Cum să gândești și să te comporți ca un jucător

Mulți copii cred că sunt jucători bazați doar pe obiecte materiale, cum ar fi hainele pe care le poartă și mașina pe care o conduc, sau poate chiar cât de mulți bani au. Aceste lucruri nu doare, dar merge mult mai departe, pentru că în spatele acestui fapt trebuie să existe un jucător adevărat.

pași

Partea 1
Gândește-te ca un jucător

Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 1
1
Nu-ți petreci toată energia pe o singură fată. Ar trebui să știți mereu imaginea de ansamblu. A fi un jucător adevărat nu înseamnă neapărat că trebuie să te concentrezi doar pe o singură fată sau pe un singur grup de fete când ajungi într-un loc. Spunând la revedere de la fete înainte de timp este, de asemenea, o mare greșeală, dar ceea ce doriți este sigur pentru a stabili o conexiune la un (e) fata (e) atunci când ajungi la un loc, suficient, astfel încât, atunci când decide să meargă în altă parte, Aflați cine sunteți mai târziu și fiți fericiți când vă întoarceți. Cheltuind o mulțime de timp cu o persoană prima dată când se întâlnesc poate face să te uiți disperat și este posibil să vă pierdeți atractivitatea.
 • Fii distractiv, spontan și de neuitat. Nu insultati pe cineva daca cineva te-a insultat mai intai - nu-ti arata disconfortul, pentru ca esti un jucator.
 • Mai întâi de toate, ar trebui să fii fericit pentru că le-ai dat o parte din timpul tău. Luați-o ca o glumă și mergeți fără să fiți neplăcut, pretinzând că nu vă pasă cel puțin.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 2
  2
  Relaxați-vă. Nu vă grăbiți și nu forțați pe cineva. Un jucător are întotdeauna o altă opțiune, iar alții trebuie să știe. Dacă lucrurile cu o fată nu merg așa cum vă așteptați, nu forțați situația. Este posibil să te ciocnești cu săptămâna viitoare și să te poți îmbunătăți cu asta. Dacă trimiteți în mod constant mesaje text fetei să o întrebe unde este, ea va pierde rapid interesul pentru tine. Dacă te calmezi și joci din greu, atunci va veni mai mult pentru tine.
 • Imagine intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 3
  3
  Credeți că sunteți un jucător adevărat. După ce vă perfecționați abilitățile, cel mai important lucru este că știți că sunteți un jucător adevărat și nu vă îndoiți niciodată de asta. Dacă aveți încredere în dvs., aveți o minte pozitivă, sunteți original și extrovertit, atunci nu va fi necesar să aveți îndoieli cu privire la starea jucătorului. Amintiți-vă că nu deveniți un jucător peste noapte. Este nevoie de practică și de studiu. Motivul pentru care există cuvântul "jucător" se datorează faptului că cheia este în joc.
 • Toți jucătorii au fost respinși la un moment dat. Luați-i pașii necesari pentru a deveni un jucător adevărat.
 • Partea 2
  Fii un jucător

  Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 4
  1
  Niciodată nu fi arogant. Un jucător adevărat este un om al poporului. Nu ar trebui să se bazeze numai pe discuțiile cu fetele. Un jucător știe ce este și se comportă în funcție de asta. A fi "încrezători în sine" și "arogant" sunt două lucruri foarte diferite. Amintiți-vă că nimeni nu vrea să vorbească cu cineva care crede că este mai bun decât unul. Cei mai buni jucători pot lăsa oamenii să știe că au încredere în abilitățile lor, fără a fi nevoiți să-i reducă pe cineva. Acestea sunt genul de oameni pe care alții vor să i se alăture.
  • Acest tip de atitudine va atrage, în cele din urmă, femei și bărbați cu aceeași gândire.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 5
  2
  Aveți propriul stil. Un jucător adevărat arată întotdeauna, miroase și se simte răcit atunci când este oriunde. De câte ori te duci la un loc și vezi mulți tipi care poartă haine foarte asemănătoare, reduceri ale părului care sunt similare și care iau aproape același lucru? Cel mai bun mod de a începe să te comporți ca un jucător este să fii tu. Nu ezitați să purtați haine care credeți că sunt diferite și arată bine (nu neapărat ceea ce este la modă în această săptămână). Folosește ceva ce nimeni altcineva nu poartă: o eșarfă colorată foarte extravagante sau tricou care te face să nu evidențiați face sa arati ca un clovn, si sa se imbrace ca esti imbracat nu este modul cel mai potrivit.
 • Pantofii sunt importanți: fetele acordă atenție pantofilor. Folosește ceva atractiv, dar nu lipsit de sens.
  Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 05Bullet01
 • Aveți grijă și de corpul fizic. Unele exerciții pe care le faceți în fiecare săptămână nu vă vor face rău. Acesta va da rezultate bune în întregul corp.
  Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 05Bullet02
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 6
  3


