Cum să vă adresați unui prieten să vă dea înapoi ceva pe care l-ați împrumutat

Când împrumuți ceva unui prieten, uneori nu-l primești niciodată. Obiectul este uitat sau pur și simplu păstrat ca un dar. Mulți oameni se simt inconfortabil, cerându-i unui prieten să-și întoarcă ceva pe care l-au împrumutat, pentru că de cele mai multe ori acest lucru poate suna foarte frontal și dăunează prieteniei. Încercați diverse abordări pentru a minimiza stresul situației.

pași

Metoda 1
Adresați-vă direct prietenului pentru elementul pe care l-ați împrumutat

Imaginea intitulată Scrieți o vorbă despre introducerea dvs. Etapa 14
1
Arătați-vă dispus să cereți ca obiectul să fie returnat. Fiți curajoși și faceți cererea. Chiar dacă prietenul tău a avut mult timp presupus pur și simplu că el a intenționat să-l dea înapoi și să spun „Mi-aș dori să-mi dai înapoi copia mea de X-Men data viitoare când ne vom întâlni.“ Cu această abordare directă, jena obișnuită sau curtoazia vă vor determina să reveniți la obiect.
 • Imaginea intitulată Delegat Pasul 5
  2
  Puneți o întrebare despre obiect. Când întrebați despre obiect, veți auzi mai puțin frontal. Aceasta va sugera o îndoială și va permite prietenului tău să aibă încredere în răspunsul său ca și cum ar fi cel care a decis să returneze obiectul. Încercați unele dintre următoarele abordări:
 • "Ai terminat să citești copia mea de Twilight? Aș vrea să-mi dai înapoi când o termini.
 • "Bună, îmi caut pălăria, încă mai aveți?"
 • "Vrei să renunți la jocul video?"
 • Imagine cu titlul Flirt cu prietenul dvs. Pasul 3
  3
  Trimiteți un mesaj cu privire la obiect. Un mesaj îți va permite să fii direct fără a trebui să te confrunți cu prietenul tău și, în plus, vei suna cu ușurință mai puțin personal. Cu toate acestea, există o posibilitate de interpretare greșită, deci aveți grijă ce scrieți.
 • Facebook vă permite să trimiteți un mesaj excelent. Trimiteți un mesaj privat cu informații suficiente pentru a vă permite prietenului să știe că doriți ca obiectul să fie returnat.
 • Trimiteți prietenului dvs. un e-mail rapid. Nu ai nevoie de ceva extravagant, doar să-mi ceri să-mi întorc obiectul.
 • Trimiteți un mesaj text prietenului dvs. Ordonați obiectul pe care l-ați împrumutat și includeți emoticonul preferat pentru a face mesajul mai greu.
 • Imagine intitulată Fii prieteni cu toții Pasul 9
  4
  Puneți tema pe covoraș în mod constant. Încearcă tema de fiecare dată când vorbești cu prietenul tău. Indiferent de subiectul conversației, orientați-vă către ceea ce ați împrumutat. Prietenul tău va înțelege rapid indiciul.
 • Metoda 2
  Utilizați umorul pentru a recupera obiectul pe care l-ați împrumutat

  Imagine cu denumirea Cope Without Friends Pasul 9
  1
  Îngerați-vă prietenul în glumă. Uneori, unii nervi pot fi suficienți pentru a vă împinge într-o reacție. Dacă unele abordări mai subtile și mai simple nu au funcționat, este posibil să vă intensificați concentrarea.
  • Postați pe peretele dvs. de pe Facebook. Fiți un prankster și este posibil să vă alăturați și alți prieteni. Dacă aveți abilități de artă, faceți un poster digital al obiectului pe care îl lipsiți.
 • Imagine cu numele Fiți prieteni cu toții Pasul 2
  2
  El glumește că vei chema mama prietenului tău. Nu este nimic mai rău decât presiunea maternă. Asigurați-vă că spuneți mamei prietenului dvs. că nu este prea greu.


 • Imaginea intitulată Barter Step 13
  3
  Cere-mi să-ți împrumut obiectul. Din punct de vedere tehnic, nu o veți împrumuta, deoarece este a ta - cu toate acestea, ar putea fi distractiv în acest fel. Evidențiați-o cu o pledoarie cum ar fi "Pot să împrumut asta? Te rog? Am nevoie de ea! Întotdeauna am vrut să am așa ceva! "
 • Imagine cu titlul Fii o prietena mai bună Pasul 21
  4
  Fii sarcastic. Puteți reduce la minimum o ușoară jena dacă utilizați sarcasm. Găsiți o cale de a aduce ironie sau umor în situația dată.
 • "Aveți o lungă perioadă de timp. Există ceva care te împiedică să îmi dai înapoi?
 • "Sunt foarte sigur că tricoul pe care l-ai împrumutat nu va fi la modă când îmi dai înapoi".
 • "Până acum, de câte ori ați câștigat în jocul pe care v-am împrumutat?"
 • "A trecut ceva timp de când am împrumutat ceva și am uitat deja dacă era un DVD sau VHS".
 • Metoda 3
  Fii calm pentru a recupera obiectul pe care l-ai împrumutat

