Cum să organizezi o petrecere pentru a viziona Cupa Mondială de Fotbal

Fiecare patru ani echipe de fotbal din 32 de țări se întâlnesc la Cupa Mondială de FIFA timp de o lună. Deoarece acest eveniment sportiv are loc doar o dată la patru ani, oamenii adopta un sentiment de camaraderie, concurența și mândrie națională mai mare decât cea prezentată într-o parte a unui campionat local sau național. Vă puteți bucura de această experiență chiar mai mult organizând o petrecere pentru a viziona meciurile de fotbal ale Cupei Mondiale.

pași

Partea 1
Alegeți un meci

Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 1
1
Descărcați orarul meciurilor din Cupa Mondială utilizând iCal, Google Calendar sau printați fotografiile.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 2
  2
  Imprimați programele de televiziune. De exemplu, în Statele Unite, meciurile Cupei Mondiale sunt difuzate pe ABC, ESPN și Univision. Dacă doriți să organizați o petrecere, dar nu aveți televiziune prin cablu, va trebui să vă planificați petrecerea în timpul uneia dintre cele 10 partide pe care ABC le va difuza.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 3
  3
  Alegeți un joc pe care prietenii dvs. îl vor bucura. Dacă prietenii tăi nu sunt pasionat de vizionarea de jocuri din ligi străine, atunci ar trebui să alegeți un joc în care echipa joacă în țara dumneavoastră. Toată lumea merită mândria națională.
 • Dacă prietenii tăi sunt fani ai fotbalului, alege un meci fierbinte între echipele rivale care au câștigat Cupa Mondială de mai multe ori. Jocurile în care echipele precum Franța, Brazilia, Argentina, Anglia, Germania și Italia joacă, atrag întotdeauna mulțimi.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 4
  4
  Determinați participarea prietenilor dvs. Le puteți cere să aleagă o echipă sau chiar să parieze pe rezultatele Cupei Mondiale. Dacă sunteți fani de fotbal, de a începe un lanț de email-uri, o liga fictivă Cupa Mondială sau un grup pe Facebook pentru a crește entuziasmul înainte de ziua de joc.
 • Partea 2
  Planificați petrecerea

  Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 5
  1
  Stabiliți bugetul Cel puțin veți avea nevoie de între 25 și 50 de dolari pentru a cumpăra gustări și decorațiuni. Cu toate acestea, dacă aveți un buget mai mare, puteți, de asemenea, să faceți o petrecere mai elaborată, cu costume tematice colorate, amintiri sportive și o cină extraordinară.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 6
  2
  Trimiteți invitațiile cu cel puțin două săptămâni înainte de eveniment. Fanii de fotbal încep să facă planuri de a viziona meciurile de la Cupa Mondială săptămâni sau luni în avans. În plus, va trebui să concurezi cu alte părți în timpul rundei de grup a echipei naționale și a meciurilor de calificare.
 • Tipul de invitații pe care îl veți trimite depinde de bugetul dvs. Dacă intenționați să organizați o petrecere cu un buget mic, trimiteți e-mailuri sau invitații online (e-vites). Dacă aveți un buget mai mare, trimiteți invitații prin poștă și invitații online. Dacă invitația dvs. este mare, luați în considerare trimiterea de steaguri sau inele cheie ale echipelor naționale, astfel încât toată lumea să devină emoționată.
 • De asemenea, puteți planifica o petrecere spontană atunci când echipa dvs. se califică pentru următoarea rundă. Cu o zi înainte de întâlnire, trimiteți invitații prin e-mail și cumpărați consumabile în magazinele cu discount.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 7
  3
  Includeți în invitația dvs. o notă care spune "aduc bere" sau "ia tot ce au" dacă doriți să fie un eveniment de grup în care participanții împărtășesc costurile petrecerii. Majoritatea oamenilor nu vă deranjează să luați o farfurie sau un pachet de băuturi la alegere. În acest fel, este puțin probabil că va trebui să luați alimente și băuturi suplimentare în cazul în care se termină în magazine.
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 8
  4
  Luați în considerare servirea hranei etnice sau specifice țării. Dacă jucați Italia, faceți spaghete sau cumpărați pizza. Dacă este Germania, serviți cârnați.
 • Creați un discontinuu culinar și serviți alimente din cele două țări concurente. Dacă prietenii tăi sunt iubitori de mâncare, este o modalitate bună de a-ți surprinde interesul.
 • Serviți aperitive dacă nu doriți să cheltuiți mulți bani pe plăci și tacâmuri de unică folosință.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 9
  5
  Cumparati decoratiuni. La cel puțin, alegeți fluxuri și baloane în culorile țărilor. Luați în considerare și alte opțiuni:
 • Împărțiți camera în funcție de culoare și țară. Decorează o parte a camerei cu combinația de culori dintr-o țară și cealaltă cu culorile echipei rivale. Oaspeții pot alege partea în care vor juca dacă vor să promoveze rivalitatea.
 • Cumpărați cămăși de bumbac care nu sunt scumpe sau bilete de rezervă în culorile echipei. Dacă credeți că oaspeții dvs. nu vor folosi tricouri, puteți decora cămașa cu marcatori atunci când sosesc. Obțineți componența echipei și cereți-i să aleagă un jucător, apoi să scrie ultimul nume pe umeri.
 • Cumpărați steaguri de echipamente. Pe internet, puteți obține un set de 10 steaguri de țară pentru 10 USD. Dacă doriți să oferiți alte lucruri oaspeților dvs., puteți găsi, de asemenea, scobitori pentru băuturi cu bannere, decalcomanii și tatuaje contemporane


