Cum să-ți ceri scuze prietenei tale

Ai făcut sau ai spus ceva rău? Vreți să vă cereți scuze într-un mod onest și direct sau într-un mod mai elaborat și mai imaginativ? Vrei să te întorci? Dacă iubiți într-adevăr această persoană și nu vă puteți vedea fără ea, vă spunem cum să vă cereți scuze.

pași

Partea 1
Scuzați-vă folosind cuvintele

Imagine intitulată Îmi cer scuze prietenei dvs. Pasul 1
1
Gândește-te la scuze și du-te la fundul problemei. Oricine poate "spune" că simte asta, dar nu toată lumea o poate spune în serios și îl poate însoți cu o soluție. Trebuie să fiți conștienți de faptul că prietena dvs. vă așteaptă să vă gândiți la acțiunile / cuvintele dvs. pentru un timp înainte de a vă cere scuze. Înainte de a vă face scuze, trebuie să vă gândiți să aveți răspunsuri solide despre:
 • De ce ai făcut ce ai făcut? Sau de ce ai spus ce ai spus să o deranjezi?
 • Care a fost aspectul personalității tale?
 • Cum ai de gând să repari ceea ce ai făcut, astfel încât prietena ta nu se simte din nou așa?
 • Imaginea intitulată Îmi cer scuze prietenei dvs. Pasul 2
  2
  Începeți cu un simplu "Îmi pare rău. "Nu exagerează sau nu acționa ca și cum nu v-ar păsa sau încerca să-mi cer scuze fără să spună "Îmi pare rău". Prietena ta vrea probabil să audă aceste cuvinte, așa că fii pregătit să le spui.
 • Imagine intitulată Îmi cer scuze prietenei dvs. Pasul 3
  3
  Dacă te cere să pleci, spune-i că vrei să-ți ceri scuze. Spune-i că într-adevăr vrei să repari ceea ce ai făcut și să te întorci pe drumul cel bun. Nu țipați - vă puteți speria iubita și faceți lucrurile mai rău.
 • Dacă într-adevăr pare a fi supărată și nu vrea să se ocupe de scuzele tale chiar acum, scapă. Întreabă-l dacă te poate suna în câteva zile.
 • Imaginea intitulată Îmi cer scuze prietenei dvs. Pasul 4
  4
  Scurte explicați motivele din spatele acțiunilor dvs. Dacă v-ați gândit la această problemă (pasul 1), ar trebui să aveți o idee despre ce ați făcut greșit și cum puteți remedia problema.
 • exemplu: "Știu că îți datorez scuze. Nu ar fi trebuit să te fi mințit pe tine sau pe părinții tăi despre vârsta mea. Știu că a fost greșit, dar nu am vrut ca tine sau părinții tăi să nu mă creadă, pentru că sunt mai în vârstă. Îmi pasă foarte mult de tine și de părinții tăi, așa că am de gând să le cer scuze personal, voi înțelege perfect dacă tu sau părinții tăi încă mai ești supărat pe mine după asta. "
 • exemplu: " Știu că n-ar fi trebuit să-l văd pe Stacy așa cum am făcut-o. Știu că ea este prietena ta și nu voi face nimic pentru a pune în pericol relația noastră sau relația cu ea. Nu am nici o scuză pentru comportamentul meu, doar o explicație: mulți tipi se uită la fete. Acum că știu că te deranjează cu adevărat, o să încerc să nu fac din nou aceeași greșeală. "
 • exemplu: "Îmi cer scuze pentru că am spus ce ți-am spus - nu o voi mai repeta. A fost greșit și a fost degradant. Recunosc asta. N-ar fi trebuit să plec. Îmi dau seama că poți schimba părerea pe care ai avut-o despre mine, așa că voi încerca să fac tot ce-mi stă în putință pentru a te recompensa."
 • Imagine intitulată Îmi cer scuze pentru prietena ta Pasul 5
  5
  Dă-i puțin timp să răspundă. Permiteți-mi să vă întreb toate întrebările pe care trebuie să le pună. Răspundeți sincer Unele lucruri pe care trebuie să le țineți minte în timp ce mă lași să vă interoghez este:
 • Nu întoarceți lucrurile Chiar dacă nu sunteți singurul vina, nu este o idee bună să o învinuiți. Scuzele tale nu vor funcționa dacă faci asta.
 • Să-i exprime furia, să o dezamăgească, să nu încerce să o convingă să nu fie - are dreptul să se simtă așa. Vă va face să vă simțiți mai bine.
 • Nu încercați să prezentați afecțiune în acest moment. Probabil că este foarte rapid să o faceți. Asta înseamnă că nu te săruți, îmbrățișând sau ținând mâna, dacă nu o face.
 • Imagine intitulată Îmi cer scuze pentru prietena ta Pasul 6
  6
  Spune-i că îi vei oferi timpul necesar. Repeta scuze pentru o dată și să se îndepărteze de ea dacă ea trebuie să fie singură. Respectați modul în care dorește să facă lucrurile.
 • Partea 2
  Ne cerem scuze în diferite moduri

