Cum să urinați în aer liber dacă sunteți o femeie

Uneori, observați că trebuie să mergeți în urină atunci când călătoriți cu un rucsac, camping sau drumeții. Din nefericire, se pare că cu cât mai mult trebuie să mergeți la baie, cu atât mai mult este acest loc. De obicei, acest lucru vă lasă cu câteva opțiuni decât să vă găsiți propria baie în confortul Mamei Natura. Acest articol vă va arăta cum să urinați în aer liber.

pași

Metoda 1
Găsiți un loc pentru a urina

Imaginea intitulată Pee în afară ca o femeie Pasul 1
1
Țineți cont de confidențialitate. Nu vă deranjează dacă vă vede cineva în timp ce urinați, dar alți oameni se pot simți ofensați. Încercați să găsiți un tufiș, un copac mare sau o piatră mare în spatele căreia puteți sta. Evitați intrarea într-un tufiș mare - plantele adesea adăpostesc insecte și păianjeni.
 • Imagine cu titlul Pee Outside as a Woman Step 2
  2
  Evitați urinarea în afara locurilor publice. Încercați să găsiți o baie, chiar dacă este pentru bărbați. Urinarea în locurile publice este împotriva legii în majoritatea orașelor și poate provoca o citare sau mai rău.
 • Încercați să găsiți un loc în spatele mai multor tufișuri, unde nimeni nu vă poate vedea dacă este absolut necesar. O altă opțiune este urinarea împotriva unui perete într-o alee sau în spatele unei clădiri. Din motive de securitate, încercați să aveți un prieten cu dvs., mai ales dacă este pe timp de noapte sau dacă vă aflați într-o zonă de securitate scăzută.
 • Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Step 3
  3
  Alegeți un punct slab, în ​​loc de unul consistent. Suprafețele moi, cum ar fi ace de iarbă sau pin, absorb lichide mai ușor decât suprafețele coerente. Acest lucru va ajuta la reducerea stropirii.
 • Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Step 4
  4
  Ține minte vântul. Asigurați-vă că vă aflați în direcția opusă vântului dacă este foarte vânt. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți urina departe de dvs.
 • Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Step 5
  5
  Evitați dealurile dacă puteți. Întoarceți-vă, astfel că sunteți în jos dacă sunteți pe un deal. În acest fel, urina se va scurge și nu se va întoarce la tine.
 • Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Step 6
  6
  Găsiți un loc care este la cel puțin 60 de metri sau la 200 de metri de apă, drumuri și locuri de campare. Riscați contaminarea alimentării cu apă și răspândirea bolii dacă sunteți foarte aproape de oricare dintre aceste locuri.
 • Metoda 2
  Veniți afară

  Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Step 7
  1
  Îmbrăcați hainele și lenjeria. Imbracamintea umeda nu numai ca este incomoda, dar starea umeda poate duce la infectii. După îndepărtarea fusta, rochia, pantalonii sau pantalonii, coborâți lenjeria de corp până când se află pe coapse.
  • Jalați fusta sau rochia de la tiv până la talie, dacă aveți una din aceste articole de îmbrăcăminte. Arremanga toate în fața dvs. în cazul în care rochia sau fusta sunt lungi și au o mulțime de țesături. Nu trebuie să aveți un material care să stea în spatele tău.
  • Desfaceți și deschideți fermoarul pantalonilor sau pantalonilor dacă aveți unul dintre aceste articole de îmbrăcăminte. Apoi, trageți-le până la coapse. Nu-i lăsați să cadă sub genunchi sau se pot uda. De asemenea, poate fi o idee bună să rolați butoanele din pantalonii lungi.
 • Imaginea intitulată Pee în afara unei femei Pasul 8
  2
  Testați poziția de ghemuire sau îndoire. Puneți picioarele puțin mai largi decât umerii și închideți-vă. Mențineți echilibrul înclinându-vă înainte. Acest lucru vă va face partea intimă în spatele lenjeriei și pantalonilor sau șorturilor (dacă le aveți).
 • Încercați să atingeți solul din fața dvs. cu o singură mână dacă aveți probleme la menținerea echilibrului.
 • Utilizați o mână pentru a ține pantaloni scurți sau pantaloni lângă genunchi. Aceasta va ajuta la prevenirea umezelii.
 • Imaginea intitulată Pee în afară ca o femeie Pasul 9
  3