  Arătați respect Poate că unul dintre cele mai importante lucruri pentru un jucător este de a ține cont de faptul că trebuie să-și arate respectul față de alți jucători în orice moment. Insecuritatea nu este o caracteristică a unui jucător: este caracteristică a oamenilor care îi urăsc pe ceilalți. Acest lucru este valabil și pentru felul în care tratați femeile. Dacă sunteți lipsit de respect pentru ei, atunci când acestea sunt prezente, nu numai că se simt antipatie pentru tine, dar nu poate acercárteles și de a face ceva romantic, care merge practic împotriva a ceea ce înseamnă să fii un jucător.
 • Amintiți-vă numele oamenilor atunci când vă vor menționa. Dacă trebuie să faceți acest lucru, repetați-o odată ce vi sa spus.
 • Dacă o fată spune ceva bun despre un alt băiat care este și acolo, nu spune nimic rău despre el. O atitudine bună va arăta că te simți confortabil cu cine ești. Dacă se întâmplă asta, probabil că va încerca să vadă cum reacționezi, deci relaxează-te și adaugă ceva de genul "fata de lângă el este, de asemenea, drăguță ..." Ești un jucător și spunându-ți că tu ești un pic de impudență. Este probabil că ea știe și că ați realizat ce încerca să facă.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 7
  4
  Evitați luptele. Uneori, ca om, este adevărat că luptele sunt necesare sau inevitabile. Un jucător nu ar trebui să fie îngăduit să fie lipsit de respect, dar să-i eviți cu orice preț dacă ai ieșit să întâlnești fete. Este ceea ce poate cel mai mult să dezgustă orice fată care are clasă. De asemenea, afectează foarte mult jocul în cazul în care mintea dvs. este deranjată când discutați cu femeile. Un jucător aproape întotdeauna are un val bun și nu este deranjat de nimic. Fetele vor merge într-un pachet la un jucător dacă el pare a fi o persoană care va avea un moment bun, așa că nu vă implicați în lupte.
 • Zâmbiți foarte mult și bucurați-vă de noapte. Cel mai bun rezultat este să se termine în pat cu o fată, nu într-un spital sau în secția de poliție. Asta nu merge deloc cu un jucător.
  Imaginea intitulată Attract Men in Public Step 02
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 8
  5
  Nu dormi cu toate fetele pe care le vezi. Ai putea fi un jucător, dar e important să fii sigur. Jucătorii nu doresc să vadă bebelușii care se mișcă sau se îmbolnăvesc. Dacă aveți reputația de a dormi cu toate fetele din vecinătate, într-un timp scurt, veți înceta să le placă.
 • Partea 3
  Au ceea ce are nevoie un jucător

  Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 9
  1
  Găsiți băutura "dvs.". Acest lucru este similar cu îmbrăcămintea și cu propriul stil. Determinați o băutură pentru dvs. și cumpărați-o întotdeauna ... Nu înseamnă că nu o puteți amesteca, ci băutură care vă identifică. De obicei, jucătorii nu se agață numai la bere sau lichior: este nevoie de ceva ca un martini, ocazional, sau încercați dumneavoastră preferat cu ceva un pic neobișnuit ca vodca cu lichior de apă minerală și o atingere de guava. Jucătorii recunosc că gustul este varietatea și că acest lucru se aplică tuturor lucrurilor.
  • Fetele își amintesc astfel de lucruri și este un alt mod de a le spune oamenilor că sunteți un jucător care face ceea ce trebuie să faceți atunci când este vorba de distracție. Dacă băutura care vă identifică este interesantă, puteți să întrebați o fată "Vrei să încerci?"
  • Aproape întotdeauna, un mod bun de a ști dacă vă place o fată este dacă răspundeți că vrea să încerce. Acest lucru arată că el are încredere în tine și că nu se teme să-și pună buzele în locul unde ai fost. Altceva care este important de reținut este că este necesar să știți puțin despre băuturile pe care le vor cere fetele.
  • Aflați mai multe despre unele vinuri / vinuri spumante și șampanie de prețuri diferite și încercați câteva băuturi pe care fetele le consumă de obicei. Acest lucru vă va oferi ceva cu care puteți vorbi și, de asemenea, veți face să vă cunoașteți mai bine.
  Imagine intitulată Obțineți un tip care are o prietena Pasul 15
 • Rețineți următoarele: când vă duceți să cumpărați băuturi pentru o fată sau mai multe, amintiți-vă clar ceea ce au cerut. Întorcându-vă cu fotografii greșite, veți arăta că nu v-ați păsat suficient pentru a vă aminti.
  Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 09Bullet04
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 10
  2
  Aveți bani Un jucător nu poate fi într-adevăr un jucător dacă nu are mijloace financiare pentru a avea un moment bun. Asigurați-vă că aveți destui bani pentru a ieși dacă doriți să vă apropiați de fete. Cumpărați băuturi pentru ei, dar și cumpărați-le. Nu respectați nici o regulă în acest sens cu fetele pe care nu le cunoașteți. Fiecare situație este diferită. Poate pentru fiecare două băuturi pe care le cumperi, ar trebui să-ți cumpere una. Nu există o regulă strictă în acest moment, dar nu cumpărați prea multe băuturi de la fete toată noaptea în care ați uitat contul.
 • Asta nu garantează nimic și dacă se întâmplă ceva, ei nu vă vor respecta: nimeni nu va tachina un jucător. De asemenea, nu este modul în care un jucător ar trebui să acționeze.
 • Nu trebuie să-ți petreci banii pe nimic, dar trebuie să ai destui bani pentru a rămâne acolo. Când luați o fată în casa ei, plătiți-i taxiul. În cele din urmă, va trebui să ajungi acasă singur oricum.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă și acționați ca un jucător (plajă) Pasul 11
  3
  Casa ta trebuie să fie maximă. Locul sacru al unui jucător trebuie să arate cine sunteți. O casă plictisitoare nu va funcționa. Asta nu înseamnă că trebuie să-l umpleți cu prostii, fă-i un loc unde te simți confortabil și unde fetele se simt confortabil. Trebuie să aveți băuturi în casa dvs., astfel încât să fie acolo când ajungeți cu o fată. Este o modalitate foarte bună de a atenua tensiunea pe care o poate simți prin a fi în casa unui străin, deși ar trebui să fie flatată pentru a fi admisă în casa unui jucător.
 • Păstrați-vă casa curată și acordați atenție mai ales locurilor precum baie și dormitor. Ea va intra în ambele locuri, deci este important ca acestea să pară curate și primitor.
 • Aveți pregătită muzică potrivită când ajungeți acasă. Nu va dori să audă muzică tare ca muzica la dans sau rap.
 • De asemenea, nu puneți muzică prea moale: nu veți dori să stricați mediul înconjurător.
 • sfaturi

  • Fiți optimist, aveți un aspect bun și pregătiți-vă să câștigați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să joci 21 de provocăriCum să joci 21 de provocări
  Cum se joacă Care sunt șansele ...Cum se joacă Care sunt șansele ...
  Cum se joacă LCRCum se joacă LCR
  Cum se joacă Marco PoloCum se joacă Marco Polo
  Cum se joacă loculCum se joacă locul
  Cum să joci o ruletă de ouăCum să joci o ruletă de ouă
  Cum se joacă cu o lanternăCum se joacă cu o lanternă
  Cum să joci trei treisprezece aniCum să joci trei treisprezece ani
  Cum se joacă Strip TwisterCum se joacă Strip Twister
  Cum să joci criminalulCum să joci criminalul
  » » Cum să gândești și să te comporți ca un jucător

  © 2011—2020 ertare.com