Cum să organizezi o petrecere bună

În timp ce petrecerile ar putea fi distractive, ar putea fi, de asemenea, incredibil de stresante pentru organizator! Nu vă faceți griji, sunt anumite considerații (numărul de invitați, locul, distracția etc.) pe care ar trebui să-l luați, dar când ați făcut-o, veți fi gata. Mergeți la pasul 1 pentru a începe organizarea unei petreceri incredibile.

pași

Metoda 1
Organizați o petrecere pentru copii

Imagine cu titlul Ia o petrecere de dans Pasul 3
1
Planificați cu atenție și în avans. Ceea ce nu trebuie să faceți este să vă grăbiți cu câteva ore înainte ca petrecerea să încerce să cumpere alimente, decorațiuni și alte lucruri. De asemenea, trebuie să vă asigurați că știți cine vine, deci trebuie să trimiteți invitațiile cu cel puțin câteva săptămâni înainte.
 • Faceți o listă cu mâncarea pe care o veți oferi, decorarea, jocurile de care aveți nevoie și bugetul. În acest fel, când este timpul pentru petrecere, nimic nu vă va lua prin surprindere.
 • Au o limită de oaspeți. Spune-le în mod clar la părinții copiilor cărora li se permite să meargă, dacă în cazul în care pot merge frații, ce grupa de vârstă vor merge și, dacă este necesar, să rămână uitam copiii lor sau nu (răspunsul este da, cu siguranta). Unii vor ignora cererea dvs., dar cel puțin v-ați exprimat-o și veți fi mai educați cu părinții, pentru că nu va trebui să vă întrebe.
 • Imagine cu titlul Planificați o petrecere a ceaiului Pasul 4
  2
  Aduna ajutor suplimentar. Asigurați-vă că membrii familiei dvs. știu ce trebuie să facă pentru a vă ajuta. Nu încercați să organizați o petrecere pentru copii de unul singur, dar veți rămâne epuizați. Având ajutorul mai multor persoane pentru a efectua activități, cum ar fi armarea sau curățarea jocurilor, toate acestea vor fi de 100 de ori mai ușoare.
 • Adresați-vă rudelor sau prietenilor apropiați pentru a vă ajuta cu petrecerea (mai ales dacă copiii dvs. vor participa). Ar putea fi ceva simplu ca să aduci un mic mâncare, să ajuți la aranjarea decorului sau chiar să luați tortul de ziua de naștere, dacă nu puteți.
 • Copilul dumneavoastră vă va ajuta să faceți invitații și obiecte de decorare, pentru că ar putea fi un proces amuzant pentru amândoi. Deci totul va avea o atingere copilăroasă, care este punctul petrecerii, nu?
 • Imagine cu titlul Planificarea unei petreceri dormitor Pasul 1
  3
  Desemnați o limită de timp pentru petrecere. Daca nu o faci, copiii ar putea face o mizerie si vei ajunge ca babysitter al anumitor copii straini. Dar, având un timp de început și de sfârșit desemnat, vă veți asigura că părinții își iau copiii înainte să înceapă toate tanturile.
 • Dacă copiii dvs. se află la vârsta în care se încănătoresc, asigurați-vă că nu vă programați petrecerea chiar în timpul pruncului, dar aceasta va fi rețeta pentru dezastru. Urmați-vă programul cât de mult puteți, așa că încercați să faceți acest lucru dimineața înainte de somn sau în după-amiaza după el.
 • Asigurați-vă că petrecerea este scurtă (cu excepția cazului în care este o cameră de dormit, caz în care trebuie să aveți un număr limitat de oaspeți). Partidul ar trebui să dureze între 1,5 și 2 ore. În acest fel, vă veți asigura că asistenții dvs. nu prea obosesc prea mult.
 • Imagine intitulată Aruncă o petrecere de naștere pentru vârstele 12 - 14 Pasul 8
  4
  Alimentele ar trebui proiectate pentru copii. Chiar dacă sunteți foarte conștienți de starea de sănătate a copiilor dvs. și vegheați mereu la ceea ce mănâncă, puteți să faceți încă mâncarea petrecerii ceea ce ei și alții le plac. Părțile ar trebui să fie distractive și puțin extraordinare (mai ales dacă este o petrecere de aniversare sau o sărbătoare ca Halloween).
