Cum arata inteligent

V-ati dorit vreodata sa fiti mai inteligenti decat sunteti sau sa fiti prea lenesi sau sa nu aveti abilitatea de a deveni inteligenti? Nu vă temeți, pentru că dacă obțineți ceea ce sugerăm, vă puteți simți încrezători ca fiind cea mai intelectuală și mai eminentă persoană.

pași

Imaginea intitulată Aspect inteligent pas 1
1
Utilizați ochelari. Oamenii de obicei asociază ochelari cu inteligență. De fapt, acest fapt a fost studiat de experți în limbajul corpului.
 • Imaginea intitulată Aspect inteligent pas 2
  2
  Poloneză lexiconul tău Este cunoscut faptul că oamenii inteligenți tind să folosească cuvinte mai extinse. Cu toate acestea, atunci când o persoană intenționează să-și distorsioneze discursul și să-l facă o vorbă foarte lungă și vorbind, îl face să pară prostie și evident falsă. Oamenii inteligenți folosesc cuvinte mari, deoarece acestea sunt mai precise și eficiente, precum și pentru a le ajuta să explice problemele într-un mod care este mai ușor de înțeles (dacă cel puțin să aibă un anumit vocabular). Aceasta ajută la evitarea folosirii jargonilor. Citiți dacă doriți să vă îmbunătățiți vocabularul! Nu trebuie să memorați lucrarea "Mari sperante", mai ales atunci când puteți obține un vocabular decent cu un roman bun. Vă recomandăm să citiți cartea de benzi desenate online. "Girl Genius" (fată de geniu) dacă vrei să adopți acest tipar de vorbire și dacă ești treisprezece sau mai mari. Acest comic online arată bine cum să fii inteligent în timp ce încă mai ești o persoană distractivă, distractivă și liberă să citești ceea ce vrei. Aproape toate personajele vorbesc într-un mod intelectual și folosesc multe cuvinte extinse, pe care le puteți învăța. Descărcați o aplicație de dicționar pe computerul dvs. sau pe telefonul dvs. mobil sau păstrați un site web al dicționarului pentru a putea înțelege cuvintele necunoscute. În plus, obțineți puncte intelectuale pentru citirea comicului, deoarece este foarte tipic pentru oamenii inteligenți.
 • Imaginea intitulată Aspect inteligent Pasul 3
  3
  Stați și vorbiți clar.
 • Imagine cu titlul Aspect Intelligent Step 4
  4
  Vorbiți numai atunci când aveți ceva substanțial de spus.
 • Imaginea cu titlul Aspect Intelligent Step 5
  5
  Nu utilizați fraze care completează o propoziție. Nu spune "Acest ...". "Ei bine ...". "Veți vedea ...". Aceste fraze vă pot face să pari ca o persoană care nu știe despre ce vorbește sau cine nu este mai matur (mai ales când îi spui într-un context ciudat). Întrerupeți-vă și gândiți-vă rugăciunea înainte de a spune. De asemenea, oprirea pentru a gândi câteva secunde face să vă arate inteligent.
 • Imaginea cu titlul Aspect Intelligent Step 6
  6
  Aveți două opțiuni pentru a arăta inteligent. Puteți alege opțiunea de a vă vedea ca persoană "preppy" din Oxford sau Harvard. Această aparență intelectuală aproape întotdeauna pare inteligentă ocazional. Pentru aceasta, va trebui să aveți mai multe costume care sunt strânse și au cel puțin o blazer sau o jachetă de pânză plată sau un fel de pânză de bumbac. Nu primiți un costum ieftin - vă veți vedea ca și cum nu știați cum să vă îmbrăcați în mod corespunzător și ca și cum ați purta doar un costum de decorum. De asemenea, tăiați părul. Deși este adevărat că nu este o cerință de a avea intelectul, acest lucru arată că doresc să se uite inteligent, dar nu doresc să aibă să păstreze aspectul (ca și în cazul în care ai vrut să nu trebuiască să stabilească părul în fiecare dimineață, dar doresc să fie eficiente) .În De asemenea, puteți opta pentru opțiunea de a avea un aspect boem, cu păr lung și cu aer de nimic care contează pentru dvs. Această opțiune este riscantă deoarece poate fi ușor confundată cu aspectul de a fi foarte sărac și leneș ca să se îmbrace în mod corespunzător. De asemenea, această opțiune este bună pentru geniul sărac, dar nu vă va oferi o vacanță la Oxford sau Yale.


