Cum să uiți de o persoană

La sfârșitul unei relații, aproape întotdeauna se pare că nu se poate continua viața lui. Persoana pe care vreți să o uitați este peste tot și înainte, în acest moment, nu este deloc o opțiune. Cu toate acestea, nu este așa cum trebuie să fie lucrurile. Prin modificarea mediului înconjurător, păstrarea gândirii și menținerea vieții ocupate, puteți lăsa cu ușurință acea persoană în trecut. Urmați pașii pe care ni le-am menționat mai jos pentru a le uita și a continua cu o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai plină.

pași

Partea 1
Evadează ceea ce îți aduce amintiri negative

Imaginea intitulată
1
Puneți capăt contactului fizic. Nu puteți uita pe cineva dacă îl mai vedeți tot timpul sau în permanență auziți despre activitățile pe care le face. Luați în considerare următoarele strategii:
 • Asigurați-vă că nu călătoriți peste această persoană în timpul activităților zilnice. Dacă mergeți simultan la supermarket sau luați același traseu de la domiciliu la locul de muncă, modificați puțin rutina, astfel încât să nu existe mai puține șanse să se găsească reciproc.
 • De acum înainte, evitați adunările sociale, unde știți că vor fi prezenți. Cu bunătate, spuneți organizatorului acestui eveniment că vă așteptați ca totul să meargă bine și că nu veți merge pentru că doriți să evitați o întâlnire dureroasă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Scoate-o din viața electronică. În zilele noastre, suntem în general conștienți de ceea ce se întâmplă cu oamenii cu care interacționăm printr-un ecran. Deci, nu vedeți fizic persoana pe care doriți să o uitați, este foarte ușor să aflați ce faceți. Deși pare dificil, eliminați-l de la toate tipurile de rețele sociale pe care le utilizați.
 • Ștergeți informațiile de contact din telefon sau din contul dvs. de e-mail.
 • Blocați-vă profilul pe Facebook, Twitter, Instagram etc.
 • Luați orice altă măsură pentru a evita un fel de contact cu această persoană. Dacă este necesar, schimbați adresa dvs. de e-mail.
 • Imaginea intitulată
  3
  Adresați-vă prietenilor care au în comun să nu mai vorbim despre ce are de-a face cu el sau ea. Poate sa întâmplat ceva cu adevărat interesant, dar nu trebuie să știi. Dacă prietenul tău o uită și, în mod accidental, menționează această persoană, reaminti-i cu amabilitate favoarea pe care ai cerut-o, spunând ceva de genul: "Îmi pare rău, Jane, dar mă deranjează prea mult să mă gândesc la Bill. Poate putem vorbi despre altceva".
 • Cu toate acestea, ați putea dori să adăugați un addendum la această regulă: învățarea uneori a lucrurilor potrivite vă va ajuta să găsiți sfârșitul unei povesti. Poate că această persoană a început să fumeze, sa mutat într-un alt oraș sau și-a pierdut slujba. Spune-le prietenilor tăi că, dacă consideră că știind ceva despre acea persoană, poți să termini povestea, ar trebui să spună așa ceva.
 • Imaginea intitulată
  4
  Scapă de ceea ce te face să-ți amintești de această persoană. Eliminați din viața voastră ceva care vă aduce amintiri dureroase ale acestei persoane. Când nu mai vezi aceste lucruri în fiecare zi, poți continua viața ta.
 • Dacă nu puteți scăpa de anumite obiecte, împachetați-le și întrebați un membru al familiei sau un prieten apropiat pentru a le păstra în casă, departe de a vă ajunge. Întrebați-i să păstreze aceste obiecte la indemana pentru cel puțin 6 luni.
 • Luați playerul MP3 și ștergeți melodiile care vă amintesc de acea persoană. Înlocuiți-le cu cântece încurajatoare și fericite care vă ajută să aveți încredere și să continuați.
 • Dacă aveți un copil sau un animal de companie cu această persoană, evident că nu puteți scăpa de ele, ci mai degrabă trebuie să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le-au făcut pentru a ridica această ființă și pentru a oferi o viață de calitate.
 • Partea 2
  Schimbă-ți perspectiva