  Imagine intitulată Faceți prieteni la o nouă școală Pasul 7
  1
  Vizitați-vă prietenul. Faceți o vizită de curtoazie la casa prietenului dvs. și acționați ca și cum această vizită nu ar fi legată de obiectul împrumutat. În cele din urmă, veți ajunge să vorbiți despre ceea ce ați împrumutat sau despre ceva legat de acest lucru.
  • Un film: "Amintiți-vă că scena de dans de Halloween în Karate Kid?"
  • Un instrument: "Gradina mea este un dezastru. Va trebui să taie buruiana pentru câteva zile.
  • O îmbrăcăminte: "Ceea ce am nevoie este o eșarfă neagră care completează acest costum".
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietena ta Pasul 3
  2
  Menționați prezența lor în timpul conversației. Țineți minte un obiect în cameră, ceva suficient de aproape pentru a vorbi. Când vorbești calm despre asta, menționează că ai avut vreodată același obiect. Poate chiar puteți spune cât de mult v-a plăcut să aveți.
 • Imagine cu titlul Fii un Singer Pasul 12
  3
  Pretindeți că ați uitat. Când sunteți lângă prietenul dvs. și vedeți obiectul, spuneți ceva de genul "Știi ce? Cred că asta e al meu. L-am lăsat aici? Jocul prost este adesea o modalitate bună de a fi mai puțin intimidantă. Prietenul tău nu poate nega adevărul și probabil îți imite ignoranța ta prefăcută.
 • sfaturi

  • Puneți numele pe obiect înainte de al împrumuta. O etichetă sau o bucată de bandă va funcționa sau puteți utiliza și o etichetă cu adresa de retur precomprimată.
  • Fiți frontal atunci când împrumutați lucruri în viitor. Dați o perioadă scurtă de timp și nu lăsați acea perioadă să treacă fără a urmări obiectul pe care l-ați împrumutat. Chiar dacă prietenul tău dorește să-l aibă pentru o perioadă mai lungă, cel puțin el va fi conștient că te aștepți ca el să te întoarcă.
  • Recunoaște că diferite persoane răspund la diferite stiluri de comunicare. Unii oameni pur și simplu nu își dau seama de indicii sau răspund bine la confruntare. Utilizați cea mai potrivită abordare în funcție de personalitatea prietenului dvs.
  • Nu-i acuza pe prietenul tău de a nu-ți întoarce obiectul cu intenție, decât dacă nu simți că nu există altă cale să-l primești înapoi. Este foarte dificil să o dovediți în mod legal și probabil că veți pierde un prieten.
  • Evaluați dacă prietenia este mai valoroasă decât obiectul. Dacă obiectul poate fi înlocuit cu ușurință, atunci uitați că prietenul dvs. îl va returna în loc să riscă să-și piardă prietenia.
  • Faceți o fotografie a prietenului dvs. cu obiectul, astfel încât să vă amintiți ce și cine a împrumutat ceva de la dvs.

  avertismente

  • Uneori, prietenii sunt prea frică să returneze ceva pentru că l-au pierdut sau l-au deteriorat într-un fel. Rețineți că acest lucru ar putea fi cazul și ar trebui să fiți gata să vă scuzați prietenul. Dacă acest obiect este foarte important și valoros pentru dvs., atunci în primul rând nu trebuie să îl împrumutați, deoarece va exista întotdeauna posibilitatea ca acest lucru să se întâmple.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă 20 de întrebăriCum se joacă 20 de întrebări
  Cum să-i înveți pe câine să dețină un obiectCum să-i înveți pe câine să dețină un obiect
  Cum să găsiți lucrurile pe care le-ați pierdutCum să găsiți lucrurile pe care le-ați pierdut
  Cum să găsiți obiecte pierduteCum să găsiți obiecte pierdute
  Cum să vă confruntați cu un prietenCum să vă confruntați cu un prieten
  Cum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de eaCum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de ea
  Cum să oprești lupta cu cel mai bun prieten al tăuCum să oprești lupta cu cel mai bun prieten al tău
  Cum să te confrunți cu moartea unui prietenCum să te confrunți cu moartea unui prieten
  Cum sa scrii o scrisoare unui prieten de sex opusCum sa scrii o scrisoare unui prieten de sex opus
  Cum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăiCum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăi
  » » Cum să vă adresați unui prieten să vă dea înapoi ceva pe care l-ați împrumutat

  © 2011—2020 ertare.com