Cum să uiți un prieten înșelător

Infidelitatea poate răni. Dacă ai fost înșelat de un fost prieten, poate fi greu să uiți acea persoană și să mergi mai departe. Poate doriți să vă opriți să vă gândiți la un ex, deoarece amintirea unei experiențe negative poate răni. Încearcă să rămâi ocupat. O nouă rutină de hobby sau exerciții vă poate ajuta să vă păstrați mintea departe de ex. De asemenea, puteți încerca să vă reglați starea de spirit. Încercați să controlați când și unde să vă permiteți să vă gândiți la ex. Lucrați pentru a vă controla emoțiile. Încearcă să-ți amintești totul, așa că trebuie să fii recunoscător și să continui cu încredere în viitor.

pași

Partea 1
Fii ocupat

Imaginea intitulata
1
Exercițiu pentru a-ți reglementa starea de spirit. Exercitarea frecventă vă poate ajuta să vă ridicați starea de spirit și să vă mențineți ocupați. Acest lucru vă va lăsa mai puțin timp să vă gândiți la ceea ce sa întâmplat cu fostul dvs. prieten. Încercați să alegeți o nouă rutină de exerciții pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit și să vă uitați pe ex.
 • Alegeți un tip de rutină care vă place, deoarece veți fi mai probabil să o urmați. Dacă urăști să fugi, nu te obliga la o cursă săptămânală. În schimb, mergeți după o călătorie cu bicicleta.
 • Porniți încet orice exercițiu de rutină. Poate doriți să vă consultați mai întâi medicul, mai ales dacă a trecut mult timp de când ați exercitat în mod regulat.
 • Imaginea intitulata
  2
  Reia o distracție veche. Ai un hobby vechi pe care nu-l mai faci? Acum ar putea fi un moment bun pentru ao relua. Dacă puteți rămâne ocupat cu o anumită distracție sau interes, sunteți mult mai probabil să uitați acea persoană.
 • Gândește-te la ceva ce obișnuiai să faci și că te-ai oprit din practică. Poate că obișnuiai să fii un mare țesător, dar ai fost ocupat cu alte lucruri. Încercați să faceți un proiect de țesut după terminarea ex.
 • Dacă nu vă puteți gândi la un hobby vechi, încercați unul nou. Găsiți ceva ce vă place și nu ați încercat niciodată înainte. De exemplu, ați putea participa la o competiție sportivă. Un nou hobby vă poate ajuta cu ușurință să vă mutați mintea departe de ex.
 • Imagine intitulată Uită de un prieten Cheating Pasul 3
  3
  Uita-te la lumina TV. Stocați-vă pe comedii și filme care vă distrag atenția. Permițându-vă să vă bucurați de ceva prostească și veselă după o trădare mare este o idee bună. Creați o colecție de comedii pe Netflix sau vizionați un maraton al emisiunilor de comedie preferate la televizor. Acest lucru va va mentine mintea departe de durere si va va ajuta sa uitati.
 • Imagine intitulata Uita de un prieten Cheating Pasul 4
  4
  El rămâne înconjurat de oameni. Nu are sens să scapi de ceilalți în urma unei despărțiri. În timp ce încercați să uitați prietenul dvs., înconjurați-vă cu prietenii care vă oferă sprijinul. Un sistem de sprijin solid te poate ajuta să uiți cum ți-a rănit ex. De asemenea, vei fi recunoscător tuturor oamenilor buni din viața ta, chiar dacă relația ta romantică sa încheiat prost.
 • Când te afli într-o relație, te obișnuiești să ai pe cineva în jurul valorii de tot timpul. O persoană simte că există întotdeauna cineva care trimite un mesaj text sau apeluri atunci când aveți un partener. Prin urmare, atunci când lucrurile se sfârșesc, s-ar putea să pierdeți din nou această abordare.
 • Amintiți-vă că aveți oameni în viața voastră. Aveți prieteni și familie care vă interesează. Căutați-le când aveți zile rele. Faceți ceva distractiv care vă îndepărtează mintea de la ex.
 • Partea 2
  Preia controlul asupra gândurilor tale