  Imaginea intitulată Îmi cer scuze prietenei dvs. Pasul 7


  1
  După ce încercați să vă scuzați verbal, încercați să utilizați alte metode dacă nu ați iertat încă. Uneori trebuie să-i dai mai multe scuze înainte să accepte că-l simți cu adevărat. E bine, cu cât efortul pe care l-ai pus în scuze, cu atât mai mult îți vei cere scuze.
 • Imagine intitulată Îmi cer scuze prietenei dvs. Pasul 8
  2
  Scrieți o scrisoare pentru a vă cere scuze. Dă-i într-un mod romantic, fie ascuns într-un buchet de flori, fie trimis personal de unul dintre prietenii tăi. Scrisoarea poate spune ceva de genul:
 • exemplu: "Știu că această scrisoare nu poate șterge ceea ce am făcut. De asemenea, știu că această scrisoare nu va putea capta modul în care mă simt și ce vreau să spun. Ceea ce știu e că l-am distrus. Nu-mi pot imagina viața fără tine. Tu ești persoana cu care visez când mă duc la culcare și la care mă gândesc când mă trezesc dimineața. Esti totul. Nimic pe care îl fac nu va rezolva ceea ce am făcut, dar vă pot asigura că nu voi face aceeași greșeală. Îți promit din inima mea. "
 • Imaginea intitulată
  3
  În funcție de fată, încercați să-i oferiți o scuză publică. Fii atent, unele fete urăsc alte persoane să știe lucrurile despre relațiile lor. Utilizați-vă discreția înainte de a face acest lucru. Gândiți-vă și la acest lucru: poate simți că folosiți presiuni publice pentru al presa să-și ceară scuze, cum ar fi "Oh, cum este posibil ca Sara să nu-mi fi cerut scuze? Vezi cât de frumos este cu ea "în cele din urmă cel mai bun lucru este să lași lucrurile între voi doi, ca un cuplu.
 • Faceți scuze publice. Doar te apropii de ea când e cu grupul de prieteni, pregătește ceva și vorbește din inima ta. Uită-te drept în ochii tăi când îți ceri scuze și te concentrezi doar pe ea.
 • Dacă vă simțiți suficient de creativ, încercați să folosiți o mulțime instantanee pentru a putea să-i cereți scuze. Acestea necesită multă muncă și pregătire, deci asigurați-vă că funcționează dacă decideți să o faceți.
 • Imaginea intitulată
  4
  Adu-ți flori, ciocolată sau animale împăiate în locul tău de muncă sau în locul tău de muncă. Fetele iubesc aceste 3 lucruri. Asigurați-vă că pentru a scrie un mesaj mic - flori și ciocolată, fără un mesaj scris, să ia o mulțime de emoție. Ține minte, vrei emoție.
 • Imaginea intitulată
  5
  Scrieți o melodie cu scuze și încărcați-o pe YouTube. Cântecele despre persoanele dispărute, dacă au făcut ceva greșit sau doar cântecele de vinovăție vor ajuta de asemenea. Desigur, orice melodie care are semnificație semnificativă în relație poate funcționa, de asemenea. Puteți încerca să schimbați câteva linii pentru a face față situației.
 • Alternativ, puteți face un amestec. O combinație este mai puțin personală, dar cu o grijă corespunzătoare vă poate ajuta să transmiteți mesajul. Selectați două cântece pe care le place și melodii pe care nu le-a auzit.
 • Imaginea intitulată Îmi cer scuze prietenei dvs. Pasul 12
  6
  Scrieți o poezie care să-i ceară scuze. Dați-l sau înregistrați-l pe robotul telefonic. Faceți-o foarte emoțională, cum ar fi:
 • Îmi cunosc acum cuvintele
  ele par goale și lipsite de sens
  Nu pot continua mai mult
  Tocmai am rămas fără sens
  Văd în jurul meu
  și tot ce văd în tine este dulceața
  Vreau doar să rămâi lângă mine
  Vreau să vă pot admira frumusețea

