Cum să ceri pe cineva pentru o întâlnire prin telefon

Vrei să-i ceri pe cineva să plece, dar nu ai curajul să o faci personal? Aici vă vom arăta cum să invitați pe cineva să iasă prin telefon!

pași

Imagine intitulată Întreabă pe cineva pe o dată pe telefon Pasul 1
1
Aflați dacă persoana pe care o apelați nu are deja un prieten sau o prietena. Treceți peste acest pas dacă persoana pe care o apelați este prietenul tău / rovia.
 • Imaginea intitulată Întreabă pe cineva pe o dată pe telefon Pasul 2
  2
  Planificați ceea ce veți spune. Foarte des, o persoană numește o altă persoană fără să știe ce să spună. Dacă nu sunteți pregătiți, acest lucru ar putea crea momente incomode de tăcere. Evitați acest lucru scriind ceea ce vrei să spui și repetiți. (Consultați sfaturile). Dar acționează natural!
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii specific Solicitarea unei persoane de a pleca fără să știe unde să meargă ar putea să vă aducă probleme atunci când vine ziua și vă simțiți mai puțin siguri. Dacă este vorba despre a merge la filme sau un concert, atunci menționați timpul.
 • Imagine intitulată Întreabă pe cineva pe o dată pe telefon Pasul 4
  4
  Acționează în mod obișnuit Începeți o conversație Când vă simțiți confortabil deja vorbesc cu acea persoană, mergeți mai departe și să înceapă cu partea din conversația pe care am testat.
 • Imagine intitulată Întreabă pe cineva pe o dată pe telefon Pasul 5


  5
  Evitați tăcerea groază. Dacă există o tăcere de mai mult de 15 secunde (desigur, nu se iau în considerare), atunci spune ceva de genul "Nimic nu se întâmplă dacă nu vrei să pleci" sau altceva "Dacă nu vrei să-mi spui acum, vom vorbi mai târziu"
 • Imaginea intitulată
  6
  Acceptați că uneori veți fi respinși. Dacă persoana în cauză spune că nu, dar vrea să plece cu dvs. la un alt moment, nu vă descurajați și încercați din nou. Spuneți acelei persoane că înțelegeți. Nu vă deranjați sau nu vă faceți griji sau grele.
 • Imaginea intitulată
  7
  Dacă spune da, el spune mulțumesc. Felicitări! Ai reușit să-i ceri pe cineva să vină cu tine la telefon.
 • sfaturi

  • Solicitarea unei persoane de a ieși la o întâlnire este probabil cea mai bună opțiune pentru cineva timid și cererea cuiva să plece prin e-mail sau un mesaj dintr-un program de mesagerie instantaneu nu este probabil o idee bună, deoarece în aceste cazuri vedeți numai textul, tonul vocii spune multe despre o persoană. În afară de a fi mai educați, vor exista mai multe șanse dacă o veți face prin telefon sau în persoană.
  • Sunet sigur de tine. Dacă, atunci când vorbiți, nu proiectați securitate și sunați timid, acea persoană probabil crede că nu sunteți pregătit pentru o întâlnire.
  • Asigurați-vă că nu există nimeni în jur atunci când puneți întrebarea mare. Nu vorbi la telefon într-un loc unde patrulează părinții sau alte persoane care pot asculta si apoi te hărțuiască până când ajunge să știu cine te-a invitat. În plus, acest lucru vă va oferi și mai multă siguranță.
  • Dacă doriți să mergeți la cinema sau la un concert, asigurați-vă că aveți destui bani pentru bilete.
  • Dacă doriți să-l ia la un restaurant, întrebați ce fel de mâncare pe care o preferați sau întrebați dacă vă place mâncarea italiană, ca cel mai mult.
  • Există, de asemenea, lucruri ieftine și chiar gratuite pe care le puteți face la o întâlnire. Du-te la un dans la școală, la plajă, la un lac sau oriunde altundeva să ai un picnic.

  avertismente

  • Dacă te resping, nu renunța, ci slăbi puțin. Poate că nu vă place în acest moment, dar, de asemenea, nu puteți fi siguri de ceea ce vă simțiți pentru dvs.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Numărul de telefon al celeilalte persoane.
  • Un telefon
  • Încredere în tine
  • Câteva idei despre locurile pe care ai vrea să le iei la o întâlnire.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți pe alțiiCum să ajuți pe alții
  Cum să obțineți numărul de telefon al cuivaCum să obțineți numărul de telefon al cuiva
  Cum să mângâi pe cineva tristCum să mângâi pe cineva trist
  Cum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnitCum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnit
  Cum să-ți faci omul să se angajezeCum să-ți faci omul să se angajeze
  Cum de a face un prieten să devină prietenul tăuCum de a face un prieten să devină prietenul tău
  Cum să ignori iubitul tău exCum să ignori iubitul tău ex
  Cum să invitați pe cineva să plece prin mesaj textCum să invitați pe cineva să plece prin mesaj text
  Cum să inviți pe cineva să pleceCum să inviți pe cineva să plece
  Cum să inviți pe cineva să plece onlineCum să inviți pe cineva să plece online
  » » Cum să ceri pe cineva pentru o întâlnire prin telefon

  © 2011—2020 ertare.com