  Imagine intitulată
  1
  Permiteți-vă să vă gândiți la ex. Se pare că este contraproductiv, dar acest lucru vă va ajuta cu adevărat să uitați ex. Unele studii arată că dacă încerci să nu te gândești la ceva, vei termina să gândești mai mult. În loc să încercați să vă ștergeți ex din conștiența voastră, permiteți-vă să vă gândiți ocazional la aceasta.
  • Nu te supără dacă te gândești ocazional la fostul tău. În loc să se gândească "nu ar trebui să mă gândesc la asta. De ce îmi las asta să mă afecteze? ", Opriți-vă și acceptați gândurile. Gândiți-vă la ceva de genul: "Este normal să mă mai simt uneori trist. Îmi voi permite să experimentez aceste gânduri. "
  • În schimb, permiteți-vă să experimentezeți gândurile pentru câteva minute. Amintiți-vă de ce sunteți supărat, dar îmbunătățiți treptat. Amintiți-vă că acea persoană a fost necredincioasă și ți-a trădat încrederea. Prin urmare, ești mai bine fără ea.
 • Imagine intitulata Uita de un prieten Cheating Step 6
  2
  Ține minte că decizia fostului tău era să te înșele. A trata cu un iubit necredincios te poate face să începi să-ți evaluezi propriile acțiuni și să te întrebi dacă ai fi putut evita situația într-un fel. Dacă îți dai seama că o faci, ia-ți o clipă pentru a-ți reaminti că prietenul tău a ales să fie necredincios și că nu aveai de-a face cu decizia.
 • Încearcă să-ți spui ceva de genul "Asta a fost decizia ta. Nu puteam să o opresc și nu am făcut-o.
 • Imaginea intitulata
  3
  Amintiți-vă părțile rele ale relației. Acest lucru vă poate ajuta într-adevăr să vă simțiți mai bine cu privire la o despărțire, permițându-vă să mergeți mai departe și să uitați mai repede. Când începeți să vă simțiți trist în legătură cu pauza, amintiți-vă de calitățile rele ale fostului dvs. Acest lucru vă poate împiedica să idealizați relația. Puteti recunoaste imperfectiunile ex-ului dumneavoastra intr-un mod sanatos si catartic.
 • Evident, infidelitatea este un defect major. Cu toate acestea, nu este ceva pe care ar trebui să vă concentrați energiile în cazul în care vă face să vă simțiți trist.
 • Vă puteți gândi la lucruri de genul "Urăsc că întotdeauna ne-a întârziat pentru filme" sau "Nu-mi place să-și taie picioarele în sufragerie". Permite-te să fii puțin rău.
 • Imagine intitulata Uita de un prieten Cheating Pasul 8
  4


  Tăiați orice contact cu ex. Dacă încă mai sunteți în contact cu el, nu îl veți putea uita. Dacă nu doriți să continuați relația, întrerupeți toate contactele cu el. Opriți trimiterea de mesaje text, apelați sau interacționați cu el în rețelele sociale.
 • Evitați tentația de al chema în momente de slăbiciune. Dacă sunteți supărat și aveți nevoie de aerisire, adresați-vă prietenilor în locul fostului dvs. prieten.
 • Ar trebui să contactați din nou numai când sunteți gata să aveți din nou o relație. Cu toate acestea, aveți în vedere că este posibil să nu vă simțiți niciodată pregătiți pentru o relație. Mulți oameni se luptă să continue să fie prieteni cu foștii lor iubiți. E în regulă dacă nu vrei ca această persoană să fie prietenă.
 • Imagine intitulata Uita de un prieten Cheating Pasul 9
  5
  Vorbește despre problemele tale numai cu unii oameni. Nu veți dori să descărcați emoțional cu toți cei din grupul dvs. de prieteni. Faptul că toată lumea știe despre problema ta poate face greu să o uiți. În plus, vă expuneți, de asemenea, la sfaturi potențial nesolicitate. Alegeți unul sau doi prieteni apropiați și spuneți-le despre infidelitate.
 • Totuși, încercați să vă limitați ajutorul. Nu vreți să vă sfătuim pentru că ați făcut prea mult conversații.
 • Vorbește puțin despre fostul tău cu acești prieteni. Apoi, vorbiți despre alte subiecte care vă vor ajuta să uitați și să continuați.
 • Imaginea intitulata
  6
  Nu căutați detalii. Dacă fostul tău prieten a fost necredincios pentru tine, poate vrei să știi cât de mult despre persoana cu care ai fost necredincioasă. Cu toate acestea, căutarea detaliilor vă va face să vă simțiți rău. Nu veți obține nimic bun dacă verificați chitanțe vechi de carduri de credit și e-mailuri sau dacă vă uitați la profilul ex-vă în rețelele sociale. Nu aveți nevoie să cunoașteți detaliile acum, când relația sa încheiat.
 • Dacă este necesar, creați un plan de acțiune atunci când simțiți nevoia de a descoperi detaliile. În schimb, vă puteți gândi la ceva specific. De exemplu, în loc să revizuiți postările de pe site-ul dvs. ex, jucați un joc video.
 • Partea 3
  Controlează-ți emoțiile

