Cum sa petreceti timp cu baietii (pentru fete)

Uneori, veți fi într-o situație în care băieții și fetele petrec timp împreună (fie la petrecere, într-o disco sau în orice situație informală) și veți dori să ieșiți printre fete. Puteți să vă duceți la o întâlnire de grup pentru prima dată cu tipul cu care doriți să vă testați sentimentele. Ai putea fi la o petrecere și vrei să impresionezi un tip particular pe care l-ai întâlnit de ceva timp. Cum poți să-l impresionezi pe acel tip fără să merg prea repede sau să cauți disperat să începi o relație? Cum puteți petrece timpul cu copiii cu o atitudine lipsită de griji și, în același timp, păstrați posibilitatea unei relații de iubire viitoare? Te rog, continuă să citești!

pași

Imagine intitulată Hang out with Guys (pentru fete) Pasul 1
1
Gândiți-vă în prealabil despre tipurile de personalitate ale fiecărui băiat care va fi prezent la această adunare socială. Determinați dacă sunt extroverți, introvertiți, atleți, intelectuali etc. De exemplu, acest lucru vă va ajuta să evitați să vorbiți prea mult cu un tip care nu este vorbăreț, ceea ce ar putea să nu dorească să ieșiți mai târziu împreună cu dvs. Și cu siguranță ceea ce doriți să lase o impresie bună pe toate acestea, chiar dacă sunteți interesat doar într-unul sau doi, pentru că tipul nu te superi ar putea sfârși prin a fi cel mai bun prieten al tipului de fapt ești interesat. Cu siguranță, trebuie să țineți toți băieții de partea dvs.!
 • Imagine intitulată Hang out with Guys (pentru fete) Pasul 2
  2
  Uită-te îndeaproape la modul în care copiii se relaționează unul cu celălalt și încearcă să-și imite comportamentul cu ei. Veți vedea că depuneți eforturi pentru a vă alătura stilului lor de relație perfect, ceea ce vă va face să conduceți. Ei te vor considera ca un prieten perfect, așa că vor dori să-ți petreacă timp cu tine o altă dată. Acest lucru vă va oferi mai multe oportunități de a dezvolta chimie și atracție între dvs. și ei. Doar amintiți-vă să nu încercați să obțineți între legăturile prieteniei dintre băieți. Băieții îți prețuiesc prietenia și ar trebui să o faci, așa că lasă-i să facă ceea ce ar trebui să facă.
 • Imagine intitulată Hang out with Guys (pentru fete) Pasul 3
  3
  Fii interesant Copiii se pot plictisi foarte repede cu o fată care are un interes mic sau care nu vorbește prea mult. Arătați-vă cunoștințele și natura dvs. jucăușă vorbind cu ei, tachinându-le, jucând ceva, etc. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să discutați non-stop (mulți dintre noi au tendința de a face acest lucru). Lăsați-i să vorbească despre ei înșiși. Spuneți-i că îi ascultați spunând comentarii care îi fac să creadă și că sunt proaspete, ceea ce îi va lăsa să se gândească mai mult la ceea ce ați spus. Cu cât te gândești mai mult la ceea ce ai spus, cu atât vor gândi mai mult și vor întreba despre tine și vor fi atrase de tine. Băieții iubesc să rezolve misterele!


 • Imagine intitulată Hang out with Guys (pentru fete) Pasul 4
  4
  Socializează cu toți. Dacă încercați să păstrați opțiunile deschise împreună cu băieții sau chiar dacă ați ales deja băiatul pe care-l doriți, nu favorizați doar unul. Socializează cu toată lumea, în proporții similare. Băieții iubesc fetele sociabile și acest lucru va crea, de asemenea, o competiție ușoară printre băieți. Băieții iubesc să meargă în spatele cuiva și să arate ce merită fetelor - ceea ce le dă un scop în ceea ce privește socializarea. Dacă vizați un băiat potențial, faceți-o mai târziu când pleacă, dar stați departe! Nu doriți să dezvăluiți prea rapid alegerea dvs. sau riscați să arătați că încercați să obțineți un partener.
 • Imaginea intitulată Hang out with Guys (pentru fete) Pasul 5
  5
  Lăsați băiatul (sau băieții) să vă dorească mai mult din voi. O altă versiune a acestui lucru este "face dificil", dar evitați să spuneți acest lucru deoarece este adesea înțeles greșit. Băieții nu doresc ca o fată care este așa de ieșită să fie deschisă la tot, inclusiv la sexualitatea ei. Sigur, poate doriți să vă imaginați despre nopțile vădite cu dvs., dar acest lucru va diminua probabilitatea ca ei să fie cu voi pe termen lung. Determinați ce articole de îmbrăcăminte să le folosiți pentru a vă arăta cele mai bune caracteristici fără a arăta prea multe. Dar, în afară de aspect, nu-ți dezvălui foarte ușor gândurile și intențiile. Dacă vă întreabă cine sunteți, nu-i spuneți întotdeauna răspunsul direct. Evádelos un pic. Lasă-i să întrebe despre tine Fiți o enigmă ..
 • sfaturi

  • Într-un fel sau altul, fii tu însuți. Acest lucru triumfa peste orice altceva. Copiii pot detecta ceva fals de la distanță și nu vă vor respecta pentru asta.
  • Nu vorbiți niciodată despre ciclul menstrual, despre dietă sau despre îngrijorările legate de greutatea dumneavoastră. Aceste lucruri sunt clasice ale stereotipului femeii și ceea ce căutați este să arătați că nu sunteți o fată de genul asta: căutați să ieșiți în evidență. De asemenea, în conversația băieților, aceste lucruri nu sunt deloc interesante.
  • Când discutați cu ei, nu evitați contactul vizual. Priviți-l în ochi pentru a arăta că nu-i place și pentru a vă asigura că nu este roșu atunci când este în jur.

  avertismente

  • Dacă se pare că un băiat pur și simplu nu are nici un interes în tine sau este indiferent față de tine, nu-l lua prea în serios. Există o mulțime de motive: este posibil să încercați să vă comportați ca și cum nu aveți niciun interes pentru dvs., când, de fapt, este contrariul - puteți fi foarte timizi și cred că nu aveți niciun interes în el. Doar fii răbdător! Există câteva lucruri pe care nu le poți schimba, deci ar fi bine să cauți un alt pește în mare. Poate că te interesează o altă fată, poate că ești homosexual sau poate că ai terminat o relație serioasă.
  • Unii tipi vor profita de tine, așa că fii foarte atent să nu ai o abordare foarte sexuală. Nu vrei ca ei să te vadă ca jucărie sexuală în comunitate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a atrage un tomboyCum de a atrage un tomboy
  Cum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti placeCum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti place
  Cum să obțineți un prieten în școala primarăCum să obțineți un prieten în școala primară
  Cum să aflăm dacă un băiat are deja o iubităCum să aflăm dacă un băiat are deja o iubită
  Cum să încep o relație cu un băiatCum să încep o relație cu un băiat
  Cum să eviți să fii disperat pentru feteCum să eviți să fii disperat pentru fete
  Cum să-ți placă un băiat fără să faci prea multCum să-ți placă un băiat fără să faci prea mult
  Cum sa faci un baiat sa se indragosteasca de tine (adolescenti)Cum sa faci un baiat sa se indragosteasca de tine (adolescenti)
  Cum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tineCum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tine
  Cum să faci o fată să vorbească cu tineCum să faci o fată să vorbească cu tine
  » » Cum sa petreceti timp cu baietii (pentru fete)

  © 2011—2020 ertare.com