Cum să ceri un număr de telefon

De obicei, solicitarea unei persoane pentru numărul de telefon este ceva care se face inițial în timpul procesului de a ieși cu persoana respectivă - cu toate acestea, poate fi foarte intimidantă. Când întrebați pe cineva despre numărul dvs., vă confruntați cu posibilitatea rușinii de respingere, care se poate întâmpla de îndată ce cunoașteți persoana a cărei număr doriți. Dacă vă este dificil să vă pregătiți pentru a cere numere, nu disperați. Chiar și cei mai buni și cei mai încrezători "Conquistadores" Ei au luptat împotriva aceleiași probleme. Învățând câteva trucuri pentru a cere numere de telefon (și știind ce să nu faceți) vă va ajuta să aveți mai multă încredere în aceste situații.

pași

Partea 1
se apropie

Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 1
1
Relaxați-vă. Dacă există un singur lucru pe care ar trebui să-l faci pentru a simplifica faptul de a întreba o persoană pentru numărul de telefon, trebuie să vă relaxați. Deși este întotdeauna dificil (unii ar spune aproape imposibil), forțându-te să fie relaxat atunci când vă aflați într-o situație stresantă, pune-te în situația în care trebuie să solicite cineva număr cu o atitudine calmă și relaxată va face mult mai ușor pentru a face dificilă întrebare ( și vă va ajuta să arătați foarte încrezător să începeți). Deși toată lumea se relaxează în moduri diferite, poate doriți să încercați să experimentați unele dintre următoarele metode relaxare:
 • meditație
 • yoga
 • Exercițiul fizic
 • Respirație profundă
 • râde
 • Ridicați oamenii din jurul vostru (de exemplu, ați putea crede că sunt în lenjeria lor, etc.)
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 2
  2
  Fă-ți mișcarea înainte ca psihicul tău să te trădeze. De multe ori, încurajându-vă să vorbiți cu oamenii care vă atrag mult mai dificil decât cererea de numere. Pentru a avea cea mai bună șansă de a obține un număr, trebuie să fiți dispus să manifestați un risc imediat și să discutați cu persoana pe care o considerați atractivă, fără a vă oferi posibilitatea de a analiza prea mult situația și de a găsi motive să nu faceți acest lucru. Nu vă dați timp să vă temeți de șederea în cap. Este mult mai greu să obțineți cifre dacă nu vă apropiați și nu discutați cu persoana pe care o considerați atractivă.
 • Dacă ați avut dificultăți în a încerca să strângeți curajul de a vă apropia de o persoană atractivă, forțează-te să acționați. Impuneți-vă o limită de timp (de exemplu, 10 secunde, dacă vă simțiți îndrăzneț) să așteptați și să vă neliniștiți înainte de a merge și de a vorbi cu cineva. Trebuie Respectați această limită de timp. Dacă sunteți cu prietenii, cereți-i să vă spună Împingeți interacțiunea socială în loc să vă permiteți să fugiți de ea.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 3
  3
  Utilizați un limbaj puternic al corpului Dacă te uiți încrezător că majoritatea oamenilor vor crede asta Sunteți încrezători. Ei nu au cum să știe că transpirați în interiorul lor, cu excepția cazului în care le-ați spus. Profitați de ea și folosiți un limbaj de corp încrezător și mândru pentru a vă oferi un joc de seducție un impuls imediat. Cel mai bun lucru este că face parte dintr-un ciclu de auto-întărire: atunci când oamenii reacționează favorabil la comportamentul dvs. de încredere, începeți să vă simțiți mai încrezători, ceea ce va ușura Acționați cu adevărat încrezători. Indiferent de sexul dvs. sau de aspectul dvs., iată câteva sfaturi universale care vă fac să arătați cât mai încrezători:
 • Nu vă fie frică să ocupați spațiul. Ține-ți capul în sus și stai drept. Aruncați umerii înapoi și scoateți pieptul. Adoptați o poziție relaxată și deschisă atunci când vă simțiți.
 • Utilizați mișcări puternice, dar relaxate. Mergeți cu pași lungi și lenți. Utilizați gesturi lungi, subtile și simple.
 • Arătați-vă atenția Întâlniți oameni atunci când vorbiți cu ei. Utilizați contactul vizual, dar nu vă uitați la ele.
 • Nu vă închideți pe ceilalți. Nu traversați brațele sau picioarele când vă așezați. Nu te juca cu telefonul când te-ai plictisit. Aceste comportamente arată altora că nu aveți nici un interes să interacționați.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 4
  4
  Dacă nu sunteți încrezători, găsiți o scuză pentru a vorbi. Realitatea este că nu toată lumea se va simți confortabil imediat apropiindu-se de un străin să vorbească cu el și să-și ceară telefonul. Dacă intri în această categorie, este bine să te gândești la un motiv să vorbești cu cineva și să dai cursivitatea conversației. Apelurile "pauza de gheata" Acestea sunt unele dintre cele mai vechi trucuri atunci când vine vorba de a flirta și de a realiza o legătură cu alte persoane, dar ele sunt surprinzător de eficiente. Dacă în sfârșit reușiți să solicitați numărul persoanei respective, nu vă faceți griji că arăți ca un fals. Iată câteva pauze de gheață pentru a continua jocul:
 • Cereți sfatul: "Bună, îmi place Dostoievski și am văzut că citiți "Bazele amintirilor subterane", l-ai recomanda?".
 • Faceți un compliment sau comentariu pe un interes comun: "Îmi place cămașa ta de crez, le-ai văzut când erau în oraș în 2001?".
 • Obțineți ajutorul dvs. "Mă ajuți să dansez așa?".
 • Resursa veche: "Aveți o brichetă?". Cu toate acestea, acesta funcționează numai pentru fumători.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 5
  5
  Începeți o conversație ocazional. Nimănui nu-i place să fie în necaz, așa că atunci când te duci să ceri un număr, nu apasă prea mult. Rezistați nevoii de a începe o conversație cu o linie brută sau foarte evidentă. Deși trebuie să spuneți ceva pentru a câștiga încrederea (care vă cere să știți imediat intențiile voastre), acest mod de abordare a unei persoane vă poate face să arătați agresiv și nesincer. Pentru majoritatea oamenilor, o idee mai bună este să rămâneți casual. Dacă aveți nevoie de ea, folosiți o pauză de gheață de bază pentru a începe conversația, apoi pur și simplu relaxați-vă și urmăriți-vă, firește, cu puțină discuție până când lucrurile cresc în intensitate.
 • Unul dintre beneficiile abordării ocazionale este că vă permite să evitați jena respingerii definitive. Dacă aveți o conversație ocazională cu cineva și simțiți că lucrurile se înfurie, puteți să întrerupeți conversația în orice moment, spunând că aveți altceva de făcut. Pe de altă parte, dacă deschideți conversația cu ceva foarte evident, în cazul în care lucrurile devin foarte inconfortabil, se încheie conversația prematur va fi un pic jenant, deoarece va fi evident că ai eșuat în ceea ce ați intenționat să faceți.
 • Partea 2
  Obțineți un număr

  Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 6
  1
  Faceți o conexiune Dacă scopul dvs. este să obțineți numărul de telefon al unei persoane, odată ce începeți conversația cu cineva, căutați o oportunitate de a vă diferenția de celelalte persoane cu care puteți vorbi după ce ați făcut o conexiune personală. Puteți să o faceți, găsindu-vă ceva care se bucură fie de o discuție prietenoasă și plină de spirit despre ceva ce nu se bucură nici nu poate pur și simplu vorbind despre viața lor. Când faceți o conexiune cu cineva, va fi evident imediat. Conversația va revigora și va deveni mai vie, intensă și intimă.
  • De exemplu, imaginați-vă că sunteți la o petrecere în care nu cunoașteți aproape pe nimeni. V-ați înarmat cu curaj să vă apropiați de un străin atractiv vorbind despre trupa care apare pe tricoul ei. Dacă se dovedește că ați văzut-o în direct, profitați de această ocazie pentru a vă împărtăși experiențele la concerte. Sperăm că experiențele dvs. comune vă vor ajuta să creați o conexiune personală care va face mult mai ușor (și mai adecvat) să solicitați numărul persoanei respective.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 7
  2
  Faceți această persoană să râdă. Una dintre cele mai sigure căi de a crea o impresie pozitivă și durabilă pe cineva este pur și simplu să fie distractivă. Toată lumea îi place să râdă. Umorul Se simte bine, astfel încât oamenii vor fi mai dispuși să-ți dea numărul lor și să-ți petreacă timpul cu tine, dacă cred că ai un bun simț al umorului. În plus, trebuie menționat faptul că un studiu științific a arătat că umorul și răul sunt una dintre cele mai atrăgătoare trăsături pe care o persoană le poate avea în interacțiunea socială cu ceilalți.
 • Deși veți dori cu siguranță să vă lăudați de bunul simț al umorului (dacă aveți unul), aveți grijă de umorul autodepresiv. Nu face pe oameni să râdă de tine. Deși unele auto-critica poate fi distractiv, odată ce ai ajuns să cunoști pe cineva, face haz de tine prima dată când vorbești cu această persoană poate face să vă apară nervos și sigur de tine, în loc de încredere și relaxat.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 8
  3
  Cereți numărul din punctul culminant al conversației. În general, cel mai bun moment pentru a întreba pe cineva despre număr este imediat după râs împreună, având o legătură remarcabilă sau având un moment bun. Cu alte cuvinte, se termină în punctul culminant. De obicei, oamenii sunt mai dispuși să fie de acord cu tine în cazul în care vă place, așa că cere numărul de telefon imediat după realizarea unei conversații mare va îmbunătăți șansele de a obține (și de a face persoana cu care vorbești este mai probabil să declin ușor dacă el nu dorește să vă dea numărul său).
 • Continuând exemplul de mai sus, dacă ați avut o conversație plăcută vorbind fanatism reciproc față de banda de tricou pe care persoana, trebuie să termine conversația cu o anecdotă amuzantă, care sa întâmplat într-un concert de orice alta trupa. Odată ce ați râs, spuneți că trebuie să plecați, dar ar trebui să facă schimb de numere pentru a vorbi mai târziu. Cu puțin noroc, o bună sincronizare vă va crește șansele de succes.


