Cum să organizați o petrecere pentru adolescenți

Organizarea unei petreceri pentru adolescenți poate părea o sarcină descurajantă, dar dacă știți cum să luați totul în considerare pentru planurile dvs., petrecerea va fi un succes răsunător! Ceea ce vrei este ca copilul tău să se distreze, dar nu vrei ca partidul să iasă din mână. Iată câteva sfaturi și trucuri pentru a organiza o petrecere pe care adolescentul și prietenii săi îi vor aminti. 

pași

Metoda 1
Planificați petrecerea

Imaginea intitulată Gazdă un partid de adolescent Pasul 1
1
Luați în considerare un alt chaperone. Monitor o petrecere adolescent fără a ruina atmosfera poate fi o sarcină istovitoare, deci având o pereche de ochi este foarte util pentru a elimina o parte din presiunea de pe umeri și, de asemenea, pentru a acoperi mai mult spațiu de supraveghere, fără a atrage prea mult atentia. Dacă există băieți și fete adolescente la petrecere, au un însoțitor de sex opus ta va fi utilă pentru a rezolva orice situație care ar putea apărea.
 • Dacă cunoașteți un tânăr de încredere mai în vârstă (pe cale să împliniți vârsta de 20 ani sau în jurul acestuia), angajați-l pentru a supraveghea petrecerea. Explicați regulile participanților la petrecere și apoi părăsiți casa sau mergeți într-o cameră în care nu sunt oaspeți. Puteți să aruncați o privire din când în când dacă mergeți la bucătărie sub pretextul de a scoate ceva din frigider.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid de adolescenți Pasul 2
  2
  Decideți ce buget va fi pentru fiecare aspect al partidului. Planificați această parte cu adolescentul să vă implicați. Vestea bună este că, dacă folosiți doar tipul de mâncare populară pentru copii care îmbătrânesc, cum ar fi chips-uri, sucuri, câini calzi și pizza, nu va fi foarte scump.
 • Cât veți cheltui pentru mâncare? În ornamente pentru casă? În activitățile pentru petrecere? Planificați-l astfel încât bugetul dvs. să nu se oprească să bată ca o piñata după petrecere.
 • Din fericire, vor fi luați în considerare și mulți adolescenți cool pentru a avea un aniversar tematic, astfel încât, cu excepția cazului în care copilul dvs. a cerut în mod special pentru un element special pentru petrecerea dvs., păstrați lucrurile simple.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid de adolescenți Pasul 3
  3
  Găsiți locul potrivit pentru a sărbători petrecerea. În cazul în care numărul de oaspeți va fi mic, casa dvs. este, desigur, locul ideal. În cazul în care copilul dumneavoastră va avea o petrecere mare, ia în considerare ideea de a pregăti mese alimentare și grătare într-o zonă de parc sau picnic (în cazul în care acestea sunt pentru a efectua activități în aer liber) - sau, închiria o sală de petreceri în cazul în care mediul partidul încearcă să fie puțin mai formal.
 • Pregătiți-vă pentru posibilitatea de a vă confrunta cu un climat nefavorabil. Dacă organizat petrecerea în grădina dumneavoastră sau într-un parc, trebuie să existe un chioșc sau un cort unde pot adăpost oaspeții în caz de vreme rea (dacă sunteți în grădina dumneavoastră și nu există nici o altă opțiune, ar trebui să fie pregătite pentru a permite intrarea dvs. casa).
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid de adolescent Pasul 4
  4
  Faceți o listă de oaspeți. Câte persoane vrea copilul tău să participe la petrecere? Câți puteți primi fără a intra în complicații? Negociază cu copilul dumneavoastră pentru a ajunge la un număr final de oaspeți care să ia în considerare punctele de vedere ale both- discuta, de asemenea regulile partidului în avans va ajuta să știe cum să acționeze în cazul în care oaspeții nepoftiți ajunge pentru a încerca să se strecoare în petrecerea
 • Planificați să găzduiți mai mulți oaspeți mai mult decât se așteptau. Părțile, în special cele ale adolescenților, se bazează pe invitații verbale și pot crește în funcție de oaspeții care sosesc sau nu ajung. Aveți un plan de urgență.
 • Asigurați-vă că luați locul pentru parcare în considerare atunci când decideți numărul de oaspeți. Chiar dacă 30 de persoane nu au probleme în grădina dvs., nu înseamnă că toată lumea își poate lăsa mașinile la intrarea în vehiculele din casa dvs.
