Cum să uiți de el

Nimănui nu îi place să încheie o relație. Dacă te-ai despărțit de cineva sau te-ai despărțit de tine, poți învăța să învingi un băiat de bine. Aflați câteva sfaturi rapide pentru a începe procesul de vindecare și câteva metode pentru a vă distrage atenția de la sentimentele puternice pe care le întâmpinați. Învață să avansezi.

pași

Partea 1
Depășiți un băiat cu metode ușoare

Imagine intitulată
1
Nu mai vorbi cu el. Dacă relația ta sa terminat, nu mai vorbi cu ex. Aceasta înseamnă că nu trebuie să-l contactați pe Facebook, Gmail sau mesaje text. Nu trebuie să țineți cont de situația dvs. sentimentală online. Nimic. Chiar dacă plănuiți să fiți mai târziu prieteni, plecați câteva săptămâni pentru a vă lăsa să treceți peste ea.
 • Sentimentele tale vor apărea de fiecare dată când o vezi. Acest lucru va face foarte dificil să depășiți pe cineva cu care trebuie să vă ocupați în mod regulat. Dacă trebuie să-l vezi la școală sau în altă parte, păstrați-vă interacțiunile cu ea cât mai scurtă posibil. Poți spune ceva de genul "nu am nimic de spus" și pleacă.
 • Evitați stadiul pauzei în care vă hărțuiți fostul dvs. de Facebook. Nu vei câștiga nimic cu asta. Dacă deja se întâlnește cu altcineva, e oricum un ratat și ai noroc că ai scăpat de el.
 • Imagine intitulată Ajunge la el Pasul 2
  2
  Ieși cu prietenii tăi. Fiind singur poate fi un lucru bun. Vedeți ca o schimbare pentru a ieși, a întâlni mai mulți oameni și a te distra cu prietenii tăi. Utilizați doar acest punct din viața voastră pentru a vă petrece în loc să vă îngrijorați de un bărbat.
 • Înconjurați-vă cu oamenii cât mai mult posibil. Cu cat esti mai mult, cu atat mai mari sunt sansele ca vei ajunge din nou obsedat de acel baiat. Înconjurați-vă cu oameni care vă țin să vă distrați și să vă gândiți la alte lucruri.
 • Când timpul este corect, permiteți-vă să întâlniți oameni noi care ar putea fi interesați de dvs., dar nu vă grăbiți. Să ai un prieten după altul nu este cea mai bună idee.
 • Imagine intitulată Treci peste el Pasul 3
  3
  Scapă de amintiri. Tăiați capul unui drăguț ursuleț de pluș pe care prietenul v-a dat-o în ultima zi de Valentine și o aruncați. Aruncă micile calendare, cărțile și scrisorile pe care ți le-a făcut. Amintirile nu vă vor afecta prea mult, dar vă vor aminti de pierderea. Nu-i păstrați să vă ajute să vă aduceți aminte de vremurile bune. Luați-le undeva.
 • Dacă nu sunteți gata să scăpați complet de aceste lucruri, atunci cel puțin le puneți într-o cutie. Apoi, puneți-l într-un loc în care nu îl puteți vedea timp de câteva săptămâni. Dacă este necesar, dați-i unui prieten să-l salveze.
 • Imaginea intitulată
  4
  Vorbește despre asta Adunați-vă prietenii și discutați despre cum vă simțiți. Ei nu ar trebui să rezolve problema, dar vorbind despre problemă în mod onest și deschis este o modalitate bună de a începe procesul de vindecare.
 • Fii mulțumit Mănâncă ciocolată și urmăriți împreună filmele sentimentale. Discutați despre relația dvs. dezastruoasă și sprijiniți-vă reciproc. Fără rușine.
 • Poate doriți să fiți singuri pentru o vreme. Asta e bine Nu există o cale perfectă de a birui un băiat. Fă ceea ce ți se pare natural.
 • Imaginea intitulată
  5
  Scrie-o jos Stați jos și luați o hârtie și un creion sau stilou. Scrieți numele dvs. în partea de sus a paginii. Dă-ți o băutură, primești o cutie de țesuturi și începi să scrie. Plasma pe hârtie tot ceea ce simți și ce vă deranjează. Adresați-vă. În adevăr, permiteți-mi să văd. Apoi, spargeți litera, ardeți-o sau aruncați-o. Nici măcar nu-i dai satisfacție.
 • Partea 2
  Fii ocupat

