Cum să-ți exprimi iubirea față de o fată

Fie că ați fost împreună de ani de zile și doriți să vă asigurați că știți cât de mult o iubești sau că aceasta este prima dată când îi spui "Te iubesc"Exprimarea dragostei față de o fată poate fi înfricoșătoare. Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa. În loc să te compari cu modelul de dragoste prezentat de filme și muzică, fii sincer despre sentimentele tale.

pași

Metoda 1
Exprimă-ți dragostea pentru prima dată

Imaginea intitulată Găsiți un partener de viață Pasul 15
1
Gândiți-vă la calitățile specifice și unice pe care le iubești. Spunând unei fete că o iubești nu este un lucru de zi cu zi și foarte puțini oameni din viața ta vor deveni un astfel de obiect important al afecțiunii tale. Pentru a-ți exprima cu adevărat dragostea, gândește-te la lucrurile care fac această fată specială. Ele pot fi mici amintiri pe care le împărtășesc, o particularitate a voastră pe care o iubești sau anumite abilități și o personalitate care nu te oprește.
 • Puteți aduce aceste lucruri în sus sau în jos când vor vorbi. Ceea ce este important este că înțelegeți de ce vă simțiți îndrăgostiți. La urma urmei, este mult mai ușor să exprimi ceva dacă îl înțelegi.
 • Imagine intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 1
  2
  Alegeți un timp liniștit, sigur și vesel pentru a vorbi cu ea. Aveți nevoie pur și simplu de un moment în care să puteți exprima confortabil sentimentele și să le ascultați răspunsul. După o întâlnire, în timpul unei plimbări sau doar într-un moment liniștit, singurele sunt oportunități bune de a vorbi, dar nu stresați prea mult despre acest loc. Cuvintele, și nu locul, sunt cele mai importante și mai interesante. Având în vedere acest lucru, există anumite momente care nu sunt atât de bune de spus "Te iubesc" Pentru prima dată:
 • după sex
 • în timp ce sunteți beat sau intoxicat
 • online sau prin telefon (cu excepția cazului în care nu pot fi văzute personal)
 • în timpul sau după o luptă sau o discuție
 • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 3
  3
  Țineți-l simplu și cinstit. În timp ce este posibil ca filmele să vă spună că trebuie să fiți special sau original cu mesajul dvs., nu este așa. Dacă vă petreceți tot timpul planificarea timpului sau așteptați un moment perfect, veți ignora complet esența relației voastre. Ești îndrăgostită, așa că lasă-i să știe. Cu siguranță va fi mai mult decât suficient.
 • Acest lucru nu înseamnă că nu există spațiu pentru romantism și spectacol în relația dvs., dar exprimarea dragostei față de cineva este o descoperire emoțională. Nu aveți nevoie de un mare accesoriu.
 • Cât de fericiți sunteți, amintirile bune pe care le-ați împărtășit, dorințele și sentimentele: toate acestea sunt mai mult decât suficiente "material" fără a simți nevoia de a scrie o poezie sau de a planifica un eveniment.
 • Imagine intitulată Recunoașteți cheating pe un iubit Pasul 9
  4
  Doar lăsați cavintele să iasă. Luați o respirație adâncă și numărați până la trei. Când terminați, repetați-vă în capul dvs. că veți spune pur și simplu "Te iubesc". Acesta este singurul lucru care este necesar: trei secunde de curaj pentru o potențială viață de fericire. Nu vă distrați de o introducere, o modalitate perfectă de a vă exprima sau ceva prea sofisticat. Doar spune-i "Te iubesc". Acestea sunt alte moduri în care vă puteți exprima:
 • "Sunt îndrăgostit de tine".
 • "Aceste luni trecute au fost cele mai bune din viața mea și am fost foarte norocoși să vă cunosc. Te iubesc".
 • "Am avut ceva de spus pentru o vreme si este bine sa o poti face: te iubesc".
 • Trageți-o spre ea pentru a o îmbrățișa sau sărutați și, înainte de a se separa, să o șoptească "Te iubesc".
 • Imagine intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 15
  5
  Odată ce vor termina să vorbească, stai jos și ascultați-i, indiferent de răspunsul lor. Gândiți-vă la acest lucru: veți spune cuiva că vă simțiți una dintre cele mai puternice emoții pe care le-ați simțit vreodată și că ați avut de-a face cu asta timp de câteva zile sau săptămâni. O va auzi pentru prima dată și poate avea nevoie de puțin timp pentru a-și procesa sentimentele. Nu puteți controla modul în care veți reacționa sau ar trebui să încercați. În schimb, ascultați răspunsul ei și lăsați-o să ghideze conversația.
 • Este nevoie de un mare curaj pentru a spune cuiva că o iubești. Fii mândru de tine.
 • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 5
  6
  Dacă nu vă puteți vedea personal, exprimați-vă sentimentele prin telefon sau prin scrisoare. Nu credeți că trebuie să așteptați să întâlniți pe cineva pentru a vă exprima dragostea. Dacă simți asta, lăsați-o afară. Având în vedere acest lucru, este greu de înțeles ce a "Te iubesc" Rapid într-o scrisoare sau un mesaj text (este o glumă? Este serios? Este jumătate gravă?), Așa că nu lăsați nici o îndoială să rămână. Luați-vă timpul să vă exprimați sentimentele astfel încât să nu existe nici o îndoială în mintea voastră iubită.
 • Lasă-i să știe că preferi să vorbești cu ea personal, dar nu puteai să-ți salvezi sentimentele.
 • Explorați-vă despre motivul pentru care ați început brusc să vă simțiți așa și nu vă puteți mai multă libertate. Transmiteți-vă sentimentele și fundalul.
 • Spune-i că nu ai nevoie de un răspuns imediat, trebuie doar să-i spui.
 • Metoda 2
  Exprimă-ți dragostea prin cuvinte