 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 9
  4
  Lasă această persoană să vrea mai mult. De obicei, solicitarea numărului cuiva este ceva ce se face la sfârșitul unei conversații, nu în mijloc. Odată ce obțineți numărul, nu lăsați conversația să stagneze sau să nu se simtă confortabil. În schimb, închideți conversația și faceți ceva diferit. Acest lucru va da impresia că aveți o viață activă și ocupată (care, în general, este ceva atractiv). Cu noroc, veți lăsa persoana cu întrebări în cap, ceea ce va necesita o altă conversație.
 • În exemplul respectiv, trebuie să încheiați conversația solicitând numărul persoanei cu care vorbiți, în loc să o solicitați și să continuați conversația. Este evident că acest tip de comportament trebuie evitat. Imaginați-vă cum sună: "Mulțumesc pentru numărul dvs.! Ai văzut vreodată niște filme interesante în ultima vreme?". Revenind la discuția prietenoasă după intrarea pe teritoriul romantic poate duce la disconfort (deși vă descurcați bine) și vă pot da semnale foarte confuze.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 10
  5
  Încercați numărul după ce îl primiți. Poate fi foarte jenant să refuzi în mod deschis să dai numărul de telefon cuiva. Una dintre modalitățile de a evita acest potențial disconfort este de a da un număr fals. Dacă tocmai ați obținut numărul cuiva, luați o clipă pentru ao verifica prin apelare sau trimitere a unui mesaj text, vă poate salva o dezamăgire în câteva zile dacă se dovedește a fi falsă. Dacă primiți un răspuns, veți ști că numărul este corect. Pe de altă parte, dacă nu primiți un răspuns, cineva vă răspunde, care nu este cu siguranță persoana cu care ați vorbit sau primiți un mesaj de eroare, veți ști că numărul este fals.
 • Nu te înfuriați și nu fa scena dacă se dovedește că ți-au dat un număr de telefon fals. Râziți puțin de faptul că v-au înșelat și imediat l-au uitat. Nimeni nu este obligat să vă dea numărul lor, deci nu ar trebui să vă simțiți ca și cum v-ar fi trădat dacă nu vă dau acest lucru.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 11
  6
  Așteptați câteva zile pentru a apela. Aceasta este o regulă veche de dating, dar este încă un sfat bun în prezent. Când primiți numărul unei persoane, nu o sunați dimineața sau după-amiaza următoare, în loc să așteptați cel puțin câteva zile înainte de a intra în contact. Deși apelarea imediat poate fi ceea ce voi pe care doriți să o faceți atunci când vă simțiți fericit să obțineți numărul unui prieten nou atractiv, chemarea foarte curând poate da impresia că luați potențialul relației mai serios decât este justificat, ceea ce poate fi o dezamăgire (mai ales pentru oameni care nu caută un angajament mare). Rețineți că anumiți experți în relații recomandă să așteptați aproximativ o săptămână înainte de a apela, alții optează pentru o perioadă de așteptare minimă și mai puțin conservatoare (trei zile).
 • Ar trebui să încercați să păstrați lucrurile ocazionale în acest moment. Apelarea imediat după obținerea unui număr poate face să pară că luați conexiunea pe care ați făcut-o acestei persoane mult mai grav decât este justificată. În mod ironic, acest lucru poate dăuna potențialului unei serioase întâlniri pe termen lung.
 • Partea 3
  Știind ce să nu faci

  Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 12
  1
  Nu începe conversația cerând un număr de nicăieri. Deși este o idee bună să începeți o conversație cu persoana care vă atrage fără ezitare, nu ar trebui să depășiți. Când vrei numărul cuiva, nu lăsa primele cuvinte care ies din gură să fie "Îmi poți da numărul tău?". Pentru unii (greșit) oameni, a face acest lucru de la început este o modalitate de a demonstra încredere extremă. Cu toate acestea, pentru majoritatea, acest lucru poate părea pur și simplu extravagant. Dacă nu sunteți un expert cuceritor, încercați să faceți un experiment sau încercați să vă puneți la încercare, veți avea probabil mai mult noroc cu o abordare mai convențională.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 13
  2
  Nu vă faceți griji prea multe despre rezultatul conversației. Indiferent cât de subtil și încrezător sunteți, respingerea Este întotdeauna o posibilitate. Chiar dacă toți oamenii pe care îi vorbiți vă vor găsi irezistibil, chiar și așa vor fi unii "nu sunt disponibile". Deoarece nu veți obține numărul dorit de fiecare dată (sau chiar "cele mai multe"), este mai bine să vă păstrați așteptările realiste. Încercați să nu vă faceți griji cu privire la obținerea numărului atunci când începeți să discutați cu cineva care vă atrage. În schimb, concentrați-vă pe bucurați-vă de ascultarea persoanei și de a face legătura cu cineva nou. În acest fel, dacă alegeți să solicitați numărul la sfârșitul conversației, nu veți avea motive să fiți dezamăgiți, chiar dacă vă resping. Chiar și așa, ați realizat majoritatea a ceea ce ați propus.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 14
  3
  Nu terminați o conversație incomodă solicitând numărul. Solicitarea unui număr este ceva ce trebuie făcut la sfârșitul unei conversații care merge bine, nu una care merge prost. Dacă conversația dvs. devine incomodă dintr-un anumit motiv (de exemplu, dacă ați ofensat în mod accidental interlocutorul dvs.), nu încercați să o salvați solicitând numărul. În schimb, continuați să vorbiți și încercați să remediați daunele înainte de a ordona numărul. Nu este nimic mai rău decât să întrebi pe cineva care este în mod evident incomod, așa că încercați să evitați acest rezultat nefericit pentru dvs. și pentru interlocutorul dvs.
 • Imaginea intitulată Cereți un număr de telefon Pasul 15
  4
  Nu insista dacă nu primești numărul. Așa cum am spus mai devreme, există o varietate de motive (bune și rele) de ce cineva nu dorește să vă dea numărul lor. Dacă simțiți înțepăturile de respingere, nu vă supărați pe cel care v-a respins. Această persoană nu a fost niciodată obligată să vă împărtășească numărul, indiferent cât de animat a fost conversația, nu este greșit faptul că refuză să vă dea numărul său când îl întrebi dacă dorește. Reacționând cu furie sau acționând ca o persoană mizerabilă după ce cineva nu a vrut să-ți dea numărul lor este întotdeauna o idee rea. Te poate face să arăți ca o persoană obișnuită, zadarnică și mândră în cel mai bun caz nu face asta Iată o listă cu câteva motive pentru care cineva poate refuza să-și împărtășească numărul de telefon (evident, există multe motive):
 • El se află într-o relație serioasă.
 • Tocmai a ieșit dintr-o relație serioasă.
 • Nu se simte confortabil dându-i un număr de telefon unui străin.
 • Nu căutați o ocazie romantică.
 • Nu este atrasă de tine cum ești pentru ea
 • sfaturi