 • Încercați să evitați alimentele care se murdăresc foarte mult. De aceea, jetoanele prăjite și sandwich-urile sunt excelente pentru petreceri pentru copii, deoarece ele sunt ușor pentru copii să mănânce în timp ce rulează. De exemplu: poate spaghete și chifteluțe nu sunt cea mai bună alegere pentru o petrecere pentru copii, mai ales dacă copiii sunt foarte mici.
 • În funcție de tipul de petrecere, puteți adapta hrana pentru a se potrivi cu tema, de exemplu: pentru o petrecere de Halloween, puteți pune cookie-uri în formă de dovleac sau baruri delicioase de dovleac. Ai putea pune semințe de dovleac copți, struguri zdrobiți (ochi!) Și lucruri de genul asta.
 • Ar putea fi distractiv să înființezi o masă specială pentru copii pentru a-și face propriile înghețate sau buchete. Puneți boluri cu diferite grajeas și diverse ingrediente pe care le puteți folosi pentru a vă crea propriul desert. Asigurați-vă că plasați ziarele de dedesubt, deoarece grajeas se va împrăștia peste tot.
 • Imagine cu titlul Creați jocuri de Crăciun Pasul 6
  5
  Jocurile trebuie să fie adecvate. Indiferent de tipul de petrecere a copiilor pe care îl veți organiza, trebuie să vă asigurați că copiii sunt ocupați corespunzător. În limita de timp (1,5 până la 2 ore), trebuie să aveți 1 sau 2 activități. Dacă sunt prea multe, copiii se vor înnebuni și, dacă sunt prea puțini, se vor plictisi.
 • Asigurați-vă că aveți o activitate planificată în prealabil. În felul acesta, va fi mai puțin inconfortabil și toți copiii vor face ceva pentru ca ei să nu fie difuzați peste tot.
 • Jocuri de căutare sunt distractive pentru toți copiii. Puteți mări sau micșora nivelul de dificultate, în funcție de vârsta băieților. De asemenea, le puteți adapta în funcție de diferite teme (căutați comoara pirat, căutați prințesa, căutați un dovleac). Asigurați-vă că toți copiii primesc premii.
 • Evitați jocurile competitive. Mai ales în cazul copiilor mici. Acest tip de jocuri implică faptul că vor fi câștigători și perdanți, ceea ce îi va face pe cei din urmă să plângă. Pentru a evita acest lucru, jocurile vor trebui să fie "încântate", unde nimeni nu pierde sau câștigă.
 • Imaginea intitulată Sărbătoriți o duminică tradițională de Paști Pasul 9
  6
  Trimite-le acasă fericit. Va fi excelentă în special pentru o petrecere de aniversare, deoarece (în special cele mai mici) oaspeții ar putea face tantrums pentru că și ei doresc daruri. Pentru a evita acest scenariu, pregătiți ceva mic pentru fiecare copil, astfel încât să se simtă inclus.
 • Au pungi de surpriză. Majoritatea copiilor nu le pasă prea mult de ceea ce este în interior, ci doar de a primi ceva. Încercați să faceți ceva economic și mic, care merge în funcție de tema petrecerii (o broșă pentru păr prințesă și strălucire sau un plasture pentru ochi pirați). De asemenea, nu supraîncărcați bomboanele, mai degrabă puneți ceva asemănător cu biscuiții de animale.
 • Puteți realiza, de asemenea, un proiect de artizanat care poate fi luat acasă. Ele ar putea picta tricouri (foarte usor de utilizat kituri vândute pentru un dezastru nu se întoarce), cumpara mai multe distractiv de a asambla coliere pentru a trage sau de a face ceva legat de tema conturilor de partid.
 • Imaginea intitulată Gestionați-vă finanțele Pasul 3
  1
  Planificați-vă înainte. Organizarea unei petreceri pentru un adolescent ar putea fi un proces dificil, deoarece ceea ce ei consideră "răcoroși" și ceea ce părinții consideră "cool" se dovedesc a fi adesea universuri complet diferite. Vei avea o multime de timp pentru a le cere ceea ce le-ar dori sau dacă sunteți adolescent planul de partid, trebuie să aveți o lungă perioadă de timp înainte de a verifica cu părinții tăi sau vorbesc cu prietenii.
