Cum să uiți de persoana pe care ai iubit-o profund

Indiferent dacă v-ați încheiat recent cu partenerul sau ați suferit un divorț complicat, separarea dvs. de cineva pe care o iubiți nu este niciodată ușor. Uneori, puteți simți că nu veți mai fi niciodată fericit din nou, că această persoană a fost singura voastră șansă din viață să se simtă iubită și acum nu mai este. Nu cădeți în aceste gânduri. Adevărul este că, cu pozitivism, răbdare și determinare, puteți găsi întotdeauna o cale de ieșire din întunericul unei destrămări romantice.

pași

Partea 1
Depășiți pauza

Imagine intitulata Uita de cea pe care ai iubit-o profund Pasul 1
1
Scapă de lucrurile care îți amintesc de el sau de ea. Mai devreme sau mai târziu, veți putea să vă gândiți la fostul dvs. partener fără a fi înfrânți de emoții. Momentul nu este acum. În acest moment, amintirea timpului împreună cu această persoană poate duce la sentimente intense de nostalgie, tristețe și regret. Din acest motiv, este o idee bună să scăpați de lucrurile din viața voastră care vă amintesc de relația voastră. Dacă există elemente pe care nu le poți suporta să le arunci, încercați să le împachetați în cutii și să le păstrați undeva în afara drumului pentru viitorul apropiat. Iată câteva lucruri pe care le puteți căuta:
 • averea fostului tău pe care a plecat-o cu tine -
 • darurile pe care le-
 • muzică sau mixuri muzicale pe care fostul dvs. le-a făcut pentru dvs.
 • fotografii, desene sau lucrări artistice care vă amintesc de ex.
 • Imagine intitulată
  2
  Evitați contactul cu persoana respectivă. Dacă nu sunteți sigur 100% că acestea pot fi „doar prieteni“ (și acea persoană este, de asemenea, 100% sigur), evitați să vedeți ex-vă ca tine poate pentru cel puțin una sau două luni. Când sunteți forțat să-l vedeți, mențineți conversația cât mai scurtă și mai cordială posibil. Acest lucru poate fi dificil, dar este important. Interacțiunea poate orienta pe cineva în schimburi inconfortabile unde cuplul se gândește la vechea lor relație. Puteți chiar să cădeți în vechile obiceiuri cu fostii voștri și să începeți să flirtați. În orice caz, asta Nu este niciodată o modalitate bună de a depăși o separare.
 • În prezent, acest sfat se aplică și conexiunilor tehnologice pe care le au. Luați în considerare în mod serios eliminarea sau blocarea dvs. ex în rețelele dvs. sociale (cel puțin pentru moment). De asemenea, puteți să ștergeți numărul persoanei respective de pe telefonul dvs. mobil pentru a reduce tentațiile de trimitere a unui mesaj text.
 • Imaginea intitulata
  3
  Ridicați spiritele cu activitate fizică. Exercitarea este o modalitate excelentă de a începe să vă simțiți bine după o experiență dificilă. Nu numai că este mai ieftin și mai distractiv, este, de asemenea, dovedit pentru a vă ridica starea de spirit și a combate depresia clinică. Cel mai bun dintre toate este că, dacă suferi de depresie, veți începe să observați modificări în modul în care arata si se simt ca va creste stima de sine și de a face chiar mai ușor pentru a depăși suferința ta.
 • recenzie articolul nostru despre exercițiul principal pentru a găsi sfaturi despre începerea unei noi activități de rutină.
 • Imaginea intitulata
  4
  Utilizați rețeaua de asistență. Să fii singur după o pauză este o idee rea. Este ușor să intrăți în modele de gândire negativă și să fii prea critic față de sine. Fiind înconjurat de oameni apropiați de dvs., este mai ușor să păstrați lucrurile în perspectivă. Prietenii și familia dvs. vă vor oferi sfaturi utile (pe care ar trebui să le ascultați) și vor fi acolo pentru a vă liniști și a vă liniști când nu vă simțiți bine. Amintiți-vă că nimic nu se îmbunătățește pentru că oamenii nu vorbesc despre asta.
 • Dacă sunteți departe de rețeaua dvs. de sprijin, profitați din plin de situația dvs. Apelurile telefonice și conversațiile Skype pot fi foarte utile. Poți chiar să-ți faci noi prieteni, dar nu te implica încă într-o relație nouă.
 • Imagine intitulata Uita de unul pe care l-ai iubit profund Pasul 5
  5
  Întotdeauna evaluează-te. Amintiți-vă că sunteți cea mai importantă persoană din viața voastră. Ținând cont de acest lucru, va fi mai ușor să vă concentrați asupra dvs. în loc de fostul partener. Aveți încredere în diferitele trăsături pozitive pe care le aveți și vă acceptați neajunsurile. Toată lumea are defecte. Concentrează-te pe faptul că ești cea mai bună persoană pe care o poți fi. Fericirea nu vine de la alți oameni, ci de la tine.
 • Dacă este util, puteți chiar să încercați să vă gândiți la fostul tău păcat. Pierderea ta este ceva ce ex-ul tău va regreta odată ce îți dai seama cât de valoroasă ești cu adevărat.
 • Partea 2
  Continuați cu viața voastră

