Cum să organizați un picnic al unei companii

Multe companii reduc activitățile angajaților, cum ar fi prânzurile de lucru datorate unei economii dificile. Alte companii, însă, dau seama de importanța acestor întâlniri pentru moralul și camaraderia angajaților. Știind cum să organizezi un picnic al unei companii, fie că este vorba de un buget limitat sau nu, înseamnă să ai creativitatea și capacitatea de a gestiona o logistică cu spectru larg.

conținut

pași

Imaginea intitulă Aranjați un picnic al companiei Pasul 1
1
Utilizați creativitatea pentru a planifica un picnic, ținând cont de buget, ceea ce este distractiv pentru toată lumea, fără a se face cu un buget redus.
 • Luați legătura cu parcurile guvernamentale ale orașului și cu departamentul de agrement pentru a închiria facilitățile unui parc. Rezervați un chioșc pentru petreceri, deoarece acestea includ, de obicei, grătare și mese de picnic pentru servirea meselor. Parcurile de oraș sunt, de obicei, cele mai ieftine opțiuni, cu servicii gratuite sau cu costuri reduse, inclusiv jocuri de apă și locuri de joacă pentru angajații cu copii mici, potcoave sau minigolf, sau diamante de baseball sau câmp mare pentru a juca mingea. Parcurile mai mari cu iazuri sau lacuri mici pot de asemenea oferi bărci de vânătoare sau de pescuit.
 • Cumpărați alimentele de picnic la un magazin și alocați o echipă de angajați care să servească drept bucătari. Cereți managerilor sectorului să facă un impact real și să le mulțumesc angajaților pentru că au făcut singuri sarcinile de gătit.
 • Închiriați serviciul unui restaurant local care este dispus să facă o afacere specială dacă ridicați și serviți mâncarea singură sau dacă picnicul companiei se face într-un moment care este de obicei lent pentru ei. Afacerea va fi apreciată și poate fi dispusă să vă ofere o rată de actualizare.
 • Imagine cu denumirea Aranjarea unui picnic al companiei Pasul 2
  2
  Selectați o locație neobișnuită care nu este în mod normal asociată cu prânzurile de lucru, mai ales dacă nu sunteți prea îngrijorat de buget. Căutați un parc tematic, grădina de sculptură, arboretum, grădină zoologică sau fermă pentru un picnic special al companiei, pe care angajații dvs. nu îl vor uita.
 • Fiecare dintre aceste tipuri de locuri are un personal de vânzări care vă poate ajuta cu toate detaliile în funcție de bugetul dvs. Pachetele lor includ, de obicei, intrarea în parc, un prânz și gustări, un spațiu rezervat la care numai angajații lor vor avea acces, semnalizarea în parc anunțând grupul lor și orice material promoțional de care ar putea avea nevoie pentru a-și informa angajații despre picnicul.
 • Aceste locuri au de obicei momente specifice pentru evenimentele de lucru sau necesită rezervări pentru un bloc de ore. Această cerință poate fi convenabilă, deoarece este posibil să nu doriți să plătiți pentru un bloc de timp de opt ore, dacă doriți doar un picnic de patru ore. Păstrați programul dvs. și întrerupeți timpul efectuării rezervării.


 • Imagine intitulată Aranjați un Picnic de companie Pasul 3
  3
  Faceți aranjamente pentru angajații care nu locuiesc în apropierea locului de picnic. Poate compania dvs. are angajați care lucrează de la domiciliu, în birouri satelit sau la puncte de vânzare în alte orașe. Luați în considerare nevoile acestor angajați dacă le veți invita la petrecere.
 • Rezervați blocuri de camere într-un hotel din zonă. Puteți lucra direct cu hotelul sau puteți contacta convenția locală și biroul de vizitatori pentru a vă ajuta în negocierea între câteva opțiuni de cazare. Nu veți fi taxat pentru blocuri, hotelurile vor avea doar camerele reduse pentru angajații lor pentru o anumită perioadă de timp.
 • Determinați dacă societatea va acoperi costurile de transport. Dacă angajații sosesc din locații diferite, încurajați-i să împărtășească sau să utilizeze vehiculele companiei pentru a fi transportate pe site-ul de picnic. Aranjați un serviciu de transport pentru ca angajații să călătorească de la hotelurile lor la site-ul de picnic, fie printr-un vehicul de companie, fie prin hotel sau prin închiriere de autobuz sau van.
 • Imagine cu titlul Aranjați un picnic al companiei Pasul 4
  4
  Combinați picnicul companiei cu un refugiu de lucru în echipă, planificând o evadare în weekend. Selectați o locație în afara biroului, cum ar fi un lac din apropiere, cu cabine sau o fermă cu barăci și cabine în loc.
 • Atunci când includeți familii într-o ședință de weekend, poate fi necesar să oferiți opțiuni de divertisment soților și copiilor sau să le informați că divertismentul este responsabilitatea fiecărei familii. Încă o dată, colaborați cu biroul local al vizitatorilor pentru a obține opțiuni de divertisment, bilete de reducere sau călătorii în grup.
 • sfaturi

  • Ziua terenului poate fi ultimul eveniment de weekend, odată ce întâlnirile și exercițiile de echipă se termină. Utilizați caracterul informal și relaxat al picnicului ca un cadru pentru livrarea de premii speciale sau recunoașterea la sfârșitul anului pentru angajați.
  • Faceți premii în timpul jocurilor de bingo, curse de relee, turnee cu bile. Acestea nu trebuie să costă prea mult dacă este posibil ca afacerile locale să sponsorizeze articole cum ar fi cărți cadou sau vouchere pentru mese gratuite, tricouri pentru logo-uri, jocuri de bord și coșuri de cadouri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă Airsoft pe un bugetCum se joacă Airsoft pe un buget
  Cum să organizați un picnic de familieCum să organizați un picnic de familie
  Cum să organizezi o cină de repetițieCum să organizezi o cină de repetiție
  Cum să ajuți persoanele sărace să mănânce sănătoase pe baza unui bugetCum să ajuți persoanele sărace să mănânce sănătoase pe baza unui buget
  Cum să faci un picnicCum să faci un picnic
  Cum să organizați o petrecere pentru ziua secretaruluiCum să organizați o petrecere pentru ziua secretarului
  Cum de a face un film scurt buget redusCum de a face un film scurt buget redus
  Cum să vă adaptați la viața orașului dacă veniți dintr-un oraș micCum să vă adaptați la viața orașului dacă veniți dintr-un oraș mic
  Cum să pregătiți un buget pentru călătoriiCum să pregătiți un buget pentru călătorii
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  » » Cum să organizați un picnic al unei companii

  © 2011—2020 ertare.com