Cum să-mi cereți scuze unui băiat

Toată lumea poate beneficia de îmbunătățirea modului în care se cer iertare. Este complicat să-mi cer scuze pentru o eroare și necesită o mulțime de sensibilitate socială și emoțională. Fie din cauza naturii sau a educației, fie a amestecului ambilor, atât băieții, cât și fetele au adesea nevoi diferite atunci când vine vorba de a primi scuze. Rețeta de scuze corect la un băiat trebuie să fie sinceră, concisă, să se pocăiască și să se angajeze să avanseze.

pași

Partea 1
Pregătește-te să ceri scuze corect

Imagine intitulată Îmi cer scuze pentru un tip 1
1
Așteaptă până când a trecut ceva timp ca odihnă după luptă. Dacă simțiți că pompele de adrenalină în vene, este mai puțin probabil să vă exprimați în mod adecvat atunci când vă cereți scuze. Cei mai mulți bărbați vor înțelege că trebuie să iei ceva timp, chiar dacă tu ești cel rău.
 • De exemplu, puteți spune: "Mă simt puțin copleșit acum, așa că trebuie să-mi iau puțin timp să mă calmez, dar putem vorbi despre asta când mă întorc".
 • Image cu titlul Apologize to a Guy Pasul 2
  2
  Fiți empatici Încearcă să te gândești cum te simți. Dacă ați făcut ceva greșit, determinați cum ați simți dacă cineva v-ar fi făcut același lucru. Este esențial să fii empatic cu persoana pe care ai rănit-o în timpul procesului de recuperare.
 • Imaginea titlului Apologize to a Guy Pasul 3
  3
  Nu fi agresiv pasiv. O greșeală obișnuită pe care o fac unele femei și bărbați atunci când se află într-o relație este să aibă gânduri secundare să-ți ceară scuze. Dacă intenționați să spuneți: "Îmi pare rău, dar ...", nu este o scuză adevărată.
 • Agresiunea pasivă poate fi exprimată în mai multe moduri, cum ar fi în sarcasm când spuneți, de exemplu: "Regret să am o prietena urâtă" sau prin deflectarea vinovăției, ca în "Îmi pare rău că te simți rănit".
 • Imagine intitulată Îmi cer scuze pentru un tip Pas 4
  4
  Adresați-vă problema. După ce ați adunat gândurile și sunteți gata să cereți iertare, trebuie să vă gândiți cum să începeți conversația. Faceți-o într-un moment în care nu există nimic care să vă distragă atenția, când sunteți singuri și nu vă simțiți presați de timp. Un moment bun pentru a face acest lucru este de a lua o plimbare cu mașina sau de a lua cina împreună. Spuneți, de exemplu: "Pentru că acum este un moment bun, aș dori să-mi cer scuze pentru ceea ce am făcut." Du-te direct la punct.
 • Dacă spuneți că nu este un moment bun, nu forțați situația. Așteptați până când veți primi o oportunitate mai bună. Dacă motivul pentru acest lucru este că sunteți încă prea supărat în legătură cu această problemă, spuneți-i într-un mod rezumat că înțelegeți de ce și că sunteți acolo pentru a vorbi despre asta atunci când o doriți și vă simțiți gata.
 • Partea 2
  Exprimați-vă regretul

  Imaginea in titlul Apologize to a Guy Pasul 5
  1
  Express regret și remușcări. Priviți-l în ochi și spuneți: "Îmi pare rău". Apoi, parafrazați ceea ce vă cereți scuze. Este important să clarificați că ați înțeles exact cum le-ați rănit. Inclusiv ceea ce sa întâmplat vă va anunța că ați auzit și ați luat în considerare gândurile voastre.
  • De exemplu, pentru a-ți cere scuze prietenului pentru că ți-a strigat despre ceva care nu era vina lui, poți să spui: "Îmi pare rău că am răzbunat cu tine noaptea trecută despre ceva care nu a fost vina ta. Înțeleg că te-am făcut să simți că nu-mi pasă de sentimentele tale. Tocmai te-am folosit de egoist pentru a-mi scoate furia.
 • Imaginea intitulată Îmi cer scuze pentru un tip 6
  2
  Acceptați în totalitate responsabilitatea actelor dvs. În loc să dați motivele pentru care ați acționat în acest fel, trebuie să vă abțineți imediat de la eliberarea sentimentelor. Oferirea de scuze pentru comportamentul dvs. va face să pară că nu vă pare rău.
 • De exemplu, în loc de a spune: "Îmi pare rău că am acționat în acest fel. M-am simțit foarte frustrat de toată munca și de durerea de cap pe care mi-am pus-o într-o stare proastă ", trebuie doar să spui:" Îmi pare rău că am acționat astfel. N-am avut dreptul să mă comporți așa cu tine.
 • Dacă vrei să știi de ce ai acționat așa, te va întreba. În acest fel vă puteți explica comportamentul dvs.
 • Adesea, dându-ți scuze false, vei exprima că regreți că ați fost prins mai degrabă decât că ați avut remușcări.