  Imaginea intitulată
  1
  Nu lasati sa va consumati dorinta de razbunare. Recunoașteți că, dorindu-vă să vă răzbunăți pe cineva (fie dând gelozie, deranjând sau dându-vă îngrijorări), sunteți obligați să continuați să vă gândiți la el sau ea. Nu veți putea să vă mișcați sau să uitați dacă sunteți obsedați de răzbunare, așa că învățați să-l lăsați în urmă.
  • Dacă credeți într-o putere mai mare, karma sau alt fel de justiție cosmică, gândiți-vă că el sau ea va câștiga meritele lor.
  • Dacă nu credeți că cineva vă va da ceea ce meritați pentru ceea ce ați făcut, acceptați în cele din urmă faptul că viața nu este corectă. Este posibil ca această persoană să vă fi rănit pe nedrept, dar asta nu vă dă dreptul să acționați împotriva lor.
  • Amintiți-vă vechea zicală a lui George Herbert: "Viața bună este cea mai bună răzbunare". Continuând cu viața ta și refuzând să te pui la același nivel cu celălalt, vei arăta că nu ai afectat ceea ce sa întâmplat, transformându-l în ceva nesemnificativ.
 • Imaginea intitulată
  2
  Lăsați-vă puțin timp să vă exprimați sentimentele. Dacă ați încercat deja totul și nu rezistați ideii de a gândi despre el sau ea, încercați să folosiți o nouă abordare. Lăsați-o deoparte un timp limitat (cum ar fi una sau două ore) să stați jos și să scrieți tot ce vă simțiți despre ce sa întâmplat. Când a trecut timpul sau nu aveți nimic de spus, împăturiți hârtia și lăsați-o în altă parte. Data viitoare când te simți tentat să-ți faci griji despre acea persoană, spune-ți, "Nu, deja mi-am exprimat tot ce am avut de exprimat, nu-mi voi pierde timpul să o fac din nou".
 • Dacă este absolut necesar, dați-vă 10 sau 15 minute pe zi pentru a vă sensibiliza. Când timpul a trecut, spuneți că veți continua să vă gândiți la asta a doua zi. Odată cu trecerea zilelor, veți avea nevoie de mai puține și mai puține minute pentru a vă pune așa. Realizând că aveți nevoie de mai puțin minute vă va ajuta să vă simțiți mai bine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ține mintea distrasă. Cu noroc, vă puteți controla gândurile. Dacă nu vrei să te gândești la ceva, nu trebuie să faci asta. Păstrați-vă viața ocupată cu lucruri de la școală, de muncă sau de la un proiect care are mintea ta concentrată pe altceva. Când aveți alte lucruri de gândit, acești oameni iau un loc în spate.
 • Dacă îți dai seama că te gândești la el sau la ea, distrage atenția. Cu toții visează și brusc ne aflăm gândindu-ne la lucruri care ne surprind cu adevărat să gândim. A doua oară când evenimentul vrea să intre în mintea ta, înăuntrul tău spui că nu te vei gândi la asta sau că te vei gândi mai târziu (ideea este că nu va trebui să o faci). Găsiți pe cineva cu care să vorbiți, un joc care vă distrage atenția sau orice altceva care vă înclină atenția, chiar dacă este doar pentru câteva minute, pentru că asta e tot ce veți avea nevoie.
 • Imaginea intitulată


  4
  Nu ascultați muzică sau vedeți filme care vă ating. Stadiul în care doriți să uitați o persoană este ideal pentru UPS emoționale și coborâșuri și depresie. În aceste momente, puteți simți că vă aflați într-un loc foarte vulnerabil. Ultimul lucru de care aveți nevoie este un stimul extern care cultivă această emoție, ascultați muzica fericită și vizionați filme care vă fac să vă simțiți bine.
 • Adresați-vă prietenilor să țină cont și de acest lucru. Ele vă pot ajuta să păstrați lucrurile luminoase și să vă păstrați mintea ocupată de alte lucruri. Când trebuie să vă ridicați spiritele, sunați-i și ei vor ști ce să facă pentru a vă face să vă simțiți mai bine.
 • Imaginea intitulată
  5
  Valoare pentru tine Cel mai probabil, această persoană pe care încerci să o uiți te-a rănit. Pe termen lung, nu te-a prețuit așa cum ar trebui. Acesta este genul de persoană pe care nu ar trebui să o aveți în viața voastră. Apreciind-te, va fi mult mai ușor să realizezi acest lucru. Nu te-a tratat bine, perioadă. Doar înconjura-te cu oameni care fac.
 • Cu o stima de sine ridicata, va fi mai usor sa faceti lucrurile in miscare. Amintiți-vă că sunteți minunați. Întreaga lume este în fața ta, plină de oportunități de a oferi. Ce vei face atunci?
 • Partea 3
  Reface fericirea

