Cum să mergi de la data la care ai o relație

Care este diferența dintre a ieși cu cineva și a avea o relație cu persoana respectivă? Pentru unii, ambii termeni sunt sinonimi, în timp ce pentru alții "ieșirea" implică mai puțină angajare și posibilitatea de a ieși împreună cu alți oameni, iar "a avea o relație" implică exclusivitate și dedicație adevărată. Trecerea de la o situație la alta poate fi o modalitate de a "lua lucrurile la nivelul următor" cu dragostea dvs. și de a explora un angajament reciproc.

conținut

pași

Imaginea intitulată Tranziția de la Dating to Relationship Pasul 01
1
Determinați situația relației dvs. Întrebați-l ce este "relația" lui. Aceasta oferă celeilalte persoane ideea că vă place și că doriți să vă deplasați înainte.
 • Imaginea intitulată Tranziția de la Dating to Relationship Pasul 02
  2
  Spargeți gheața. Uneori, întrebarea poate fi un pic dificilă. Solicitarea este ușoară, însă cererea implică valoare, când întrebi ceva care vă dezvăluie sinele adevărat. Dacă nu vă simțiți confortabil să puneți o întrebare mare, căutați o abordare creativă.
 • Imaginea intitulată Tranziția de la Dating to Relationship Pasul 03
  3
  Alegeți cel mai bun moment pentru a cere. A ieși cu cineva este ca și cum ai vedea magazine, nu trebuie să cumperi nimic. Pe de altă parte, având o relație implică o investiție. Este necesar să vă asumați angajamente și să faceți timp. Deci, dacă doriți să aveți o relație, trebuie să vă petreceți mult timp pentru a face să funcționeze. Când dedicați timp, se formează relația. Dacă nu vă petreceți timp unul cu altul, nu veți avea o relație. Este atât de simplu Prin urmare, dacă doriți să aveți o relație cu cineva, dedicați timp acelei persoane.
 • Imaginea intitulată Tranziția de la Dating la Relație Pasul 04
  4


  Faceți ceva distractiv împreună. Relațiile sunt sculptate atunci când există o legătură afectivă. Faceți ceva ce îi place, poate să meargă, să alerge, să urmărească sportul. Rugați-l să facă activități care vă plac cu dvs. Este bine că aceștia împărtășesc activitățile unii cu alții. În acest fel, ei pot dezvolta prietenie în relație.
 • Imagine cu titlul Tranziția de la Dating la Relație Pasul 05
  5
  Introduceți partenerul dvs. celorlalți oameni din mediul dvs. Dacă îl prezentați prietenilor sau familiei, atunci ambii vor afirma că au o relație. Ambele trebuie să facă acest lucru, fie cu colegii lor, prieteni, familie ... acesta este un anunț clar că sunt împreună.
 • Imagine cu titlul Tranziția de la Dating la relație Pasul 06
  6
  Dacă vrei să ai ceva serios cu tipul pe care îl întâlnești, trebuie să faci ceva pentru a face asta să se întâmple. Trebuie să-i arătați că aveți intenții serioase cu el sau cu ea, ceea ce înseamnă că nu puteți ieși cu alți tipi sau fete. De asemenea, nu vă puteți comporta ca și cum ați fi singuri sau singuri. Luați timpul necesar și cunoașteți-vă familia, dacă partenerul dvs. vă invită. Vă prezentați în mod adecvat familiei și prietenilor. Chiar dacă și-au făcut deja relația oficială, ar trebui să-și dea tot ce le stă în putință. Este ușor să încheiați o relație atunci când nu există o bază fermă. Bazele ferme ale unei relații sunt construite respectând cealaltă persoană, sprijinindu-le în ceea ce fac și acceptând cine sunt. Odată ce ați asigurat aceste baze, puteți să vă demonstrați nebunia interioară.
 • Imaginea intitulată Tranziția de la Dating to Relationship Pasul 07
  7
  Pregătiți-vă pentru confidențialitatea personală și fizică. A fi aproape de cineva și deschideți-vă acelei persoane demonstrează angajamentul dumneavoastră. Intimitatea nu este sexuală. A avea intimitate cu cineva înseamnă să-ți împărtășești visele și temerile fără să te reprimi. Să știe că pot să se încreadă și să-și spună reciproc. Arătați-vă slăbiciunea, astfel încât să vă simțiți puternic de partea voastră. Relația este întărită atunci când ambii împărtășesc gândurile lor. Fiți intim și veți obține un cuplu.
 • sfaturi

  • A avea o relație favorabilă. Te învață să ai răbdare și înțelegere. Aceasta vă arată ce înseamnă colaborarea și vă face o persoană mai bună. Dacă doriți să aveți o relație, trebuie să înțelegeți că este nevoie de timp pentru a crește și că afecțiunea înflorește.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajungeți la o fată care se află într-o relațieCum să ajungeți la o fată care se află într-o relație
  Cum sa castigati o femeieCum sa castigati o femeie
  Cum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieșiCum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieși
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să începi o relație casualăCum să începi o relație casuală
  Cum să începeți o relațieCum să începeți o relație
  Cum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tăuCum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  Cum să adresați întrebări emoționale cu tactCum să adresați întrebări emoționale cu tact
  » » Cum să mergi de la data la care ai o relație

  © 2011—2020 ertare.com