Cum să ceară permisiunea tatălui fetei să iasă cu ea

Dacă știți că părinții unei fete sunt stricte, puteți decide să le cereți tatălui ei permisiunea de a avea o întâlnire cu ea. Alternativ, este posibil ca prietena ta să te roage să faci asta pentru a netezi lucrurile cu părinții ei. În orice caz, poate fi o experiență exasperantă, dar cheia este să rămâi calm și să fii respectuos. Începeți prin dezvoltarea încrederii pentru a vorbi și apoi asigurați-vă că faceți o primă impresie bună. De asemenea, fiți sincer despre ceea ce doriți.

pași

Partea 1
Construiți încrederea

Imaginea intitulată Convingeți-vă pe părinți să vă lase să mergeți într-o excursie fără ele Pasul 3
1
Arătați interesul dvs. Înainte de a vorbi cu tatăl tău, trebuie să-i arăți fetei că ești interesat de ea și să afli dacă ea este, de asemenea, interesată de tine. Dacă nu ați stabilit că vă place de ele, s-ar putea să fiți nemulțumiți să cereți permisiunea tatălui tău înainte să o întrebi.
 • Dacă nu știți cum să începeți o relație, începeți să discutați cu el. Găsiți interesele pe care le aveți în comun sau folosiți clase sau medii exterioare pentru a începe o conversație.
 • De exemplu, ați putea spune: "Acest test a fost dificil, nu? Cum crezi că a mers? "Doar pentru a începe o conversație.
 • Imagine intitulată Actul în jurul prietenei tale`s Parents Step 9
  2
  Dezvoltați-vă relația După ce ați început să vorbiți, încercați să dezvoltați o prietenie. Continuă să vorbești și să întrebi despre ea. Arătați interesul pentru ceea ce vă place să faceți și nu vă fie teamă să faceți un compliment. Ai putea spune "Ești foarte inteligent" sau "Ești foarte bun la matematică!"
 • Când au petrecut suficient timp împreună, puteți menționa tema de a avea o întâlnire sau de a merge undeva. Poți spune ceva de genul "îmi place să-ți petrec timpul cu tine. Cred că vă plac mai mult decât un prieten. Vrei să ieși cu mine?
 • Imagine intitulată Actul în jurul prietenei tale`s Parents Step 7
  3
  Menționați problema solicitării permisiunii. Odată ce ambii au stabilit că le place să iasă împreună, el menționează problema de a cere permisiunea tatălui său. Ar trebui să explicați motivul pentru care cereți permisiunea și să o întrebați dacă este în regulă, deoarece poate avea vreun motiv să nu fie o idee bună. Dacă crede că este o idee bună, întrebați-i câteva întrebări despre el, pentru a avea o idee mai bună despre cum va fi. Puteți să o întrebați dacă este strictă, precum și credințele sale religioase, deoarece aceasta vă poate oferi o idee.
 • Poți să spui "Știu că majoritatea părinților sunt inconfortabili atunci când copiii lor au întâlniri, așa că aș vrea să vorbesc cu tatăl tău cu privire la plecarea noastră înainte să o facem. Ce crezi despre asta?
 • Alternativ, puteți spune: "Știu că familia ta este destul de conservatoare, așa că m-aș simți mai bine dacă aș cere permisiunea tatălui tău să plecăm. Cum te simți în legătură cu asta?
 • Desigur, ea poate menționa problema de a cere permisiunea tatălui ei, deoarece știe că asta ar vrea. În acest caz, cereți-i sfaturi despre cum să abordați o conversație, deoarece ea cunoaște mai mult tatăl ei decât pe tine.
 • Imagine intitulată Actul în jurul prietenei tale`s Parents Step 21
  4
  Pregătește-te pentru conversație. Nu vrei să ai această conversație fără să te gândești în prealabil la ce vrei să spui. Când te afli în fața tatălui potențial al prietenei tale, ești predispus să nu poți vorbi. Prin urmare, trebuie să vă gândiți la ceea ce veți spune înainte de a vă afla în această situație.
 • Poate fi util să scrieți ceea ce doriți să spuneți sau, cel puțin, să scrieți suficient pentru a descoperi punctele principale. Probabil că nu doriți să luați cu dvs. ceea ce ați scris atunci când mergeți, dar scrierea vă va ajuta să continuați.
 • De exemplu, ați putea dori să spuneți ceva de genul "Bună ziua, domnule Vail. Am vrut să-l întâlnesc astăzi pentru a vorbi despre fiica lui. Aș vrea să merg cu ea. Știu că ar putea fi o problemă pentru tine, dar vreau să știi că nu am decât o respect față de ea. Îmi dau cuvântul că o voi trata bine.
 • Imagine intitulată Actul în jurul prietenei tale`s Parents Step 13
  5
  Lucrați în încredere ce ai în tine Vei fi nervos în mod natural. Trucul este să te uiți încrezător în ciuda nervilor. Încrederea va face o impresie bună deoarece veți părea mai sigură în privința dvs. Cu toate acestea, nu o face excesiv, deoarece nu veți dori să apară arogant.
 • Asigurați-vă că vă revizuiți discursul de mai multe ori pentru a vă asigura că vă amintiți ce veți spune. În acest fel, este mai puțin probabil să vă pierdeți nervii. Întreabă-l pe fratele tău sau pe unul dintre părinți să vină cu tine dacă crezi că va fi de ajutor.
 • O modalitate de a părea mai sigură este să acordați atenție limbajului corpului dumneavoastră. Priviți-l în ochi, mai ales când vă prezentați pe sine și asigurați-vă că sunteți în picioare și în picioare.
 • Asigurați-vă că zâmbiți și, când vă scuturați mâna, faceți-o cu putere și încredere. De asemenea, nu vă fie frică să spuneți o glumă sau să râdeți cu ceea ce face.
 • Partea 2
  Faceți o impresie bună

