Cum de a petrece timp de calitate cu prietenul sau prietena ta

Având un prieten sau o prietena poate fi incredibil de distractiv, deoarece implică multe oportunități de a petrece timp cu cineva care vă place. Cu toate acestea, uneori relația este pusă deoparte, mai ales dacă au petrecut mult timp împreună. Indiferent dacă doriți să aprindeți flacăra sau să obțineți sfaturi despre cum să utilizați timpul de calitate în favoarea dvs., următorii pași vă vor ajuta să obțineți ceea ce doriți.

pași

Metoda 1
Anulați timpul în programul dvs.

Imaginea intitulată Ține-ți prietena interesată de tine Pasul 6
1
Prioritizați-vă relația. Primul pas pentru petrecerea timpului de calitate cu partenerul dvs. este de a face ca relația dvs. să fie prioritară. A avea un sentiment de apropiere este unul dintre cele mai importante "ingrediente" pentru o relație sănătoasă, care poate fi realizată numai dacă petreceți timpul de calitate împreună.
 • De exemplu, dacă prietena sau iubitul tău este numărul cinci pe lista ta de activități zilnice, acea relație probabil că nu merge prea departe.
 • Dacă îți dai seama că relația ta are prioritate scăzută, îți ceri scuze pentru el și începe să facă schimbări.
 • Dacă simțiți că relația dvs. nu este o prioritate pentru partenerul dvs., ar trebui să discutați cu ea.
 • Imagine intitulată Creșteți ca partener de relaționare (pentru femei) Pasul 17
  2
  Faceți schimbări pozitive. Dacă relația dvs. nu a fost o prioritate, este timpul să faceți schimbări pozitive. Adoptați o mentalitate ca cea pe care o adoptăm cu toții când luăm rezoluțiile de Anul Nou. Asigurați-vă că începeți mici și alegeți o singură modificare a comportamentului dvs. la un moment dat.
 • Alegerea doar a unei schimbări în comportamentul dvs. va face mai ușor de gestionat și vă va împiedica să vă coplesiți.
 • Odată ce ați făcut o schimbare pozitivă în comportamentul dvs. un obicei, puteți trece la următorul. Relația dvs. poate a rămas puțin deoparte, dar cu siguranță va fi situată în partea de sus a priorităților.
 • Ne cerem scuze pentru a nu face o relație prioritară dacă este vina voastră.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă familia plină de distracție Pasul 6
  3
  Faceți timpul petrecut un scop săptămânal. O schimbare pozitivă, care va arăta partenerului dvs. că începeți să vă prioritizați relația, este să vă petreceți timp cu ea un scop săptămânal. O modalitate de a face acest lucru este de a alege o noapte pe săptămână pentru a avea o întâlnire împreună.
 • Alegeți o noapte în care rareori aveți alte angajamente, astfel încât să nu fiți tentați să anulați planurile cu partenerul dvs. sau o noapte în care partenerul dvs. nu este cu adevărat ocupat.
 • Imagine cu titlul Disciplina pe cont propriu Pasul 6
  4
  Respectați noul program. După ce intenționați să petreceți o noapte (sau o zi) pe săptămână cu prietenul sau prietena dvs., urmați acel plan. Nu mai face alte planuri în acea noapte. Îndeplinirea promisiunii dvs. în fiecare săptămână va crea încredere în partenerul dvs.
 • Este posibil să știți că petrecerea timpului consecvent cu prietenul sau prietena ta face ca relația să fie o prioritate în mintea ta fără să fi observat nici măcar.
 • Imaginea intitulată Construiește încrederea în sine în rândul vârstnicilor Pasul 1
  5
  Informați-vă părinții. Dacă sunteți un adolescent care trăiește încă cu părinții dvs., este necesar să le informați despre relația dvs. și intenția dvs. de a petrece timp de calitate cu prietenul sau prietena dvs. Cere-le permisiunea de a petrece acel timp cu el sau ea.
 • Este posibil ca ei să nu vă dea permisiunea deoarece vor dori să vă concentrați asupra școlii. Spuneți-le că acest lucru este de înțeles, dar că doriți un echilibru între școală și relația dvs.
 • Dacă nu sunt de acord cu relația dvs., va fi o altă problemă pe care va trebui să o spuneți prietenului sau prietenei dvs. Dacă părinții dvs. nu vă părăsesc, va trebui să întrerupeți relația sau să așteptați până când aceștia se află în vacanță pentru a vă petrece timpul împreună.
 • Metoda 2
  Concentrați-vă pe cealaltă persoană

