Cum să organizați voluntari

Multe organizații depind de un număr mare de voluntari. Aceștia pot face parte din activitatea zilnică a organizației sau pot fi aleși în mod special pentru un eveniment. Oricum, este nevoie de planificare și subtilitate pentru a vă coordona eficient eforturile și pentru a profita la maxim de voluntari.

conținut

pași

Imaginea intitulă Organizați voluntarii Pasul 1
1
Împărțiți lucrarea în anumite grupuri de activități.
 • De exemplu, în cazul în care echipa ta organizează un concert în aer liber, sarcini pot include instalarea platformei, scaune aranjarea, testarea echipamentelor de sunet, precum și cazarea oaspeților.
 • Imaginea intitulată Găsiți mai mult timp în ziua lucrului Pasul 4
  2
  Trebuie să oferiți instrucțiuni clare cu privire la sarcinile care trebuie îndeplinite, subliniind punctele dificile și făcându-vă arate așteptările. Este explicația dvs. puteți include, de asemenea, sfaturi cu privire la modul de rezolvare a problemelor.
 • De exemplu, puteți specifica faptul că scaunele trebuie să fie cazați în zece coloane, cu o pasarelă de un metru lățime, și trebuie să facă acest lucru înainte de 4:00.
 • Este foarte util dacă explicați importanța sarcinii în contextul evenimentului.
 • Imaginea intitulată Ajutați echipa dvs. să realizeze pasul 5
  3
  Atribuiți echipele pentru a lucra la sarcini. Puteți înregistra persoane sau puteți solicita candidații cu abilități specifice în avans.
 • Imaginea intitulă Organizați voluntarii Pasul 4
  4
  Dați fiecărui voluntar o etichetă cu numele lor, astfel încât oamenii să le poată identifica.


 • Imaginea intitulă Organizați voluntari Pasul 5
  5
  Aceasta le permite să aibă pauze scurte și ziare, și asigurați-vă că voluntarii au apă, snacks-uri, și o baie în această perioadă de timp.
 • Imaginea intitulată Acceptați un pas de stagiu 2
  6
  Ar trebui să aibă o modalitate de a vă contacta, cum ar fi un număr de telefon sau un radio.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă locul de muncă Pasul 16
  7
  Încurajați și motivați echipele de voluntari în timp ce lucrează la sarcinile lor. Dacă un grup are probleme cu o sarcină, oferă soluții sau critici constructive sau trimite voluntari de la o altă echipă pentru ai ajuta.
 • Imaginea intitulată
  8
  Recunoașteți și recompensați eforturile voluntarilor atunci când are loc evenimentul. Puteți chiar să le dați un strigăt de încurajare în timpul evenimentului. Dacă voluntarii fac parte dintr-un proiect periodic, trimiteți în mod regulat e-mailuri sau cărți poștale pentru ai motiva. La urma urmei, ei își dau timpul și efortul pentru cauza ta!
 • sfaturi

  • Cu cât planificați mai mult, cu atât mai ușor va fi gestionarea unui grup mare. Dificultatea administrării unui grup mare se datorează, în principal, dificultății de a planifica sarcinile la timp și de a ajunge rapid la un acord.
  • Dacă un voluntar provoacă în mod deliberat fricțiune în grupuri sau este problematic, îl obligați să îndeplinească o sarcină pentru o singură persoană.
  • Amintiți-vă că acești oameni sunt voluntari. Nu forțați-i să facă nici o sarcină, întrebați mai întâi. În plus, trebuie să vă mențineți cerințele de bază, cum ar fi timpul de antrenament, timpul total de angajare și cantitatea rezonabilă de materiale furnizate fiecărui voluntar. Nu le supraîncărcați cu munca dacă doriți să se întoarcă pentru a continua să vă ajute.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să organizați un turneu de golfCum să organizați un turneu de golf
  Cum să porniți un canin centru de salvareCum să porniți un canin centru de salvare
  Cum să arătați responsabilitateaCum să arătați responsabilitatea
  Cum să scrieți și să realizați un filmCum să scrieți și să realizați un film
  Cum să conduci un grup în mod eficientCum să conduci un grup în mod eficient
  Cum să convertiți un loc de muncă ca voluntar într-un loc de muncăCum să convertiți un loc de muncă ca voluntar într-un loc de muncă
  Cum să devii un lucrător umanitar pentru ONUCum să devii un lucrător umanitar pentru ONU
  Cum să conduci cu punctele tale forteCum să conduci cu punctele tale forte
  Cum să dezvolte linii directoare pentru team building la locul de muncăCum să dezvolte linii directoare pentru team building la locul de muncă
  Cum să începeți un program de participare a comunitățiiCum să începeți un program de participare a comunității
  » » Cum să organizați voluntari

  © 2011—2020 ertare.com