  Imaginea intitulată Renunță drepturile părintești (SUA) Pasul 2
  1
  Setați ceva timp pentru a vorbi. Sunați-l pe tatăl postei voastre și introduceți-vă. Când faceți acest lucru, asigurați-vă că vă menționați conexiunea cu fiica. Întreabă-l dacă se pot întâlni pentru a vorbi despre ea.
  • De exemplu, ați putea spune "Bună, domnule Vail. Sunt Terry Roberts și merg la școală cu fiica lui, Jessica. Mă întrebam dacă mă pot întâlni săptămâna viitoare pentru a vorbi despre relația mea cu fiica ta. Să știi dinainte despre ceea ce vrei să vorbești cu el vă va oferi posibilitatea de a pregăti mintea pentru conversație.
  • Bineînțeles, probabil că îl cunoști pe tatăl tău. În acest caz, este încă politicos să apelați și să organizați o întâlnire. Dacă faceți acest lucru, acesta menționează și cine sunteți și ce vreți. Ai putea spune "Bună, domnule Vail. Eu sunt Terry Roberts, prietenul fiicei sale. Mergem la școală împreună. Mă întrebam dacă mă pot întâlni în curând pentru a vorbi despre relația mea cu ea.
  • Dacă este de acord să se întâlnească cu dvs., stabiliți o dată și un loc. Lasă-l să decidă, din moment ce tu vei căuta o favoare. Dacă solicită mai multe informații, puteți sublinia că ați dori cu adevărat să vă întâlniți în persoană.
 • Imagine intitulată Actul în jurul prietenei tale`s Parents Step 3
  2
  Rochie pentru a impresiona. Tatăl postei tale prietene nu va fi impresionat dacă apare cu haine pline de găuri sau acoperite de pete. Nu trebuie să te îmbraci într-un costum. Cu toate acestea, pantalonii buni, o cămașă nasturi și o cravată nu doare. Îmbrăcarea elegant va arăta că-l respectați pe el și pe fiica lui, deci este mai probabil să spună da.
 • De asemenea, asigurați-vă că totul este călcat și că nu pierdeți niciun buton sau altceva.
 • Imaginea intitulată Convingeți-vă pe părinții voștri să vă lase să faceți o excursie fără ele Pasul 17
  3


