Cum ar părea mai autoritar

Te-ai saturat de a fi ignorat, disprețuit sau disrespectat? Ceea ce este adevărat în lumea afacerilor este, de obicei, adevărat în alte aspecte ale vieții: dacă nu puteți proiecta autoritatea pe care o aveți în prezent, este puțin probabil să obțineți mai multă autoritate. Privind mai autoritar nu înseamnă că ar trebui să fii un stalker sau un dictator. Ceea ce înseamnă că trebuie să vă prezentați în siguranță și să manifestați o dorință neclintită de a face lucrurile. Pentru a fi autoritar, nu trebuie să plăceți oameni - trebuie să fiți pe cineva pe care alții vor să o urmeze.

pași

Partea 1
Dezvoltați un aspect autoritar

Imaginea intitulată
1
Cunoașteți și acceptați autoritatea dvs. actuală. S-ar putea să existe beneficii în a arăta o autoritate mai mare decât aveți în prezent - cu toate acestea, acest articol se concentrează pe îmbunătățirea aspectului pentru a se potrivi cu starea reală a autorității dvs. Pentru aceasta, este important să știți în mod clar autoritatea pe care o aveți, în special într-un mediu de afaceri.
 • Dacă puterile și responsabilitățile dvs. nu au fost clar definite, discutați cu șeful dvs. despre detaliile autorității dvs. Dacă vă vor spune lucruri într-un mod specific, acest lucru vă va face mai ușor să acceptați și să reprezentați această autoritate.
 • Un alt avantaj al consultării cu șeful dvs. frecvent este că vă puteți asigura că aceștia consideră același lucru. Dacă luați o decizie și supraveghetorul dvs. vă contrazice sau vă opune imediat, acest lucru vă reduce adesea aspectul autoritar.
 • Imaginea intitulată
  2
  Concentrați-vă pe obiectiv, nu pe popularitate. Sfatul lui Machiavelli că este mai bine să-ți fie teamă de a fi iubit poate fi un pic extrem pentru un mediu de lucru - totuși, este adevărat că liderii solizi tind să nu se îngrijoreze prea mult de popularitatea deciziilor lor. Având autoritatea nu este ușoară sau distractivă - de obicei necesită muncă grea, dar tu trebuie să ai grijă de ea.
 • Evident, nimeni nu vrea să fie urât, dar puteți observa că veți câștiga respectul celorlalți prin faptul că sunteți direct, luând decizii dificile și luând în considerare ceea ce trebuie făcut. Dacă vă concentrați prea mult pe încercarea de a vă mulțumi tuturor, este posibil să sacrificați respectul pentru o mică simpatie superficială.
 • Adânc în jos, este probabil ca cei mai mulți oameni preferă să urmeze pe cineva pe care îl respectă mai degrabă decât pe cineva care îi place.
 • Imaginea intitulată
  3
  Opriți slăbiciunea Unele dintre lucrurile pe care le faci pentru a-ți arăta autoritatea ar putea să te facă să arăți mai slab. Dacă se pare că forțează lucrurile să "dovedească cine este șeful", ei sunt mult mai probabil să se distreze de tine decât să fie respectați.
 • Dacă nu sunteți un sergent de instructor, înfrânarea și strigătul nu vor fi de obicei cele mai eficiente modalități de a vă demonstra autoritatea. În același mod, dacă par să fiți defensivi atunci când vă pun întrebări sau vă provoacă, aceasta indică de obicei slăbiciune, nu forță.
 • Unii oameni cred că a fi autoritar înseamnă a lua decizii bruște și a le lipi, indiferent de ce. În realitate, veți demonstra o autoritate sigură dacă petreceți ceva timp (ori de câte ori este posibil) reflectând asupra unei probleme de a lua o decizie calmă și evaluată și rămânem la ea.
 • Pentru a convinge pe alții despre autoritatea voastră, trebuie mai întâi să vă convingeți. Când acceptați autoritatea pe care o cunoașteți, nu veți simți nevoia de a încerca atât de mult să o dovediți altora. Securitatea ta va vorbi de la sine.
 • Imaginea intitulată
  4
  Rochie cu autoritate Ați putea presupune că cel mai bun mod de a arăta autoritate este să purtați un "costum care vă dă autoritate" sau să vă îmbraciți într-un mod exagerat pentru o ocazie. Cu toate acestea, foarte des, acest lucru va determina pe alții să considere că este un alt exemplu prin care împingeți lucrurile foarte mult.
 • Pentru a arăta autoritar, trebuie să te comporți ca o "persoană organizată" și, în același timp, trebuie să fii bine îmbrăcat. Alegeți haine de un stil care, în general, seamănă cu cele care vor fi purtate de oamenii apropiați de dvs., dar dau un accent deosebit unui aspect elegant și ordonat. Dacă îmbrăcămintea "sportului inteligent" este normă, subliniați "elegantul" fără a renunța la aspectul "sport".
 • Dulapul tău nu ar trebui să aibă îmbrăcăminte de culoare neagră - totuși, o paletă de culori și un stil mai subțire ar putea să-ți dea puțină seriozitate.
 • Imaginea intitulată
  5
  Ridică-te. Pentru a arăta cu autoritate, ar trebui să te facă să te observe și va fi aproape întotdeauna mai ușor să observi dacă stai liniștit. Oprirea vă va face mai ușor să ieșiți și să dominați mediul și atenția tuturor sub conducerea voastră.
 • Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a obține mai multă autoritate, dacă vă uitați la autoritate la locul de muncă, este posibil să vă opriți la o întâlnire în timp ce alții stau. Acest lucru vă va face să arătați mai vizibil și dominant. Încearcă să ajungi la ora perfectă pentru a nu întârzia, dar încă nu găsești locuri disponibile.
 • Ridicați-vă chiar și atunci când vorbiți la telefon. În timpul ședinței, oamenii vorbesc de obicei cu o voce mai liniștită și mai puțin entuziastă (și dominantă). Oprirea le face să vorbească cu mai multă energie și urgență.
 • Partea 2
  Comunicați cu autoritatea

