Cum să-ți întrebi prietena să nu mai flirtească

Flirtul poate fi dăunător, mai ales dacă prietena ta o face tot timpul. A avea o conversație onestă pe acest subiect este primul pas pentru a vă îmbunătăți relația și a lucra împreună pentru a găsi o soluție. Cu toate acestea, poate doriți să luați în considerare propria contribuție la situație, cum ar fi extrem de geloasă.

pași

Partea 1
Discutați despre acest subiect cu partenerul dvs.

Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 6
1
Spune-i partenerului că vrei să vorbești despre relația ta. Pregătirea pentru tine și partenerul dvs. mental să aveți o conversație este importantă. Acest lucru vă va oferi amândoi ocazia să vă gândiți la ceea ce vor să spună, astfel încât prietena dvs. să nu simtă că doriți să o împingeți.
 • Alegeți un moment bun pentru a vorbi. Minimizați distragerile și asigurați-vă că aveți suficient timp să vă așezați și să discutați cu fața în față.
 • De asemenea, este mai puțin probabil să explodezi cu partenerul dvs. dacă alegeți timpul pentru a aborda problema în mod frontal. Aceasta înseamnă că, dacă nu vorbiți despre subiect și nu vă suprimați emoțiile, ați putea să vă supărați și să vă luptați când timpul nu este corect.
 • Image Title Reduceți șansele de a fi abuzat într-o relație intimă Pasul 3
  2
  Exprimați-vă sentimentele. Este important să abordați problema luând în considerare ceea ce simțiți. Adică, nu ar trebui să dai vina pe prietena ta pentru ceea ce se întâmplă în relația lor. Dimpotrivă, trebuie să spuneți ce se întâmplă în cap și în inima voastră.
 • De exemplu, să zicem "Flirtești prea mult" O va face să se simtă vinovată.
 • În schimb, ați putea spune "Mă deranjează să te văd flirtezi cu alți oameni".
 • Imaginea intitulată Stai în dragoste Pasul 1
  3
  Vorbește de ce simți așa. Dacă știți motivul, trebuie să-l menționați. De exemplu, vă poate deranja să vedeți flirtul ei din cauza modului în care prietenii dvs. sau chiar prietenii dvs. v-au tratat în trecut.
 • Desigur, pentru a face acest lucru în mod corect, trebuie să te gândești la rădăcinile emotiilor tale și nu doar să explodezi și să repeți motivele pentru care nu-ți place să-i vezi flirtul.
 • De exemplu, ați putea spune "Mi-a fost greu să te văd vorbind cu alți copii, ca și cum ai fi vrut să fii cu ei. În trecut, am avut prietene care au acționat în același mod și au ajuns să mă înșele. Știu că nu ești egal cu ei, dar măcar acum știi motivul pentru sentimentele mele".
 • Imagine cu titlul Attract a Boy Step 4
  4
  Lasă-l să reacționeze. Ea are nevoie de ocazia de a spune versiunea ei despre poveste. Poate că nu ia în considerare flirtul sau poate că nu pare prea mult și nu și-a dat seama că te-a deranjat. Indiferent de situație, dați-i posibilitatea de a discuta problema.
 • Când o lăsați să vorbească, o ascultați cu adevărat. Asigurați-vă că ascultați ceea ce spune el și nu vă gândiți doar la ceea ce veți spune în continuare.
 • Un alt mod de a demonstra că ascultarea este să vă dați din cap și să întrebați întrebările relevante de urmărire.
 • Imaginea intitulată
  5
  Întreabă-l dacă încearcă să te facă gelos. Uneori, oamenii încearcă să-și facă partenerii să se simtă gelos. Deși aceasta nu este o strategie bună, oamenii o folosesc în anumite ocazii și este posibil ca prietena dvs. să o facă și ea. Cu toate acestea, dacă puteți începe o conversație despre aceasta, veți putea descifra de ce simțiți nevoia de a fi gelos.
 • De exemplu, puteți întreba "Încerci să mă faci gelos cu intenție? Nu te rog să te învinovățești. Te intreb pentru ca vreau sa stiu ce fac, ceea ce te face sa simti nevoia sa o faci".
 • Dacă răspunsul dvs. este pozitiv, încurajați-i să vorbească despre motivele ei în timp ce ascultă ceea ce trebuie să vă spună. Dacă vă puneți în apărare, veți închide liniile de comunicare.
 • Partea 2
  Gândiți-vă la soluții