  Imaginea intitulată


  1
  Acceptați că ați iubit persoana respectivă, dar că ați rămas în trecut. Dragostea poate fi perfectă fără a fi pentru totdeauna. Poți să iubesti pe cineva adânc pentru o vreme, dar vezi că iubirea se termină. Pur și simplu prin faptul că sa încheiat nu înseamnă că a fost o pierdere de timp. Această dragoste ți-a atins și te-a modelat ca o persoană. În cuvintele vechiului clișeu, este mai bine să fi iubit și să pierzi decât să nu fi iubit niciodată.
  • O mare parte din această acceptare este iertarea. Iartă-te pentru că n-ai putut să rămâi împreună. Iartă-ți partenerul pentru că dorești să părăsești relația (dacă vor rămâne prieteni mai târziu, acest punct este absolut vital). Iartă-ți partenerul sau pe tine însuți pentru problemele care au dus la separare. Ambele sunt numai oameni.
 • Imaginea intitulată
  2
  Devino atractiv și organizat. Odată ce ați luat ceva timp să vă recuperați din această lipsă de dragoste, este timpul să luați măsuri. Utilizați noua dvs. independență ca o oportunitate de a vă concentra asupra îmbunătățirii vieții. Acum este șansa ta de a avea succesul care te va face să te simți bine despre tine și să te lași într-o poziție mai bună decât cea anterioară. Iată câteva exemple:
 • Dedicați-vă lucrării voastre. Acceptați proiecte noi și ambițioase. Luați mai multă responsabilitate Cereți o creștere sau o promovare.
 • Aveți grijă de un nou hobby. Învățați să jucați un instrument, să studiați o nouă limbă, să începeți să scrieți povești sau să scrieți un jurnal.
 • Explorați lumea Travels. Faceți cunoștință cu oameni noi Faceți plimbări în deșert (întotdeauna cu măsurile de siguranță corespunzătoare).
 • Imagine intitulată
  3
  Deschide-te la noi relații. După o pauză dificilă, este de obicei cel mai bine să renunți la dragoste timp de o lună sau două luni pentru a evita problemele emoționale care pot apărea adesea cu romantismul "sări". Cu toate acestea, odată ce ați lăsat ceva timp, este bine să priviți, să vorbiți și să vă placați pe cineva nou. A face acest lucru poate fi un pic dureros și inconfortabil la început. Acest lucru este normal, deoarece de fapt treceți printr-un fel de abstinență de la persoana cu care ați vorbit și de cea pe care ați văzut-o în mod constant înainte. Acest lucru va disparea în timp.
 • Când cineva nou ajunge, permiteți-i să intre. Nu vă fie teamă de a suferi o lipsă de iubire în viitor sau nu veți putea să vă bucurați de viața voastră acum. Chiar dacă este un gust mic, este bine să simți ceva pentru cineva nou.
 • Imaginea intitulată
  4
  Trăiește în prezent. Nu contează cât de mult erați sau nu partenerul dvs. în trecut, nu îl puteți schimba. Ce se face este făcut. A accepta acest lucru poate fi dificil. Unii oameni sunt prea speriați să lase lucrurile să meargă. Cu toate acestea, nu puteți continua într-adevăr cu viața dvs. până când veți începe să vă gândiți mai mult la prezent decât atunci când ați fost cu persoana pe care ați iubit-o.
 • Acest lucru va dura mult timp, deci fiți răbdători. Nu vei mai putea să te mai gândești la vechea dragoste pentru un timp. Cu toate acestea, atâta timp cât vă concentrați pe tine și nu te lăsa cad în depresie și pesimism, mai devreme sau mai târziu va începe să depășească lucrurile.
 • Imaginea intitulata
  5
  Uită-te la viitor. La un moment dat, puteți simți că nu veți mai fi niciodată fericiți. Odată cu trecerea timpului, această idee va părea din ce în ce mai puțin rezonabilă. Adevărul este că puteți privi mereu spre un viitor mai strălucitor. Există mereu oameni noi de întâlnit, experiențe noi de căutat și zile luminoase noi pentru a aștepta. Fericirea ta nu este determinată de ceea ce sa întâmplat în trecut: este determinată de ceea ce ține de viitor.
 • Imagine intitulată
  6
  Lăsați-vă amintirile acelei persoane să dispară puțin câte puțin. Timpul vindecă rănile. Imediat după despărțire, poate părea că nu puteți petrece un minut fără să vă gândiți la cât de mult îți lipsește ex. Totuși, încetul cu încetul, în săptămâni sau luni, aceste gânduri vor deveni mai puțin frecvente. Mai devreme sau mai târziu, veți petrece o zi întreagă fără a avea gânduri triste despre ex. Veți uita, practic, să fiți trist. Când se întâmplă acest lucru, luați-o ca o realizare importantă. Ai făcut-o! Restul vieții tale te așteaptă.
 • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă opriți să vă gândiți la această persoană imediat. Puteți păstra amintirile acestei persoane dragi în inima voastră. Cu toate acestea, ei nu ar trebui să interfereze în viața ta. Ar trebui să fie o sursă de sensibilitate și nostalgie blândă, precum gândurile unui iubit care a murit cu mult timp în urmă.
 • sfaturi

