Cum să apară pentru a avea încredere în femei

A avea încredere este să fii sigur de acțiunile tale și de aspectul tău. Fiind în jurul unei femei care credeți că este atractivă, se poate cădea încrederea multor bărbați. S-ar putea să te consideri o persoană care are încredere, dar când se confruntă cu o femeie frumoasă și intimidantă, această încredere dispare. Parerea de a avea încredere în femei este ceva pe care bărbații trebuie să îl echilibreze. Arătând o mulțime de încredere ar putea fi considerată aroganță, ceea ce ar putea descuraja femeile. Luați în considerare următorii pași, ca sfaturi pentru a părea încrezători.

conținut

pași

Imaginea intitulată Aspect încrezător la femei Pasul 1
1
Îmbrăcați bine și mireți-vă fața și corpul.
 • Purtați haine confortabile și elegante. Alegeți un stil și păstrați-l, de la cravată la pantofi. Adăugați atitudine la costum prin includerea unei atingeri personale. Aceasta poate fi o cravată excentrică, un ceas de mână unic sau o curea interesantă. Prezentarea personalității tale arată încrederea pe care o ai în tine.
 • Tăiați-vă barba, mustața, capra, etc. pentru ca tu sa te vezi curat. Având o față curată, care nu are păr facial, vă poate face să vă simțiți proaspătă și să vă oferiți mai multă încredere decât ați avut când ați ieșit din pat.
 • Tăiați-vă unghiile, părul pe urechi și nas și spălați-vă părul. Dacă de obicei îți pieptești părul, fă-o. Evitați să încercați coafuri noi și radicale când încercați să impresionați o femeie. Incertitudinea unui nou stil ar putea să vă facă să vă pierdeți încrederea.
 • Imagine intitulată Aspect Confident pentru femei Pasul 2
  2
  Vorbiți lent și evitați ezitarea.
 • Încercați să vă încetați discursul la cel puțin 50%. Când ești nervos, vocea ta tinde să se ridice pe a opta și începi să vorbești mai repede.
 • Concentrează-te pe calmul în timp ce vorbești. Dacă vă gândiți la fiecare cuvânt înainte de a spune acest lucru, veți încetini automat. În același mod, acest lucru vă poate împiedica să faceți greșeli atunci când vorbiți și vă regretați.
 • Rămâneți în subiectul conversației. Vorbiți cât trebuie în conversație. Când răspundeți la o întrebare, nu continuați să discutați pentru a umple tăcerea.
 • Imaginea intitulată Aspect încrezător la femei Pasul 3
  3
  Zâmbiți frecvent.
 • Practicați un zâmbet autentic în fața oglinzii. Un zâmbet autentic nu este foarte brânzos. De asemenea, se simte confortabil atunci când o faci și nu se dovedește a fi neplăcută altora. Un zâmbet autentic demonstrează încrederea și este chiar mult mai bine.
 • Imaginea intitulată Aspect încrezător pentru femei Pasul 4
  4


  Păstrați un contact vizual.
 • Stare la femeia cu care vorbești sau să asculți în timpul în care vorbești cu ea sau vorbește cu ea. Bărbații care nu au încredere tind să rătăcească cu ochii sau să se uite în cealaltă direcție. Atunci când o femeie vorbește direct unui bărbat cu puțină încredere, este adesea foarte dificil pentru un bărbat să se întoarcă o privire puternică, ceea ce indică faptul că este nervos.
 • Imaginea intitulată Aspect încrezător la femei Pasul 5
  5
  Încearcă să nu te gândești prea mult la acțiunile tale.
 • Înțelegeți sensul cuvintelor dvs., dar nu analizați toate conversațiile din mintea dvs. în timpul și după ce le aveți.
 • Încercați să nu vă gândiți prea mult la o acțiune. Aceasta poate fi de la servirea unei băuturi sau plasarea unui pahar în gură. Gândindu-te prea mult la aceste acțiuni de bază, le-ați subliniat. În mod similar, presiunea suplimentară pe care o puneți asupra situației vă poate face să faceți greșeli, ceea ce nu s-ar fi întâmplat dacă nu ați fi făcut-o.
 • Imaginea intitulată Aspect Confident pentru femei Pasul 6
  6
  Amintiți-vă să respirați.
 • Vorbiți într-un ritm natural și respirați frecvent. Când oamenii devin nervoși, uneori uită să respire. Când în cele din urmă fac, spun cuvintele lor brusc.
 • Imaginea intitulată Aspect încrezător la femei Pasul 7
  7
  Uită-te la poziția ta.
 • Stați drept. Puneți umerii înapoi și ridicați-vă capul. Dacă este ceva ce ar trebui să faceți atunci când încercați să pari că aveți încredere, trebuie să vă mențineți o poziție perfectă.
 • Oamenii care se îndoaie sunt murdari, neglijenți și timizi. Veți simți mai bine atunci când poziția dvs. este în poziție verticală.
 • sfaturi

  • Țineți băutura în mână, care nu este dominantă dacă vă aflați într-un restaurant sau bar. Acest lucru vă va împiedica să dați unei fete o strângere de mână în timp ce aveți o mână umedă. În același mod, stabilizați-vă mâna și evitați să fiți neliniștiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a deveni un bărbat alfaCum de a deveni un bărbat alfa
  Cum să fii mai sigur de aspectul tăuCum să fii mai sigur de aspectul tău
  Cum să arăți bine dacă ești foarte înaltCum să arăți bine dacă ești foarte înalt
  Cum arata ca o femeie de succesCum arata ca o femeie de succes
  Cum să purtați un ceas de mânăCum să purtați un ceas de mână
  Cum să vorbești fără durereCum să vorbești fără durere
  Cum de a atrage orice omCum de a atrage orice om
  Cum să atragi băiețiCum să atragi băieți
  Cum să nu mai hrănesc alte femeiCum să nu mai hrănesc alte femei
  Cum de a trezi interesul unei feteCum de a trezi interesul unei fete
  » » Cum să apară pentru a avea încredere în femei

  © 2011—2020 ertare.com