Cum să pierzi un bărbat în 10 zile

Dacă sunteți curioși să-și piardă un tip în 10 zile, la fel ca în filmul Kate Hudson si Matthew McConaughey „Cum să scapi de un tip în 10 zile“, poate nu la fel de dificil pe cât pare. Desigur, la sfârșitul filmului, protagoniștii se termină împreună după zece zile, dar, evident, este ficțiune. Amintiți-vă că, dacă doriți să ajungeți la un băiat, metoda cea mai ușoară și cea mai sigură va fi spune-i direct

, dar dacă doriți să-l pierdeți într-o chestiune de zile fără a fi nevoie să vorbiți despre pauză în sine, sfaturile noastre vă vor garanta un succes sigur.

pași

Metoda 1
Pierzându-l cu metode indirecte

Imaginea intitulată Pierde un tip în 10 zile Pasul 1
1
Nu spuneți niciodată "Te iubesc", "Te rog" sau "Îți mulțumesc"." Nu-i arăta afecțiunea în vreun fel. De fapt, nu apreciați niciunul dintre detaliile drăguțe pe care le am cu tine. Barbatii isi doresc ca prietenele lor sa-si recunoasca eforturile, asa ca daca nu mai primesc acea atentie, vor incepe sa caute alte optiuni.
 • Imaginea intitulată
  2
  Evitați repetarea periodică a apelurilor, a e-mailurilor și a mesajelor instant. Când încercați să comunicați cu dvs. de departe, încercați să faceți dificilă. Deoarece comunicarea este vitală pentru fiecare relație de dragoste, tăierea acesteia vă va sufoca în clipirea ochiului.
 • Aveți câteva scuze, cum ar fi: "Scuzați-mă, nu am găsit telefonul mobil" sau "Ne pare rău, mergeam cu Juan. E atât de amuzant! Cu cât scuză este mai vagă, cu atât mai bine. Veți vedea că va izbucni cu gelozie și îndoieli.
 • Dacă vrei să știi de ce nu ești niciodată disponibil sau nu ai timp să vorbești cu el, spune-i ceva de genul "Viața mea se formează. Trebuie să-mi îndeplinesc mai multe responsabilități și să găsesc încă timp să mă distrez ".
 • Nu vă scuzați că nu ați fost disponibil, dar gândiți-vă că intenția dvs. va fi să încercați să găsiți mai mult timp pentru a petrece cu el, ceea ce nu este adevărat.
 • Imagine intitulată
  3
  Când vorbești cu el, nu spune nimic. Vorbiți cu toți ceilalți prezenți, dar când aveți o conversație cu el, lăsați-l să înțeleagă intenția voastră. Acest mic semnal subtil vă va face să vă îndoiți dacă el este omul potrivit pentru dvs.
 • Dacă vă sună pe telefonul mobil, părăsiți locul pentru a răspunde și lăsați-l în pace. Dacă el sau altcineva încep să vorbească cu dvs. în același timp, uitați-vă și discutați cu celălalt înainte de a vă asculta pe iubitul dvs.
 • Imaginea intitulată
  4
  Distrează-te cu alți oameni. Ar putea fi colegii tăi, șeful tău, prietenii tăi, cunoștințele tale sau rudele tale. El este prietenul tău sau cel puțin cineva apropiat de tine și ca atare va dori să te facă fericit și să vezi rezultatele acelei fericiri. Dacă îi dați să înțeleagă că alți oameni și nu te face fericit, o vei pierde într-o bataie de inimă.
 • Imaginea intitulată
  5
  Nu dedicați un timp special. Într-o relație care rulează fără probleme, ambele părți sunt un timp să se uite, pentru că le place și le place să petreacă timp împreună, dar relația ta este diferită sau doriți să arate.
 • Lucrați târziu și nu-i spuneți că veți fi acasă târziu. Dacă vă puneți la îndoială dedicarea voastră relației, răspundeți-vă că dedicarea pentru munca dvs. are aceeași importanță pentru dvs.
 • Aveți întotdeauna multe eforturi pentru a vă îndeplini. Bărbații urasc că alții preferă să-și îndeplinească îndatoririle pentru a-și petrece timpul cu ei.
 • Imaginea intitulată
  6
  Uitați toate conceptele de igienă personală. Dacă nu vă deranjează că vă consider că sunteți murdar (dar sexy în același timp), nu faceți duș când sunteți cu el, nu vă bărbați și nu vă bărbați. În felul acesta, îți va plăcea mai puțin, dar asta e scopul, nu?
 • Imaginea intitulată
  7
  Evitați afecțiunea fizică. Va fi mai eficient dacă ați fi fost afectați de el înainte. Un bărbat dorește pentru afecțiunea fizică, pentru că îl face să se simtă mai emoționat legat de o femeie. Dacă îl privești de această afecțiune, el va începe să se îndoiască de ce este cu tine.
 • Dacă chiar vrei să-l lași fără cuvinte, dă-i un fel de afecțiune greșită. Dați-i scurte îmbrățișări, palme pe spate sau pe umăr și lăsați-l. ea el se va detesta, pentru că va vedea că, deși există contact fizic, ele nu vor fi semne de afecțiune sinceră. Din cauza felului de afecțiune pe care i-o arătați, el va începe să perceapă că sunt doar prieteni.