  Imaginea intitulată
  1
  Urmați ceea ce sunteți pasionat. Urmați calea cea dreaptă, înlocuind timpul pe care l-ați petrecut cu această persoană (sau ați petrecut mintea despre persoana respectivă) cu o nouă activitate. Puneți în practică un anumit hobby pe care l-ați dorit dintotdeauna să faceți, să vă alăturați unei echipe sportive sau să începeți să faceți o rutină de exerciții fizice. Orice ați decide să faceți, trebuie să fie suficient de interesant și de absorbit, astfel încât să nu vă permită să vă gândiți la nimic altceva în timp ce o faceți.
  • Vă veți simți bine stăpânind o nouă abilitate și vă îmbunătățiți ca persoană. Poate vă simțiți ca și cum cineva nou și îmbunătățit, cineva prea bun pentru persoana pe care încercați să o uitați, pentru a vă îmbunătăți stima de sine. Cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru tine, respectul tău de sine și liniștea minții tale este de a te îmbunătăți.
 • Imaginea intitulată Uitați de o persoană Pasul 11
  2
  Mâncați bine și faceți exerciții fizice. Ai fost vreodată în acele perioade în care nu poți opri să mănânci mâncare nesănătoasă și tot ce vrei să faci este să stai pe canapea și să vezi emisiuni TV? Surpriza este că nu vă face să vă simțiți mai bine, lipsa de sănătate și lipsa de sănătate se simte mult mai rău. Mâncând în mod corespunzător și exercițiu veți fi plini de energie și cu o atitudine pozitivă despre ceea ce se întâmplă cu voi.
 • Luați o dietă deosebit de plină de fructe, cereale și carne slabă. Căutați un echilibru de fibre, proteine, carbohidrați complexi și grăsimi sănătoase (cum ar fi cele găsite în pește, nuci sau ulei de măsline). Dă-te departe de alimentele procesate care la început te fac să te simți bine, dar pe termen lung tot ce faci este să te oprești.
 • Încercați să faceți exerciții de 30 de minute pe zi, indiferent dacă mersul pe jos, înotul, funcționarea sau chiar dansul sau curățarea casei. Faceți-i câteva dacă programul dvs. nu vă permite să faceți acest lucru de mult timp la început. Chiar și eforturile mici, cum ar fi parcarea departe de intrare, vor adăuga până la rezultate pozitive.
 • Imaginea intitulată
  3
  Înconjurați-vă cu prietenii și familia. Cea mai bună modalitate de a vă menține mintea ocupată, programul dvs. ocupat și atitudinea dvs. pozitivă este să vă înconjurați cu oameni fantastici care chiar îți pasă de tine. Indiferent dacă este mama dvs., sora dvs., un grup de teatru sau echipa de baschet, rămâneți cu ei. Te vor face să râzi și te vor face să vezi că ai un milion de lucruri pentru a continua.
 • Când simțiți că tot ce doriți este să vă refugiați și să vă ascundeți sub cearceafuri, puteți rămâne acasă timp de aproximativ o oră, dar apoi opriți-vă și acceptați invitația de a ieși și de a socializa. La început nu vei simți că faci așa ceva, dar până la sfârșitul nopții vei fi bucuros că ai făcut-o.
 • Imaginea intitulată
  4
  Dă-ți puțin timp. Creierul uman este un minunat vindecător. Vechea zicală "timpul vindecă toate rănile" a fost întotdeauna adevărat și întotdeauna va fi. Prin natura, creierul începe să se concentreze pe aici și acum, uitând trecutul și aproape întotdeauna modificând-o după cum consideră potrivit. Deci, dacă au trecut câteva săptămâni, relaxați-vă. Aceste lucruri necesită timp. Creierul tău va avea grijă de tot cu răbdare.
 • Stadiul de doliu este natural și în majoritatea cazurilor, Trebuie să fie experimentată. Există 5 faze și ar putea dura ceva timp să le finalizați. Fiți răbdători cu voi înșivă, veți vedea progresul pe măsură ce trece timpul.
 • Imaginea intitulată
  5
  Uitați și iertați. În cele din urmă, uitarea cuiva este practic imposibilă dacă nu-l poți ierta. Dacă urmați toți pașii de mai sus și încă nu puteți uita, lucrați la iertare. Sunt doar ființe umane și lucrurile se întâmplă. Viața trebuie să continue.
 • Nu uitați să vă iertați și pe voi înșivă. Mulți dintre noi păstrăm zădărnicile împotriva noastră mai ușor decât alții. Amintiți-vă că în acel moment ați făcut ceea ce credeți că are dreptate. Și ei au făcut-o. Nimeni nu e vina Trecutul rămâne în trecut și va rămâne întotdeauna acolo, este cel mai bun, astfel că veți fi liber să continuați viața.
 • sfaturi

