Cum să-i întrebi pe iubitul tău să se sărute între ele cu limba

Deși poate fi dificil să-i ceri partenerului să o încerce pentru prima dată și dacă nu are inițiativa să facă acest lucru, sărutarea limbii sale poate fi o experiență distractivă și foarte plăcută. Deci, ce aștepți să-ți săruți iubitul tău cu faimosul "Kiss Kiss" care a popularizat filmele?

pași

Imaginea intitulată Întrebați-vă pe prietenul tău în franceză Kiss Step 1
1
Evaluați dacă relația dvs. se află într-o etapă de familiaritate suficientă pentru a încerca acest tip de sărut. De cât timp au fost împreună? Se pare că ar putea fi interesat să te sărute cu limba? Merită deranjat să cereți un sărut de limbă?
 • Imagine intitulată Întrebați-vă pe prietenul tău în franceză Kiss Step 2
  2
  Alege momentul potrivit pentru a cere acest lucru. Nu va fi același lucru atunci când vorbiți cu el despre el atunci când se arată dulce și romantic că dacă o faci într-o zi el pare trist sau stresat. Nu pierdeți cuvintele până când nu este o zi când îl vedeți într-o stare foarte bună și vă pare dispus să spuneți da.
 • Observați limbajul corpului. Flirtează cu tine sau caută să-ți atragă atenția într-un fel? Ați căutat să vă țineți mâna în acea zi sau să vă apropiați în vreun fel? Sau mai degrabă pare absent, îngrijorat de altceva? Fiți atenți la mișcările corpului și la expresiile feței, pentru că vă pot spune foarte mult.
 • Imagine intitulată Întrebați-vă prietenul în franceză Kiss Step 3


  3
  El menționează ocazional ideea sărutării cu limba și observă foarte bine cum reacționează. Unele moduri de a menționa subiectul pot fi:
 • "Știi, (spune numele prietenului tău aici), m-am gândit că putem încerca o cale altfel decât să ne sărută - aș dori să găsesc o altă modalitate de a exprima pasiunea pe care o simt când suntem împreună "
 • "Ce crezi că ai încercat ceva mai îndrăzneț de data asta?"
 • "Credeți că ideea unui sărut de limbă este greșită?"
 • - Poate crezi că e nebun, dar vreau să încerc ceva cu tine.
 • Imaginea intitulată Întrebați-vă pe prietenul tău în franceză Kiss Step 4
  4
  Acționați cu prudență. Dacă el se opune ideii de a săruta cu limba, nu vă arătați furios sau nu vă răsfățați dezamăgirea împotriva lui. În schimb, păstrați-vă calm și zâmbet în timp ce abordați o frază bună. "Nu vă faceți griji. Înțeleg de ce poate că nu pare o idee bună "sau" Ai dreptate. Este încă ceva devreme în relația noastră. Poate o putem încerca mai târziu. Dacă vă place această ultimă propunere, arătați-i că vă face să vă simțiți bine și lăsați subiectul până când "a trecut un moment bun", când se pare că el poate fi gata (probabil că acum va lua inițiativa ). Pe de altă parte, dacă sunteți de acord cu ideea de a te săruta cu limba de la început, continuați încet și cu o mare conștiință a mișcărilor lor, pentru a le arăta cât de valoroasă este intimitatea acestui cuplu pentru voi.
 • sfaturi

  • Umpleți-vă buzele cu un balsam sau un produs special în acest scop, care nu este lipicios, astfel încât să puteți folosi cu puțin timp înainte de sărut.
  • Faceți propunerea dvs. atunci când acestea sunt private.
  • Nu-ți săruta limba prietenului până nu se află într-o relație stabilă, unde se simt confortabil și au sărutat înainte.
  • Dacă sunteți de acord să vă sărutați în acest mod nou, întrebați-l mai târziu dacă este plăcut.
  • Doar continuați și încercați. Să se întâmple lucrurile în mod natural și spontan.

  avertismente

  • Nu încercați acest lucru pentru primul dvs. sărut sau prima dvs. întâlnire. Puteți face totul să pară ciudat între voi și relația se termină înainte de a începe.
  • dacă În orice moment te simți inconfortabil, stai departe de prietenul tău și vorbește cu cineva în care ai încredere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să săruți pe cineva pentru prima datăCum să săruți pe cineva pentru prima dată
  Cum să săruți pe cineva pe care-l iubeștiCum să săruți pe cineva pe care-l iubești
  Cum să-ți săruți prietena în publicCum să-ți săruți prietena în public
  Cum să săruți un prieten timidCum să săruți un prieten timid
  Cum să sărut o fată atunci când pleacă pentru prima datăCum să sărut o fată atunci când pleacă pentru prima dată
  Cum să săruți o fată la filme dacă sunteți în liceuCum să săruți o fată la filme dacă sunteți în liceu
  Cum să te pup cu pasiune fără limbăCum să te pup cu pasiune fără limbă
  Cum sa te pup cu pasiuneCum sa te pup cu pasiune
  Cum să te sărut când ești timid, dar partenerul tău este mai timidCum să te sărut când ești timid, dar partenerul tău este mai timid
  Cum să te săruți în diferite moduriCum să te săruți în diferite moduri
  » » Cum să-i întrebi pe iubitul tău să se sărute între ele cu limba

  © 2011—2020 ertare.com