  • Faceți bugetul pentru petrecere. Vedeți ce puteți petrece pentru mâncare, băuturi, decorațiuni, muzică etc.
  • Adolescentul trebuie să aibă grijă de invitații. O să repet, de obicei, părinții nu înțeleg ce e cool sau jenant pentru adolescenti lor, astfel încât invitații lucrate manual ar putea fi calea directă de a fi ratat școlii. Lăsați-i să decidă cum își vor invita prietenii, atâta timp cât sunt invitați, nu toți copiii de la școală.
 • Imagine intitulată Aruncă o petrecere de naștere pentru vârstele 12 - 14 Pasul 1
  2
  Alegeți un tip de petrecere. În timp ce un eveniment tematic poate să nu fie atât de grozav pentru adolescent, există multe tipuri de petreceri. Este o petrecere de aniversare? De orice sărbătoare, cum ar fi Halloween? O absolvire? Fiecare dintre acestea va necesita decorări diferite (dacă doriți) și, uneori, diferite tipuri de alimente.
 • De asemenea, trebuie să vă gândiți la tipul de partid în ceea ce privește locația sa. În cazul în care petrecerea este organizată în fața unei plaje și va fi un foc de tabără, veți avea nevoie de o atmosferă și de energie diferită decât pentru o petrecere de Halloween acasă. O petrecere în afara casei va implica necesitatea pregătirii pentru vremea (de exemplu, având o zonă din apropiere care are un anumit tip de acoperire).
 • Amintiți-vă că o pijama de fete va fi foarte diferită de o petrecere de absolvire. În cazul primului, un anumit supraveghetor sau părinte va trebui să se asigure că fetele nu scapă, dar nu va trebui să vă faceți griji. În cazul celei de-a doua părți, este foarte probabil să ieșiți din sub control, astfel încât veți avea nevoie de prezența unui supraveghetor.
 • Imagine cu titlul Plan a Girls` Slumber Party Step 2
  3
  Setați o limită. Trebuie să vă asigurați că prietenii adolescentului ajung la petrecere, așa că trimite invitații în avans dacă este o mare petrecere ca o petrecere de aniversare sau o celebrare extravagantă de Halloween (câteva săptămâni, cel puțin). Dacă este o petrecere mică, nu va trebui să notificați cu atât de mult timp, cu excepția cazului în care este foarte important.
 • Evitați nopțile în timpul săptămânii și nopțile de duminică în timpul anului școlar. Se presupune că adolescenții vor trebui să se odihnească să meargă la școală și să aibă timp să-și facă temele, astfel încât partidul ar putea interfera cu temele lor.
 • Asigurați-vă că părinții adolescenților invitați știu ce se va întâmpla la petrecere, că alcoolul nu va fi servit și că va exista o supraveghere adecvată.
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de naștere pentru vârste între 12 și 14 Pasul 14
  4
  Construiți elementele petrecerii. Înarmarea cu totul va face succesul partidului, ceea ce se traduce prin a avea o mâncare bună și o muzică bună. Dacă ați planificat totul în avans, această parte nu va fi atât de dificilă.
 • Mâncarea va trebui să fie ușor de înțepat. Recomandam: chipsuri de cartofi, sosuri, covrigi, bomboane, biscuiti, pizza, cateva legume tocate si salsa. Puteți, de asemenea, tăiați niște fructe și puneți o tavă de fructe. Dacă ați pus un sos de ciocolată în mijloc, veți avea o opțiune de distracție (și ceva sănătos).
 • Lăsați adolescenții să cânte muzica. În mod normal, iPod-urile și telefoanele vor fi umplute cu muzica preferată. Conectați doar câteva difuzoare și un adaptor Mp3, astfel încât să poată pune muzica și dansul. Dacă sunteți îngrijorat de ceea ce vor spune vecinii, asigurați-vă că încercați mai întâi și verificați cu ei.
