunile dvs. În general, acțiunile vorbesc mai mult decât cuvinte. După ce-ți cereți scuze, încercați să-i arătați că v-ați schimbat.
  4. Încercați să fiți o persoană mai sigură. Țineți-vă promisiunile, nu vorbiți în spatele oamenilor și dați-i voie să-l ajutați emoțional.
  5. Imaginea intitulată Cope fără prieteni pe un pas temporar de bază 11
   3
   Aveți răbdare Poți să-ți reconstrui încrederea în timp. Fiți consistenți și amabili cu acțiunile dvs. Prietenul tău te va ierta mai devreme sau mai târziu. Cu toate acestea, nu vă așteptați să se întâmple peste noapte. Este dificil să ai încredere în oameni și, atunci când încrederea este întreruptă, poate fi dificil să o recuperezi. Ar putea dura câteva luni înainte ca persoana respectivă să vă ierte complet.

  sfaturi

  • Luați lucrurile încet. După o luptă sau o neînțelegere mare, doare dacă doresc ca totul să fie fericit ca înainte, dar există prea multă disconfort.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a consolida încrederea copiilorCum de a consolida încrederea copiilor
  Cum să câștigi încrederea unui pisoiCum să câștigi încrederea unui pisoi
  Cum să cereți iertareCum să cereți iertare
  Cum să accepți o scuzăCum să accepți o scuză
  Cum de a rezolva o prietenie ruptăCum de a rezolva o prietenie ruptă
  Cum să ai încredere în iubitul tăuCum să ai încredere în iubitul tău
  Cum să dezvolți o cultură a încrederiiCum să dezvolți o cultură a încrederii
  Cum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculinCum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculin
  Cum să-mi cereți scuze unui prietenCum să-mi cereți scuze unui prieten
  Cum să câștigi încrederea prietenei taleCum să câștigi încrederea prietenei tale
  » » Cum să-ți convingi prietenul să te încreadă din nou

  © 2011—2020 ertare.com