Cum să te plimbi pe stradă în mod discret

Probabil deja știți că nu este acceptabil din punct de vedere social sau legal să urinați pe stradă. Cu toate acestea, în situații extreme, este posibil să nu aveți altă posibilitate decât să urinați în public. Poate că te blochezi într-un blocaj de trafic pe un drum aglomerat și ești departe de cea mai apropiată baie. Sau poate că mergi pe distanțe lungi, când simți nevoia. Deși trebuie să faceți tot posibilul pentru a evita urinarea în public, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a minimaliza încălcarea unui act inevitabil.

pași

Partea 1
Urindu-se in public

Imaginea intitulată Urinare în afara discret Pasul 1
1
Alegeți o locație goală Dacă ați băut foarte mult într-un bar sau în club, ați putea fi tentați să urinați pe trotuarul cel mai apropiat sau pe peretele lateral al barului, dar în cele 50 de state ale Statelor Unite, puteți fi arestat și acuzat de un delict în acest sens. De aceea este esențial să alegeți un loc liniștit și izolat pentru a urina, unde nu vă văd.
 • Dacă sunteți o fată, nu există nici o modalitate rapidă și convenabilă de a urina pe stradă, mai ales dacă purtați pantaloni. Dacă purtați o fustă, puteți încerca să vă scoateți lenjeria de corp înainte să vă îndoiți. De asemenea, puteți încerca să puneți lenjeria de corp pe o parte a vaginului, dar totuși se poate murdări.
 • Imaginea intitulată Urinare în afara discretului Pasul 2
  2
  Urina în întuneric. Dacă ieșiți noaptea, puteți fi tentați să urinați lângă un post de lampă, dar în acest fel va fi mai ușor pentru un ofițer de poliție să vă vadă. În schimb, alegeți o alee întunecată, umbrită sau un parc fără lumini.
 • Dacă ieșiți cu prietenii, asigurați-vă că știu că veți merge într-un loc întunecat pentru a urina. Astfel, se pot asigura că sunteți în siguranță de departe.
 • Imaginea intitulată Urinare afară în mod discret Pasul 3
  3
  Urina pe gazon. Urinat pe un perete de cărămidă sau un trotuar din beton, un sunet mai tare va apărea dacă urinează pe sol sau pe gazon. Dacă vă aflați în apropierea unui parc local sau a unui drum murdar, ar trebui să încercați să urinați acolo, astfel încât este mai puțin probabil ca cineva să vă asculte.
 • Imaginea intitulată Urinare afară în mod discret Pasul 4
  4
  Urină în pădure. Dacă vă blocați într-un blocaj de trafic, căutați o zonă împădurită în apropierea drumului, unde puteți să vă îndepărtați de ceilalți șoferi.
 • Dacă faceți drumeții sau camping, alegeți un punct care este la o distanță scurtă de cort sau de ceilalți călători, dar nu în vizor. Urina din spatele unui copac, departe de oricine altcineva pe drum sau în loc.
 • Dacă rămâneți pe drum și nu aveți copaci care să vă ascundeți, ieșiți din mașină și deschideți ușa șoferului și ușa pasagerului în spatele vostru. Acest lucru va bloca punctul de vedere al celorlalte mașini în timp ce urinați. Dacă în banda de lângă dumneavoastră există mașini, întoarceți-vă spatele și urinați în fața mașinii.
 • Dacă sunteți o fată și trebuie să fugi, încercați să cereți unuia dintre companionii dvs. de călătorie să dețină o pătură sau un prosop pentru a vă ascunde.
 • Imaginea intitulată Urinat în afara discret Pasul 5
  5
  Evitați urinarea în apropierea copiilor. Nu urinați lângă o școală, parc sau alt loc unde există copii. Acest lucru poate avea consecințe juridice grave (după cum urmează). De asemenea, este posibil să vă confruntați cu mânia unui tată furios, care nu va ezita să cheme poliția.
 • Înțelegeți consecințele unui infractor sexual. În 12 state ale Statelor Unite, bănuirea în public vă poate face să vă înregistrați pe o listă publică de infractori sexuali.
 • Înscrierea pe o listă a infractorilor sexuali vă poate face să pierdeți totul, de la locul de muncă până la posibilitatea de a trăi într-un oraș - cei mai mulți infractori sexuali nu pot trăi între 150 și 760 de metri (școli, parcuri, pepiniere sau stații de autobuz școlar.
 • De asemenea, vi se poate interzice participarea la orice eveniment în care există copii, cum ar fi jocurile Little League sau prezentări școlare. Deși acest lucru nu vă poate face griji atât de mult ca și când ar fi o infracțiune beat, probabil că regretați adânc faptul că nu puteți participa la jocuri de fotbal sau concerte de Crăciun ale viitorului dvs. copil.
 • În multe state, bănuirea în public este calificată ca "indecența publică". Sub această clasificare, criminali se califică drept exhibiționiști.
 • Imaginea cu titlul Urinare afară în mod discret Pasul 6
  6
  Nu urina în transportul public. Aceste locuri sunt punct de vedere tehnic "public" și te-ar putea aresta și te va amenda pentru pagubele pe care le poți provoca unui tren, unui autobuz sau unui metrou. De asemenea, este posibil ca alți oameni să vă vadă aici și, eventual, să vă livreze.
 • Cele mai multe dintre aceste locuri au, de asemenea, supraveghere video - chiar dacă credeți că nimeni nu vă poate vedea, este posibil să vă monitorizeze de departe.
 • Imaginea intitulată Urinare în afara discret Pasul 7
  7
  Păstrați cu dvs. un dezinfectant de mână antibacterian. După urinare, aplicați un dezinfectant de mână (puteți găsi o mărime de călătorie în cele mai multe farmacii) sau o ștergere antibacteriană pentru a vă curăța mâinile. Spală-ți mâinile în cea mai apropiată baie pe care o găsești.


