Cum să treci neobservată

Eventual aveți anxietate socială și doriți doar să umblați printre altele și să rămâneți neobservate. Poate că aveți probleme cu atragerea atenției în public, la întâlniri sociale sau chiar în rândul prietenilor. Puteți urma pașii necesari pentru a trece neobservat în mediile sociale și pentru a vă distrage atenția. În plus, puteți utiliza tactici pentru a preveni anxietatea și, astfel, să fiți mai puțin incomod pentru a fi aproape de ceilalți. Dacă constatați că nevoia dvs. de a trece neobservată devine extremă și vă face viața dificilă, poate doriți să căutați un ajutor profesional pentru anxietate.

pași

Metoda 1
Du-te neobservate în medii sociale

Imaginea intitulată Dress, Act, și Look Perfect (Fete) Pasul 14
1
Observați alții în loc de a acționa. Pentru a trece neobservat în situații sociale, încercați să observați în loc să acționați. Observați modul în care alții din jurul dvs. socializează și comunică. Puteți să vă petreceți și să observați, în loc să participați la conversații.
 • Dacă vă uitați la alții, puteți observa și cum unele grupuri se socializează între ele. În acest fel, puteți să încercați să socializați împreună cu aceștia în același mod ca să treci neobservat cu grupul dvs. social.
 • Imagine intitulată
  2
  El imită obiceiurile și practicile altora. Dacă sunteți un turist care încearcă să meargă neobservat într-o țară străină, ar trebui să încercați să adoptați obiceiurile și practicile oamenilor locali. De asemenea, puteți imita pe alții să încerce să meargă neobservată cu grupurile sociale la locul de muncă vorbind despre subiecte acceptate și vorbind cu un ton de voce similar celui al tuturor.
 • Dacă sunteți un turist într-o țară străină, puteți trece neobservat învățând puțin din limba și obiceiurile locale. Vorbind cu cetățenii în limba lor sau acționând ca ei, în general, vă va ajuta să treceți neobservate.
 • Image cu titlul Menținerea unei bune rutine zilnice (Tween Girls) Pasul 14
  3
  Păstrați vocea slabă și simplă. Modificați-vă vocea pentru a se potrivi tonului și volumului celor din jur. În acest fel, puteți trece neobservate în mediul existent, fără alarme sau speriat pe alții.
 • Dacă vă aflați într-un mediu de birou, acest lucru poate însemna menținerea vocii slabe și simple atunci când vorbiți. Puteți folosi un sunet moale și scăzut, pentru a putea trece neobservat în conversațiile care au loc în jurul tău sau în sunetele mai silențioase ale unui birou.
 • Dacă vă aflați într-o țară străină, trebuie să fiți conștienți și de volumul și tonul vocii voastre. Nu vrei să fii turistul care râde și conversează cu voce tare într-o casă locală liniștită. Încercați să adoptați un ton de voce care imită cetățenii din jurul dvs. și care vă permite să mergeți neobservat în loc să ieșiți afară.
 • Imaginea intitulată Asimilați pasul 6
  4
  Adresați întrebări inteligente. Lăsați-i pe ceilalți să domine conversația și să vorbească din când în când pentru a pune întrebări inteligente care ajută la menținerea fluxului. În acest fel, veți participa la conversație, dar nu veți atrage atenția asupra dvs. în mod necuvenit.
 • De exemplu, în cazul în care vă alăturați unei conversații în curs de desfășurare în birou și colegii dumneavoastră vorbesc despre weekend-ul lor, lăsați-i să vorbească și să pună întrebări precum "Te duci la lac?" Cât de des iei tabăra la sfârșit de săptămână? Aceste întrebări vor face ca conversația să curgă și vă va permite să faceți parte din aceasta.
 • Dacă ieșiți cu prietenii care se cunosc bine, probabil că nu sunteți interesați de întrebări legate de schimbul de informații, cum ar fi "De unde sunt?" Sau "Cum s-au întâlnit?" Pentru a trece neobservat în acel moment, concentrați-vă asupra contribuției la conversație prin împărtășirea propriilor experiențe și gânduri despre ceea ce vorbesc.
 • Metoda 2
  Transmite atenția de la tine

  Imaginea in titlul Haine închise
  1
  Purtați haine întunecate Poți să te duci neobservate mai ușor într-o mulțime, purtând haine de culoare închisă, cum ar fi negru, gri închis și albastru. Adesea, culorile luminoase te fac să iesi în evidență și să-ți anunți prezența altora.
  • Puteți decide să creați o uniformă de haine întunecate pe care o purtați în timpul săptămânii, cum ar fi blugi de culoare albastru închis și cămăși negre sau pulovere. Puteți folosi această îmbrăcăminte întunecată în fiecare zi pentru a trece neobservată, indiferent unde vă aflați.
 • Imaginea intitulată Evitați să căutați nervos Pasul 4
  2
  Evitați contactul vizual. Contactul cu ochii este o parte esențială a proiectării unui limbaj pozitiv și primitor pentru alții. Puteți trece neobservate și puteți evita interacțiunile cu oamenii, privindu-vă astfel încât să nu faceți contact vizual cu ei. Adesea, oamenii iau lipsa de contact vizual ca semn că nu sunteți interesați să începeți o conversație sau să vă conectați cu alții.
 • De asemenea, puteți demonstra limbajul corpului închis prin trecerea brațelor pe piept și mutarea corpului de la persoana cu care interacționați. Aceste acțiuni probabil vor descuraja oamenii să vorbească sau să interacționeze cu dvs. și vă vor permite să treceți mai ușor în mod neobișnuit într-un grup.
 • Imaginea intitulată
  3