 • Băuturile trebuie să fie băuturi răcoritoare și apă. Amintiți-vă că, cu excepția cazului în care vârsta permisă să bea lichior este de 18 ani sau mai puțin, ați putea intra în necaz pentru că ați permis petrecerii să bea alcool, chiar dacă nu l-ați furnizat.
 • Vă recomandăm să folosiți plăci, cupe și furci de unică folosință, astfel încât să nu trebuiască să curățați atât de mult mai târziu. În general, adolescenții nu sunt atât de agitați în ceea ce privește ustensilele. Dacă aveți o conștiință ecologică excelentă, plăcile de unică folosință biodegradabile și lucrurile pe care le puteți utiliza sunt de obicei vândute.
 • Imaginea intitulată Sărbătoarea unui paisprezecea zi de naștere
  5
  Desemnați zone specifice pentru petrecere. Reamintim că aceasta va depinde de tipul de petrecere, dar este recomandabil să desemnați anumite zone pentru a efectua diferite activități, cum ar fi dansul, jocul de masă, jocurile video și mâncarea.
 • Asigurați-vă că puneți cutii de gunoi în vedere în fiecare zonă. În acest fel, le va fi mai ușor să nu se murdărească atât de mult și curățenia finală va fi mai ușoară.
 • Cel mai bun lucru va fi daca adolescentul determina ce zona va fi folosita pentru ce activitate (cu consimtamantul unui adult), pentru ca va cunoaste mai bine prietenii si colegii.
 • Imagine cu titlul Plan a Girls` Slumber Party Step 8
  6
  Asigurați-vă că există o supraveghere adecvată. În timp ce faptul că există un supraveghetor care urmărește în jur poate fi descurajator la petreceri adolescente, fără supraveghere ar putea determina oaspeții să ia decizii nefavorabile.
 • Dacă supraveghetorul este adult, încercați să fiți în altă parte în timpul petrecerii, de exemplu, dacă petrecerea va fi organizată în casa unui adolescent, unul dintre părinți sau un frate mai mare (responsabil) trebuie să fie într-o din celelalte camere din casă. Acea persoană ar trebui să supravegheze ocazional petrecerea de mers pe jos până la bucătărie sau baie.
 • Dacă aveți ajutorul unei persoane care este în adolescența târzie sau este în vârsta de 20 de ani și este fiabilă, întrebați-i dacă pot ține un ochi la petrecere. Această persoană va fi mult mai "cool" decât un părinte, dar va împiedica partidul să iasă din control.
 • Imagine cu titlul Be a Good Housekeeper Pasul 13
  7
  Curățați mai târziu. Cel mai bun lucru va fi pentru adolescent să curețe, ca parte a procesului său de învățare. E petrecerea ta, așa că va trebui să cureți mai târziu. De asemenea, va împiedica părăsirea partidului de sub control, pentru că veți ști că va trebui să aveți grijă de ceea ce se întâmplă.
 • Cereți-i unii prieteni să stea după petrecere pentru a vă ajuta să vă curățați. Puneți niște muzică pentru a deveni mai distractiv.


 • Metoda 3
  Organizați o petrecere pentru adulți

  Imagine cu titlul Plan a Girls` Slumber Party Step 1
  1
  Alegeți data Cel mai bun lucru va fi să îl alegeți în avans, astfel încât să puteți invita oamenii pe care îi iubești și să aveți petrecerea pe care o doriți. Alegerea datei, veți ști cât de mult timp ați lăsat să pregătiți totul.
  • Dacă nu organizați doar o mică întâlnire, trebuie să vă asigurați că oaspeții au suficient timp să participe.
  • Atunci când alegeți data, trebuie să țineți cont și de aspecte cum ar fi vremea, alte evenimente, de exemplu, nu ar trebui să planificați o petrecere în aer liber în mijlocul iernii (sau, dacă este cazul, trebuie să vă asigurați că dumneavoastră și invitații dumneavoastră sunteți preparate).
 • Imagine intitulată Make Money Selling Sweets Pasul 7
  2
  Decideți ce va fi bugetul dvs. Veți avea nevoie să știți câți bani aveți să cheltuiți la petrecere, deoarece este posibil să trebuiască să creați soluții creative în ceea ce privește alimentația, băuturile și divertismentul.
