Cum să vă petreceți bine la o petrecere fără să beți alcool

Consumul de alcool este un act comun și popular la petreceri: poate facilita inhibarea socială a persoanei, poate contribui la o atmosferă festivă și poate spori tema decorativă. Deși este adevărat că consumul de alcool la o petrecere are punctele sale favorabile, nu există nici un motiv pentru a participa la ea fără a bea trebuie să fie un fiasco. Indiferent dacă conduceți acasă după petrecere, sunteți sub vârsta legată de consumul de alcool sau pur și simplu nu vă place efectele sale secundare, vă puteți face sărbătoarea non-alcoolică la fel de distractivă ca de obicei urmând câțiva pași simpli, cum să vă concentrați pe jocurile și activitățile petrecerii, să ajutați alte persoane și să profitați de sandvișurile oferite.

pași

Metoda 1
Găsiți distracții alternative

Imagine cu denumirea Let Go of a Failed Relationship Pasul 15
1
Ea reușește să aibă o dispoziție distractivă și animată. Adesea distracția pe care o întâmpinați la un eveniment sau la o petrecere depinde de modul în care vă pregătiți mental pentru acel eveniment. Dacă vă temeți de ce se va întâmpla și vă faceți griji îngrijorător de a nu bea la petrecere, este posibil să nu vă distrați prea mult. În același mod, puteți crește șansele de a avea o experiență bună, având o mentalitate bună și sporind nivelul de energie înainte de a pleca acasă.
 • Ia-ți o clipă și vizualizează o petrecere în care totul merge bine, unde te distrezi, mănânci, dansezi, socializează etc. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți entuziasmați de eveniment.
 • Dacă aveți anumite obiective profesionale sau pentru a forma o rețea de persoane de contact la petrecere, verificați-vă intențiile pe măsură ce vă pregătiți sau conduceți acolo. Această sesiune de pregătire scurtă poate stabili tonul interacțiunilor dvs. la petrecere înainte de plecare.
 • De exemplu, invitați unii dintre prietenii dvs. la domiciliu să vorbească și să asculte muzică înainte de a merge la petrecere. Cu toate acestea, dacă niciunul dintre ei nu poate merge la domiciliu, jucați înregistrarea preferată în timp ce schimbați hainele.
 • Imaginea intitulată A scăpa de mirosul corpului în mod natural Pasul 4
  2
  Purtați haine confortabile Mulți oameni consumă alcool la petreceri, deoarece cred că au nevoie de ea pentru a se simți mai confortabil și mai puțin ciudat din punct de vedere social. Cu toate acestea, puteți avea grijă de o mare parte din această agitație fără alcool prin a vă pune la dispoziție cât mai mult posibil înainte de a intra în câmpul social al partidului. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să arăți ca o persoană plictisitoare dacă nu bei. Asigurați-vă că purtați haine pe care le iubiți și vă simțiți confortabile, fie că este vorba de o rochie de paiete sau de cămașa veche de flanelă a tatălui tău.
 • Decideți ce veți purta înainte de timp și încercați-l pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil cu tinuta. Acest lucru vă poate ajuta să evitați panica ultimului minut!
 • În funcție de natura petrecerii la care participați, este posibil să nu aveți libertate totală pentru îmbrăcămintea dvs. Dacă invitația indică un cod de îmbrăcăminte, asigurați-vă că ați păstrat-o. Dacă nu sunteți sigur de setul pe care sunteți așteptat să îl vedeți, sunați gazda în avans pentru a vă asigura că vă prezentați o îmbrăcăminte adecvată.
 • Imagine cu titlul Celebrate Festivus Step 7Bullet3
  3
  Participați la jocurile partidului. Una dintre cele mai bune moduri de a fi social fără a se baza pe alcool ca un lubrifiant interactiv este să joci niște jocuri. Această activitate comună va uni participanții diferiți și comuni ai partidului care nu se cunosc, concentrând conversația și încurajând entuziasmul. Folosiți această ocazie pentru a întâlni noii oameni pe care îi întâlniți și pentru a face o legătură cu ei! Unele jocuri sunt mai populare decât altele. De exemplu, "Ghiciți cuvântul" este unul dintre cele mai fiabile jocuri pentru a anima petrecerea. Cu toate acestea, puteți alege o varietate de jocuri și platforme, inclusiv jocuri clasice de bord, jocuri video, jocuri de cărți și jocuri improvizate, cum ar fi șaradele.
 • Dacă nu sunteți sigur că gazda oferă jocuri pentru oaspeți, aduceți-vă propriul! Poate doriți să vă întrebați când ajungeți dacă contribuția dvs. vă deranjează, dar cel mai probabil sunteți foarte fericiți că ați contribuit cu o activitate pentru a lumina partidul.
 • Imagine cu denumirea Cope Without Friends Pasul 8
  4
  Voluntar să fii DJ-ul. Dansul nu este condiționat de consumul de alcool, dar mulți oameni se simt incomod făcând acest lucru fără un tip de stimul alcoolic. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, vă puteți bucura de muzică și de dans fără a merge la ringul de dans pentru a fi DJ-ul timp de o oră sau două. Primiți cereri de la prietenii dvs. și de la alți participanți la petrecere, pe măsură ce vă adăugați cunoștințele muzicale în mediul înconjurător pentru a crea o listă de redare distractivă și energizantă.
 • Imaginea intitulată Alegeți un model pentru rolul Pasul 26
  5
  Sing! Dacă aveți o mașină de karaoke sau cunoașteți pe cineva care o are, întrebați-l pe gazdă dacă îl puteți lua! Multe culturi folosesc karaoke pentru a fanilor partidele, pentru a crea noi legături sociale și pentru a le consolida pe cele deja existente. Multe studii au susținut că motivul popularității lor este că cântatul împreună creează o experiență pozitivă puternică, cum ar fi o euforie cauzată de un drog sau de o activitate. Indiferent de cauza, țineți cont de faptul că karaoke este un mod plin de viață și fără alcool pentru a stimula starea de spirit și pentru a încuraja bucuria și umorul bun.
 • Karaoke poate fi o activitate zgomotoasă și plină de viață, deci trebuie să fii conștient de ordonanțele locale pentru zgomot. Uita-te la ceas și opriți muzica într-un timp rezonabil pentru a evita să fie vizitate de poliție sau vecinii enervant la petrecere.
 • Imagine cu titlul Be a Cute Guy Pas 26
  6
  Du-te la ringul de dans. Dacă nu vă este rușine să dansați fără a consuma o băutură alcoolică, profitați de podeaua de dans! Veți avea mai multă distracție, timpul va trece mai repede și veți putea să ardeți câteva dintre caloriile pe care le-ați consumat atunci când ați consumat gustări dulci și sărate la petrecere. Poate, mai mult decât orice, vei câștiga recunoștința gazdei fiind un exemplu și încurajând oamenii să danseze.
 • Nu simți că dansezi? Nici o problemă! Puteți participa în continuare la festivități vizionându-vă prietenii dansând, cântând melodia melodiilor preferate și chiar mutați capul în ritmul muzicii.
 • Cel mai important lucru este că tot zâmbești. Acest gest simplu arată că ești o persoană bună și te simți entuziasmat de petrecere, chiar și fără ajutorul alcoolului.
 • Imagine intitulată Flirt cu prietenul dvs. Pasul 11