  • Uitând pe cineva vă poate ajuta să continuați cu viața dvs., dar încercați să nu uitați ceea ce ați învățat din relație. Niciun moment nu este considerat pierdut atâta timp cât ați învățat ceva din el.
  • Nu încercați niciodată să le căutați din nou. Poate că ei încearcă să vă contacteze, dar să fie fermi cu decizia ta și să nu-i lași să revină în viața ta. Ține minte de ce ai plecat de la el sau de pe ea.
  • Este întotdeauna dificil să uiți o relație lungă, doar recunoașteți că meritați ceva mai bun și că nimeni nu este perfect. Înțelege că viața își desfășoară cursul și același lucru se întâmplă și pentru oameni.
  • Nu te oblige "pune capăt istoriei". Tăiați orice contact acum și evitați să recurgeți la scene dramatice, cum ar fi trimiterea unui mesaj "adio e-mail" extinse). Opriți-vă.
  • Faceți ceva diferit de ceea ce ați fi făcut cu ei. Începeți să vă extindeți orizonturile spre lucruri noi.
  • Nu încercați să vă recuperați lucrurile. Cu excepția cazului în care este un inel de diamant sau ceva ciudat, cel mai bine este că nu comunicați deloc cu el sau cu ea pentru a obține înapoi. Uitați DVD-urile, hainele, periuța de dinți etc. Este vorba doar de obiecte. Merită să vedeți din nou această persoană doar pentru a revendica o pereche de pantaloni? Nu vă expuneți demnitatea în schimbul unor obiecte nesemnificative.
  • Nu vă grăbiți să începeți o nouă relație pentru a uita ultima. Asta întotdeauna eșuează.
  • Niciodată nu încercați să urăști persoana respectivă - încercând să o faceți, o să observați și nu vă va lăsa minte, așa că veți fi nevoiți să vă gândiți la ea în fiecare moment și în fiecare secundă a vieții voastre. Ca urmare, nu veți putea să o uitați, ci vă va irita.
  • Amintiți-vă că uneori cineva poate continua să ocupe un loc în inima voastră, chiar dacă este mic.
  • Nu verificați Instagram, Facebook sau orice alt cont de rețea socială al prietenului tău. Poate vor posta cateva poze in care vor fi fericiti cu el sau ea, si te va face foarte suparat.

  avertismente

  • Nu recurgeți niciodată la violență.
  • Dacă au trecut mai multe luni și încă nu puteți uita această persoană, vizitați un psiholog.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viațăCum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viață
  Cum să uiți o experiență umilitoareCum să uiți o experiență umilitoare
  Cum să nu mai iubiți pe cinevaCum să nu mai iubiți pe cineva
  Cum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau dorițiCum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau doriți
  Cum să-i dorești pe cineva să se retragă fericitCum să-i dorești pe cineva să se retragă fericit
  Cum să eviți pe cinevaCum să eviți pe cineva
  Cum să ignorați pe cinevaCum să ignorați pe cineva
  Cum să conduci o viață fericită fără relații romanticeCum să conduci o viață fericită fără relații romantice
  Cum să uiți pe cineva pe care-l știi nu-ți placeCum să uiți pe cineva pe care-l știi nu-ți place
  Cum să uitați persoana despre care observațiCum să uitați persoana despre care observați
  » » Cum să uiți de o persoană

  © 2011—2020 ertare.com