 • Imaginea cu titlul Aspect Intelligent Step 7
  7
  Excentricitatea poate fi eficientă, dar poate interpreta greșit easily- alege un aspect domn Edwardian excentric față de goticului torturat.
 • Imaginea cu titlul Aspect Intelligent Step 8
  8
  Aflați subiecte în mod rapid. Vrei să ai o conversație cu prietenii tăi care citesc? Citește rezumate ale cărților clasice, dacă aveți răbdare să le citească în întregime, astfel încât cel puțin veți ști ce tratan.Familiarízate cu autori celebri și filozofii populare. Aveți abreviate sau lecții rapide despre diferite teme pe care le alegeți să le învățați. Istoria artei? Studiați-o. Vreți să știți despre războiul civil? Căutați-l pe internet. Ești interesat de psihologie? Încercați să citiți cartea "Psih 101", care este o carte mică care vă va familiariza cu teorii și teoreticieni de bază. În același mod, îl puteți citi în părți atunci când aveți timp liber.
 • Imagine intitulată Aspect Intelligent Step 9
  9
  Răspundeți complet cunoștințelor pe care le aveți astăzi dacă cineva vă pune o întrebare. Nu inventați un răspuns. Oamenii care sunt cu adevărat inteligenți sunt încrezători în inteligența lor, așa că nu se tem să recunoască că nu știu totul. Amintiți-vă că nimeni nu știe totul.
 • Imaginea cu titlul Aspect Intelligent Step 10
  10
  Evitați să blestemați și să folosiți un alt tip de limbă vulgară. Motivul principal al blestemului este să folosiți tactici care influențează folosirea unei limbi pe care societatea a etichetat-o ​​drept inadecvată și care ar trebui să adauge o anumită semnificație manifestărilor voastre. Oamenii inteligenți au mai multe moduri creative de a transmite o idee decât de a folosi limbajul rău și tind să-și reducă limbajul profan. Prin urmare, nu o utilizați.
 • Imagine intitulată Aspect pas inteligent 11
  11
  Asigurați-vă că nu sunteți o persoană arogantă. Această atitudine nu este legată de a fi inteligentă, ci de a fi o persoană discursivă și zadarnică.
 • sfaturi

  • Puneți multe întrebări Aceasta vă sporește inteligența ascultând răspunsurile și arată că acordați atenție, ceea ce vă face să arătați mai deștept. Este o situație favorabilă!
  • Petreceți timp cu oameni inteligenți și ascultați mult. Veți realiza că, cu cât încercați mai mult să înțelegeți, cu atât mai inteligent veți deveni sau cel puțin veți fi mai inteligenți.
  • Nu este dificil să dobândești inteligență, deci nu trebuie să te prefaci că ești inteligent.

  avertismente

  • Nu fi o persoană iritantă.
  • Nu încercați să fiți la același nivel al unei persoane sau să vă certați cu cineva care știe despre ce vorbește. În mintea acelei persoane, el te va disprețui și te va lovi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se evaluează inteligența unui câineCum se evaluează inteligența unui câine
  Cum să comunicați cu o persoană cu dizabilități mintaleCum să comunicați cu o persoană cu dizabilități mintale
  Cum să bârfeștiCum să bârfești
  Cum să nu mai folosiți cuvântul "gay" în mod necorespunzătorCum să nu mai folosiți cuvântul "gay" în mod necorespunzător
  Cum se creează legături de încredereCum se creează legături de încredere
  Cum să adresați întrebări în mod inteligentCum să adresați întrebări în mod inteligent
  Cum să ne ocupăm de oamenii proștiCum să ne ocupăm de oamenii proști
  Cum de a lăuda un copilCum de a lăuda un copil
  Cum să scrieți un discurs pentru a câștiga alegerileCum să scrieți un discurs pentru a câștiga alegerile
  Cum sa vorbesti corect limba englezaCum sa vorbesti corect limba engleza
  » » Cum arata inteligent

  © 2011—2020 ertare.com