Cum să mergi de la a fi prieteni la întâlniri

Dacă ați fost vreodată în această situație, știți că este o întrebare dificilă de răspuns. Când sentimentele tale sunt mai pasionate și mai puternice decât ceea ce se așteaptă de la o prietenie normală, poate fi foarte dificil să-l întrebi cum se simte despre tine și să meargă la pasul următor.

pași

Imagine intitulată Treci de la prieteni la Dating Pasul 1
1
Aflați dacă vă place sau nu. Puteți face acest lucru în câteva moduri diferite. Primul și cel mai eficient este să-ți ceri un prieten să te întrebe. În ochii unor oameni, acesta este un mod teribil de a face acest lucru, dar a contribuit și la începerea multor relații minunate. Persoana pe care o întrebi este o persoană care este prietenă atât cu tine, cât și cu persoana care îți place. Trebuie să aveți încredere totală în această persoană, deoarece, dacă nu este de încredere, puteți spune persoanei pe care o doriți. Da instrucțiuni pentru a întreba, o modalitate bună este de a face o comparație, ceva de genul "ați prefera să plecați cu _____ sau cu ______" pentru a începe subiectul și apoi continuați de acolo. Un alt mod, deși nu este recomandat pentru aceia dintre voi care păstrează secretul lor de infatuare, este să îi întrebați față în față. Dacă decideți să faceți acest lucru, mergeți la pasul doi.
 • Imagine intitulată Treci de la prieteni la Dating Step 2
  2
  Dacă vă place și dvs., trebuie să vă înfruntați. Trebuie să le spui că îți place. Nu fi prea impunător. Spune-i indirect ceea ce-ți place, apoi extinde-ți lent cunoștințele despre dragostea ta. Dacă mergeți prea repede, ați putea crede că sunteți disperați. Puteți continua de acolo, petreceți puțin timp împreună, pentru a face ceva regulat și căutați posibilitatea unei prime întâlniri. Nu încercați să grăbiți lucrurile, deoarece aveți încredere în mine când vă spun că nu puteți merge decât în ​​jos de acolo.


 • Imagine intitulată Treci de la prieteni la Dating Pasul 3
  3
  Faceți respingerea. Cel de-al treilea pas este pentru cei dintre voi care nu au primit răspunsul dorit. Mai întâi de toate, nu e vina ta. Ești perfect așa cum ești și nu există nici o forță în lume care să poată schimba asta. În al doilea rând, trebuie să vă amintiți că, dacă nu vă mai iubește după ce ați aflat că vă place să nu vă mai fie aproape de tine, atunci zona prietenilor nu mai este o opțiune. Ar trebui să-ți placă prietenii așa cum ești, indiferent care sunt condițiile.
 • sfaturi

  • Ține minte că, dacă spui nu, nu înseamnă că acesta este sfârșitul relației tale ca prieten. Ține-ți capul în sus și mintea ta într-un loc bun. Toată lumea se îndrăgostește și tu și persoana pe care o placi trebuie să o accepți.
  • Întotdeauna amintiți-vă să păstrați calmul. Dacă vă simțiți suficient de încrezători pentru a face relația înainte, faceți-o, dar amintiți-vă că prietenul / fetița dvs. poate să nu simtă că este timpul. Trebuie să verificați întotdeauna cu ei înainte de a continua.

  avertismente

  • Dacă prietenul tău nu te place, indiferent cât de dureros este, trebuie să păstrezi o minte pozitivă. Dacă începeți să aveți gânduri violente sau chiar gânduri suicidare, este absolut necesar să vedeți pe cineva. Chiar nu ar trebui să dăunezi nimănui, inclusiv pe tine însuți, doar pentru că ceva nu a mers bine. Este doar o lovitură și nu merită să riscați viața dacă nu obțineți ceea ce doriți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a calma o prietena gelosCum de a calma o prietena gelos
  Cum puteți obține o întâlnireCum puteți obține o întâlnire
  Cum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de eaCum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de ea
  Cum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă placeCum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă place
  Cum să diferențiezi dragostea de prietenieCum să diferențiezi dragostea de prietenie
  Cum să începi o conversație cu prietena taCum să începi o conversație cu prietena ta
  Cum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenieCum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenie
  Cum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexualCum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexual
  Cum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invitaCum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invita
  Cum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnitCum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnit
  » » Cum să mergi de la a fi prieteni la întâlniri

  © 2011—2020 ertare.com