Cum să participi la lanțul de favoruri

Lumea poate părea un loc foarte dificil și periculos, chiar dacă toți ne uităm la siguranță, fericire și fericire pentru noi înșine și pentru cei din jurul nostru. Cum poate o persoană obișnuită, ca tine sau cu mine, să facă o diferență în această lume? O modalitate de a face acest lucru este de a participa la "Favorizează lanțul". Aceasta este o filosofie care are pași foarte simpli care pot schimba lumea.

pași

Image title Sărbătoriți Ramadan Pasul 19
1
Acordați atenție oportunităților. Oriunde vă aflați, cineva poate avea întotdeauna nevoie de ajutorul tău. Poate o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități care este prea mândră să ceară ajutor pentru achiziții - sau poate sunteți într-un restaurant și vedeți că cineva a furat bani și nu trebuie să plătească pentru mâncare. Puteți schimba atitudinile oamenilor din lume cu mici acțiuni non-intruzive.
 • Imagine cu titlul Sărbătoriți Ramadan Pasul 17
  2
  Faceți ceva bun pentru cineva pe care nu-l cunoașteți (sau nu știți foarte bine). Trebuie să fie ceva important și nu pentru o persoană de la care vă veți aștepta la ceva în schimb.
 • Imagine cu denumirea Sărbătoriți Ramadan Pasul 18


  3
  Răspândiți acest mod de gândire. Dacă această persoană dorește să-și recapete favoarea, spune-i că ceea ce vrei este să fii parte a lanțului de favoruri. Explicați-vă că trebuie să faceți ceva bun pentru încă trei persoane pe care nu le știe și, când faceți acest lucru, menționați că faceți acest lucru altor trei persoane. Ideea este de a extinde în mod conștient bunătatea din lume.
 • Imaginea intitulată Decideți ceea ce doriți pentru ziua ta de naștere Pasul 25
  4
  Puneți aceleași sfaturi în practică pentru dvs.. Când vă dați seama că cineva a făcut ceva bun pentru dvs., faceți o notă mentală și apoi faceți ceva bun pentru alte trei persoane, așa cum este explicat în pasul doi.
 • sfaturi

  • Conceptul "Favorizează lanțul"(Pay it forward) a fost popularizată de Catherine Ryan Hyde cu cartea ei "Plătiți-l înainte" care a servit ca bază pentru filmul cunoscut cu același nume.
  • Chiar și cele mai mici acțiuni, care dau scaunul unei alte persoane, contează. Dacă aceasta face lumea un loc mai bun, atunci sunteți pe calea cea bună.
  • Când încercați să intrați în "favorizează lanțul" Veți fi atent la actele neașteptate de bunătate ale altor oameni și veți simți o mai mare satisfacție atunci când primiți ceva bun de la o persoană pe care nu o cunoașteți.

  avertismente

  • Cele mai multe favoruri făcute străinilor vor fi făcute o singură dată, deci folosiți-vă capul și nu vă dați numele sau numărul de telefon. Dacă cineva vrea să-i ajuți mai mult și nu mai vrei să mergi mai departe, doar să zâmbești și să-i spui acestei persoane că preferi să rămâi anonim.
  • Ajutarea străinilor poate părea riscantă, dar trebuie să aveți încredere în propriile intenții și să nu vă fie frică să știți dacă ajutați cu adevărat pe altcineva sau nu.
  • Unii oameni nu vor acționa așa cum vă așteptați. Beneficiile acestor acțiuni vor veni totuși, chiar dacă nu sunteți acolo pentru a le vedea. Lăsați-vă actul de bunătate să vorbească de la sine și nu vă așteptați să primiți un cuvânt de mulțumire.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te confrunt cu singurătateaCum să te confrunt cu singurătatea
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viațăCum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viață
  Cum să-i faci pe toți să zâmbeascăCum să-i faci pe toți să zâmbească
  Cum să deschideți ușa în siguranțăCum să deschideți ușa în siguranță
  Cum să ajuți o persoană mândrăCum să ajuți o persoană mândră
  Cum să săruți pe cineva din școala primarăCum să săruți pe cineva din școala primară
  Cum sa faci prieteni din intreaga lumeCum sa faci prieteni din intreaga lume
  Cum sa faci ca cinevaCum sa faci ca cineva
  Cum de a face pe cineva să se simtă atras de tineCum de a face pe cineva să se simtă atras de tine
  Cum să inviți pe cineva să plece onlineCum să inviți pe cineva să plece online
  » » Cum să participi la lanțul de favoruri

  © 2011—2020 ertare.com