 • Imagine intitulată
  8
  Exprimați lucrurile pe care nu le placeți. Dacă își pune tricoul favorit vineri noaptea, spune-i că nu se mai potrivește. Spune-i că nu ți-a plăcut niciodată parfumul coloniei sale, că a cumpărat o mașină mai bărbătesc. Solicitarea lui de a-și schimba stilul de viață sau gusturile lui va fi excelentă pentru a pierde din clipi.
 • Imaginea intitulată
  9
  Fii sarcastic tot timpul. Spuneți "Da, desigur", "Aveți întotdeauna dreptate, viața mea" și "Da numai în lume ar exista mai mulți oameni ca tine ", cu un pic de sarcasm vă va face să vă simțiți mai puțin și mai puțin acceptat în timp. Dacă sunteți în mod constant sarcastică cu el și niciodată nu sunt în mod direct sau sincer, este probabil să înceapă să vadă că lucrurile s-au schimbat între tine și nu pentru totdeauna.
 • Metoda 2
  Pierzându-l cu metode mai directe

  Imagine intitulată
  1
  Începeți lupta pentru nimic și faceți-l să creadă că este vina lui. Încet, dar sigur, se plâng de toate detaliile și se cert cu el spunând lucruri dureroase. Apoi, verificați toate vina și pretinzi că ești nevinovat și ai avut nimic de-a face cu discuția, de asemenea, să-l creadă că el este de a face un munte dintr-un mușuroi. Bărbații urăsc să simtă că sunt cei care fac probleme, din partea ta, să te arăți relaxat.
  • Să spunem că ești într-un mall cu el. Dintr-o dată un baiat frumos trece și îl urmăriți. Prietenul tău te va întreba: "Te-ai uitat la el? Nu-mi vine să cred! ", La care trebuie să răspunzi:" Sunt supărat că spui asta. Întotdeauna crezi că eu sunt cel care face întotdeauna lucruri rele, dar niciodată nu te uiți la tine, pentru că ți se potrivește. Nici măcar nu voi intra în detaliu pentru că vă respect, ceea ce, evident, nu este reciproc. "
 • Imaginea intitulată
  2
  Flirtați cu alți tipi din fața lui. Acesta este un lucru pe care oamenii îl urăsc cu întreaga lor ființă, pentru că vor să aibă exclusivitatea de a flirta cu tine și oricine altcineva care o poate face, va fi o amenințare pentru ei. Desigur, vă avertizăm că starea de spirit poate fi exacerbată rapid și poate provoca discuții aprinse, așa că fiți pregătiți.
 • Chestia este să flirtezi cu alți tipi într-un mod subtil, deci, dacă-l mustrați, puteți să-l refuzați și să argumentați că ați fost doar politicoși:
 • Flirtați-vă cu chelnerii, barmanii, vânzătorii și apoi spuneți: "Mă simt bine, pentru că știu cât de oribil este să lucrez ca chelner. Vreau doar să-ți lumesc ziua.
 • Flirteaza cu prietenii lui și apoi spune: „Mai întâi spui tu crezi că este important ca sociabilice cu prietenii și apoi încercați să mă închidă ca un animal și mă chinuiești când sunt frumos cu ei. Este absurd.
 • Flirtați cu orice om pe care îl întâlniți pe stradă sau în restaurante și spuneți-i că aveți o afecțiune specială pentru străini. Este reteta perfecta pentru a te face nebunesc.
 • Imagine intitulată Pierde un tip în 10 zile Pasul 12
  3