  sfaturi

  • Baza unei scuze este să o faci reală și cinstită, altfel nu te deranjează.
  • Nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani, de fapt, majoritatea fetelor apreciază mai mult gesturile personale. De exemplu, alegeți niște flori sălbatice și trimiteți-le la birou sau la școală, luați cina și trimiteți-o în casă, faceți ceva frumos pentru ea ...
  • Nu te aștepta să primești nimic, doar să te concentrezi pe faptul că vrei să-ți ceri scuze.
  • Nu apăsați pentru un răspuns sau pentru ultimatum. Acest lucru pune o mare presiune asupra ei și poate face lucrurile să se înrăutățească.
  • Amintiți-vă, cu cât faceți mai repede, cu atât mai bine. Dacă într-adevăr ai distrus lucrurile, probabil că e foarte supărată și vrei să rezolvi lucrurile cât mai curând posibil.
  • Încearcă să o faci într-un mod special, pentru că vrei să înțeleg că îți pasă.
  • Persistența este cheia, dar trebuie să știți când trebuie să-i dați spațiul.
  • Indiferent ce faceți, pregătiți-vă bine. Concentrați-vă pe detaliile și executarea planului dvs. Nu vrei să confunde lucrurile.
  • Este întotdeauna de ajutor să vă adresați prietenilor dvs. pentru a vă ajuta (dacă nu vă ia mai întâi inima).

  avertismente

  • Întrebați-vă de ce doriți să-mi cereți scuze și dacă simțiți cu adevărat, acest lucru vă va determina metoda.
  • Nu-i presați pe prietena dvs. să ia o decizie și să nu comunice cu ea timp de câteva zile, dându-i spațiu.
  • Nu intră într-un cerc unde trebuie să-ți ceri scuze pentru totul doar pentru a calma situația. Problemele ca un cuplu vor crește în cele din urmă și vor sfârși unul pe celălalt.
  • Nu totul necesită scuze doar pentru că prietena ta este furioasă. Gândește-te cu atenție la comportamentul și la a ta.
  • Nu există niciodată garanții. Dar ține minte că la sfârșitul zilei, vrei doar să înțeleagă cum te simți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)
  Cum să accepți o scuzăCum să accepți o scuză
  Cum să aflăm dacă o fată este supărată pe tineCum să aflăm dacă o fată este supărată pe tine
  Cum să-ți convingi prietenul să te încreadă din nouCum să-ți convingi prietenul să te încreadă din nou
  Cum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculinCum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculin
  Cum să-mi cer scuze sincerCum să-mi cer scuze sincer
  Cum să-mi cereți scuze unui prietenCum să-mi cereți scuze unui prieten
  Cum să-mi cereți scuze după o disputăCum să-mi cereți scuze după o dispută
  Cum să-mi cereți scuze unei feteCum să-mi cereți scuze unei fete
  Cum să eviți lupta cu prietena taCum să eviți lupta cu prietena ta
  » » Cum să-ți ceri scuze prietenei tale

  © 2011—2020 ertare.com