 • Vă recomandăm să setați suma de bani pe care veți fi dispusă să o cheltuiți în anumite categorii: băuturi, alimente, decorațiuni etc.
 • De asemenea, puteți să vă gândiți la ceea ce doriți să faceți (o petrecere tematică a anilor 20, etc.) și să calculați modalitățile pe care le va fi posibil cu un buget limitat (de exemplu: imagini tipărite din era americană a interzicerii alcoolului, forra lămpile dvs. cu țesătură, margele de baston pe tavan pentru a face să pară un magazin de băuturi ilegale în anii 1920).
 • Imagine cu titlul Ia un partid de dans Pasul 1
  3
  Determinați tipul de partid care va fi. Ar putea fi o petrecere de aniversare, un cocktail, ceva special de sărbătoare sau doar o întâlnire prietenoasă cu prietenii tăi preferați. Modul în care veți organiza petrecerea va depinde de dimensiunea, de lux și temă.
 • Apoi vom prezenta anumite puncte de organizare pe care ar trebui să le țineți cont pentru toate tipurile de petreceri. De exemplu, dacă plănuiți o petrecere de surpriză pentru un prieten, va trebui să vă asigurați că puteți participa, că ceilalți nu strică surpriza și că aveți o cale de ao face să vină, etc.
 • Imaginea intitulată Găzduiți o petrecere a misterului de crimă Pasul 8
  4
  Alegeți oaspeții. Acum va fi timpul să stabiliți cine să invitați și câte. Acest punct va depinde de aspecte cum ar fi durata petrecerii, tipul de petrecere și bugetul dvs.
 • Dacă veți organiza petrecerea la domiciliu sau la un prieten, luați în considerare numărul de persoane care vor intra confortabil (sau nu, poate că toată lumea va sfârși dansul unul pe celălalt).
 • Dacă ați decis să organizați o petrecere cu cina, atunci numărul de oaspeți ar trebui să fie limitat. Asigurați-vă că îi invitați pe cei pe care îi considerați interesanți și care ar putea fi considerați interesanți. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să invitați pe cei care sunt foarte incompatibili unul cu celălalt și să nu vă înțelegeți bine (de exemplu: prietenul tău de la formația ta punk rock și prietenii tăi de muncă ai prietenului tău).
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de surpriză Pasul 3
  5
  Alegeți locația. Acum că știți ce fel de petrecere veți organiza și cât de mulți veți invita, va fi timpul să determinați locul în care va avea loc petrecerea. Dacă este o petrecere cu cină sau un mic grup de întâlniri cu prietenii, nu va fi nici o problemă dacă o organizați în casa sau în apartament. Dacă va fi mai mare, ar trebui să începeți să luați în considerare opțiuni alternative.
 • De asemenea, trebuie să vă asigurați că sunteți conștient de limitările diferitelor locații pe care le considerați. De exemplu, dacă petrecerea va fi acasă și aveți doar o placă fierbinte sau o bucătărie foarte mică, nu ar trebui să oferiți mâncare pe care trebuie să o pregătiți, dar ați putea încredința această sarcină unui prieten.
 • Dacă petrecerea este prea mare pentru casa dvs., luați în considerare alte opțiuni, cum ar fi un parc în aer liber, o seră, un muzeu, mergeți la un parc provincial sau închiriați un local.
 • Aveți scaunele drepte. Dacă cina va fi servită la o masă, va trebui cu siguranță să vă asigurați că fiecare persoană are un loc. Chiar dacă este stil bufet, trebuie să vă asigurați că oamenii pot să stea și să mănânce (altfel, mai multe lucruri vor fi vărsate și va trebui să curățați).
 • Imagine intitulată Have a Dance Party Pasul 15
  6
  Alegeți divertismentul Părțile trebuie să aibă ceva care să le facă divertisment, astfel încât să fie un succes. Ar putea fi o playlistă bună de muzică la o trupă de baschet, jocuri de masă (sau un joc asemănător Litere împotriva umanității), o temă (de exemplu, o petrecere de mister de crimă) sau orice doriți. .
 • Cu cât aveți mai mulți invitați, cu atât mai dificilă va fi jocul, deoarece va fi mult mai greu să organizați atât de mulți oameni (deși dacă vreți cu adevărat, nu va fi imposibil). În cazul unor petreceri mai mari, vă recomandăm să puneți muzică și un ring de dans.
