Cum să uiți pe cineva

Te trezești ca o persoană complet diferită dimineața. Ce te-a făcut fericit ieri nu te poate face fericit astăzi. Deși poate părea greu de crezut, uitarea despre persoana este cea mai bună pentru tine acum. Fie prin moartea unei persoane dragi pentru o pauză romantică, nevoia de a uita pe cineva te iubesc sau lipsa de afinitate cu un prieten, uita că persoana este următorul pas pentru a atinge fericirea ta, care este ce contează cu adevărat Să începem

pași

Metoda 1
Uitați de ex

Imaginea intitulată Acceptă a fi nedivulată Pasul 1
1
Dă-ți ocazia să simți. Înainte de toate: durere este bun, emoție este bun, plansul este bun și mânia este bun- orice ar fi, este complet normal și trebuie să-l eliminați. Când stadiul ascunzării se termină, procesul poate începe. Dar există un proces liniar definit de a uita pe cineva și etapa ascunde (de asemenea, cunoscut sub numele de scena plânge peste un galon de înghețată sau mai rău, etapa a pictat o culoare de păr rar) trebuie să se întâmple în primul rând. Să se întâmple.
 • Probabil primul lucru pe care îl veți simți va fi negarea și apoi furia. În realitate, nu va dispărea și atunci când se întâmplă, cuvintele și momentele împărtășite vor aduce frustrare și durere. În loc să fiți chinuiți de pauză și de modul în care o luați, amintiți-vă că acesta este modul în care ar trebui să fie. Sentimentele pe care le ai sunt parte din tine. Nu sunteți nebuni sau sunteți disprețuiți. Ești doar o ființă umană.
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu exudați trecutul. S-ar putea să fiți mulțumiți de vremurile bune pe care le-ați petrecut împreună. În patul dvs. vă veți aminti acele momente ca o înregistrare dungată. Dar dacă te întorci cu acea persoană, după 10 minute vei crede, "exact". acesta a fost motivul pentru care acest lucru nu a funcționat". Este foarte dificil să vă amintiți momentele grele când sunteți prinși într-o emoție atât de intensă, dar amintiți-vă că, dacă aveți suspans pentru o memorie minunată, nu sunteți realist.
 • Dacă aveți nevoie de o știință care să o susțină, amintiți-vă că emoția sa dovedit a afecta memoria - deci, atunci când sunteți în căutarea disperată pentru ceva bun, mintea ta poate face chiar și noi schimbări pentru a vă satisface așteptările actuale. În esență, memoria ta văd totul roșu pentru a satisface procesul actual de gândire.
 • Image title Cere o fata pentru un sarut Pasul 1
  3
  Distrează-te cât poți. "Uita de cineva" În principiu înseamnă că nu-ți mai pasă. Suna cam greu, de aceea se folosește termenul mai moale. Acestea fiind spuse, distanțându-vă de acea persoană este cel mai rapid mod de a uita. Amintiți-vă că cămașa pe care ați găsit-o pierdută în spatele dulapului dvs. și ați spus: "Dumnezeule, îmi place cămașa asta! Cum n-aș putea să-mi dau seama că m-am pierdut?" Așa că, din moment ce nu ați avut în vedere, nici nu v-ați gândit în mintea voastră.
 • Desigur, pentru mulți este mult mai ușor de zis decât de făcut, dar Puteți depune eforturi pentru a limita timpul pe care îl petreceți lângă această persoană. Utilizați-l ca scuză pentru a vă implica într-o nouă pasiune, pentru a găsi un nou loc de plecat sau pentru un grup nou de persoane cu care puteți merge. Nu vă schimbați viața pentru a face loc acestei persoane, dar țineți cont de prioritățile dvs.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu vă puneți pe locul al doilea. După ce supărat, că te întrista și pariezi cu diavolul pe care nu te va merge prost, va petrece, probabil, câteva zile sau săptămâni vi se pare o eternitate întrebam de ce totul sa terminat si sentimentul ca esti de conducere în ceață. Dropping ar fi foarte tentant, dar nu fac asta, cu siguranta nu o fac. Trebuie să continuați pentru dvs. și pentru îmbunătățirea lumii voastre.
 • Faceți ce trebuie să faceți. "tu" Sunteți acum prioritatea voastră, indiferent ce vă face fericiți, faceți-o (desigur, atâta timp cât nu vă dăunează). Deci, du-te și fă-ți orașul tău. Dacă nu poți vorbi cu prietenul tău pentru că cineva ți-a furat sandvișul de șuncă la serviciu, uită-te. Ai nevoie de puțin timp să te gândești la tine. Motto-ul dvs. ar trebui să fie "eu, eu, eu". De ce? Pentru că tu ești maximul.
 • Imagine cu titlul Fiți un tip dulce, sexy și irezistibil Pasul 9
  5
  Nu dați vina pe toată omenirea. Veți scăpa de acest lucru în curând (până la punctul în care etapa a "eu, eu, eu", schimbați la "Eu, tu, tu") și ultimul lucru pe care îl doriți este să aveți o pradă împotriva tuturor. A fi hrănit și acționează cinic nu înseamnă că ați învățat lecția, dar că ați renunțat. Faceți tot ce este mai bun pentru a vedea calitățile oamenilor - există multe calități, dar uneori nu sunt.
 • Nu toți oamenii sunt gunoi sau toate femeile sunt trădători. Poate că aveți o înclinație spre gunoi trădători, dar aceasta este o problemă separată. Uită-te la oamenii din jurul tău. Cât de multă diversitate vezi? Pun pariu mult, de aceea se numește diversitate.
 • Imagine cu denumirea Cope With Fury Pasul 7
  6
  Păstrați gânduri negative la bay. Frumusețea minții tale este a ta și o poți controla. Dacă începi să ai gânduri negative, ai puterea să-i oprești. Puteți ignora trenul de gânduri pe care îl primiți. Uneori aveți nevoie de puțină ingeniozitate, dar este posibil.
 • Puneți gândurile negative în vocea unui desen animat. Donald Duck este unul dintre cei buni - încearcă să spună cu vocea lui: "Mă urăsc pentru că sunt așa de proastă". Nu este un pic cam greu să o luați în serios?
 • Conștient păstrați-vă capul în sus. Menținerea acestuia indică corpului că sunteți prezent și că vă simțiți mândru. Păstrarea acesteia rezonează în vina voastră și vă poate face să vă simțiți mai rău. Această mișcare mică poate determina mult.
 • Imagine intitulată Fii cel mai bun prieten cu fiica ta adultă Pasul 2
  7
  Înclinați-vă pe prietenii dvs. Cea mai bună resursă în acest moment va fi prietenii tăi. Ele vă vor ajuta să uitați și să continuați. Nu ezitați să cereți ajutor, probabil au trecut și prin ceea ce treceți!
 • Cereți-le să vă ajute, nu obsesie. Cu siguranta trebuie sa vorbesti despre ce simti, dar nu toata ziua. Întrebați-i dacă pot să vă dea 15 minute din timpul lor, dar după aceea spuneți-le că nu sunteți interesați de nici o analiză proastă sau de regrete. Ele vă vor ajuta să nu vă scufundați în problemele voastre.
 • Imagine intitulată Become Confident Sexual (pentru femei) Pasul 10
  8
  Aflați cine ați fost și acceptați-l. Adevărul este că probabil sunteți minunat și acesta este doar începutul. Există posibilitatea ca ați simțit acest lucru înainte, dar ați trecut peste el - atunci de ce să nu o faceți din nou? Dacă ați recuperat deja o singură dată, puteți reveni din nou. Ești tare - tocmai ai uitat-o. Continuă să trăiești și o vei realiza.
 • Când nu uiți este când vei muri. Dacă locuiți (căutați oportunități și vă bucurați de viață cu lucrurile și cu oamenii pe care îi iubești), veți uita fără efort și, probabil, nici nu o veți observa. Gândește-te la modul în care erai înainte de toate acestea, ce ți-a plăcut, ce te-a făcut original și cât de bine erai tu?
 • Metoda 2
  Uitați de o iubire neimpozabilă