  Încercați să stați între două obiecte. Găsiți două obiecte, cum ar fi roci sau trunchiuri. Stați pe marginea unui obiect și vă odihniți picioarele pe cealaltă. Înclinați-vă înainte ca partea dvs. privată să fie deasupra solului. Nu trebuie să atingeți obiectul în care locuiți. De asemenea, asigurați-vă că coapsele nu se prăbușesc.
 • Ieși din baie atunci când termini să urinezi. Încercați să evitați baltă.
 • Imagine cu titlul Pee Outside as a Woman Step 10
  4
  Luați în considerare urinarea într-o sticlă cu gură largă. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă alunecați lenjeria de corp și pantaloni scurți sau pantaloni până la glezne. Îngenunchează pe podea și pune flaconul între picioare. Urina în sticlă. Asigurați-vă că etichetați-o și nu o utilizați pentru nimic altceva.
 • Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Pasul 11
  5
  Curățați întotdeauna să se usuce. Este posibil să aveți o infecție dacă nu vă uscați. Aveți posibilitatea să utilizați un șervețel pentru copii, o hârtie absorbantă, o hârtie igienică sau o cârpă pentru a urina.
 • Nu lăsați pliculețele pentru copii, hârtia absorbantă sau hârtia igienică pe podea dacă le folosiți. Puneți-le într-o pungă de plastic și aruncați-o când găsiți un gunoi.
 • Încercați să găsiți șervețele pentru bebeluși sau o altă cârpă care nu conține alcool dacă le veți folosi. O mulțime de alcool poate ucide germenii buni și răi. Acest lucru poate provoca infecții ale tractului urinar.
 • O cârpă pentru a urina poate fi o batistă sau o eșarfă. Uscați-vă cu acestea și apoi agățați-le să se usuce cu soarele. Razele ultraviolete vor ajuta la dezinfectarea acestora. Totuși, rețineți că, dacă vă aflați într-o zonă umedă sau ploioasă, va trebui să le clătiți de mai multe ori sau vor începe să miroasă.
 • Metoda 3
  Utilizați niște dispozitive urinare feminine

  Imagine cu numele Pee Outside as a Woman Step 12
  1
  Luați în considerare obținerea unui dispozitiv urinar feminin. Acest lucru este atât de mic încât să îl păstrați în poșetă sau în geantă. Unele sunt de unică folosință, în timp ce altele sunt reutilizabile. Puteți să-l obțineți online sau în unele magazine care vând articole pentru a călători cu un rucsac sau camping. Acest dispozitiv arată ca o pâlnie, cu excepția faptului că partea de sus este înclinată.
  • Dispozitivele urinare feminine sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de: FUD (pentru acronimul său în limba engleză), de urgență feminină, dispozitiv pentru urinarea dispozitivului portabil sau portabil.
 • Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Step 13
  2
  Luați în considerare practica cu unul în avans. Poate doriți să practiciți cu un dispozitiv de urgență feminin în duș înainte de a planifica să luați unul cu tine la un eveniment sau o excursie de camping. Ar putea dura ceva timp să vă obișnuiți. Ultimul lucru pe care îl doriți este să-l utilizați pentru prima dată într-o excursie și să sfârșești cu stropi și picături.
 • Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Step 14
  3
  Desfaceți pantalonii sau ridicați fusta și trageți-o deoparte. Acest dispozitiv vă va permite să urinați în timp ce sunteți în picioare, dar va trebui să aveți acces la partea dvs. privată.
 • Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Pasul 15
  4
  Mișcați lenjeria de corp în lateral. Țineți-l lângă gaura piciorului contra coapsei. Este posibil să trebuiască să-l coborâți puțin pentru a ajunge acolo dacă aveți pantaloni strânși.
 • Imaginea intitulată Pee afară ca o femeie Pasul 16
  5
  Plasați dispozitivul în partea dvs. privată. Apăsați partea paharului pe corp. Ciocul ascuțit trebuie îndreptat spre pământ și spre picioare. Asigurați-vă că vârful vârfului este mai mic decât partea din spate a pâlniei.
 • Imaginea intitulată Pee Out as a Woman Pasul 17
  6
  Aflați cum să vă curățați atunci când ați terminat. Asigurați-vă că vă curățați sau puteți obține o infecție. Puteți clăti dispozitivul imediat dacă aveți acces la apă. În caz contrar, așezați dispozitivul într-o pungă (sau containerul în care a fost introdus) și apoi spălați-l mai târziu.
 • avertismente

  • Întotdeauna curățați-vă uscat. Așteptați până când zona se usucă complet dacă nu aveți acces la șervețele. Un lenjerie umedă este nu numai incomod, ci și un loc pentru creșterea germenilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i înveți pe cățeluș să meargă la baieCum să-i înveți pe cățeluș să meargă la baie
  Cum de a antrena un Shih Tzu pentru a merge la baieCum de a antrena un Shih Tzu pentru a merge la baie
  Cum să împiedicați pisica să urineze în patCum să împiedicați pisica să urineze în pat
  Cum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecareCum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecare
  Cum să facem față dorinței de a merge la baieCum să facem față dorinței de a merge la baie
  Cum să îndurați nevoia de a urina ca femeieCum să îndurați nevoia de a urina ca femeie
  Cum de a ameliora durerea unei infecții ale tractului urinar (UTI)Cum de a ameliora durerea unei infecții ale tractului urinar (UTI)
  Cum să măriți fluxul de urinăCum să măriți fluxul de urină
  Cum să nu mai mergi la baie târziu noapteaCum să nu mai mergi la baie târziu noaptea
  Cum să evitați incontinența nocturnăCum să evitați incontinența nocturnă
  » » Cum să urinați în aer liber dacă sunteți o femeie

  © 2011—2020 ertare.com