 • Nu permiteți copilului să invite pe cineva a cărui prezență nu vă simte bine.
 • Imaginea intitulată Gazdă un adolescent Pasul 5
  5
  Setați o dată și o oră pentru petrecere. Asigurați-vă că pentru a seta ora de începere ca ora de terminare a evenimentului, astfel încât să puteți spune la revedere ușor hoinari de avertizare în avans, în ce moment petrecerea sa terminat.
 • Alegeți un timp flexibil și un timp fix pentru a termina partea. Timpul flexibil este momentul în care copilul sau chaperonul ar trebui să înceapă să-i concedieze pe oaspeți. Ora fixă ​​este momentul în care partidul trebuie să se fi încheiat complet.
 • Încercați întotdeauna să programați părțile la începutul unui weekend sau înainte de o sărbătoare, pentru ca oaspeții să nu fie nevoiți să vă faceți griji cu privire la participarea la școală a doua zi.
 • De asemenea, verificați că există un alt eveniment organizat de unul dintre companionii de școală / colegiu a copilului tau: cel mai rău care se poate întâmpla este că nimeni nu participa la petrecerea organizata pentru că cineva a invitat la o petrecere în acea noapte.
 • Asigurați-vă că spuneți vecinilor despre petrecere destul de devreme. Acest lucru îi va face mai simpatici cu zgomotul inevitabil care va veni cu el.
 • Imagine intitulată Gazdă un adolescent Step 6
  6
  Lăsați fiul dvs. adolescent să aibă grijă de invitații. Cardurile clasice de hârtie sunt foarte atractive pentru adolescenți, și va fi chiar mai puțin „rece“, dacă doriți să livreze. Lăsați copilul să trimită invitații prin e-mail, mesaje text sau Facebook- doar asigurați-vă că specificați că acesta este un eveniment privat pentru a nu termina pe toată lumea a primit invitația, iar băieții confirmă participarea acestora la planuri corespunzătoare în funcție de numărul de participări.
 • Fii flexibil în planurile tale, în orice fel. Rețineți că adolescenții nu sunt cei mai stabili oameni în deciziile lor, astfel încât aceștia pot avea mult mai mulți sau mai puțini invitați decât se așteptau.
 • Imaginea intitulată Gazdă un adolescent Pasul 7
  7
  Salvați obiectele de valoare Dacă aveți o petrecere la dvs. acasă, asigurați-vă că eliminați orice obiecte scumpe sau fragile din zonele în care oaspeții vor fi cazați. În mod obișnuit, puteți avea încredere în prietenii copilului dvs., dar doar în cazul în care există unii dintre ei problematici, este de preferat să asigurați orice element care ar putea fi spart sau furat.
 • Imaginea intitulată Gazdă un adolescent Pasul 8
  8
  Împărțiți spațiul disponibil pentru partid în diferite zone. În mod ideal, ar trebui să pregătesc o zonă de dans, o zonă de produse alimentare și băuturi, precum și o zonă de activități (cum ar fi ping-pong sau console de jocuri). Dacă aveți o zonă de groapă de foc sau un grătar în curte, puteți lucra pentru o zonă de activități suplimentare și ca o modalitate pentru oaspeții de a se apuca de cârnați de hot dog la un moment dat. Luați în considerare opiniile fiului dvs. în acest pas, deoarece el va ști ce fel de zone și activități ar putea interesa prietenii săi.
 • Dacă copilul dvs. decide că este acceptabil un decor, încercați să căutați magazine ieftine sau la mâna a doua, pentru a evita să cheltuiți foarte mult pe aceste articole care vor merge direct la coșul de gunoi.
 • Pune containerele de gunoi la dispoziția oaspeților mari și bine identificate cu etichete (dacă separa gunoiul și de reciclare la domiciliu, puteți profita de eticheta pentru a indica tipul de deșeuri care ar trebui să meargă în fiecare container). Cei mai puțini scuze pe care le au copiii pentru că se încurcă, cu atât mai bine pentru tine.
 • Investiți puțin pentru a cumpăra un comutator treptat de lumină. Adolescentii place să danseze cu lumina off, dar că, probabil, nu este la fel de confortabil pentru tine pe de altă parte, dacă porniți luminile de fiecare dată când introduceți o camera, ruina starea de spirit a partidului. O comutare treptată pentru a menține iluminatul foarte slab poate fi un compromis pentru ambele părți.