 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 10
  6
  Trimiteți un memento cu câteva zile înainte de eveniment. Amintiți oaspeților dvs. să aducă o farfurie sau o rochie în culorile echipamentului, dacă doresc. Anunțați că partidul va începe exact la 30 de minute după începerea meciului pentru a evita întreruperile.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 11
  7
  Informați vecinii despre petrecere și invitați-i. Dacă meciul este pe timp de noapte, poate fi enervant. Este posibil ca oaspeții să strige ori de câte ori există o decizie arbitrară controversată sau în timpul unor sancțiuni.
 • Partea 3
  Fii gazda petrecerii

  Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 12
  1
  Decorați-vă și mâncați-o cu cel puțin o oră înainte de petrecere. Unii fani pot sosi pentru a viziona un joc anterior sau pentru a avea o băutură înainte de joc. Este mai bine să încurajați oaspeții dvs. să sosească mai devreme dacă jocul este transmis în direct.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 13
  2
  Nu deveniți foarte competitivi. Nu fi atât de agresiv, cu excepția cazului în care sunt toți din aceeași echipă. Trebuie să promovați o concurență prietenoasă și nu o ură față de echipa adversă.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 14
  3
  Cereți oaspeților să participe activ. Încurajați-i să se ascundă sau să pună în jurul gâtului streamers.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 15
  4
  Acesta include un spațiu astfel încât cei care nu sunt fanatici să poată scăpa de televizor. Un pridvor sau o altă încăpere îi va permite să plece fără a întrerupe jocul pentru fani.
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 16
  5
  Organizați o altă activitate. Pentru prietenii dvs. competitivi sau atleți veți găsi un joc de fotbal de masă, pe un teren de iarbă sau un mic set de fotbal spumos.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 17
  6
  Sărbătați-vă când meciul este favorabil. Încurajați-vă invitații atunci când jocul nu merge bine. Deoarece sunteți gazda, este posibil să trebuiască să jucați rolul de animator.
 • Imaginea intitulată Arunca o vizionare a unui grup de participanți la Cupa Mondială Pasul 18
  7
  Ieșiți și beți câteva băuturi pentru a sărbători. Dacă sunteți epuizați din cauza muncii dvs. ca gazdă, continuați sărbătoarea într-un pub sau bar.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • buget
  • Invitații (online sau prin poștă)
  • Cupa Mondială
  • Alimente locale sau etnice
  • băuturi
  • alimente
  • steaguri
  • fanioane
  • Fotbal de masă sau mingi de fotbal
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă jocul de baschet ascuns pe Facebook MessengerCum se joacă jocul de baschet ascuns pe Facebook Messenger
  Cum se curata cache-ul iCalCum se curata cache-ul iCal
  Cum de a desena o cască de fotbalCum de a desena o cască de fotbal
  Cum să transformi copilul într-o stea de fotbalCum să transformi copilul într-o stea de fotbal
  Cum se face un tort pepene verde în formă de minge de fotbalCum se face un tort pepene verde în formă de minge de fotbal
  Cum să faci un picnicCum să faci un picnic
  Cum să apreciezi un joc de fotbal la televizorCum să apreciezi un joc de fotbal la televizor
  Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)
  Cum de a alege o echipă preferată de fotbalCum de a alege o echipă preferată de fotbal
  Cum să înțelegeți poziția avansată sau în afara jocului în fotbalCum să înțelegeți poziția avansată sau în afara jocului în fotbal
  » » Cum să organizezi o petrecere pentru a viziona Cupa Mondială de Fotbal

  © 2011—2020 ertare.com