  Imagine intitulata Treci peste el Pasul 6
  1
  Rămâi distras de exerciții fizice. Utilizați-vă corpul și mintea pentru a face lucruri pozitive în loc de a fi deprimat. Dacă vă simțiți deprimați și obsedați de un băiat, încercați să vă faceți mai întâi de lucru. Exercitiile ajuta la expulzarea energiei si creste starea de spirit prin eliberarea de endorfine in creier. Deplasați-vă dacă doriți să vă simțiți mai bine.
  • Faceți-vă propriul exercițiu de rutină. Faceți un antrenament cardiovascular, selectând cinci până la zece exerciții pe care le puteți repeta de trei ori și câte un minut fiecare. Faceți-o acasă de trei ori pe săptămână.
 • Imagine intitulată Ia-l peste el Pasul 7
  2
  Faceți mai mult la lucru. Petreceți câteva ore suplimentare la serviciu sau la școală făcând ceea ce trebuie să faceți. Dacă vă aflați într-o echipă sportivă, dedicați mai multă energie planificării evenimentelor sau instruirii suplimentare cu colegii de echipă. Implicați-vă complet într-un proiect pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra altor lucruri.
 • Cel mai bun răzbunare este să trăiești bine. Dacă vă vedeți cât de productiv, ocupat și fericit sunteți, acesta va fi cel mai bun mod de răzbunare. Arătați-i ce sa pierdut.
 • Pe de altă parte, ar putea fi bine să luați ceva timp, dacă este necesar. Raportați bolnav dacă vă simțiți într-adevăr neproductiv și trist. Luați timpul necesar.
 • Imaginea intitulată
  3


  Faceți un nou hobby sau activitate. Utilizați noul statut de fată ca o scuză pentru a face lucruri noi. Dacă ați vrut întotdeauna să scrieți o carte, dar nu ați avut timp din cauza responsabilităților voastre în relația voastră, acum nu aveți nici o scuză. Alegeți un nou hobby în care vă puteți implica și cu care să vă distrageți de modul în care vă simțiți.
 • Începeți să citiți mai mult. Pierzându-vă într-o carte bună, poate fi o modalitate excelentă de a vă uita problemele.
 • Faceți ceva creativ. Proiectele de pictură, desen sau alte artă sunt o modalitate foarte bună de a vă ocupa.
 • Alegeți un proiect zilnic de coacere și încercați să gătiți ceva nou în fiecare zi. Canalul energia frustrării tale în proiecte distractive în bucătărie.
 • Imagine intitulată Obțineți-l peste el Pasul 9
  4
  Sărbătați-vă libertatea. Fiecare pauză implică emoții diferite. Pe de o parte, ești singur, ceea ce poate fi teribil. Pe de altă parte, ești singur, ceea ce înseamnă că poți să faci ceea ce vrei fără să te îngrijorezi cum ar reacționa fostul tău. Nu mai este cineva care să te țină înapoi. Fă ce vrei tu.
 • Dacă simțiți că vă rog să jucați muzică la volum maxim la ora 7 dimineața și să consumați cereale în pijamale urâte, faceți-o. Nimeni nu te va judeca pentru asta. Sărbătați-vă că sunteți unică.
 • Fa ce ți-a urât mereu să faci și să te bucuri de ea.
 • Partea 3
  Continuă