  Soseste la timp. Dacă spuneți că veți fi acolo la ora 4 după-amiaza, asigurați-vă că ați ajuns exact la timp. Este chiar mai bine să fii acolo cu 10 minute mai devreme. Cu toate acestea, nu doriți să apară mai devreme, mai ales dacă mergeți la domiciliu, deoarece este posibil să nu fiți pregătit să îl primiți. Sosirea la timp va arăta că o respectați suficient pentru a ști că timpul dvs. este valoros.
 • Imagine intitulată Actul în jurul prietenei tale`s Parents Step 14
  4
  Introduceți-vă din nou. Când ajungeți, este politicos să vă prezentați personal, chiar dacă ați făcut-o deja la telefon. Spune-ți numele și oferi-ți mâna să-i scuture. Este, de asemenea, politicos să oferiți informații despre modul în care vă cunoașteți fiica, deoarece acest lucru îi va oferi un context mai larg despre dumneavoastră.
 • Ai putea spune "Buna, domnule. Numele meu este Terry Roberts. După cum știi, mă duc la școală cu fiica ta, Jessica. Apoi, pune mâna să-i scuture.
 • Desigur, dacă îl cunoașteți, nu trebuie să vă prezentați, dar este încă politicos să-l salutați și să-i oferiți mâna să-i scuture.
 • Imaginea intitulată Convingeți-vă pe părinții voștri să vă lase să faceți o excursie fără ele Pasul 10
  5
  Nu vă fie frică să faceți complimente. Toată lumea îi place complimente, atâta timp cât acestea sunt sincere. Nu trebuie neapărat să-i lăudați pe tatăl tău dacă te face să te simți inconfortabil. Cu toate acestea, faceți un compliment care este legat de el.
 • De exemplu, ați putea să vă laudeți casa sau mașina, spunând ceva de genul "Casa ta este foarte minunată".
 • Partea 3
  Comunicați în mod eficient

