Cum să-i ceri pe cineva să-și scoată încălțămintea acasă

Când îi inviți pe cineva în casa ta, poate fi destul de inconfortabil să-i ceri să-și scoată încălțămintea, mai ales dacă poartă sandale. Dar e casa ta, deci ai dreptul să cereți oaspeților tăi să fie fără pantofi. Pentru a face acest lucru cu bunătate, trebuie să o faceți așa corectă.

pași

Imaginea intitulă Cereți-i pe cineva să-și scoată încălțămintea la domiciliu Pasul 1
1
Creați o zonă vizibilă vizibilă de la intrarea în care puteți pune pantofii după ce le eliminați. Când oamenii intră în casa ta, ei o vor vedea "zona de pantofi" cu pantofii și cu cei din familia ta, și vor vedea că tu (și ceilalți membri ai gospodăriei tale) nu ai pantofi. Cu noroc, vor deduce ce ar trebui să facă atunci când intră.
 • Imaginea intitulată
  2
  Invită-i să vină. Încercați să spuneți ceva de genul: "Intră, îți poți pune pantofii pe raft". În acest fel, ordinul este clar implicat în invitația de a intra. De fapt, în acest moment ar fi foarte rar oaspetele tău să facă altceva decât să-și scoată încălțămintea.
 • Imaginea intitulă Cereți-i pe cineva să-și scoată încălțămintea la domiciliu Pasul 3


  3
  Rețineți că, dacă nu primiți mesajul, ar trebui să întrebați din nou mai ferm, dar cu bunăvoință. Oferă un bun motiv pentru a cere pentru ei, așa cum ai covorul sau pur și simplu trimite-le pentru a curăța, vremea este deosebit de nebun, sau că există o mulțime de teren la intrare și încearcă să reducă la minimum cât de mult din această țară, intră în casa ta.
 • Imaginea intitulată
  4
  Dacă doriți, puteți oferi ciorapi sau papuci pentru oaspeți. În Japonia și în alte țări din Asia de Est, nu este de mirare că cineva trebuie să intre în casa altcuiva cu pantofii lor - acestea sunt întotdeauna lăsate în afara și, în plus, există întotdeauna papuci de casă. Acestea nu sunt foarte scumpe și le puteți cumpăra în majoritatea străzilor principale. Cu toate acestea, probabil că veți observa că majoritatea preferă să rămână în ciorapi sau desculți mai degrabă decât papucii împrumutați.
 • sfaturi

  • Deși poate fi înfricoșător să cereți cuiva să-și scoată încălțămintea, amintiți-vă că majoritatea oamenilor se vor simți mai bine confruntați cu înlăturarea lor. De asemenea, în general, nu se vor deranja deloc de faptul că trebuie să-și scoată încălțămintea. Dacă sunteți o gazdă bună, majoritatea oaspeților vor fi încântați dacă au sau nu pantofii.
  • Cel mai bun lucru este ca oamenii să știe în prealabil că îi veți cere să-și scoată încălțămintea. Ai putea spune "Apropo, nu ne plimbam cu pantofii în casă. Poate vrei să aduci niște papuci".
  • Oferă ciorapi sau papuci pentru oaspeți. În Japonia, de exemplu, nu este de mirare că cineva trebuie să intre în casa altei persoane cu încălțămintea lor - acestea sunt întotdeauna lăsate în afară și, în plus, există întotdeauna papuci drăguți. Acestea nu sunt foarte scumpe și le puteți cumpăra în majoritatea străzilor principale.
  • În cele din urmă, este responsabilitatea dvs. ca gazdă să vă asigurați că oaspeții dvs. se simt bineveniți în casa dvs. Dacă vor să-și păstreze încălțămintea, ar trebui să te întrebi ce este mai important: podeaua sau prietenii tăi.
  • Dacă invitați persoane la o petrecere, scrieți-vă comanda "nici pantofi" în invitație.
  • Aveți un spray parfumat pe mâini, în cazul în care oaspetele dvs. este rușine de a avea un miros neplacut.

  avertismente

  • Unii oameni nu vor înțelege de ce doriți ca pantofii lor să fie eliminați acasă și se pot simți ofensați.
  • În unele culturi, picioarele goale nu sunt respectate.
  • Unii oameni pot avea un bun motiv pentru a nu elimina pantofii lor, de exemplu, diabetici, care poate pas pe ceva ascuțit și răni ia mult timp pentru a vindeca sau de a vindeca niciodată, așa că trebuie să vă asigurați că nu se simt jenat de comanda si sunt în condiții de siguranță.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mergeți la cumpărături pentru încălțăminte cu copilul dumneavoastrăCum să mergeți la cumpărături pentru încălțăminte cu copilul dumneavoastră
  Cum să vă lărgiți pantofii cu gheațăCum să vă lărgiți pantofii cu gheață
  Cum sa muceti o pereche de pantofi noiCum sa muceti o pereche de pantofi noi
  Cum să cumpărați încălțămintea pentru copiiCum să cumpărați încălțămintea pentru copii
  Cum sa dezinfectati pantofii folositiCum sa dezinfectati pantofii folositi
  Cum de a alege pantofi de alergatCum de a alege pantofi de alergat
  Cum să elimini mirosul rău de pantofi mirositoriCum să elimini mirosul rău de pantofi mirositori
  Cum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiuCum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiu
  Cum sa alegi pantofi confortabiliCum sa alegi pantofi confortabili
  Cum sa alegi pantofi confortabili pentru drumetiiCum sa alegi pantofi confortabili pentru drumetii
  » » Cum să-i ceri pe cineva să-și scoată încălțămintea acasă

  © 2011—2020 ertare.com