  Păstrați-vă propriile gânduri și opinii. Puteți trece, de asemenea, neobservat evitând vorbind sau spunând mult când sunteți cu un grup de prieteni sau cunoștințe. Rămâiul tăcut când sunteți aproape de ceilalți vă va face prezența mai puțin vizibilă și vă va permite să fiți aproape invizibili. Aceasta nu este o modalitate excelentă de a vă face prieteni sau de a vă conecta cu alții, dar va îndepărta atenția de la dvs.
 • De asemenea, puteți petrece mai mult timp în pace decât cu alte persoane sau cu prietenii, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji că încercați să treceți neobservate într-un grup. Acest lucru poate fi izolat și solitar, dar cel puțin vă va asigura că nu veți ieși afară sau nu veți fi observat de alții.
 • Metoda 3
  Utilizați tactici pentru a combate anxietatea

  Imaginea intitulată Evitați să căutați Nervă Pasul 15
  1
  Faceți exerciții de respirație. Adesea, încercăm să fim neobservați ca o modalitate de a face față sentimentelor de anxietate și de stânjenire socială. În loc să vă izolați de ceilalți, puteți încerca anumite tactici anti-anxietate, cum ar fi exerciții de respirație și tehnici de calmare. Aceste opțiuni vă pot ajuta să rămâneți liniștiți și în controlul anxietății dvs., astfel încât să nu simțiți că trebuie să ieșiți neobservate sau să fii invizibil pentru lume.
  • Puteți efectua tehnici de respirație profunde pentru a vă ajuta să preveniți hiperventilația atunci când vă simțiți anxioși sau stresați. Faceți-o prin inhalarea prin nas, umplerea stomacului cu aer și ținând-o în timp ce numărăți până la patru înainte de a expira prin nas, numărând până la patru. Încercați să luați între zece și douăzeci de respirații adânci sau respirați profund timp de cel puțin cinci minute pe zi.
  • De asemenea, puteți combina respirația profundă cu meditație. Puteți folosi meditații ghidate înregistrate sau pe Internet pentru a vă ajuta să fiți liniștiți. Puteți încerca, de asemenea, să repetați în mod silențios o mantră în timp ce respirați adânc. Această mantra poate fi, de exemplu, "Sunt calm, sunt calm, sunt calm".
 • Imagine cu titlul Deveniți un Prodigy Pasul 3
  2
  Rezervați un anumit moment pentru îngrijorările dumneavoastră. Încercați să programați o oră în timpul zilei pentru preocupările dvs. sau pentru o "perioadă de îngrijorare". Acesta ar putea fi un timp și un loc în care vă puteți îngrijora, unde aveți libertatea de a vă preocupa de ceea ce vă este în minte. Acest lucru ar putea fi la biroul dvs. de la 4 la 4:20 în după-amiaza sau în dormitorul dvs. de la 7 la 7:15 dimineața. Aveți dreptul să vă îngrijorați numai în timpul perioadei de "îngrijorare", ceea ce face ca în restul zilei să vă faceți griji.
 • În această "perioadă de îngrijorare", puteți crea și o listă de preocupări, în care scrieți tot ceea ce vă privește. Apoi, permiteți-vă să vă gândiți. Puteți face, de asemenea, o listă de mici preocupări, cum ar fi "Cum îmi voi termina toată munca la timp?" Și preocupări mai mari cum ar fi "Cum voi plăti chiria?" După terminarea perioadei de îngrijorare, ar trebui să mutați lista și să încercați să continuați cu ziua.
 • Dacă vă faceți griji brusc despre ceva în timpul zilei, faceți o notă minte și apoi încercați să continuați cu ziua. Amintiți-vă că veți avea timp să vă gândiți mai târziu - nu trebuie să vă gândiți la acel moment. Puteți să-l adăugați la lista de preocupări la sfârșitul zilei.
 • Imaginea intitulată Act Like Royalty Step 12
  3
  Evitați anxietatea consumând alimente și băuturi. De asemenea, trebuie să mențineți o dietă sănătoasă și echilibrată, concentrându-vă asupra consumului de alimente nutritive și oferindu-vă o cantitate mare de vitamine și minerale. Trebuie să evitați alimentele și datorită faptului că știți că cauzează anxietate, cum ar fi cafea, alcool și alimente care conțin cafeină.
 • Puteți încerca să înlocuiți alimentele și băuturile care induc anxietatea cu alternative sănătoase, cum ar fi ceaiurile din plante și gustările sănătoase. Puteți încerca, de asemenea lasă cafeaua dacă observați că vă provoacă anxietate și stres.
 • Imaginea intitulată Atenuarea sânilor aliniază pasul 2
  4