  Imaginea intitulată Spune unui tip pe care îl iubești Pasul 10
  1
  di "Te iubesc" cât de mult te simți îndrăgostit, nu pentru că crezi că ar trebui să spui asta. Unii oameni pot spune "Te iubesc" confortabil de câteva ori pe zi. Altele sunt mai rezervate și simt că pentru a spune că în exces își pot diminua puterea și frumusețea. Indiferent de punctul dvs. de vedere, există o modalitate bună de a vă asigura că vă exprimați dragostea numai atunci când simțiți cu adevărat.
  • Dacă îți exprimi dragostea ca o povară, ar trebui să reexaminezi cum simți cu adevărat. Aveți probleme cu cuvântul "dragoste" sau cu emoția în sine?
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 13
  2
  Folosește alte cuvinte pentru a-ți exprima dragostea fără să spui întotdeauna "Te iubesc". Nu trebuie să fii o înregistrare zgâriată pentru a-ți exprima iubirea în mod regulat. Să presupunem că sunteți recunoscători pentru prezența dumneavoastră, vă entuziasmat doar pentru a fi cu ea, ca marmite sau orice alt sinonim dragoste transmite mesajul dvs., fără cuvintele par memorat sau neatent. Încercați următoarele:
 • "Sunt o persoană mai bună datorită dvs.".
 • "Nu pot să mă mai gândesc la tine".
 • "Mă înnebunești în fiecare zi și îmi place".
 • Utilizați termenii de cronare pe care doriți, cum ar fi "amantă". "afecțiune". "manșetă", etc.
 • Imagine cu titlul Încheiați o conversație cu o fată 1
  3