  Imagine intitulată Convingeți-vă părinții să vă lase să mergeți într-o excursie fără ele Pasul 5
  1
  Fii direct. Nu vrei să-ți petreci timpul gândindu-te la asta. A fi direct este o abordare mai bună și arată că aveți curaj (din moment ce este nevoie de curaj să spui asta tatălui posibilei tale prietene). Prin urmare, începeți prin a indica direct de ce ați vrut să vorbiți cu el.
  • De exemplu, ați putea spune "Ți-am cerut să te întâlnești cu mine pentru că aș vrea să merg cu fiica ta. Chiar dacă nu îl cunosc, îi respect pe amândoi suficient să vină și să-i cer mai întâi permisiunea.
  • Dacă îl cunoști pe tatăl tău, poți să o ignori.
 • Imagine intitulată Actul în jurul prietenei tale`s Parents Step 19
  2
  Indicați de ce doriți să ieșiți împreună cu fiica. Dacă sunteți încă un adolescent, fiți conștienți de faptul că majoritatea părinților nu vor dori să vă audă "iubirea" fiicei lor, mai ales dacă nu vă mai întâlniți încă din punct de vedere tehnic. Cu toate acestea, puteți exprima ceea ce vă place și vă puteți respecta pe fiica dvs., astfel încât să înțeleagă care sunt intențiile dvs.
 • De exemplu, ai putea spune: „Doamne, aș ieși cu fiica ei pentru că eu cred că e foarte inteligent și amuzant. Îmi place să petrec timpul cu ea. "
 • Imaginea intitulată Fii utilă pentru Pasul 9
  3
  Gândește-te la asta din perspectiva ta. Fiica lui înseamnă totul pentru el, așa că se așteaptă ca cineva să iasă cu ea respect si sa le trateze bine. Trebuie să o informați că o veți trata bine pentru ao liniști.
 • De exemplu, ați putea spune: "Înțeleg că orice persoană care iese cu fiica ei trebuie să o trateze cu respect. Promit că voi face tot ce pot pentru a trata-o bine și nu-i răni. Știu că merită cele mai bune persoane cu care vine. "
 • Imagine intitulată Actul în jurul prietenei tale`s Parents Step 11
  4
  Dă-i ocazia de a vorbi. În orice conversație, trebuie să oferiți celeilalte persoane posibilitatea de a-și exprima sentimentele. În acest caz, înseamnă să lăsăm tatăl să exprime ceea ce îl îngrijorează. Probabil ai ceva de spus, chiar dacă mai devreme sau mai târziu îți dai permisiunea.
 • El ascultă în mod activ ceea ce are de spus. Asta înseamnă să fii sigur că asculți ceea ce spui și nu te gândești doar la ceea ce vei spune mai departe.
 • De asemenea, asigurați-vă că limba dvs. de corp arată că ascultați. Uită-te în ochi și dă din cap ce spune el.
 • Puteți, de asemenea, să rezumați ceea ce spuneți pentru a vă asigura că ați ascultat îngrijorările dvs. în mod corect. De exemplu, ați putea spune: "Ceea ce am auzit spunem este că nu sunteți sigur dacă sunteți pregătiți pentru fiica dvs. să întâlnească pe cineva. Înțeleg pe deplin îngrijorarea dvs. "
 • Imaginea intitulată Fii util în etapa 8
  5
  Lucrați împreună pe anumite obiective. Stabilirea limitelor cu tatăl posibilei prietene este o modalitate de a vă ajuta. Aceasta înseamnă că, odată ce auziți preocupările lor, încercați să aflați dacă există o modalitate de a-și calma temerile, acceptând anumiți termeni.
 • Ai putea spune: "Am auzit ce spui. Ce să fac pentru a te face să te simți mai bine cu întâlnirea cu fiica ta? Aș fi dispus să accept orice limită pe care ați stabilit-o. De exemplu, poate că am putea începe să ieșim în grup sau chiar să avem o întâlnire sub supravegherea sa. Sunt dispus să-i dovedesc că sunt demn să merg cu fiica lui.
 • Amintiți-vă ce înseamnă "permis". Asta înseamnă că vrei să știi dacă tatăl potențial al iubitei tale crede că e bine să iasă cu fiica lui. Prin urmare, depinde de el. Poți să spui "da" și să îți dai posibilitatea să spui "nu". Dacă spui "nu", trebuie să accepți răspunsul lor.
 • sfaturi

  • Puteți avea conversația prin telefon. Totuși, faptul că o au în persoană mai multă respect.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te ocupi de prietena tatălui tăuCum să te ocupi de prietena tatălui tău
  Cum să ceri mâna prietenei taleCum să ceri mâna prietenei tale
  Cum sa scapi de tatalii vitregiCum sa scapi de tatalii vitregi
  Cum să ceri permisiunea de a utiliza tampoaneCum să ceri permisiunea de a utiliza tampoane
  Cum să ajungeți la o fată care se află într-o relațieCum să ajungeți la o fată care se află într-o relație
  Cum să inviți o fată să iasă în liceuCum să inviți o fată să iasă în liceu
  Cum să mențină relația cu prietena taCum să mențină relația cu prietena ta
  Cum să-l oprești pe tatăl tău să nu te deranjezeCum să-l oprești pe tatăl tău să nu te deranjeze
  Cum să obțineți o contraceptivă fără ca părinții dvs. să știeCum să obțineți o contraceptivă fără ca părinții dvs. să știe
  Cum să obțineți o prietena în școala primarăCum să obțineți o prietena în școala primară
  » » Cum să ceară permisiunea tatălui fetei să iasă cu ea

  © 2011—2020 ertare.com