 • Imaginea intitulată Gazdă un adolescent Pasul 9
  9
  Plasați un sistem de volum bun pentru a reda muzică. De fapt, nu necesită mai mult decât difuzoare de bună calitate și are un iPod dock sau un conector generic (intrare audio de 3,5 mm) pentru playerele mp3. Nu încercați să pregătiți un amestec de muzică din partea dvs. - dacă copilul dvs. nu dispune de muzică suficientă pentru întreaga după-amiază, oaspeții vor purta cu ei suficiente piese suplimentare pe telefoanele sau pe playerele portabile.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid adolescent Pasul 10
  10
  Puneți la dispoziție suficientă mâncare. Adolescentii place să se adune în jurul valorii de produse alimentare, astfel încât mai mult stil funcțional este de a pune un tabel bufet cu chips-uri, covrigei și sosuri și gustări, plus pizza sau cârnați ca un curs principal. De asemenea, amintiți-vă pentru a pune un castron de gustare sanatoasa (de exemplu, legume ras să se scufunde o baie), dacă aveți oaspeții care sunt în căutarea pentru sportivi sau să aibă grijă de silueta. În cele din urmă, nu uita deserturi: dacă bomboane, cookie-uri sau felii de tort sunt esențiale.
 • Utilizați numai produse de unică folosință. Utilizarea plăcilor, tăvilor, ceștilor și tacamurilor de unică folosință va face mai ușoară curățarea după petrecere.
 • Metoda 2
  În timpul și după petrecere