  Vinați-l în public. O insultă mică deghizată vă va oferi rezultate excelente în viitor. Atât bărbații cât și femeile se detestă că sunt furioși în public, în special de către persoana care ar trebui să o protejeze de astfel de circumstanțe.
 • Spune-le altora când faci ceva greșit: "Astăzi este un pic stîngace", "A uitat alfabetul tocmai a părăsit primarul."
 • Adu-ți atenția atunci când faci ceva ciudat. Dacă vărsați un pahar de apă în restaurant, de exemplu, puteți să-l întrebați pe chelner pentru o salopetă sau un scaun pentru copii.
 • Imagine intitulată
  4
  Începeți să cereți ceea ce nu ați cerut niciodată înainte. Nu este nimic rău să se comporte ca un diva dacă recompensa o merită. În plus, recompensa va fi dublă: puteți avea ce este oferit și veți înțelege că singurul lucru pe care îl servește este de a vă oferi ceea ce doriți și de a face favoruri, nu de a fi prietenul tău. Va fi o lovitură fulminantă.
 • Trucul este de a fi „pretentios“, nu pentru a cere lucruri politicos, de exemplu, ar putea necesita bijuterii scumpe, bonuri de consum va cheltui cu prietenii și bani pentru a călători singuri pentru că ai nevoie de timp să se gândească lucrurile prin intermediul dumneavoastră. Uneori, simplul fapt de a cere totul îl va scoate din drum.
 • sfaturi

  • Mai degrabă decât să-l evite si ignora-l, ai putea fi caramelizat la punctul de sufocantă, care se va termina cu tine.
  • Pe computer, arătați-vă toată ziua ca fiind conectat, dar nu acordați atenție.
  • A dormi cu prietenul tău cel mai bun va fi excelent să te lovești chiar pe loc, dar asigurați-vă că îl postați. În primul rând trebuie să vă asigurați că prietenul dvs. este un tip bun.

  avertismente

  • Te va părăsi cum vroiai, dar aș putea să-mi iau răzbunarea.
  • S-ar putea să mă întâlnesc cu cel mai bun prieten al tău, ceea ce va fi foarte inconfortabil.
  • Nu vă transformați viața într-un coșmar. Aceasta se numește "chinuitoare" și nu este deloc bună.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă asigurați că un mouse este de sex feminin sau de sex masculinCum să vă asigurați că un mouse este de sex feminin sau de sex masculin
  Cum să fii mai sănătos în 14 zileCum să fii mai sănătos în 14 zile
  Cum sa faci o dieta de 2 zileCum sa faci o dieta de 2 zile
  Cum să pierdeți 6 kg în 30 de zileCum să pierdeți 6 kg în 30 de zile
  Cum să eviți lupta cu prietena taCum să eviți lupta cu prietena ta
  Cum să câștigi inima unui adolescentCum să câștigi inima unui adolescent
  Cum sa vorbesti cu un baiat daca esti foarte timidCum sa vorbesti cu un baiat daca esti foarte timid
  Cum să vorbim cu un băiatCum să vorbim cu un băiat
  Cum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tineCum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tine
  Cum să faci un bărbat să se simtă iubitCum să faci un bărbat să se simtă iubit
  » » Cum să pierzi un bărbat în 10 zile

  © 2011—2020 ertare.com