  Imaginea intitulată
  1
  Uită-te în direcția oamenilor și contactează cu ochii. Mama ta ți-ar fi spus că oamenii educați arata pe alții în ochi când vor vorbi cu ei, dar asta dă și o senzație de siguranță suplimentară pentru cuvintele tale. Stați în poziție verticală și priviți direct la oamenii pe care încercați să îi conduceți, ca și cum ați fi un animal care își afirmă autoritatea în natură.
  • De exemplu, dacă intenționați să prezentați o prezentare, adoptați "poziția de putere" la început. Stați în fața podiumului, priviți direct la public și faceți contact vizual cu toată camera. Dacă intenționați să proiectați diapozitivele, nu priviți ecranul sau nu vă așezați permanent și în poziție perpendiculară spre acesta. Stați în direcția oamenilor și uitați-vă la ele ori de câte ori este posibil.
  • Nu trebuie să te uiți intens la o persoană când vorbești cu el. Cu toate acestea, ar trebui să te uiți înapoi frecvent și să nu te uiți la podea când vorbești.
 • Imaginea intitulată
  2


  Vorbiți cu un ton profund și ferm de voce și terminați fiecare propoziție. Fiind în siguranță și vorbind cu siguranță nu merge întotdeauna mână în mână. Unii oameni pot fi acuzați de securitate în autoritatea lor, dar chiar și așa modul în care vorbesc poate suprascrie complet acest avantaj. Când vă simțiți autoritar, asigurați-vă că sunați și așa.
 • Nu mergeți la extremele ridicole pentru a vă intensifica vocea. Cu toate acestea, dacă adăugați o adâncime mai mică, acest lucru poate fi util pentru a face ca ceea ce spuneți să fie mai autoritar.
 • Practicați-vă pentru a evita să vă estompeze vocea la sfârșitul unei propoziții. Unii oameni adesea ridică intonația vocii la sfârșitul fiecărei propoziții, ceea ce face chiar declarații declarative să pară ca întrebări. Nu dați aparența îndoielii față de ceea ce spuneți.
 • Imaginea intitulată
  3
  Folosește tăcerea Unii oameni consideră că tăcerea este un semn de slăbiciune și că vor să vorbească pentru a umple toate voidurile. Cu toate acestea, este mai multă probabilitate ca becul să fie considerat o lipsă de seriozitate sau de securitate. Dacă vă petreceți timp reflectând ceea ce doriți să spuneți și folosiți pauze și tăcere pentru a genera un efect atunci când vorbiți, aceasta va fi utilă pentru a da autoritate cuvintelor dvs.
 • Întotdeauna reflectați asupra a ceea ce doriți să spuneți înainte de a vorbi. Chiar dacă sunteți "la momentul potrivit", petreceți câteva secunde sortarea gândurilor înainte de a începe. Această scurtă perioadă de tăcere va arăta că sunteți serios în a aborda problema în cauză și de a spune exact ce credeți.
 • Scapa de "muletillas" cum ar fi "mmm" "eh", "cred", etc. Chiar dacă nu le folosiți pentru că nu sunteți sigur ce doriți să spuneți, aceștia oferă de obicei acea impresie. Este de preferat să utilizați o pauză de tăcere.
 • Împărțiți-vă discursul. Luați o pauză pentru a genera un efect între fiecare parte a discursului, astfel încât fiecare să sublinieze un punct cheie. Oferă oamenilor posibilitatea de a asimila ceea ce spui.
 • Imaginea intitulată
  4
  Adere la scenariu. A fost deja menționat în acest articol că trebuie să faceți contact vizual și să indicați în direcția publicului, dar există pași suplimentari pe care îi puteți lua pentru a vă demonstra stăpânirea camerei când discutați cu un grup de oameni. Va trebui să captați toți ochii cât poți.
 • Mergeți în jurul locului sau al unei părți a încăperii pe care o ocupați, ca și cum v-ați marca teritoriul. Nu trebuie să-l tragi ca pe un animal, ci să te plimbi și să stai cu încredere. Așa cum am menționat, acest lucru se va reflecta în vocea ta.
 • De asemenea, nu vă fie teamă să faceți gesturi cu mâna. Dacă vă țineți mâinile pe podium sau împletite, acest lucru ar putea da o aparență de frică sau de supunere. Nimeni nu trebuie să vă vadă că vă puneți picioarele pe birou sau ceva de acest tip, dar dacă folosiți anumite gesturi sigure și deliberate, acest lucru va da greutate cuvintelor și aspectului dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  5
  Practicați vocea dvs. autoritară. În plus față de a da puțină profunzime vocii tale, finisarea corectă a propozițiilor și eliminarea cârjelor, te poți strădui și să perfecționezi tonul și ritmul cu care vorbești. Dacă vorbești prea repede, foarte încet sau fără entuziasm, poți să o corectezi cu practică și în acest proces poți da mai multă autoritate cuvintele tale.
 • Ar putea părea prostie să recitiți discursurile celebre ale operei lui Shakespeare în oglinda baie, dar în realitate acest lucru poate fi util. Luați-vă un mare actor pe scenă care va reprezenta Hamlet sau Macbeth. Puteți începe să vorbiți cu autoritate în mod natural.
 • Puteți fi mai practică în repetarea discursului pe care îl veți da în mod similar. Acordați atenție tonului, ritmului, volumului, gesturilor etc. Puteți să vă înregistrați pentru a vă evalua ulterior practica.
 • Partea 3
  Dezvoltați securitatea în persoana dvs. autoritaristă