 • Partea 2
  Urinați public dacă sunteți o persoană fără adăpost

  Imaginea intitulată Urinare în afara discret Pasul 8
  1
  Găsiți o baie publică. Dacă este posibil, încercați să găsiți un loc unde să vă odihniți lângă o baie publică. Le găsiți adesea în parcuri, monumente naționale și locuri istorice, centre civice, biblioteci, stații de autobuz sau de tren sau piețe publice.
  • Dacă nu găsiți o toaletă publică, încercați să urmați câteva dintre sfaturile de mai sus. Urinați într-un loc liniștit și izolat, unde este foarte puțin probabil ca cineva să vă asculte sau să deranjeze pe cineva.
  • Dacă nu puteți plăti o chirie, dar aveți un pic de bani salvați, încercați să cumpărați un membru al unei sală de gimnastică sau al unui centru local de sănătate. Un membru de membru anual costă mai puțin o chirie lunară completă și vă va oferi acces la un duș, un dressing și o baie în timp ce este deschis.
 • Imaginea intitulată Urinare în afara discretului Pasul 9
  2
  Ea rupe legea din necesitate. Faptul de a nu avea o casă înseamnă că de multe ori nu veți avea de ales decât să încălcați legea și să urinați în public. Dacă vi se aplică o amendă sau un bilet pentru această acțiune, încercați să vă apărați legal, descriind necesitatea acțiunilor dvs.
 • Vi se poate cere să vă prezentați în instanță dacă nu puteți plăti o amendă sau dacă sunteți acuzat de o infracțiune mai gravă. Dacă aveți un avocat care să vă apere, trebuie să puteți demonstra că ați avut o nevoie rezonabilă și de bună credință pentru a comite crima.
 • Căutați anumite resurse legale sau avocați care lucrează fără taxe pentru persoanele din zonă care sunt fără adăpost. Mulți avocați și avocații legali ai persoanelor fără adăpost pot să-i ajute să scape de acuzațiile pentru infracțiuni minore, cum ar fi urinarea în public.
 • Unele orașe, cum ar fi Los Angeles, au oferit acorduri în care contravențiile pot fi șterse din istoria unei persoane fără adăpost, dacă acea persoană acceptă să accepte anumite servicii, cum ar fi formarea profesională sau un program de tratament pentru dependență.
 • Imagine cu titlul Urinare în afara Discreet Step 10
  3
  Găsiți niște resurse Dacă aveți acces la un computer din biblioteca publică, puteți căuta resurse care există pentru persoanele fără adăpost în oraș și în statul în care locuiți. Departamentul pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană al Statelor Unite (HUD) oferă un ghid pentru fiecare stat, la acest link: https://hudexchange.info/homelessness-assistance/.
 • Orașul sau statul dvs. poate oferi anumite resurse, cum ar fi adăposturi, programe de donare pentru a vă ajuta să vă mutați într-un apartament, programe de formare profesională, servicii de sănătate mintală etc.
 • Partea 3
  Evitați urinarea în public

