Cum sa iesi cu cel mai bun prieten al tau

După o săptămână ocupată sau o zi stresantă, uneori cea mai eficientă modalitate de relaxare este petrecerea timpului de calitate cu cel mai bun prieten al tău. Încercați câteva dintre activitățile pe care le vom descrie în acest articol cu ​​cel mai apropiat prieten de încredere pentru a adăuga interes și distracție pentru relația pe care o au.

pași

Metoda 1
Rămâi acasă

Imaginea intitulată
1
Închiriați un film cu cel mai bun prieten al tău. O noapte de film cu cel mai bun prieten al tău este un mod clasic și economic de a te întoarce împreună cu el. O parte din distracție vine din alegerea filmului și de a decide dacă va fi o comedie, o groază, o acțiune sau o dramă. Asigurați-vă că nu vă petreceți atât de mult timp de a discuta cu prietenul dvs. ce film pentru a vedea că acestea nu au timp pentru a vedea într-adevăr.
 • Nu uita de gustări. Asigurați-popcorn, cu unele aromă ca o gustare tradițională sau pentru a comanda mâncare, dacă vă e foame.
 • În loc de un film, puteți realiza împreună un maraton de emisiuni de televiziune.
 • Imaginea intitulată
  2
  Pregătiți o masă cu cel mai bun prieten al tău. Nu contează dacă nu vă considerați un mare bucătar, puteți să vă distrați descifrând o rețetă împreună. Ei pot crea un fel de mâncare incredibilă sau nu reușesc teribil și au un motiv să râdă și să se distreze singuri. Alege o rețetă și mergi să cumperi ingredientele cu prietenul tău cel mai bun pentru a fi împreună toată ziua.
 • Imaginea intitulată Hang out with your best friend Pasul 3
  3
  Faceți arte sau activități manuale cu cel mai bun prieten al dvs. Activitățile artistice și manuale nu numai că trebuie să readucă amintirile degetelor pătate în grădiniță și în hârtie kraft. Faceți câteva cărți pentru sărbătorile viitoare sau pentru zilele de naștere următoare sau organizați o murală pentru noua dvs. cameră sau pentru un apartament nou. Eliberați-vă copilul interior și fii creativ.
 • Încercați ceva greu în compania celui mai bun prieten al dvs., cum ar fi suflarea sticlei sau sudarea. Adresați-vă despre clasele disponibile publicului în magazinele de artă unde locuiesc. Lucrul într-unul din aceste studii nu numai că dă emoții, ci și aduce o amintire a experienței care poate fi păstrată.
 • Imaginea intitulată
  4
  Lucrează în casă cu cel mai bun prieten al tău. Împrăștierea mobilierului și ștergerea podelei nu este aproape niciodată distractivă atunci când îl faci singur. Cu toate acestea, porniți muzica lângă cel mai bun prieten al dvs. și începeți să dansați până la terminarea treburilor. Vă veți simți productiv și plin de viață când sunteți cu partenerul tău.
 • Dacă este necesar, adăugați-l cu niște articole coapte pentru a vă ajuta în îndeplinirea sarcinilor de curățare.
 • Întoarceți favoarea și ajutați-l să-și curețe casa săptămâna viitoare. Ajutarea cu sarcini săptămânale poate contribui la a face munca mai puțin banală.
 • Metoda 2
  Ieși cu cel mai bun prieten al tău

  Imaginea intitulată
  1
  Planificați o excursie casual cu cel mai bun prieten al tău. Încearcă să faci din nou noua cafenea din oraș sau restaurantul preferat. Ei pot petrece cateva minute impreuna intre clase sau pot sfarsi sa vorbeasca ore întregi. Un timp de calitate nu trebuie să fie extins atâta timp cât ambele se bucură de a fi împreună.
 • 2
  Rezervați timp pentru o excursie elegantă cu cel mai bun prieten al tău. Chiar dacă nici unul nu este singur sau dacă sunt, având un moment împreună și îmbrăcat poate fi o activitate distractivă și diferită. Pregătește-te, completează-te, îmbracă-te și folosește accesorii. Ei pot sărbători o zi de naștere sau o mare realizare de muncă, sau se decorează pentru alt motiv decât să se distreze.
 • Alegeți un restaurant sau un eveniment ostentativ la care participați împreună, cum ar fi o gală sau un fond de strângere de fonduri, astfel încât să puteți profita la maximum de hainele dvs.
 • Decide în avans modul în care vor plăti dacă vor opta pentru un loc scump.
 • Imaginea intitulată
  3