  Lăsați-l să știe cât de mult îi apreciați ajutorul și sprijinul. Recunoașteți lucrurile mici pe care le face pentru dvs. și lăsați-l să știe cât de mare este. Spuneți-i că sosul său de spaghete este deosebit de bun în zilele când este așa și să-i reamintiți cât de important a fost sprijinul său când ați trecut prin vremuri grele. O modalitate foarte bună de a vă exprima dragostea este să arătați că acordați atenție și fiți recunoscători făcându-i o parte importantă din gândurile voastre. Vremurile bune pentru a face acest lucru includ:
 • după ce a avut grijă de tine sau te-a ajutat în timpul dificil
 • când te-ai simțit stresat și îți este îngrijorat că te-ai răsplătit cu ea
 • Prin amintirea ocazională a treburilor obișnuite sau a ajutorului dvs. (de exemplu, dacă pregătiți prânzul în fiecare dimineață înainte de a merge la lucru, asigurați-vă că îi mulțumiți)
 • Imagine intitulată Îmi cer scuze pentru o fată a pasului 7
  4
  Oferiți-vă iertarea și ascundeți vina. Un cuplu iubitor este o echipă care depășește provocările vieții într-un mod unit, nu separat. Cu toate acestea, când dați vina pe greșelile cuiva după ce ți-au cerut scuze sau rămâi resentimente pentru că le învinuiți pentru momente dificile, rupeți aceste legături. Dragostea se exprimă ușor cu iertare și arată că legăturile sale sunt mai profunde decât o singură problemă sau eroare. Blamarea cuiva pentru o problemă transformă situația într-un scenariu de "unul împotriva celuilalt".
 • Iertarea poate dura ceva timp și este bine. Ideea este că vă exprimați dragostea prin dorința de a lăsa în urmă greșeli oneste, iubind persoana în ansamblu, cu totul și defecte.
 • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 9
  5
  Fii sincer în timpul discuțiilor, în loc să îți ascunzi sau să îți păstrezi griji. Chiar și cuplurile iubitoare se luptă și acest lucru este bine. Cel mai important lucru este modul în care o fac. Vor exista întotdeauna probleme și diferențe, dar cuplurile iubitoare știu că a fi cinstit cu privire la lucruri este mai important decât păstrarea sentimentelor pentru mai târziu. În felul său, aceasta este o expresie a iubirii pentru o fată: încrederea că poți fi sinceră cu ea și să ai încredere în ea să faci același lucru.
 • Nu există "teste de dragoste". Dragostea nu este un împrumut sau o idee științifică. Nu trebuie să fie dovedită.
 • Imagine intitulată Cope cu o prietena sau un iubit pasiv Pasul 7
  6
  Faceți parte din planurile și viitorul dvs. Oamenii pe care îi iubești în mod natural fac parte din viitorul tău. Când vă închideți ochii, ea este acolo, de partea voastră, și vă spun că este o modalitate foarte bună de a vă exprima dragostea fără a spune cuvintele. Acest lucru nu înseamnă că planificați fiecare detaliu, de la căsătorie la copil - înseamnă pur și simplu că o informați că sunteți încântați să o aveți în viața voastră. Acestea sunt câteva moduri de a face acest lucru:
 • "Dacă ne-am putea retrage împreună acum, unde vrei să mergi cu mine?".
 • Vorbiți despre planurile dvs. pentru profesia și viața voastră, visați, planificați și schemați împreună, chiar dacă nu se termină cu nimic.
 • Metoda 3
  Exprimă-ți dragostea prin acțiuni