  Imaginea intitulată Urinare în afara discret Pasul 11
  1
  Nu urina în public dacă mergeți de la bar la bar. Dacă mergeți la un nou bar, utilizați baie atunci când ajungeți acolo.
  • În general, puteți folosi toalete în restaurantele de fast-food și benzinării fără a fi nevoie să cumpărați nimic.
  • Zonele în care există baruri și cluburi pline de oameni, de obicei, vor fi pline de poliție.
 • Imaginea intitulată Urinare în afara discretului Pasul 12
  2
  Planificați să mergeți la baie adesea în funcție de nevoile dvs. Dacă luați o călătorie lungă la mașină, opriți-vă la fiecare 2 sau 3 ore pentru a merge la baie. Verificați harta pentru a vă asigura că există orașe sau orașe din apropiere de unde puteți opri să mergeți la baie.
 • Dacă petreceți o noapte lungă de petreceri cu prietenii, asigurați-vă că folosiți toaleta înainte de a părăsi barul sau restaurantul unde vă aflați.
 • Imaginea intitulată Urinat în afara discret Pasul 13
  3
  Respectați orașul și normele culturale ale mediului. Dacă te duci într-o țară străină, nu urina în public. Oamenii locali nu o vor vedea ca un moment de slăbiciune din partea dvs., ci ca o lipsă de respect din partea dvs. și o reflecție mai amplă a țării dvs.
 • Imaginea cu titlul Urinare în afara discret Pasul 14
  4
  Nu urina în public, deoarece prietenii tăi te provoacă. Nu merită să riscați consecințele.
 • În același mod, nu cred că doar pentru că prietenii tăi au urinat în public fără a trebui să facă față consecințelor, același lucru ți se va întâmpla.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face pipi (femei)Cum se face pipi (femei)
  Cum de a antrena un Shih Tzu pentru a merge la baieCum de a antrena un Shih Tzu pentru a merge la baie
  Cum să împiedicați pisica să urineze în patCum să împiedicați pisica să urineze în pat
  Cum să împiedicați pisica să urine pe covorCum să împiedicați pisica să urine pe covor
  Cum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecareCum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecare
  Cum să facem față dorinței de a merge la baieCum să facem față dorinței de a merge la baie
  Cum să îndurați nevoia de a urina ca femeieCum să îndurați nevoia de a urina ca femeie
  Cum de a ameliora durerea unei infecții ale tractului urinar (UTI)Cum de a ameliora durerea unei infecții ale tractului urinar (UTI)
  Cum să nu mai mergi la baie târziu noapteaCum să nu mai mergi la baie târziu noaptea
  Cum să vă pipăi într-o sticlăCum să vă pipăi într-o sticlă
  » » Cum să te plimbi pe stradă în mod discret

  © 2011—2020 ertare.com