  Faceți o călătorie cu cel mai bun prieten pentru a vedea una dintre trupele preferate sau artiștii vii. Faceți o călătorie cu mașina la el pentru a merge la un festival de concerte în aer liber pentru un weekend sau pentru a merge la un bar din oraș pentru a viziona un joc local în timp ce au băuturi.
 • Mergând nebun la concerte este mai distractiv cu un prieten. Faceți un poster cu strălucire, cântați la vârful plămânilor și dansați ca și cum ar fi fost doar trupa, cel mai bun prieten și tu.
 • Imaginea intitulată
  4
  Planificați o călătorie cu cel mai bun prieten al tău. Călătorind cu mașina înseamnă să petreceți ceva timp singur cu cel mai bun prieten al dvs. și alegeți o listă de anihilare pentru călătorie. Cu toate acestea, dacă aveți o prietenie pe distanțe lungi, puteți să vă întâlniți la jumătatea drumului într-un oraș în care nu ați fost niciodată.
 • Vacanțele pot fi dificil de coordonat din cauza școlii și a muncii. Pentru a mări timpul liber limitat, planificați călătorii mai scurte sau călătorii mai scurte decât o săptămână întreagă sau o lună întreagă.
 • În timpul călătoriei cu mașinile, estimați timpul pentru oprire și luați câteva fotografii sau încercați "cel mai bun tort din lume" într-un restaurant de lângă benzinăria unde ai oprit.
 • Dacă nu aveți timp sau bani pentru a face o scurtă excursie într-un weekend, planificați o călătorie pe termen lung. Planificați o excursie viitoare și imaginați-vă despre vacanța dvs. de vis în Europa, împreună cu cel mai bun prieten al dvs., în timp ce încă mai așteptați să se întâmple.
 • Imaginea intitulată
  5
  Aflați ceva nou cu cel mai bun prieten al tău. Ventilarea pe un teritoriu nefamiliar poate fi intimidantă. Du-te cu cel mai bun prieten la o clasă de yoga și ei pot afla că sunt cu adevărat buni sau pot râde împreună pentru că sunt inflexibili.
 • Multe comunități oferă clase de pictură sau dans care sunt, de obicei, gratuite sau ieftine.
 • Vedeți dacă există clase la muzee de artă locală sau cursuri de limbi străine și afaceri la un colegiu comunitar din apropiere.
 • Imaginea intitulată
  6
  Provocați-i pe cel mai bun prieten să facă ceva infricosator. Convinge-l de a merge cu skydiving cu tine, astfel încât să puteți elimina această activitate din lista de lucruri de făcut în viață. În același mod, ei pot merge să sară cu frânghie elastică, să călătorească în ape rapide sau să închirieze SUV-uri pentru a testa adrenalina.
 • Dacă parașutismul este foarte riscant pentru tine, încercați să faceți delta înaltă sau să călătoriți cu un elicopter. Aceste opțiuni sunt puțin mai înspăimântătoare, dar sunt încă impresionante și provocatoare.
 • Alte opțiuni medii sunt de a închiria caiace, de a merge la un parc de distracții cu roller-coastere sau de a încerca unele motociclete de apă și unele motociclete.
 • Metoda 3
  Urmează-te cu un buget

  Imaginea intitulată
  1
  Mergeți pentru o excursie sau o plimbare cu cel mai bun prieten al tău. Du-te în aer liber și bucurați-vă de aerul curat într-un parc sau o rezervație naturală în oraș. Ei pot lua acest timp pentru a vorbi și pentru a prinde din viața lor sau doar să fie liniștiți și bucurați-vă reciproc de companie.
  • Exercitiul cu un prieten poate fi mai distractiv decat simtirea singuratica daca vrei sa alergi sau sa fugi, in loc sa mergi pe jos.
  • În același mod, puteți să vă duceți câinele la plimbare.
 • Imaginea intitulată Hang out with your best friend Pasul 10
  2
  Găsiți niște melodii noi cu cel mai bun prieten al tău. Ascultarea muzicii este o activitate minunată și gratuită. Multe pagini web oferă descărcări gratuite de albume întregi de către mulți artiști populari. Așadar, luați un scaun confortabil și bucurați-vă de o băutură caldă la alegere în timp ce cel mai bun prieten al dvs. și descoperiți câteva melodii noi care se îndrăgostesc.
 • Imaginea intitulată
  3
  Uită-te la oamenii care se află afară cu cel mai bun prieten al tău. Văzând oamenii este o activitate excelentă de a face singur, dar este mai distractiv și mai distractiv dacă sunteți cu cel mai bun prieten al tău. Mergeți prin oraș sau mergeți într-un loc popular în oraș și vizionați oameni diferiți. Inventați niște povești și personaje pentru oamenii pe care îi vedeți.
 • Fiți discreți, astfel încât nimeni să nu vă asculte, chiar dacă spun doar comentarii frumoase.
 • Nu hărțui pe oameni. Stați jos și observați oamenii care trec. Nu-i urmați cu adevărat toată ziua.
 • sfaturi

  • Comunicarea este esențială. Asigurați-vă că aveți câteva întrebări și discutați câteva opțiuni înainte de a vă angaja într-o activitate.
  • Fiți dispus să faceți niște lucruri noi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eviți dramaCum să eviți drama
  Cum să nu te sperii când vezi un film înfricoșătorCum să nu te sperii când vezi un film înfricoșător
  Cum să încetați să faceți greșeli neglijenteCum să încetați să faceți greșeli neglijente
  Cum să dormi după ce am văzut, auzit sau am citit ceva terifiantCum să dormi după ce am văzut, auzit sau am citit ceva terifiant
  Cum de a alege un film bun pentru a vizionaCum de a alege un film bun pentru a viziona
  Cum de a scrie o poveste pentru un filmCum de a scrie o poveste pentru un film
  Cum să dormi după ce ai vizionat un film de groazăCum să dormi după ce ai vizionat un film de groază
  Cum să te distrezi cu prietenul tău la filmeCum să te distrezi cu prietenul tău la filme
  Cum să te distrezi cu cel mai bun prieten al tăuCum să te distrezi cu cel mai bun prieten al tău
  Cum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tăuCum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău
  » » Cum sa iesi cu cel mai bun prieten al tau

  © 2011—2020 ertare.com