  Imagine cu denumirea Dragoste o fată a cărei inimă este deja boken Pasul 1
  1
  Vorbește despre obiectivele tale Acum că ați pus cărțile pe masă, ar trebui să discutați cu ei despre cum pot îmbunătăți lucrurile. Aceasta înseamnă că trebuie să vină cu o soluție care să funcționeze bine pentru ambele.
  • De exemplu, o soluție ar putea fi să-i atingi brațul atunci când crezi că flirtează, în cazul în care nu știe că o face.
  • Un alt scop ar putea fi să vorbiți despre subiect ori de câte ori vă simțiți nesigur (de exemplu, atunci când flirtează cu cineva), astfel încât să puteți înțelege cum afectează această relație. Nu este necesar să discutăm problema la acel moment precis. De exemplu, ați putea să-l menționați la sfârșitul zilei.
  • De asemenea, trebuie să vă ajustați așteptările. Aceasta înseamnă că este posibil să fiți conștient de faptul că ceea ce considerați că flirtează este doar modul în care sunteți buni.
 • Imagine cu denumirea Love a Libra Pasul 7
  2


  Creșteți nivelul intimității. O altă modalitate de a vă încheia flirtul este să faceți ca acest lucru să se întâmple numai între dvs. și partenerul dvs. Cu alte cuvinte, trebuie să măriți flirtul în relație. Căutați alte modalități de a fi mai intime unul cu celălalt, care ar putea include sexul, dar nu doar să se limiteze la acesta.
 • De exemplu, țineți mâinile în timp ce mergeți pe stradă sau faceți o secundă pentru a vă săruta în timp ce pregătesc cina în bucătărie.
 • Trimiteți-vă mesaje romantice în timpul zilei pentru a arăta că vă gândiți unul la celălalt.
 • Cu alte cuvinte, este foarte probabil ca iubita ta pur si simplu place sa flirteze si, atunci cand incepeti sa flirtezi unul cu celalalt, puteti inceta sa o faci cu oameni din afara relatiei.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă prejudecățile și comportamentele bazate pe rasă Pasul 11
  3
  Nu o hărțui Hărțuirea prietenei tale va provoca numai probleme de încredere, care le va distanța mai departe. De exemplu, dacă doriți să revizuiți apelurile telefonice, decideți să vă opriți și să plecați.
 • Asta nu înseamnă că trebuie să ignori complet semnele de avertizare. Cu toate acestea, nu căutați probleme în loc să aveți încredere în partenerul dvs.
 • Imaginea intitulată Dezvoltarea încrederii în sine și influențarea oamenilor prin audieri publice Pasul 11
  4
  Luați în considerare obținerea unui ajutor profesional. Dacă aveți probleme de încredere în relația dvs., ar putea fi util să vedeți un terapeut. Un terapeut ar putea să-i ajute să rezolve problemele pe care le au în relația lor.
 • De asemenea, un terapeut ar putea ajuta prietena ta să înțeleagă de ce simte nevoia de a flirta, precum și să te ajute să înțelegi de ce flirtul ei te deranjează atât de mult.
 • Întrebați-vă prietenii dacă știu un bun terapeut de cuplu, ca să puteți primi o recomandare. Dacă nu vă puteți permite serviciile unui terapeut, vă recomandăm să mergeți la o clinică cu o scară de cost variabilă, unde veți plăti în funcție de banii pe care îi câștigați.
 • Imagine intitulată Dragoste o persoană pe care nu o simți`t Deserve to Be Loved Step 1
  5
  Termină cu partenerul tău. Desigur, dacă nu pot rezolva problemele, ultima soluție este de a pune capăt relației. Aceasta nu este cea mai bună soluție, dar dacă simți că partenerul tău flirtează până la punctul de a înșela, poate că este singura soluție care funcționează pentru tine. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți un impact propriu asupra relației.
 • Partea 3
  Luați în considerare impactul dvs.

