Cum puteți solicita o întâlnire

Ai flirtat cu cineva frumos pe Internet sau în clasa ta, dar vrei să faci următorul pas. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să-l rogi să iasă singur împreună. Pe scurt, aveți o întâlnire. Acest lucru vă va oferi ocazia să vă cunoașteți mai bine și să vă bucurați reciproc de compania dvs.

pași

Solicitați o întâlnire

Imagine cu titlul Cereți o dată Pasul 01
1
Programați o întâlnire Găsiți la ce vă interesează oamenii. Acest lucru se poate face prin discutarea directă cu aceștia sau prin întrebarea celor mai apropiați prieteni. Fiți atenți la conversațiile dvs. cu el. În cele mai bune cazuri, acea persoană poate vorbi mult despre ea însăși. Acest lucru vă va oferi o mare informație pentru a vă ține minte atunci când alegeți un loc pentru a ieși, a da departe, etc.
 • Imagine intitulată Cereți o dată pentru pasul 02
  2
  Găsiți momentul potrivit pentru a întreba. În general, prin acest punct ați avut deja câteva conversații cu această persoană înainte de a vă decide să le cereți o întâlnire. Nu numai că aceasta crește probabilitatea ca ei să spună da, înseamnă că deja știți că personalitățile lor sunt compatibile și pot avea un moment bun.
 • Oamenii care solicită citate de la străini își bazează decizia numai pe atracția fizică. Acesta este un risc mare, deși nu este întotdeauna o idee proastă.
 • Imagine intitulată Cereți o dată Pasul 03
  3
  Cu ideea unei întâlniri în minte, întrebați. Întotdeauna planificați-vă să vă întâlniți într-un anumit loc pentru o anumită perioadă de timp sau va trebui să le întrebați mai târziu. Există câteva moduri de a face acest lucru, în funcție de relația pe care o aveți cu persoana respectivă:
 • Începeți prin a cere pur și simplu să plecați. Cu excepția cazului în care sunteți sigur că persoana respectivă are un interes romantic față de dvs., rezista tentațiilor de etichetare automată a întâlnirii ca dată. Dacă nu v-ați gândit niciodată să aveți ceva romantic cu dvs. sau dacă persoana este timidă, invitația dvs. directă vă va surprinde cu garda jos și îi va speria. Dimpotrivă, dacă îi inviți să plece (care ar fi ceva de prietenie sau nu), veți scădea trecerea unei relații. De asemenea, dacă ieșirea se termină bine, acea persoană va da seama că este minunat să petreceți timp numai cu dvs. Acest lucru îi va ajuta să-și dezvolte sentimentul pentru tine, sau cel puțin să fie mai receptivi la a fi mai mult decât prieteni.
 • Dacă tu și acea persoană v-ați întâlnit o vreme, dar lucrurile sunt încă în prietenie, atunci va trebui să fii direct. Puteți întreba direct sau sugera o relație atunci când se întâlnesc.


 • Imaginea intitulată Cereți o dată pas 04
  4
  Dacă spun da, felicitări! Cel puțin știi că sunt interesați să te cunoască mai bine, ceea ce te va duce în cele din urmă la o relație. Continuați să faceți pregătirile necesare pentru această numire specială.
 • Dacă le-ați cerut doar, amintiți-vă că un "da" nu înseamnă că au un interes romantic. Va trebui să vedeți cum merge prima ieșire și apoi puteți cere o altă ieșire mai târziu. (Din fericire, ele pot fi reciproce pentru a începe numirile, dar nu vă așteptați la asta). Uneori aceasta accelerează calea către o relație - dar dacă nu, va trebui să fii direct după un timp.
 • Imaginea intitulată Cereți o dată pas 05
  5
  Dacă spun ei nu, nu-ți face griji. Sunteți o persoană grozavă care merită numiri, dar uneori circumstanțele nu sunt date din motive care nu țin de controlul dumneavoastră. Încercați să nu vă simțiți respinși și să răspundeți cu demnitate și respect.
 • Dacă ați cerut doar să plecați, luați în considerare o scuză veritabilă (în care caz, va trebui să le cereți să plece o dată pe săptămână sau ceva similar) sau nu (în care nu vă interesează prea mult). Deoarece invitația dvs. nu a fost directă pentru o viitoare poveste de dragoste, nu trebuie să oferiți explicații sau să discutați despre aceasta. Doar acceptați refuzul pe care îl veți lua cu orice prieten care nu poate ieși împreună cu dvs. atunci când l-ați invitat.
 • Dacă îi cereți doar să se întâlnească cu o întâlnire sau să vă clarifice sentimentele, atunci spuneți-le că înțelegeți că cererea dvs. le-a luat prin surprindere. Atunci fii sincer cu privire la sentimentele tale. Dacă niciuna dintre acestea nu ajută, atunci spuneți:
 • "Voi fi acolo dacă vă reconsiderezi și vrei să vorbești cu mine să pleci din nou".
 • "Înțeleg sentimentele, dar trebuie să închid situația. Voi avea nevoie de ceva timp singur, unde avem un contact mic, dar va fi doar o perioadă de timp".
 • "Aș dori să ne menținem prietenia".
 • "Nu simt că mă tratezi corect dacă nu vrei să fii mai mult decât prieteni. Cred că ar trebui să ne dăm ceva timp și să ne reevaluăm prietenia".
 • sfaturi