  Imagine intitulată Ține-ți prietena interesată de tine Pasul 9
  1
  Asigurați-vă că timpul este "calitate". În metoda anterioară, am vorbit despre activități care vă permit să petreceți timp de calitate. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, trebuie să știți ce lucruri fac o întâlnire "de calitate". Timpul calității este definit ca "momentul în care ne acordăm toată atenția unei persoane apropiate nouă".
  • Știți că petreceți timp de calitate cu prietenul sau prietena dvs. când vă acordați atenția.
 • Imaginea intitulată Ține-ți prietena interesată de tine Pasul 10
  2
  Uită-te la partenerul tău când vorbește. Contactul cu ochii face multe lucruri pentru ființele umane, inclusiv arătându-le că ascultați. Dacă doriți să petreceți timp de calitate cu partenerul dvs. (deși nu numai timpul, dar și timpul de calitate), atunci o priviți în ochi.
 • Contactul cu ochii îi face pe oameni să se simtă mai "credibil și serios".
 • Privind pe cineva pentru perioade lungi de timp, de asemenea, cunoscut sub numele de contemplație, arată că prețuiești cealaltă persoană și relația mai mult decât cuvintele care sunt spuse între voi.
 • Imaginea intitulată Câștiga-ți părinții încrezători după ce le-ai dezamăgit ca pe un pas student 1Bullet5
  3
  Evitați vizionarea televiziunii. O modalitate de a face partenerul dvs. să simtă că este mai important pentru tine decât orice este să-și petreacă timpul vorbind cu el sau ea în loc să privească la un ecran.
 • Asta nu înseamnă că nu pot viziona împreună un film sau un televizor. Cu toate acestea, vizionarea televiziunii are timpul și, dacă încercați să petreceți timp de calitate cu cineva, un film sau o emisiune TV nu este calea de ao face.
 • Imagine intitulată Țineți-vă prietena interesată de dvs. Pasul 8
  4
  Acordați atenție completă. Dacă nu petrec împreună timpul de calitate, legătura se va estompa în timp. Timpul de calitate este o modalitate de a întări această legătură. Când petreceți timpul împreună, arătați-i că vă interesează să îi acordați atenția deplină.
 • Asta înseamnă să faci lucruri cum ar fi oprirea telefonului mobil, oprirea televizorului și a face ceva împreună care te obligă să te uiți la cealaltă persoană fără distragere.
 • Acordându-ți o atenție maximă, vei demonstra că relația este importantă pentru tine.
 • Imagine intitulată Ține-ți prietena interesată de tine Pasul 13
  5
  Ascultați cu atenție. Ascultarea arată, de asemenea, că relația este importantă pentru dvs. Dacă nu sunteți bine sau bun la ascultare, învățați să fii un bun ascultător făcând lucruri cum ar fi concentrându-vă asupra partenerului dvs., evitând întreruperile și manifestând interes pentru conversație.
 • Arătați-vă dorința de a întări relația ascultând cu atenție tot timpul, nu doar atunci când doriți.
 • Arătați că sunteți un bun ascultător oferindu-vă feedback după ce partenerul dvs. termină să vorbească.
 • Imagine cu denumirea Keep Your Girlfriend Interested in You Pasul 1


  6
  Răsuciți-vă. O altă modalitate de a vă face un timp de calitate semnificativ este să permiteți celeilalte persoane să vorbească la fel de mult ca dumneavoastră. Sau dacă sunteți o persoană liniștită, învățați să împărtășiți gândurile și sentimentele, chiar dacă nu este ceva ce vă place să faceți.
 • Metoda 3
  Planificați datele de distracție