  7
  Ascultă. Mulți oameni cred că întâlnirea cu străinii la o petrecere atunci când nu se consumă se dovedește a fi mai dificilă, dar acest lucru nu este neapărat adevărat. La urma urmei, un beneficiu al alcoolului este că atenuează tăcerea socială a oamenilor și le face mai elocvente. Prin urmare, deși este adevărat că excesul de alcool poate duce la momente neplăcute, oamenii care sunt puțin mai beți sunt adesea extrovertiți și conversații distractive.
 • Aceasta poate fi o binecuvântare dacă simțiți disconfort și conștiință de sine când nu beți. Deoarece noua dvs. cunoștință se va simți neîngrădită de băutura dvs., este posibil să vă simțiți mai confortabil în gestionarea conversației. Puteți încuraja acest impuls prin întrebări inițiale și ulterioare, cum ar fi "Nu știam că ați putea lua cursuri pe această temă! Cum poți începe dacă ai interesul să-l studiezi? Cum ai început?
 • Imagine cu titlul Fii o prietena mai bună Pasul 5
  8
  Ajutați gazda. În funcție de tonul și de mulțimea petrecerii la care participați, este posibil să observați că gazda sau gazda este copleșită repede, fie de către mulți părinți îngrijorați, curăță snack bar-ul, fie monitorizează jocurile. Fiind de ajutor vă va oferi o modalitate productivă și excelentă de a vă implica și de a participa la petrecere fără să beți alcool. Doar amintiți-vă să vă oferiți ajutorul în mod explicit și cordial, deoarece mulți gazde ar putea simți că trebuie să respingă automat acest lucru ca o chestiune de decor.
 • Unele activități pe care le puteți ajuta sunt verificarea straturilor, curățarea, urmărirea băuturilor alcoolice, controlul zgomotului și îngrijirea transportului participanților la petrecere.
 • Metoda 2
  Consumați băuturi nealcoolice și alimente

