Cum să solicitați ajutor de la un ex

Divorțul sau despărțirile sunt grele pentru toată lumea. Când mergeți în direcții diferite, uneori este foarte dificil să continuați fără ajutorul ocazional al partenerului dvs. Citiți articolul pentru sfaturi cu privire la cererea de ajutor fără a deteriora relația cordială.

conținut

pași

1
Înțelegeți că puteți cere să fie rezonabil și nu. Dacă aveți îndoieli, ar trebui să cereți unei terțe persoane să vă dea un aviz înainte de a cere ceva de la ex.
 • Solicitarea unui ex de a arunca o privire la ceva rupt poate fi corectă. Ți-a cerut să ai grijă de casă în timp ce tu și noul tău iubit mergi departe pentru weekend este crud.
 • 2
  Gândiți-vă că sentimentele și mândria pot continua să fie rănite după separare. Înainte de a cere o favoare, gândiți-vă dacă ați putea fi insensibil în vreun fel.
 • 3
  Evitați să cereți un ex favori pe care să-l puteți cere de la orice alt prieten. Dacă cereți favoruri numai atunci când aveți absolut nevoie de ele și le păstrați rezonabile și cu bun gust, aveți mai multe oportunități de a obține ajutor atunci când aveți nevoie de ele.
 • 4
  Acum - că% 27s-a-Sugar-Daddy-9031.jpg" class ="imagine lightbox">
  Evitați să cereți favoruri financiare. Plata banilor poate fi controversată, mai ales dacă ați fost divorțat. O cheltuială neașteptată pentru tratamentul medical pentru copil este o cerere rezonabilă. Solicitarea de bani în fiecare săptămână, astfel încât să puteți cumpăra bijuterii nu este rezonabil.
 • Dacă trebuie să cereți în mod constant bani pentru a vă hrăni copilul, este posibil să trebuiască să vă adresați avocaților și un proces pentru a rezolva problema.
 • 5
  Notificați-vă ex-bine înainte de a cere favoarea pentru a evita schimbările de dispoziție și a vă ajusta programul. În acest fel puteți avea mai mult succes.
 • Dacă vi se solicită să călătoriți în afara orașului timp de o săptămână, este mai bine să cereți schimbarea schimbării cu o săptămână înainte de săptămâna călătoriei.
 • Lăsând o bomba financiară subită în ex-voastră poate fi dăunătoare. Dacă trebuie să cumpărați ochelari sau să faceți ortodonție copilului dvs., verificați-le în prealabil și faceți un plan între cele două înainte de a părăsi factura prin surprindere.
 • Solicitarea de favoruri rezonabile într-o perioadă rezonabilă de timp vă poate ajuta să mențineți relația într-un mod sănătos și prietenos. De asemenea, vă crește probabilitatea de a vă ajuta în caz de urgență.


 • 6
  Oferiți-le să returneze favoarea într-un fel. Plătiți pentru gaz sau faceți ceva frumos pentru ex, atunci când vă dă o mână de ajutor este un lucru bun. Asigurați-vă că l-ați lăsat să știe că îi apreciați ajutorul și că poate să vă sune, de asemenea, dacă aveți nevoie de el.
 • Nu cereți niciodată o favoare care să fie ca un serviciu. Amintiți-vă că trebuie să-l tratați ca pe un prieten și nu ca un servitor.
 • 7
  Păstrați liniile de comunicare deschise, nu sunați doar atunci când aveți nevoie de ceva. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-l sunați la chat, pentru că ar fi ciudat, dar ar trebui să vă amintiți ziua de naștere și să-l felicit cel puțin.
 • 8
  Mulțumiri. Nu a trebuit să te ajute, dar a făcut-o.
 • 9
  Recunoașteți când trebuie să cereți ajutor de la altcineva decât fostul dvs. În cazul în care ex vă face să vă simțiți vinovați sau vă face viața mai dificilă, ar trebui să cereți ajutor în altă parte.
 • 10
  Întoarceți favoarea dacă vă cereți ex. Poate fi incomod, dar dacă doriți să mențineți sistemul de favoruri, ar trebui să vă oferiți și ajutorul dvs. atunci când este posibil și rezonabil.
 • 11
 • sfaturi

  • Evitați să cereți bani. Dacă trebuie să faceți acest lucru, ajungeți la un acord să îl returnați mai târziu. Asigurați-vă că termenii tranzacției sunt potriviți pentru dvs. și returnați-l până la termenul limită sau mai devreme.
  • Lăsați prietenii dvs. să știe când fostul dvs. a făcut o favoare. Ca și vestea proastă, vestea bună se răspândește.
  • Amintiți-vă că problemele financiare sunt de obicei cea mai mare cauză a separării. Solicitarea de bani poate ruina relația cordială pe care o aveți cu ex.
  • Lăsați timp să se vindece sentimentele rănite. Săptămâna după divorț ar putea fi prea devreme pentru a cere favoruri de la fostul dvs.
  • Întrebați dacă este bine să sunați din când în când pentru sfaturi. Un fost soț ar putea avea nevoie de ajutor pentru a îndepărta o pată de la covor și o fostă soție ar putea să nu aibă nicio idee despre instalații sanitare. Solicitarea permisiunii de a apela este primul pas într-o relație cordială.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ceri mâna prietenei taleCum să ceri mâna prietenei tale
  Cum să ceri un divorțCum să ceri un divorț
  Cum să comandați o cafeaCum să comandați o cafea
  Cum să învăț să spun "nu"Cum să învăț să spun "nu"
  Cum să obțineți sistemul dvs. de asistență pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoieCum să obțineți sistemul dvs. de asistență pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie
  Cum să ceri ajutorCum să ceri ajutor
  Cum să nu mai gândiți că acceptarea ajutorului este un semn de slăbiciuneCum să nu mai gândiți că acceptarea ajutorului este un semn de slăbiciune
  Cum să nu mai fii călcată de ceilalțiCum să nu mai fii călcată de ceilalți
  Cum să găsești iertare cu un prietenCum să găsești iertare cu un prieten
  Cum să oblige o persoană să facă ceva pentru tineCum să oblige o persoană să facă ceva pentru tine
  » » Cum să solicitați ajutor de la un ex

  © 2011—2020 ertare.com