  Imagine cu denumirea Love a Libra Pasul 8
  1
  Rețineți ce se bucură partenerul dvs. Pentru a crea momente în care puteți petrece timp de calitate cu prietenul sau prietena dvs., trebuie să planificați activități. Cele mai bune activități sunt cele pe care atât dumneavoastră cât și partenerul dumneavoastră le bucurați. Dacă intenționați ceva, alegeți ceva pe care cealaltă persoană vrea să o facă.
  • Dacă cel puțin partenerul dvs. se bucură de acea activitate, veți simți că acordați atenție, ceea ce reprezintă cheia pentru petrecerea împreună a timpului de calitate.
 • Imagine cu denumirea Love a Libra Pasul 10
  2
  Decideți să planificați împreună activități. Chiar dacă aveți probleme cu iubitul sau prietena dvs., o activitate distractivă vă poate împiedica să vă deranjeze atât de mult și veți termina plecarea.
 • Dacă fac un plan împreună, ei pot să decidă unde vor merge, făcând pe amândoi să se simtă importanți.
 • Imaginea intitulată Stai in Love Pasul 15
  3
  Alegeți întâlniri economice. Pentru a susține o rutină săptămânală, ar trebui să aleagă activități care nu sunt foarte scumpe. Există numeroase activități pe care le puteți face gratuit, de la mersul pe jos în parc, pentru a participa la festivaluri de stradă sau la o plimbare în mall.
 • Imaginea intitulată Stai în dragoste Pasul 13
  4
  Bucurați-vă de peisaj. Fiecare comunitate are (sau este foarte aproape de) trasee, parcuri și alte peisaje frumoase. Vizitarea unuia dintre aceste locuri cu iubitul sau prietena ta este un mod ieftin și memorabil de a petrece timp împreună.
 • Imagine cu titlul Atragerea unui băiat 16
  5
  Căutați activitățile locale online. Orașul dvs. va oferi festivaluri libere, concerte în aer liber sau alte activități pe tot parcursul anului. Aceasta este o modalitate foarte bună de a petrece împreună timpul de calitate.
 • Dacă intrarea nu este gratuită, de multe ori ei pot obține acces liber dacă se oferă voluntar la eveniment. Este posibil să fie nevoiți să se adreseze coordonatorilor evenimentului și să întrebe despre voluntariat.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat în dragoste cu dvs. Pasul 15
  6
  Practicați ceva sport. Efectuarea împreună a activităților fizice îi va ajuta să râdă și să se distreze, ceea ce este important într-o relație. Râzând împreună îi vor ajuta să vadă lumea mai puțin gravă - și situații dificile și mai puțin descurajante.
 • Imagine intitulată Flirt cu pasiunea ta în școala de mijloc Pasul 4
  7
  Exercitați împreună. Stabilirea obiectivelor de fitness împreună și apoi ajungându-le în paralel îi vor ajuta într-adevăr să rămână împreună. Unele studii arată că lucrul ca un cuplu are multe beneficii pentru relația.
 • Cuplurile care practică împreună tandem, experimentează ceva numit "mimicrie non-verbală" dacă aceștia exercită unul alături, ceea ce creează o legătură mai strânsă și o intimitate mai emotivă.
 • Exercitarea împreună crește atracția fizică, îmbunătățind relația fizică.
 • Imaginea intitulată
  8
  Serviciul de voluntariat. Găsiți un adăpost pentru cei fără adăpost, un adăpost pentru animale sau chiar căutați pe Internet pentru o agenție de voluntariat în comunitatea dvs. Voluntariatul împreună îmbunătățește legătura dintre cupluri.
 • Imagine cu titlul Stai in Love Pasul 4
  9
  Gatiti impreuna. Gătitul împreună poate fi una dintre cele mai intime și plină de activități pe care un cuplu le poate experimenta. Aceștia pot chiar să pregătească un vas afrodisiac pentru a-și îmbunătăți relația fizică.
 • Unele feluri de mâncare includ miere, ciocolată, șofran, avocado și migdale.
 • sfaturi

  • Nu face întotdeauna aceleași lucruri mereu și repede. Acest lucru poate face relația monotonă și plictisitoare.
  • Faceți totul cu o atitudine pozitivă. Veți avea mai multă distracție dacă credeți că ceva va fi distractiv.
  • Rămâneți dispus să încercați lucruri noi. Nu veți ști niciodată cât de multă distracție poate fi până când o încercați!
  • De obicei cuplurile au interese diferite. Este posibil ca ceea ce este distractiv pentru dvs. să nu fie distractiv pentru partenerul dvs. Implicați-vă. Acesta poate fi un mod distractiv de a cunoaște interesele celeilalte persoane.
  • Cel mai important, amintiți-vă că petreceți timp cu acea persoană din cauza faptului că este. Ceea ce fac împreună nu contează atât cât acordați atenție, bucurați-vă de compania lor și deveniți prieteni. Timpul de calitate apare din atitudinea pe care o ai cu persoana în care te afli.

  avertismente

  • Dacă partenerul dvs. este constant supărat atunci când nu fac ceva care costă o mulțime de bani, poate doriți să vorbiți despre el. El sau ea nu ar trebui să iasă cu tine pentru ceea ce banii tăi pot cumpăra.
  • Dacă aceștia susțin constant, pot exista mai multe probleme în relație. Uneori, nu contează cât de mult efort depuneți în găsirea de activități pentru a face împreună dacă relația nu este menită să funcționeze.
  • Dacă partenerul dvs. nu dorește să se distreze încercând lucruri noi, poate doriți să vorbiți despre asta. O atitudine negativă poate descuraja pe toți cei implicați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum să te ocupi de faptul că prietenul tău nu îți oferă suficient timpCum să te ocupi de faptul că prietenul tău nu îți oferă suficient timp
  Cum să ajungeți la o fată care se află într-o relațieCum să ajungeți la o fată care se află într-o relație
  Cum să nu mai fiți o prietena extrem de geloasă și să începeți să fiți cea mai bună prietena…Cum să nu mai fiți o prietena extrem de geloasă și să începeți să fiți cea mai bună prietena…
  Cum să-i lași pe iubitul tău să se mute cu tineCum să-i lași pe iubitul tău să se mute cu tine
  Cum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceuCum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceu
  Cum să eviți să fii o prietena obsesivăCum să eviți să fii o prietena obsesivă
  Cum să-ți placi mai mult prietena taCum să-ți placi mai mult prietena ta
  Cum sa faci sexul important intr-o relatieCum sa faci sexul important intr-o relatie
  Cum de a face prietena ta vrea să petreacă timp singur cu tineCum de a face prietena ta vrea să petreacă timp singur cu tine
  » » Cum de a petrece timp de calitate cu prietenul sau prietena ta

  © 2011—2020 ertare.com