  Imaginea intitulată Stai în dragoste Pasul 8
  1
  Căutați semne de gelozie. Dacă ați devenit obsedat de flirtul prietenei dvs., este posibil ca problema să vă fie. Asta este, probabil, exagerezi dimensiunile problemei pentru că ai tendința de a fi foarte gelos. Prin urmare, ceea ce prietena ta consideră a fi bună cu ceilalți, vedeți ca flirtezi.
  • Următoarele sunt câteva modalități de a verifica dacă sunteți extrem de gelos: Vă simțiți că controlați ceea ce face prietena dvs. și că vă petreceți în apropierea casei sau a muncii ei? Încercați să le citiți e-mailurile sau mesajele? Monitorizați rețelele lor sociale pentru a vedea cu cine interacționează? Acestea sunt toate semne că nu aveți încredere în iubita voastră și că sunteți excesiv de gelos.
  • Simt ca un pic gelos este normal, deoarece iubesti prietena ta si vrei ca ea sa fie doar cu tine.
  • Cu toate acestea, gelozia poate juca, de asemenea, dezastru cu o relație. Dacă prietena ta nu simte că poți avea încredere în ea, asta va crea un perete despărțitor între ele.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă prejudecățile și comportamentele bazate pe rasă Pasul 17
  2
  Realizați cât de geloasă poate fi distructivă. Dacă sunteți gelos și foarte posesiv tot timpul, nu-i dați prietenei libertatea de a alege dacă vrea să fie cu voi. Asta este, dacă o monitorizați constant, ați luat decizia pentru ea și ea nu poate fi decât cu dvs. și cu nimeni altcineva.
 • De asemenea, aceasta va împinge prietena dvs., deoarece va simți că nu are libertate. De asemenea, vă puteți simți criticat pentru că nu sunteți "credincios".
 • Imagine intitulată Acceptați un soț lucrător Step 6
  3
  Descoperiți dacă sunteți nesigur. Adesea, gelozia este cauzată de sentimente de inadecvare sau insecuritate. Cu alte cuvinte, dacă credeți că prietena dvs. flirtează prea mult și vă simțiți gelos, ați putea găsi că nu sunteți suficient pentru ea.
 • Gândiți-vă dacă reacționați exagerat la alte aspecte ale relației dvs., cum ar fi atunci când prietena dvs. vorbește pozitiv unei alte persoane. Te face sa te simti amenintat?
 • Te superi dacă partenerul tău arată interesul altora?
 • Adesea simți că nu ești suficient pentru partenerul tău? Dacă răspunsul la una sau la toate aceste întrebări este "da", aceasta înseamnă că aveți sentimente de nesiguranță.
 • Imaginea intitulată Acceptați un soț lucrătorului Pasul 2
  4
  Lucrează pe stima ta de sine O modalitate de a îmbunătăți situația relației dvs. este să încercați să vă eliberați de nesiguranța dvs. În acest fel, puteți învăța să aveți încredere în intențiile prietenei dvs., în loc să arătați ce se întâmplă în neregulă și să vă umple de gelozie.
 • O modalitate de a lucra la nesiguranța dvs. este să descoperiți cauza ei. Ia ceva timp pentru a scrie despre asta în jurnalul tău. Ai fost rănit în trecutul tău pentru că cineva ți-a trădat încrederea?
 • Când vă gândiți la relațiile anterioare, nu vă concentrați doar pe relațiile romantice. De asemenea, familia și prietenia pot provoca insecuritate dacă cineva v-a trădat într-una dintre aceste relații.
 • De asemenea, luați ceva timp să vă compuneți. Un exercițiu pe care îl puteți testa este să scrieți 10 puncte forte și 10 puncte slabe. Forțându-vă să vă gândiți la 10 puncte forte vă poate ajuta să vă schimbați percepția asupra dvs. înșivă. Dacă nu vă puteți gândi la nici unul, gândiți-vă la complimentele pe care le-ați primit în trecut și începeți de acolo.
 • De asemenea, este important să încercați să eliminați gândurile negative. Când ai gânduri negative despre tine sau despre viața ta, oprește-te și transformă-o în ceva pozitiv sau constructiv. De exemplu, în loc să gândești "Sunt teribil la slujba mea", încercați să vă gândiți la ceva de genul "Am anumite puncte forte în această lucrare, cum ar fi acordarea atenției detaliilor și încercarea de a îmbunătăți punctele slabe pe care le am".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să interacționați cu copiii noului partenerCum să interacționați cu copiii noului partener
  Cum să faci un tatuaj pe care nu-ți place partenerul tăuCum să faci un tatuaj pe care nu-ți place partenerul tău
  Cum să te sărut când ești timid, dar partenerul tău este mai timidCum să te sărut când ești timid, dar partenerul tău este mai timid
  Cum de a calma o prietena gelosCum de a calma o prietena gelos
  Cum să comunici mai bine cu o prietenaCum să comunici mai bine cu o prietena
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să nu mai fiți o prietena extrem de geloasă și să începeți să fiți cea mai bună prietena…Cum să nu mai fiți o prietena extrem de geloasă și să începeți să fiți cea mai bună prietena…
  Cum să începi o conversație cu prietena taCum să începi o conversație cu prietena ta
  Cum să evitați încheierea unei relațiiCum să evitați încheierea unei relații
  Cum de a face prietena ta vrea să petreacă timp singur cu tineCum de a face prietena ta vrea să petreacă timp singur cu tine
  » » Cum să-ți întrebi prietena să nu mai flirtească

  © 2011—2020 ertare.com