 • Image cu titlul Apologize to a Guy Pasul 7
  3
  Recunoașteți repercusiunile în cazul în care există vreunul. De exemplu, spunând: "Înțeleg că va fi greu pentru tine să crezi în mine" îi vei ajuta să înțelegi că ai considerat modul în care acțiunile tale l-au afectat. Este recomandabil să-i spuneți că nu vă așteptați imediat să iertați iertarea totală.
 • Imagine cu titlul A cere scuze unui tip 8
  4
  Încercați să faceți conversația scurtă. Spuneți ceea ce doriți în declarații scurte, directe. Transmiteți-vă remușcările, compresia și recunoașterea, dar fără a deveni prea mult. Acest lucru vă va oferi mai mult timp pentru a vă exprima și a evita lipsa de comunicare.
 • Partea 3
  Continuă

  Image cu titlul Apologize to a Guy Pasul 9
  1
  Aceasta sugerează că veți compensa. Nu trebuie să o aplicați atunci când vine vorba despre mici infracțiuni. Acest lucru este util în situații mai grave. Cea mai bună modalitate de a vă spune că veți compensa este să sugerați modul în care vă veți schimba atitudinea sau obiceiurile proaste ale dvs. în viitor.
  • O altă modalitate de a face acest lucru este să întrebați: "Ce pot face pentru a face acest lucru mai bine?" Apoi, dați-i să știe că îi veți lua în serios comentariile.
 • Imaginea titlului Apologize to a Guy Pasul 10
  2
  Dă-io ocazie să vorbească. Încearcă să-ți scuzi scuzele. Va fi mai puțin confuz și vă va permite să aveți o conversație mai bună. Pentru a fi o scuză corectă, ambele trebuie să vorbească, nu doar una.
 • Imaginea in titlul Apologize to a Guy Pasul 11
  3
  Încercați să nu fiți defensivi. Există o șansă bună ca el să fie încă supărat. Cel mai important este să rămâi calm când îți ceri scuze. Ascultați și exprimați semne de pocăință suplimentare dacă credeți că este necesar, dar nu transformați acel moment într-o discuție.
 • Imagine intitulată Îmi cerem scuze pentru un tip 12
  4
  Continuă. Nu atingeți subiectul după ce a acceptat scuzele. De obicei, este adesea dificil pentru bărbați să accepte scuze pentru ceea ce este și să treacă fără resentimente, așa că nu vorbiți despre asta decât dacă se întâmplă din nou.
 • sfaturi

  • Uneori, cererea de iertare poate fi înlocuită cu compensații. Cu toate acestea, cererea cuiva să meargă înainte de a fi gata indică faptul că nu vă cereți scuze pentru binele lor. Încercați cu o declarație precum "Sper că puteți să mă iertați mai târziu" dacă nu sunteți sigur cum să vă cereți scuze.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)
  Cum să cereți iertareCum să cereți iertare
  Cum să accepți o scuzăCum să accepți o scuză
  Cum să-ți convingi prietenul să te încreadă din nouCum să-ți convingi prietenul să te încreadă din nou
  Cum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculinCum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculin
  Cum să-mi cer scuze sincerCum să-mi cer scuze sincer
  Cum să-mi cereți scuze după o disputăCum să-mi cereți scuze după o dispută
  Cum să-mi cereți scuze unei feteCum să-mi cereți scuze unei fete
  Cum să eviți lupta cu prietena taCum să eviți lupta cu prietena ta
  Cum de a face o fată care este foarte supărată să vă ierteCum de a face o fată care este foarte supărată să vă ierte
  » » Cum să-mi cereți scuze unui băiat

  © 2011—2020 ertare.com