 • Ai putea chiar să ții o petrecere unde fac niște ambarcațiuni (sau una în care scriu o scrisoare de grup). Aduceți toată lumea materialele, oferiți ceai și alcool și mergeți.
 • Imagine cu titlul Ia o petrecere de dans Pasul 10
  7
  Mâncarea și băutura ar trebui să fie suficiente. Acesta este un alt motiv pentru care va trebui să planificați în avans și de aceea vă recomandăm să îi cereți altora să aducă ceva. Nu va trebui să vă terminați mâncarea sau băutura în timpul petrecerii.
 • În ceea ce privește băuturile, vă recomandăm să aveți o băutură de semnătură (în plus față de bere și vin pe care o vor aduce oaspeții). Ar putea fi șampanie (elegantă) sau puteți cumpăra Prosecco pentru jumătate din preț. Ați putea, de asemenea, să pregătiți un steag de sangrie sau margaritas.
 • Dacă va fi alcool la petrecere, asigurați-vă că există băuturi pentru cei care nu beau alcool și că anumiți oameni au fost desemnați să conducă mai târziu. Poți să faci ceva distractiv pentru ei, cum ar fi bule de apă cu un suc mic de fructe și un mic fruct.
 • În ceea ce privește hrana, unele idei creative pe care le puteți încerca sunt fondue (puteți mânca fondue din brânză cu pâine, legume sau altfel cu fondue de ciocolată cu prăjituri sau căpșuni). De asemenea, ați putea pune bufetul în funcție de o temă (ca o noapte de mâncare mexicană).
 • Cere-i oaspeților să aducă ceva. Pentru a face planificarea și a face petrecerea mai ușoară pentru dvs., cereți altora să aducă ceva de genul snacks-uri, un vin bun sau o bere bună. În acest fel, întreaga organizare a alimentelor și băuturilor nu va fi singura ta responsabilitate. Vă recomandăm să faceți o listă cu mâncarea și băuturile pe care doriți să le aveți la petrecere. Marcați cele pe care le puteți cumpăra și crea (și bucătăria dvs.), apoi cereți oaspeților să aleagă ceva de făcut.
 • Imagine intitulată Have a Dance Party Step 6
  8
  Faceți curățenia. Asigurați-vă că vă adresați câtorva dintre cei mai buni prieteni pentru a vă ajuta să vă curățați după petrecere, astfel încât să nu continuați să o faceți. În funcție de timpul petrecerii (după-amiaza, toată noaptea, dimineața etc.), poate doriți să așteptați și să vă curățați a doua zi.
 • Puneți ceva muzică pentru a face față celor mai plictisitoare părți ale curățării și, dacă sunteți cu prietenii, vorbiți despre petrecere și cât de distractiv ați avut. Deci, dacă vă aduceți aminte de ce faceți curățenia, nu veți fi așa de supărat că trebuie să curățați totul.
 • Metoda 4
  Fii creativ

  Imaginea intitulată Plan pentru Quinceañera Party Step 14
  1
  Organizați o petrecere tematică. Deși este posibil să nu fie o opțiune creativă, i-ați putea oferi multe variante pentru ao face mai fermecătoare. Părțile tematice sunt excelente pentru petreceri în care beți lichior și unde nu. Puteți chiar să le combinați cu alte opțiuni, cum ar fi o petrecere de mister de crimă din anii 20 sau un joc de cuvinte în care vor juca scrisori împotriva umanității.
  • O idee pentru subiect ar putea fi inventarea unui super-erou sau a unui răufăcător. Inventați un costum și o poveste. Va fi o idee minunată de a socializa, pentru că ați putea petrece mult timp cerând ceea ce ascunde ceilalți.
  • O altă idee grozavă pentru o petrecere tematică va fi o petrecere cu jocuri de cuvinte. În acest lucru, totul va fi deghizat ca un joc de cuvinte, de exemplu, ați putea să vă deghizați o inimă zdrobită pentru a vă distruge inima.