  Imagine intitulată Reconectați-vă cu prietenii vechi Pasul 14
  1
  Cereți gazdei să vă ofere alte opțiuni non-alcoolice. Când ajungeți la petrecere și gazda vă oferă o băutură, cereți una care nu conține alcool. Este o etichetă potrivită că gazdele au băuturi alcoolice și non-alcoolice, deci este posibil să alegeți unul dintr-o mare varietate, cum ar fi băuturi răcoritoare, sucuri, apă și ceai.
  • Chiar dacă nu sunteți foarte însetat în acest moment, dacă beți o băutură în mână, puteți să vă dați ceva de băut în timpul tăcerilor inconfortabile și să împiedicați curiosul să vă întrebe pentru că vă abțineți de la consumul de alcool.
  • Dacă vă faceți griji că nu există băuturi fără alcool, luați-vă propriul! Cumpărați băutura dvs. racoritoare sau sucul preferat într-un volum suficient de mare pentru a putea să-l împărțiți cu cei care participă la petrecere.
 • Imaginea intitulată Spuneți o fată pe care o doriți ca ea fără a fi respinsă Pasul 6
  2
  Alegeți băuturi cu cofeină. Deși este adevărat că alcoolul nu este necesar să se distreze în situații sociale, acesta vă poate ajuta să vă mențineți energizați și entuziaști în timpul întâlnirilor de seară. Nu doriți să utilizați cofeina pentru a vă menține energia, dar o cantitate moderată nu va fi foarte importantă. Încercați să vă limitați aportul zilnic la 400 miligrame pe zi, echivalentul a aproximativ 4 cani de cafea sau două băuturi energizante.
 • Deși este adevărat că majoritatea barurilor și restaurantelor au cafea pentru clienții care nu consumă alcool, nu vă așteptați ca gazda să pregătească o ceașcă de cafea. În schimb, aduceți o băutură răcoritoare, îmbuteliată cu cafeină sau o băutură cu sifon cofeină, cum ar fi Red Bull sau Rockstar, astfel încât să nu vă deranjezi cu cereri speciale.
 • Imaginea intitulată Plan de vacanță Potluck pentru locul de muncă Pasul 19
  3
  Împușcăm snack barul. Doar pentru că nu bei, nu înseamnă că nu ai plăcerea de a încerca delicioase petreceri! De fapt, mulți oameni beau alcool doar la petreceri pentru a menține gura ocupat și arate ca și cum au făcut ceva atunci când nu vorbesc, asa ca mananca ceva delicios poate fi util ca tine atat de consumul de alcool!
 • Deși este adevărat că gustări dulci poate fi una dintre bucuriile cele mai tentante și delicioase de sărbători, ține cont de faptul că exagerezi le poate face sa suferi de zahăr din sânge. Încercați să vă echilibrați gustările păcătoase cu opțiuni mai sănătoase, mai bogate în proteine, cum ar fi legumele proaspete sau nucile mixte.
 • Imaginea intitulată Bea cu responsabilitate Pasul 6
  4
  Faceți un cocktail special virgin. Doar pentru că nu beți alcool nu înseamnă că nu puteți încerca băuturi elaborate și mixuri populare la petreceri. Cele mai multe cocktailuri clasice pot fi preparate fără alcool, care poate fi, probabil, mai delicios! Prin urmare, verificați câteva rețete și încercați să pregătiți unele! Puteți participa chiar la petrecere, pregătindu-vă cocktail-uri și amestecând băuturi nealcoolice pentru cei de la petrecere.
 • Bloody Maria, daiquiri virgină și mimoze, preparate cu apă carbogazoasă sau lumină sifon în loc de șampanie, sunt bune pentru petreceri mic dejun târziu și grătare. Cu toate acestea, margarita, mojito, cidru de cidru și pumn sunt opțiuni excelente pentru evenimentele de seară.
 • sfaturi

  • Dacă cineva vă încurajează continuu să beți, rețineți cum spune nu curtenitor. Majoritatea oamenilor vor renunța dacă veți acționa amabili, dar fermi.
  • Dacă oamenii te împing să bei, poți lua în considerare părăsirea petrecerii. Nici părinții și nici nu veți avea parte de multă distracție în așteptarea să beți, pentru a contribui la stilul potrivit pentru petrecere.
  • Dacă nu doriți să explice de retragere sau dacă știți că unii oameni vor face griji pentru că nu te distrezi, vă puteți pregăti în avans o scuză pentru a se sustrage întrebări. De exemplu, puteți spune "Voi conduce" sau "Eu iau antibiotice și nu le pot combina cu alcool". Desigur, nu aveți nevoie de un motiv să nu beți, ci să alegeți un răspuns pregătit, dacă puteți să faceți presiunea și să vă simțiți liniștit.
  • Încercați să părăsiți partidul după o anumită perioadă de timp pentru a evita plictisirea. De exemplu, vă puteți gândi să părăsiți partidul după trei ore.
  • Luați în considerare luarea unui prieten împreună cu dvs. la petrecere, dacă vi se permite să aduceți oaspeților, astfel încât să aveți pe cineva să vorbească cu orice lucru.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă sărbătoriți ziua de naștere 18Cum să vă sărbătoriți ziua de naștere 18
  Cum să furiți într-o petrecereCum să furiți într-o petrecere
  Cum să te prefac că bei alcoolCum să te prefac că bei alcool
  Cum sa faci o petrecere de ceai pentru copiiCum sa faci o petrecere de ceai pentru copii
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să bei mai puține băuturi alcooliceCum să bei mai puține băuturi alcoolice
  Cum să vă pregătiți pentru o petrecereCum să vă pregătiți pentru o petrecere
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să te distrezi la o petrecereCum să te distrezi la o petrecere
  Cum să petrecețiCum să petreceți
  » » Cum să vă petreceți bine la o petrecere fără să beți alcool

  © 2011—2020 ertare.com