  Exercitarea o dată pe zi. De asemenea, trebuie să exersați obiceiuri de viață sănătoasă pentru a menține anxietatea sub control. Ar trebui să încercați să faceți exerciții de aproximativ 30 de minute pe zi pentru a vă asigura că mutați corpul și eliberați endorfinele, ceea ce vă va îmbunătăți starea de spirit și vă va reduce nivelul de anxietate.
 • Dacă aveți un program încărcat, încercați să vă adaptați la o plimbare de 30 de minute sau să alergați la prânz. Obligați-vă să mergeți la o cursă de exerciții de trei sau patru ori pe săptămână, astfel încât să puteți programa exercițiile.
 • Poate doriți să încercați activități fizice mai calde, cum ar fi yoga sau tai chi. Efectuarea acestor activități vă poate ajuta să vă reduceți nivelul de stres și să vă oferiți o ieșire pozitivă pentru anxietatea dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Evitați rănile legate de fotbal legate de creier Pasul 9
  5
  Ia suficient somn în fiecare seară. Somnul este, de asemenea, o parte importantă a menținerii nivelurilor de stres și a anxietății scăzute, deoarece oferă corpului șansa de a se reîncărca după o zi lungă. Ar trebui să aspirați să aveți cel puțin opt ore de somn de calitate în fiecare noapte și să aderați la un program constant de somn, în care dormiți și vă treziți în același timp în fiecare zi, chiar și în weekend.
 • De asemenea, puteți să vă relaxați înainte de a merge la culcare, cum ar fi citirea unei cărți sau ascultarea muzicii. De asemenea, trebuie să vă asigurați că camera dvs. este liniștită și relaxantă, astfel încât să aveți mentalitatea de somn.
 • Imaginea intitulată Evitați Snacking Pasul 8
  6
  Petreceți timp în aer liber în natură. De asemenea, puteți detensiona conectarea cu natura. Puteți face acest lucru făcând o plimbare într-un parc din apropierea muncii sau casei dvs. sau luați un weekend pe jos prin pădure. De asemenea, puteți practica sporturi în aer liber, cum ar fi ciclism montan, zăpadă de zăpadă, schi sau snowboarding. A ieși într-un mediu natural vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin anxioși și copleșiți.
 • De asemenea, poate doriți să utilizați în aer liber ca o modalitate de a vă conecta cu alții. Puteți invita unul sau doi prieteni să vă alăture pe o plimbare sau puteți merge într-o călătorie împreună pentru a schia în munți. Angajarea într-o activitate în care toată lumea este activă din punct de vedere fizic poate face ca interacțiunea socială să fie mai puțin inconfortabilă.
 • Imaginea intitulată Poop în timp ce se ridică la o toaletă Pasul 8
  7
  Discutați cu un terapeut dacă simțiți că anxietatea dvs. este provocatoare sau copleșitoare. Dacă aveți dificultăți în anxietatea dvs., puteți să vă gândiți să vedeți un terapeut care este specializat în tulburări psihice. Puteți obține o recomandare de la un terapeut de la medicul de familie sau puteți găsi una prin intermediul furnizorului dumneavoastră de asigurări de sănătate.
 • Terapistul dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să determinați cauza sau cauzele principale ale anxietății dumneavoastră. De asemenea, vă poate ajuta să dezvoltați mecanisme pentru a vă face față anxietății și tehnicilor care vă vor ajuta să vă simțiți confortabil în situații de grup.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți găsi acțiunile sociale în funcție de sursă în Google AnalyticsCum puteți găsi acțiunile sociale în funcție de sursă în Google Analytics
  Cum să faceți publicitate în comunitățile de social mediaCum să faceți publicitate în comunitățile de social media
  Cum să ajuți pe cineva care are depresie și anxietateCum să ajuți pe cineva care are depresie și anxietate
  Cum să ajuți persoanele cu anxietateCum să ajuți persoanele cu anxietate
  Cum să găsiți sprijin pentru anxietatea socialăCum să găsiți sprijin pentru anxietatea socială
  Cum sa te calmezi si sa fii tu insutiCum sa te calmezi si sa fii tu insuti
  Cum să-i spuneți prietenilor despre tulburarea de anxietate pe care o avețiCum să-i spuneți prietenilor despre tulburarea de anxietate pe care o aveți
  Cum să controlați anxietatea socială severăCum să controlați anxietatea socială severă
  Cum să vă opriți senzația de excludereCum să vă opriți senzația de excludere
  Cum să diagnosticați tulburarea de personalitate prin evitareCum să diagnosticați tulburarea de personalitate prin evitare
  » » Cum să treci neobservată

  © 2011—2020 ertare.com