  • Dacă acea persoană spune da, dar începe să dea multe scuze sau să anuleze brusc, acel "da" este o minciună. Rămâi ferm. Dați acelei persoane o șansă cu o altă invitație după câteva zile, dar dacă se întâmplă frecvent, ar trebui să lăsați totul în urmă.
  • !Fii flexibil! Dacă acea persoană sugerează o idee alternativă de a ieși sau vrea să modifice ceva deja planificat, ia în considerare ideea ta. Ceea ce vă pasă cu adevărat este dacă acestea sunt interesate să petreacă timp cu tine intim.
  • Acea persoană ar putea, de asemenea, să vă respingă invitația pentru că nu dorește să facă ceea ce ați planificat (de exemplu, mergeți la un eveniment sportiv, vizionați un film etc.). Acest lucru ar putea fi autentic sau nu, dar ia în considerare să-i întrebați ce vor să facă data viitoare.
  • Deși este dificil să determinați cât de scuzabilă este cuiva autentic, există semne care vă vor ajuta să știți. Întotdeauna amintiți-vă că nu sunt subiecte exacte. O scuză reală poate avea unele sau nici unul dintre următoarele semne datorită personalității persoanei respective.
  • Specific: Cât de specifice erau planurile care au provocat un conflict cu invitația dvs. de plecare? Dacă au spus doar că au avut "ceva de făcut"Ar fi putut spune că doar pentru a evita să ieși cu tine.
  • Oferta de schimbare a datei: A oferit persoana respectivă o dată alternativă de plecare? Dacă da, acesta este un semn bun că vrea să iasă împreună cu dvs. și că scuza lor a fost autentică. Acest lucru se poate face cu o săptămână înainte de invitație. Fii atent la fraza vagă "Îmi pare rău! Nu voi putea să plec, dar ar trebui să plecăm mai târziu!" Asta ar putea fi o persoană care încearcă să fie frumoasă, chiar dacă nu este interesată cu adevărat de întâlnirea cu tine.

  avertismente

  • Dacă îi cereți persoanei să iasă și să spună da, dar să invite mai mulți oameni, fiți foarte atent. Acesta este un semn că ei și-au realizat intențiile de a fi mai mult decât prieteni și că nu sunt interesați. Dacă se întâmplă această situație, puteți: a) mergeți înainte, dacă este clar că nu vă place sau b) vă exprimați direct sentimentele și vedeți ce reacție este, dacă totul este confuz.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să organizați o reuniune promoționalăCum să organizați o reuniune promoțională
  Cum să-ți mărturisești sentimentele persoanei care îți placeCum să-ți mărturisești sentimentele persoanei care îți place
  Cum să întâlnești o fatăCum să întâlnești o fată
  Cum să găsești cuplul lesbian perfectCum să găsești cuplul lesbian perfect
  Cum sa vorbesti cu o fata cu care vrei sa iesi, dar ti-e frica sa vorbesti cu eaCum sa vorbesti cu o fata cu care vrei sa iesi, dar ti-e frica sa vorbesti cu ea
  Cum să identificați dacă prietenul dvs. vă placeCum să identificați dacă prietenul dvs. vă place
  Cum să inviți pe cineva să pleceCum să inviți pe cineva să plece
  Cum să invitați pe cineva să stea în hangarCum să invitați pe cineva să stea în hangar
  Cum să invitați persoana care vă place să pleceCum să invitați persoana care vă place să plece
  Cum să inviți o fată să iasă din punct de vedere platonicCum să inviți o fată să iasă din punct de vedere platonic
  » » Cum puteți solicita o întâlnire

  © 2011—2020 ertare.com