Cum să organizezi un cocktail

Cocktail-urile reprezintă o modalitate excelentă de a distra oameni, deoarece pot găzdui orice listă de oaspeți, de la vecini la asociați. Indiferent de tipul de mulțime de divertisment, există niște ghiduri de bază pentru a face un cocktail fabulos ...

conținut

pași

Imaginea intitulă Arunca o petrecere de cocktail Pasul 1
1
Stabiliți momentul potrivit. Timpul tradițional pentru un cocktail este între două și trei ore și trebuie oferit între orele 6 și 10 noaptea.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de cocktail Pasul 2
  2
  Cumpărați o mulțime de gheață. Amintiți-vă că nu veți folosi doar pentru băuturi, ci și pentru a răci sticle și cutii. În general, un kilogram de gheață pentru fiecare oaspete este potrivit.
 • Image title Arunca o petrecere de cocktail Pasul 3
  3
  Aveți o varietate de pahare la îndemână, în funcție de varietatea băuturilor pe care intenționați să le oferiți. Trebuie să oferiți ochelari de vin pentru vin, suc și apă, pahare netede de jaibol pentru băuturi lungi - și ochelari simpli pentru băuturi spirtoase și sucuri - și ochelari de martini. În ceea ce privește cantitatea, pregătiți-vă cu aproximativ două ori mai multe pahare din numărul de oaspeți pe care îl veți avea.


 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere de cocktail Pasul 4
  4
  Stocați-vă barul
 • Pentru băutori de vin, ai câte o sticlă pentru fiecare două persoane, presupunând că vei servi de cinci ori pe sticlă.
 • Pentru băutorii de bere, ai un pachet de șase pentru fiecare doi oameni, presupunând că îi vei servi câte 12 oz.
 • Obțineți una sau două lichioruri care pot fi transformate într-o varietate de cocktail-uri (probabil vodcă, rom, jim, scotch, bourbon, whisky sau tequila).
 • Nu uitați să se amestecă băuturi și decorațiuni, inclusiv suc de portocale, suc, bere de ghimbir, cola, grenadine, suc de roșii, sos Tabasco, lămâi, lămâi verzi, și hrean sos Worcestershire. Cel mai important mixer este apa minerală.
 • 5
  Pregătiți meniul. Uita-te pentru soiul (carne, vegetariană, rece, cald, picant și dulce), dacă nu sunteți de servire cina, calculează șase mușcături pe persoană, dar amintiți-vă că este mai bine să aibă prea multă mâncare, mai degrabă decât a nu avea suficient.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere de cocktail Pasul 6
  6
  Oferiți cafea oaspeților dvs. la sfârșitul petrecerii ca o curtoazie, dar amintiți-vă că cafeaua nu ajută la creșterea sobrietății. Păstrați un telefon local cu taxi, astfel încât să îl puteți oferi oaspeților care nu au un driver desemnat.
 • sfaturi

  Catarina cocktail-ului dvs. trebuie să costă aproximativ 12 pesos pe persoană.

  • La un cocktail, este ușor să amesteci oaspeții care nu se pot simți confortabil șezând unul la altul la o petrecere.
  • Dacă nu este o cină, o regulă bună este să dai un loc pentru fiecare oaspete. Oamenii vor circula mai mult și vor avea un timp mai bun.
  • Pentru o petrecere de două ore în care intenționați să serviți vin sau șampanie, va trebui să aveți o sticlă pentru fiecare oaspete. Au un amestec de vinuri albe și soiuri de vin roșu.
  • Dacă anticipați oaspeții dumneavoastră, și știi că bei vin, vă puteți pregăti destuparea sticlei câteva sticle și apoi plasarea acestora din nou vinurile roșii corchos- întotdeauna un gust mai bun daca te lasa sa respire.
  • Adresați-vă oaspeților dvs. să se îmbrace elegant pentru cocktail-ul. O îmbrăcăminte mai formală va aduce o experiență specială - iar oaspeții vor dori să bea mai rar dacă sunt îmbrăcați într-o manieră mai respectabilă.
  • De asemenea, dacă ați invitat persoane la petrecerea dvs. care nu cunosc alți oaspeți, vă recomandăm să aveți o zonă tip bar în care să facă cocktail-uri și să distreze oameni care ar putea avea probleme în a socializa cu străini.
  • Dacă vedeți un oaspete care nu pare să se ocupe de la domiciliu, oferă să plătească taxi, sau să le ia acasă, este responsabilitatea ta ca gazdă nu numai asigurați-vă că aveți un moment bun, dar ei ajung acasă în condiții de siguranță .
  • Dacă ați invitat copiii oaspeților dvs., aveți o cameră specială pentru ei cu cărți și filme sau dacă aveți o piscină, scrieți invitațiile pe care le veți putea înota.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci cocktail-uri cu baza de lamaieCum sa faci cocktail-uri cu baza de lamaie
  Cum să faci cocktail-uri de peșteCum să faci cocktail-uri de pește
  Cum sa faci cel mai bun cocktailCum sa faci cel mai bun cocktail
  Cum de a face un Navel fuzzy (cocktail)Cum de a face un Navel fuzzy (cocktail)
  Cum se face un jeleu martiniCum se face un jeleu martini
  Cum sa faci un cocktail "joumbaba"Cum sa faci un cocktail "joumbaba"
  Cum sa faci un cocktail Menage a TroisCum sa faci un cocktail Menage a Trois
  Cum să faci un cocktail mai Tai TaiCum să faci un cocktail mai Tai Tai
  Cum să faci un cocktail `sărit fasole`Cum să faci un cocktail `sărit fasole`
  Cum sa faci un cocktail albastru de munteCum sa faci un cocktail albastru de munte
  » » Cum să organizezi un cocktail

  © 2011—2020 ertare.com