  • O altă problemă ar putea fi cele șapte păcate mortale și fiecare cameră din casa dvs. ar putea corespunde unei singure. Toată lumea se poate ascunde ca una dintre păcate, de exemplu, poți purta o oglindă care reprezintă "vanitatea".
 • Imagine cu titlul Plan a Girls` Slumber Party Step 10
  2
  Organizați un somn. Va fi hilar pentru că toată lumea poate veni în pijama lor. Puneți un film sau scoateți toate jocurile primare (cum ar fi provocarea sau adevărul, monopolul).
 • De asemenea, puteți întreba pe toată lumea să construiască o saltea uriașă de perne pentru ca toată lumea să doarmă în acea noapte.
 • Imagine cu titlul Planificați o petrecere a ceaiului Pasul 10
  3
  O petrecere de desert. În această petrecere, vor exista doar deserturi și toți oaspeții își vor aduce deserturile preferate. Nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu alcoolul, cina sau ceva de genul asta. Deserturile ar putea fi tematice (deserturi ale lumii etc.).
 • Unele deserturi delicioase sunt: ​​zdrobit de banane, snacks-uri fierbinți, diverse prăjituri și plăcinte, o mulțime de înghețată (chiar și tu o poți face singur).
 • De asemenea, puteți organiza o petrecere de patiserie. Invită un grup de prieteni și face multe deserturi delicioase diferite.
 • Imagine cu titlul Planificați o petrecere a ceaiului 11
  4
  Organizați o petrecere de ceai. Ele sunt foarte distractive si le poti face foarte elegante sau foarte simple, va depinde de tine. De asemenea, puteți face acest lucru tematic, de exemplu, ar putea fi o petrecere de ceai elegant, unde toată lumea se deghizează ca personaj într-un roman etc.
 • Puteți chiar să alegeți să organizați un stil de petrecere a ceaiului Alice în Țara Minunilor. Faceți-i pe toți să vină îmbrăcați ca personaje dintr-o carte sau film, în caz contrar ar trebui să puneți cupe gigantice și un dormouse (cel mai bun va fi un animal umplute).
 • sfaturi

  • Pentru o petrecere în care cina nu este servită la o masă, aveți scaune în plus. În acest fel, vă veți asigura că toată lumea socializează. Și dacă veți juca muzică și toată lumea va dansa, va fi mai ușor să aveți un ring de dans.
  • Asigurați-vă că baia este curată și funcțională. Mulți oameni uită acest detaliu extrem de important. Oriunde vă aflați (în special în propria casă), oaspeții o vor folosi în timpul petrecerii. Încercați să aveți o mulțime de hârtie igienică (nu este nimic mai rău decât să fiți invitat într-o casă și să ieșiți din hârtie igienică în timp ce vă aflați în toaletă).
  • Vă recomandăm să puneți un bar (în cazul în care toate băuturile, chiar și cele fără alcool) se află pe cealaltă parte a camerei, în fața mâncării, pentru că în acest fel oamenii vor avea mai multe șanse să socializeze.
  • Închiriați serviciile unei cântece pentru acea noapte și aduceți-i prietenilor să-și aducă copiii, astfel încât să poată sta mai târziu, iar copiii se distrează! Nu uitați să plătiți bunica bine.

  avertismente

  • Nu lăsa acel oaspete necinstit să distrugă partidul. Dacă cineva este prea beat și este foarte neplăcut, discutați cu persoana respectivă și avertizați-i să moderată. Dacă nu merge, spune-i că va trebui să părăsească casa ta și că îl vei vedea săptămâna viitoare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a da o petrecere de casaCum de a da o petrecere de casa
  Cum să faci o petrecere de mojitosCum să faci o petrecere de mojitos
  Cum sa faci o petrecere de ceai pentru copiiCum sa faci o petrecere de ceai pentru copii
  Cum să faci o petrecere de surpriză pentru mama taCum să faci o petrecere de surpriză pentru mama ta
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să organizezi o petrecere la piscinăCum să organizezi o petrecere la piscină
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să organizezi o petrecere tematică în piscinăCum să organizezi o petrecere tematică în piscină
  Cum sărbătorește ziua de 14 aniCum sărbătorește ziua de 14 ani
  » » Cum să organizezi o petrecere bună

  © 2011—2020 ertare.com