  Image cu titlul Apologize to a Girl Step 13
  1
  Separați un moment o dată pe zi pentru a vă arăta dragostea. Dacă vă străduiți să vă arătați dragostea o dată pe zi, fie cu a "noapte bună" sau pur și simplu punerea de pastă de dinți pe periuța de dinți, veți păstra relația solidă pentru o lungă perioadă de timp. Dacă sunteți preocupat de a arăta afecțiunea dvs., gândiți-vă doar să căutați un moment în timpul zilei când o puteți face. Chiar și un sărut deosebit de lung și pasional este o modalitate foarte bună de a face timp cu ea să meargă mai lent.
 • Imagine cu titlul Apologize to a Girl Step 10
  2
  Arată-i afecțiunea fizică și vorbește despre nevoile lui. Unii oameni nu au de gând să se îmbrace împreună ori de câte ori pot. Alții preferă să păstreze momente intime pentru timpul de intimitate. Comunicarea eficientă este cea mai bună modalitate de a arăta afecțiunea și de a vă exprima dragostea într-un mod care se simte confortabil. Având în vedere acest lucru, ar trebui să vă simțiți confortabil exprimându-vă dragostea în public într-un fel:
 • spunându-i la revedere cu un sărut sau o îmbrățișare
 • luând-o de mână
 • glumește ușor sau împinge coquettishly
 • spunându-i că o iubești în prezența prietenilor sau străinilor tăi
 • Imagine cu titlul Charm a Girl Step 18
  3
  Dă-i mici favoruri, mai ales neașteptate. Finalizați una dintre treburile tale pentru ea sau du-o în pat, într-o duminică, la micul dejun. Dacă îi arăți că te gândești la ea în momente care nu sunt ocazii speciale, ea va ști că o iubești fără să o asculți.
 • Acest lucru este important mai ales atunci când sunteți stresat. Cum puteți ușura sarcina pentru a face lucrurile mai ușoare?
 • Nu faceți aceste favoruri pentru a obține ceva în schimb. Doar să-i faci puțin mai fericit și să-i arăți dragostea ta.
 • Imaginea intitulată
  4
  Profitați de nopțile de sărbătoare și ocaziile mici pentru a vă sărbători dragostea. Ia ceva timp și efort pentru a da o culoare vieții tale. Aceasta nu înseamnă să-ți cheltuiți întregul salariu, dar să separați un timp în fiecare săptămână sau în fiecare zi pentru a avea momente ca un cuplu. Când separați un program de a fi împreună cu ea și petreceți câteva ore minunate împreună, mesajul este clar: o iubiți și sunteți dispus să o exprimați.
 • O noapte de programare poate consta in comanda alimentelor si vizionarea unui film sau iesirea la un restaurant elegant. Poate că preferați să călătoriți în curtea din spate sau într-un parc național sau pur și simplu doriți să mergeți la un muzeu și să vă plimbați câteva ore. Lucrul important este timpul și considerația.
 • Deși nu puteți face acest lucru tot timpul, surprizele reprezintă o modalitate excelentă de a vă exprima dragostea într-o zi specială.
 • Amintiți-vă datele și evenimentele importante. Acordând atenție relației dvs. în aceste zile are un impact mare. Din păcate, acest lucru se aplică și dacă le uitați.
 • Imagine intitulată Ia-ți ex-ul ca să-ți placă Pasul 1
  5
  Dați spațiu și timp liber pentru a fi ea însăși. Încrederea în ea și lăsarea ei să se distreze pe cont propriu este cheia unei relații puternice și sănătoase. Doar pentru că ames nu înseamnă că trebuie să devii umbra ei. Dacă o iubești cu adevărat, poți să o eliberezi și să numeri minutele ca să se poată întoarce.
 • Când sunt separați, este bine să le vorbești sau să le trimiți mesaje. Pur și simplu nu "monitorees" tot ceea ce faci în fiecare moment. Lăsați-o să se distreze și vor avea povesti bune de împărțit când se întâlnesc.
 • Când știi că ești îndrăgostit, nu e nevoie să fii gelos. Se va întoarce.
 • sfaturi

  • Dragostea este un cuvânt foarte puternic. Află mai întâi ce înseamnă pentru tine.
  • Respectați-vă! cred: "Orice fată ar simți norocos să fie cu mine". Doar nu lasa-ti ego-ul sa te castige.
  • Trebuie să puteți lua acest risc. Ea poate sau nu poate să-ți spună că te iubește și pe tine. Aceasta nu înseamnă că nu te iubește sau că nu te va iubi în viitor, pur și simplu că nu este gata să o spună în acel moment.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum sa iubesti pe altiiCum sa iubesti pe altii
  Cum sa iubesti neconditionatCum sa iubesti neconditionat
  Cum sa iubesti o persoanaCum sa iubesti o persoana
  Cum să spun Te iubescCum să spun Te iubesc
  Cum să-i spui iubitului tău că îl iubeștiCum să-i spui iubitului tău că îl iubești
  Cum să-i spui unui băiat că-l iubeștiCum să-i spui unui băiat că-l iubești
  Cum să-i spui unei fete că o iubeștiCum să-i spui unei fete că o iubești
  Cum să-i spui unui om că-l iubești fără să-l înspăimânțiCum să-i spui unui om că-l iubești fără să-l înspăimânți
  Cum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tineCum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tine
  » » Cum să-ți exprimi iubirea față de o fată

  © 2011—2020 ertare.com