  • Nu cădeți în mitul "El Indicat", care este ideea că există o persoană perfectă pentru dvs. undeva. Acest lucru este extrem de nerealist. Există mulți oameni potriviți pentru toți. Nimeni nu este perfect. Toți oamenii au defecte într-un fel. Persoana care ți-a rupt inima nu este singura care este pentru tine. Veți găsi pe altcineva (și poate pe cineva după asta) și îl veți iubi și pe el.
  • Deși "uitarea" ex-voastră ar putea părea un remediu bun pentru durere, nu trebuie neapărat să uitați tot ce ați învățat din relație. Ca sau nu, acea relație face parte din structura care te face să fii persoana pe care o ai astăzi. Încercați să învățați din ceea ce a lucrat și nu în relația dvs., astfel încât următorul să fie mai bun.
  • Dacă se pare că nu puteți începe să vă simțiți mai bine și a trecut o lună sau mai mult, este posibil să treceți printr-un caz de depresie. Discutați cu un medic sau cu un terapeut. Nu este nimic în neregulă cu obținerea ajutorului de care aveți nevoie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să accepți o pauzăCum să accepți o pauză
  Cum să lași pe cineva pentru totdeaunaCum să lași pe cineva pentru totdeauna
  Cum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tăuCum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tău
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să nu mai gândiți la exCum să nu mai gândiți la ex
  Cum să arătați un fost partener care vă intereseazăCum să arătați un fost partener care vă interesează
  Cum să alegi partenerul potrivit pentru viațăCum să alegi partenerul potrivit pentru viață
  Cum să împiedicați partenerul să vă oprească din iubireCum să împiedicați partenerul să vă oprească din iubire
  Cum să nu-ți urăști fostulCum să nu-ți urăști fostul
  Cum să-ți faci prietena voastră ex-te să te mai vreaCum să-ți faci prietena voastră ex-te să te mai vrea
  » » Cum să uiți de persoana pe care ai iubit-o profund

  © 2011—2020 ertare.com