  Imaginea intitulată
  1
  Puneți un termen până la tristețe. A fi jos și trist este o parte fundamentală a depășirii unui băiat. Nu permiteți nimănui să vă spună altfel. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să dureze pentru totdeauna. Mai devreme sau mai târziu, trebuie să fii cel care spune "Acest lucru este de ajuns". Decide când este pentru tine și când e timpul să te simți mai bine. Apoi continuați.
  • O regulă de aur nu este de a regreta o relație pentru mai multe zile decât cele care au fost împreună. Dacă te-ai dus timp de un an, e bine să fii trist timp de câteva săptămâni, dar trebuie să o depășești mai devreme sau mai târziu.
  • Cu timpul, toată tristețea asta te va plictisi. Decide că vrei ceva mai mult. Decideți că doriți să fiți fericiți.
 • Imagine intitulată Treci peste el Pasul 11
  2
  Faceți o mică schimbare. Faceți ceva mic, dar faceți-o să vă simțiți minunat. Să fie o declarație a libertății voastre. Tent parul de altă culoare sau tăiați-l. Faceți ceva nebun sau neașteptat, cum ar fi cântatul într-un karaoke cu prietenii dvs. Alegeți ceva pentru a vă sărbători libertatea într-un mod surprinzător. Asta va ajuta.
 • Obținerea unui tatuaj poate fi o modalitate bună de a comemora o schimbare în viața ta, cum ar fi o despărțire sau o decizie nefericită pe care va trebui să o faci. Dacă ați avut un design în minte pentru o lungă perioadă de timp, dar acea persoană nu le-a plăcut, du-te pentru el. Dacă vrei doar să fie o cerneală mică pentru a fi la modă, atunci ar trebui să te gândești la asta pentru o vreme.
 • Imagine intitulată Ia-o peste pasul 12
  3
  Faceți o schimbare semnificativă. Unele relații te pot reține. A fost cazul dvs.? Dacă este așa, gândiți-vă să faceți o schimbare mai mare în viața voastră. Utilizați noua dvs. libertate și timpul nou pentru a vă îmbunătăți. Decide să-ți schimbi viața spre bine.
 • Încercați să vă mutați într-un loc nou, mai ales dacă ați împărtășit vechiul loc cu fostul prieten. Ieșiți și explorați un nou cartier.
 • Ai sacrificat lucrurile pentru a putea lucra la relația ta? Faci ceea ce vrei să faci în viața ta chiar acum? Dacă răspunsul este negativ, faceți o mare schimbare. Schimbați locurile de muncă, mutați-vă într-un oraș nou sau faceți ceea ce doriți să faceți.
 • Imaginea intitulată
  4
  Faceți noi prieteni Uneori, când vă despărțiți de cineva, puteți pierde și mulți dintre prietenii dvs. Dacă acesta este cazul relației dvs., va trebui să găsiți noi prieteni pentru a vă putea conserva viața socială. Nu lăsați o pauză să-ți ruineze capacitatea de a ieși și de a te distra.
 • Ieșiți cu diferite tipuri de persoane pe care le puteți petrece. Dacă sunteți un atlet, ieșiți cu niște oameni artistici. Dacă ești o fată inteligentă, ieși cu jokeri. Dați o ocazie oamenilor.
 • Imaginea intitulată
  5
  Fiți egoiști pentru o vreme. Meriți să fiți fericiți și să vă simțiți în siguranță. Încercați să fiți mai bine pentru o vreme, în loc să vă îngrijorați de relația voastră. Fă ce vrei să faci. Trăiți așa cum doriți. Permite-te să fii puțin egoistă pentru o vreme.
 • Luați decizii în funcție de ceea ce doriți. Lucrați pe lucruri precum școala și dezvoltați propria identitate. Fiți-vă, ieșiți cu prietenii și creați amintiri.
 • Imaginea intitulată
  6
  Nu te implici atât de repede într-o altă relație. Dacă sunteți tânăr, veți avea mult timp să vă faceți griji cu privire la numirile. Chiar dacă nu sunteți tineri, este bine să vă faceți puțin timp să vă faceți griji cu privire la alte lucruri. Nu vă faceți griji că acum ați găsit un nou prieten. Aveți grijă să vă trăiți viața.
 • Opriți-vă să vă faceți griji pentru a obține "cel potrivit". Mulți oameni pleacă mult timp înainte de a avea o relație serioasă. Dacă relația dvs. a fost gravă, simțiți-vă noroc. Luați puțin timp înainte de a începe să căutați o relație pe care o considerați serioasă și durabilă.
 • avertismente

  • Nu pierdeți speranța sau renunțați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi placeCum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi place
  Cum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti placeCum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti place
  Cum să vă schimbați situația sentimentală pe FacebookCum să vă schimbați situația sentimentală pe Facebook
  Cum să încep o relație cu un băiatCum să încep o relație cu un băiat
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  Cum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invitaCum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invita
  Cum să eviți obsesia unui băiatCum să eviți obsesia unui băiat
  Cum să vorbești cu un tip pe care-l placi pe FacebookCum să vorbești cu un tip pe care-l placi pe Facebook
  Cum sa vorbesti cu un tip care iti placeCum sa vorbesti cu un tip care iti place
  Cum sa-l faci dor de tineCum sa-l faci dor de tine
  » » Cum să uiți de el

  © 2011—2020 ertare.com