  • Continuă. Nu veți reuși niciodată dacă nu tratați.
  • Un compliment este întotdeauna o modalitate frumoasă de a începe o discuție. Cu toate acestea, fi sincer. Nu spuneți că vă plac pantofii verzi, dacă într-adevăr credeți că sunt oribili.
  • Dacă vă dă numărul ei, nu plecați imediat, rămâneți cu ea o clipă. Apoi, puteți spune ceva de genul "Aici trebuie să stau, te sun eu. Ne vedem curând" sau "Mă duc la dreapta (la stânga). Te sun Ne vedem curând".
  • Oferiți-vă numărul de telefon în loc să îl solicitați. O femeie se simte mai sigură prin faptul că nu dă altei persoane numărul său de telefon. De asemenea, puteți solicita numărul de glumă. Atunci puteți spune "Aici este al meu".
  • Puteți, de asemenea, să solicitați e-mailul. Deoarece acest lucru reprezintă un risc mai redus, majoritatea oamenilor vor fi de acord să schimbe adrese de e-mail. Apoi, atunci când scrieți un e-mail, aproape ca o idee de ultim moment, puteți spune "Când răspundeți, nu uitați să trimiteți numărul dvs. de telefon". Mulți oameni care nu și-au împărtășit numărul la început vor ajunge să facă acest lucru după ce au trimis alte informații.
  • Dacă nu aveți numărul de telefon al prietenilor dvs., le puteți cere ei și apoi du-te și spune "Am cerut tuturor pentru numărul de telefon, poți să-mi dai a ta?".
  • Dacă el este un băiat și știi că te place, cere-i să te însoțească la tine acasă. Dacă el spune nu, nu te supăra, probabil că se grăbește.

  avertismente

  • Dacă vreți cu adevărat numărul cuiva, cereți-l te. Obținerea numărului persoanei prin intermediul unui prieten poate fi nepoliticos și vă poate face să arătați ca un stalker.
  • Nu întreba o fată sau un băiat pentru numărul său, dacă este pentru un prieten. Acest lucru este discursiv și îi va face pe prietenul tău să-și piardă ocazia să verifice dacă îi place.
  • Nicăieri nu este scris că persoana cu care vorbiți trebuie să vă dea numărul lor. Nu o cereți de mai multe ori și lăsați-o în pace dacă spui nu.
  • Dacă un băiat vă dă numărul său, este de obicei o idee proastă să-l rog să-l scrie pe mâna, în braț sau undeva, care poate fi șters atunci când sunteți în baie, cu excepția cazului în care este ultima dvs. soluție.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să blocați contactele pe un iPhoneCum să blocați contactele pe un iPhone
  Cum să blocați apelurile necunoscuteCum să blocați apelurile necunoscute
  Cum să vă schimbați numărul de telefon din FacebookCum să vă schimbați numărul de telefon din Facebook
  Cum să vă schimbați numărul de telefon pe SnapchatCum să vă schimbați numărul de telefon pe Snapchat
  Cum de a schimba un număr mobil în Yahoo MessengerCum de a schimba un număr mobil în Yahoo Messenger
  Cum puteți anula o plată către VenmoCum puteți anula o plată către Venmo
  Cum să ștergeți un număr de telefon Apple ID pe un iPhoneCum să ștergeți un număr de telefon Apple ID pe un iPhone
  Cum să găsiți un număr de telefonCum să găsiți un număr de telefon
  Cum să localizați locația unui apel telefonicCum să localizați locația unui apel telefonic
  Cum să vă ascundeți numărul de telefon pe un iPhoneCum să vă ascundeți numărul de telefon pe un iPhone
  » » Cum să ceri un număr de telefon

  © 2011—2020 ertare.com