  Imaginea intitulată
  1
  Acceptați puterea de încredere în sine. Este posibil ca toate eforturile dvs. de a vă arăta mai autoritar vor scădea dacă nu aveți încrederea esențială în sine. Trebuie să credeți că puteți exercita autoritatea și că o meritați, astfel încât să puteți să o exprimați și să o utilizați în mod eficient. Este adevărat că unii oameni sunt mai sigure decât altele, prin natura lor, dar încrederea în sine este, de asemenea, o perspectivă care poate fi cultivată și dezvoltată.
  • stabili o atitudine pozitivă
  • să vă ocupați emoțiile în mod eficient
  • aveți grijă de persoana voastră (mintea, corpul și spiritul)
  • setați obiectivele
  • obțineți ajutor atunci când aveți nevoie de el
 • Imaginea intitulată
  2
  Concentrați-vă pe aspectele dvs. pozitive. Persoanele cu încrederea în sine scăzută de multe ori în comparație cu idealizare nerealiste altora, și, prin urmare, ia în considerare întotdeauna că nu sunt de până la ea. În loc să vă lipiți de standarde imposibile și să vă concentrați asupra eșecurilor dvs., vă antrenați să vă subliniați succesele. Concentrează-te pe motivul pentru care merită să ai autoritate.
 • Aveți o listă actualizată a realizărilor dvs. personale și a calităților dvs., dacă acest lucru vă ajută. Luați notă de complimentele și comentariile pozitive pe care le primiți de la ceilalți (și luați-i în serios). Înconjurați-vă cu armare pozitivă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Dați aspectul potrivit. Văzându-i pe autoritari și căutați încrezători împărtășesc multe asemănări, dar nu le puteți stăpâni fără să vă concentrați mai întâi pe acestea din urmă. Ar putea părea naiv să credeți că o anumită apariție vă poate face să vă simțiți mai sigură, dar acest lucru se întâmplă în multe persoane.
 • Păstrați o poziție bună Luați în serios îngrijirea personală și rutinele de îmbrăcăminte. Uită-te în oglindă și privește la persoana încrezătoare care te privește.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fă-ți temerile Persoanele care nu dispun de siguranță evită temerile lor sau scapă de ele. Evită să-ți părăsească zona de confort. oamenii Secure se învețe să înoate să sară în apă, sau se confruntă cu frica de inaltimi parașutism. Lăsați-vă zona de confort și, atunci când o faceți, folosiți-o ca probă în procesul de dezvoltare a securității.
 • Identificați obiectivele și stabiliți o modalitate de abordare directă a acestora. Dacă vă este teamă să vorbiți la întâlniri, pregătiți în prealabil o listă de întrebări sau comentarii pe care le puteți face și utilizați cel puțin una dintre ele.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i înveți pe copii despre prietenieCum să-i înveți pe copii despre prietenie
  Cum puteți împiedica alții să schimbe deciziileCum puteți împiedica alții să schimbe deciziile
  Cum să scapi de stalkerul tăuCum să scapi de stalkerul tău
  Cum să accepți faptul că nu-i plac pe cinevaCum să accepți faptul că nu-i plac pe cineva
  Cum să nu mai cereți scuzeCum să nu mai cereți scuze
  Cum se scrie o evaluare a sănătății mintaleCum se scrie o evaluare a sănătății mintale
  Cum să vă îmbunătățiți atitudineaCum să vă îmbunătățiți atitudinea
  Cum să ajuți un prietenCum să ajuți un prieten
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum sa faci prieteni cu un BerbecCum sa faci prieteni cu un Berbec
  » » Cum ar părea mai autoritar

  © 2011—2020 ertare.com