Cum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de ea

Deci esti lesbiană și ai mulți prieteni heterosexuali. În mod inevitabil, te vei întreba: "Deci, dacă ești gay, de ce nu te atrag?" "Eu sunt tipul tău?" Dacă vrei să-ți păstrezi relația cu prietenii heterosexuali intacți, aici vei ști cum să o rezolvi.

pași

Imaginea intitulată Răspunde când prietena ta dreaptă întreabă dacă tu (la lesbiene) sunteți atrasă de pasul 1 al ei
1
Evitați să răspundeți Indiferent cât de tentant este, nu răspundeți, nici nu, nici nu.
 • Imaginea intitulată Răspunde când prietena ta dreaptă întreabă dacă tu (la lesbiană) ți-ai atras pasul 2
  2
  Încercați să găsiți un răspuns minunat. Răspundeți cu un zâmbet mare și o "Sunteți o fată frumoasă. Și asta-i tot ce spun. De obicei, va aduce zâmbete și întrebări, cum ar fi "Aww go, pot fi tipul dvs.?" Etc.
 • Imaginea intitulată Răspunde când prietena ta dreaptă întreabă dacă tu (la lesbiene) sunteți atrasă de pasul 3 al ei


  3
  Utilizați subcultură homosexuală pentru a vă cere scuze. Rămâi cu povestea ta. Explicați-i adevărul, în acest caz, poate afecta o prietenie și nici o lesbiană nu va răspunde la această întrebare unui prieten heterosexual. Când persistă și întreabă de ce, spune-i:
 • "Dacă m-am atras de tine, s-ar putea să te simți flatată astăzi, dar atunci te vei simți ciudat despre asta mâine. După aceasta, întotdeauna, îi veți da un simț ciudat, de fiecare dată când vă atinge, de fiecare contact vizual - totul. În cele din urmă, prietenia noastră se va încheia. Deci nu voi spune asta.
 • "Dacă vă spun că sunt atras de voi, veți dori să experimentați un pic. Nu ar fi corect pentru nici unul dintre voi, pentru că dacă îmi voi dezvolta cu adevărat sentimente, va face rău dacă mă lași pe altcineva. Deci nu voi spune asta.
 • "Dacă spun că nu sunt atras de tine, te poate insulta sau te poate face să te simți mai puțin. În cele din urmă, te vei simți supărat pe mine. Deci nu voi spune asta.
 • "Indiferent de modul în care răspund, acest lucru nu se va termina bine pentru mine sau pentru prietenia noastră. Așa că voi spune doar: "Ești o fată drăguță și te iubesc ca pe prietenul meu, perioadă."
 • Întreabă-l "Ești atras de toți băieții din jurul tău? Evident că nu. Același lucru este valabil pentru oricine, indiferent de orientarea sexuală.
 • Imaginea intitulată Răspunde când prietena ta dreaptă întreabă dacă tu (la lesbiană) sunteți atrasă de pasul 4 al ei
  4
  Schimbați imediat subiectul.
 • sfaturi

  • Există câteva fete care vă vor întreba pentru că se pot lupta cu sexualitatea lor. Acesta este momentul când radarul dvs. vine la joc. Dacă prietenul tău persistă, întreabă-o din nou mai târziu, când sunt singuri sau vorbește cu tine despre fetele la care este atrasă, este timpul să-i întrebi ceva ce vrei. Întreabă-l de ce ține mereu aceleași întrebări
  • Dacă vedeți că este confuză, presupuneți că sunt singuri, întrebați-o: "Credeți că ați avut sentimente față de mine în afara prieteniei noastre? De asta mă întrebi asta?

  avertismente

  • Nu telegrafiați răspunsul real. Dacă "voi" sunteți atrasi sau, mai rău, în dragoste cu prietenul tău, coquetéale. De fapt, coquetéal toate prietenii dvs. heterosexuale, dar într-un mod amuzant și numai dacă se simt confortabil cu tine faci asta. În acest fel, chiar dacă știți că nu vă puteți ascunde sentimentele, în esență le puteți ascunde cu această tehnică.
  • Dacă răspundeți, fiți pregătit să vă pierdeți un prieten, dacă este într-adevăr heterosexual, nu contează cum răspundeți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să acceptați și să vă ocupați de persoanele care vă etichetează drept lesbianăCum să acceptați și să vă ocupați de persoanele care vă etichetează drept lesbiană
  Cum să afli dacă ești lesbiană sau nuCum să afli dacă ești lesbiană sau nu
  Cum să comunici cu o fată când ea nu este prezentăCum să comunici cu o fată când ea nu este prezentă
  Cum sa intalnesti alte lesbieneCum sa intalnesti alte lesbiene
  Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)
  Cum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieșiCum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieși
  Cum să-i spui altora că ești bisexualCum să-i spui altora că ești bisexual
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum să arăți o femeie că ești atrasă de eaCum să arăți o femeie că ești atrasă de ea
  Cum să discutăm despre interesul dvs. lesbiană sau bisexual într-un prietenCum să discutăm despre interesul dvs. lesbiană sau bisexual într-un prieten
  » » Cum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de ea

  © 2011—2020 ertare.com