  Imaginea intitulată Gazdă un partid de adolescent Pasul 11
  1
  Păstrați calm în timpul petrecerii. Încercați să fiți toleranți și pregătiți-vă pentru țipăt, zgomot constant, pete pe podea, obiecte rupte accidentale și lupte ocazionale. Deși este o idee bună să supraveghezi partidul la o anumită distanță, evitați să fiți în permanență în jur. Încercați să lăsați fiul dvs. adolescent să se distreze fără să-l jenească.
  • Lăsați copilul să vă caute dacă aveți probleme. Spuneți-i în prealabil că îi dați responsabilitatea să vă informați dacă ceva nu merge bine.
  • Există întotdeauna o probabilitate ca drogurile sau alcoolul să fie prezente la petrecere. Dacă aveți încredere în fiul și prietenii săi, acest lucru nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. Dacă se întâmplă totuși, nu credeți că este vorba despre ceva care vorbește rău despre copilul dumneavoastră. Urmăriți totul și dacă vedeți droguri sau alcool pe care nu îl aprobați, mențineți calm și politicos rugați pe cei responsabili să plece. În cazul în care adolescent rezistă, suna părinții, dacă sunteți foarte preocupat, chemați poliția și părinții lor, în caz că lucrurile au scăpat de, chiar mai mult decât au fost la început când ai venit la început
 • Imaginea intitulată Gazdă un pas Teen Party 12
  2
  Evitați să manifestați o afecțiune evidentă copilului dumneavoastră în timpul petrecerii. Îți iubești pe copiii tăi, și urmărindu-i să interacționeze și să te distrezi cu prietenii lor te-ar putea face să te simți sentimental. Dar semnele de afecțiune (îmbrățișări, sărutări, nume de animale de casă etc.) semnifică sfârșitul senzației de independență a unui adolescent. Fii discret.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid de adolescent Pasul 13
  3
  Evitați surprizele pe care copilul dvs. nu le știe. Dacă vă gândiți să invitați un mim pentru a face o performanță impromptu, atunci o reconsiderați - băieții au, de obicei, idei foarte rigide despre modul în care doresc ca partidul să se dezvolte. În plus, în general, ei nu iau în considerare "surprize" din adulți sunt foarte interesante.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid adolescent Pas 14
  4
  Lăsați copilul să curățe totul. Este prețul unei petreceri minunate. Faceți distracția pentru el, dacă este posibil. Acestea sunt câteva moduri de a face acest lucru:
 • Spune-i că poate să păstreze banii ridicați prin reciclarea cutiilor sau a cutiilor folosite la petrecere. Dacă este o petrecere mare, ele pot fi curățate în mai multe feluri!
 • Redați muzică, un film în fundal sau câțiva prieteni selectați pentru a ajuta la curățare. Șase mâini sunt întotdeauna mai bune decât două.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid de adolescent Pasul 15
  5
  Încurajați copilul să se comporte. Spuneți-i că, dacă se comportă într-un mod matur, veți fi dispus să-l lăsați să aibă o altă petrecere sau să-și sporească responsabilitatea. Viața înseamnă a-ți asuma riscuri și a obține beneficii, copilul tău va înțelege bine chiar dacă nu a luat cursuri de economie.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că frații mai tineri au ceva de făcut în timpul petrecerii - ultimul lucru pe care copilul dumneavoastră îl dorește este să aibă grijă de frații lor, în timp ce ceilalți oaspeți se distrează.
  • Asigurați-vă că mâncarea și băuturile sunt suficiente pentru întreaga petrecere.
  • Aveți încredere în fiul vostru și nu uitați că ați fost, de asemenea, tineri la un moment dat. De asemenea, luați în considerare faptul că unele forme se schimbă pentru noile generații, așa că nu vă așteptați la un comportament identic cu cel pe care l-ați considerat necesar în timpul acordat.
  • Planurile nu reușesc întotdeauna: rețineți că partidele nu se află în scenariu.
  • Dacă petrecerea se va petrece noaptea în grădină și doriți cu adevărat să o decorați, instalați lămpi în aer liber, reflectoare colorate sau felinare mici care funcționează cu energie solară.
  • Asigurați-vă că în timpul petrecerii există cel puțin un chaperone. Copiii pot ieși din control uneori, dar amintiți-vă că sunteți acolo doar pentru situații de urgență și că nu ar trebui să vă vadă tot timpul.
  • Dacă există o bătălie între băieți, păstrează calm și ascultă cu atenție povestea lor. Încercați să propuneți o soluție și, dacă nu se calmează, sunați-i pe părinți.
  • Amintiți-vă că sunteți responsabili pentru dezastrul pe care îl fac invitații dumneavoastră.

  avertismente

  • Nu fi prea rigid cu programul. Căutarea pentru a le spune copiilor exact la ce oră ar trebui să sosească și să plece este să încerce să pună un cadru la distracția lor. Păstrați ușa deschisă în permanență pentru cei care sosesc mai târziu sau ar trebui să fie absenți pentru o vreme - numai dacă este prea târziu și unii sunt reticenți să plece, îi puteți spune cu fermitate că petrecerea sa terminat.
  • Avertiți-vă copilul că, dacă se produce o luptă în timpul petrecerii, este mai bine ca el însuși într-un mod relaxat să spună implicatului: "Hei, băieți, opriți-vă acum. O să distrugă partidul." Dacă asta nu funcționează, te poate căuta să intervii.
  • Dacă unii oaspeți vor dormi, asigurați-vă că ați planificat cât de mulți vor fi și veți coordona cu părinții dvs., astfel încât aceștia să fie informați și să știe când să le ia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arăți atractiv la petrecereCum să arăți atractiv la petrecere
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să organizați o petrecere pentru ziua secretaruluiCum să organizați o petrecere pentru ziua secretarului
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să te distrezi la o petrecereCum să te distrezi la o petrecere
  Cum să-i deranjez pe un băiat care este un adolescent sau o fatăCum să-i deranjez pe un băiat care este un adolescent sau o fată
  Cum să organizezi o petrecere bunăCum să organizezi o petrecere bună
  Cum să ajungeți la un adolescent (13-17 ani)Cum să ajungeți la un adolescent (13-17 ani)
  Cum să te distrezi la o petrecere de fraternitateCum să te distrezi la o petrecere de fraternitate
  » » Cum să organizați o petrecere pentru adolescenți

  © 2011—2020 ertare.com