  Imaginea intitulata
  1
  Practicați activitățile de auto-iritare pentru a vă simți mai bine. Să te ocupi de un iubit necredincios te poate face să te simți trist, supărat și confuz. Puteți utiliza activități de auto-stimulare pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine în timp ce vă simțiți emoțiile. Unele lucruri pe care le puteți încerca includ:
  • ia o baie lungă
  • ascultați câteva dintre melodiile preferate
  • scrie un jurnal sau remiză
  • citiți o carte sau vizionați un film
  • petrece timp cu animalul sau familia ta
 • Imagine intitulată
  2
  Ai grija Nu neglijați îngrijirea personală după o pauză. Asigurați-vă că aveți grijă de dvs. în timp ce depășiți pauza. Dacă neglijezi lucruri precum mâncarea sănătoasă și somnul, te vei simți mai rău. Acest lucru va face mai greu să-ți concentrezi energia asupra îndepărtării de la ex.
 • Gândurile care induc anxietatea se agravează dacă sunteți înfometați, obosiți, deshidratați sau aveți nevoie de alte căi. Rămâneți ferm în rutina dvs. obișnuită pentru a vă menține starea de spirit cât mai bună.
 • De asemenea, trebuie să găsiți modalități sănătoase de a face față stresului. Evitați lucrurile cum ar fi băut mult. În schimb, căutați ceva bogat de a mânca, mergeți la spa pentru o zi și ridicați un nou set de haine.
 • Imagine intitulata Uita de un prieten Cheating Pasul 13
  3
  Amintiți-vă că doriți să fiți fericiți. Dacă un ex era necredincios, este posibil ca uneori să nu încetați să aveți sentimente amare. Dacă simțiți că vă înecați în sentimente de furie și resentimente, opriți-vă și spuneți "Vreau să fiu fericit". Acest lucru vă va ajuta să vă schimbați atenția spre toate lucrurile pozitive pe care le aveți în loc să vă concentrați asupra persoanei care vă rănește.
 • Amintiți-vă că într-adevăr doriți să fiți fericiți în momente când vă simțiți trist. Acest lucru vă va ajuta să nu mai acordați atenție micilor frustrări în favoarea adoptării viitorului.
 • De exemplu, dacă vedeți o postare romantică pe pagina dvs. din ex-pagina Facebook cu noua dvs. iubită, în loc să vă deranjez, spuneți "Vreau să fiu fericit". În acest fel, vă veți aminti că scopul dvs. este fericirea și veți găsi alte lucruri pe care să vă concentrați.
 • Imagine intitulata Uita de un prieten Cheating Pasul 14
  4
  Acceptați binele care este în voi. Infidelitatea te poate face să te simți instabilă. Amintiți-vă că decideți cât de multă valoare aveți și nu o altă persoană. Când vremurile devin grele și te simți rău despre tine, gândește-te la calitățile tale bune.
 • Faceți o listă cu toate calitățile bune. Notați totul în viața voastră, ceea ce vă face să vă simțiți valoros și fericit.
 • Apoi, scrieți lucrurile pentru care trebuie să fiți recunoscători. Gândiți-vă la lucruri precum prietenii și familia.
 • Imagine intitulata Uita de un prieten Cheating Pasul 15
  5
  Uită-te la viitor cu o atitudine pozitivă. Nu are nici un rost să ne păstrăm negativitatea atunci când gândim viitorul. Repetați în mintea dvs. în fiecare zi "Mă merit cel mai bun". Acceptați faptul că sunteți o persoană bună și că meritați un partener credincios.
 • Spune-ți că vei întâlni pe cineva mai bine. Toată lumea a cunoscut o ruptură. De asemenea, toată lumea a simțit că nu se vor recupera. Cu toate acestea, mai devreme sau mai târziu veți găsi pe cineva care este mai bun pentru tine decât fostul tău.
 • De fiecare dată când începi să te simți prost cu ex-ul tău, spune-ți ceva de genul: "E în regulă. Pot și eu o să fac mai bine. "
 • Imagine intitulata Uita de un prieten Cheating Step 16
  6
  Dezvoltați încrederea în voi înșivă. Dacă ați fi necredincioși, acest lucru vă poate afecta grav sentimentul de sentiment de sine. Luați măsuri pentru a dezvolta încrederea în sine în urma infidelității. Prioritizați-vă o conversație pozitivă și găsiți modalități de a vă simți bine despre voi înșivă.
 • Faceți o listă cu lucrurile care vă plac despre voi înșivă. Acest lucru vă poate ajuta să vă amintiți că merită o mulțime.
 • Gândiți-vă la relațiile actuale. Amintiți-vă că sunteți norocos să aveți prieteni apropiați și membri ai familiei care vă prețuiesc, chiar dacă altcineva vă va răni.
 • Ține minte tot ce faci bine. Felicitați-vă pe succesele recente și faceți bilanțul talentelor și abilităților tale.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să împiedicăți temperamentul rău să vă domineCum să împiedicăți temperamentul rău să vă domine
  Cum să vă ridicați spiritele atunci când vă simțiți deprimațiCum să vă ridicați spiritele atunci când vă simțiți deprimați
  Cum să vă îmbunătățiți starea de spirit prin exercițiuCum să vă îmbunătățiți starea de spirit prin exercițiu
  Cum să vă îmbunătățiți starea de spiritCum să vă îmbunătățiți starea de spirit
  Cum să minimalizați modificările bipolare ale dispozițieiCum să minimalizați modificările bipolare ale dispoziției
  Cum să uiți o amintire reaCum să uiți o amintire rea
  Cum să vă uitați problemeleCum să vă uitați problemele
  Cum să accepți că nu vă place această persoanăCum să accepți că nu vă place această persoană
  Cum să nu mai iubiți pe cinevaCum să nu mai iubiți pe cineva
  Cum să nu mai gândiți la exCum să nu mai gândiți la ex
  » » Cum să uiți un prieten înșelător

  © 2011—2020 ertare.com