  Imaginea intitulată Acceptă a nu fi dorit Pasul 8
  1
  Evaluați valorile. Categoric și în primul rând, această persoană nu a apreciat niciodată toată gloria voastră, așa că nu merită. Nu gândiți: "Este meritat? sau "Poate că nu merită". Vă asigur și fără îndoială că nu merită. Meriți pe cineva să te aprecieze, să-ți vadă valoarea și să vrei să fii o parte activă a vieții tale. Cineva care nu alerga.
  • Încetează un moment să te concentrezi pe tine însuți. Uită-te la tine cât mai obiectiv posibil. Avea ceva în relația care părea în siguranță pentru că nu era reală? Garanția că nu veți fi niciodată rănit pentru că nu există nici un compromis vă asigură? Dacă identificați cu oricare dintre aceste întrebări, totul are legătură cu dvs. și nu are legătură cu cealaltă persoană. Această persoană era doar un simbol pe care l-ai creat.
 • Imaginea intitulată Acceptați fiind nedostigată Pasul 14
  2
  Evaluați-vă fericirea Dacă sunteți celălalt sau altul sau sunteți doar infatuat cu persoana, erați cel mai fericit că ați putea fi cu această altă persoană? Probabil nu ați fost și ați dorit o relație ca cea pe care o aveți în minte. Cât de mult a existat realitatea și cât de mult din această realitate a fost dorința, speranța și proiecția?
 • Era evident că această relație nu satisfacea nevoile tale, dacă nu, nu ar fi trebuit să uiți de ea. După ce ați spus acest lucru, uitați de persoana respectivă, nu ați satisfăcut nevoile dvs., dar altcineva va. Deci, puteți găsi cealaltă persoană pe care trebuie să o uitați despre asta. De asta ești aici! Aveți deja primul pas.
 • Imagine cu numele Atragerea unui băiat mai în vârstă Pasul 2
  3
  Nu pierdeți timpul Viața este prea scurtă pentru a nu trăi în acest moment Această altă persoană a făcut-o, așa că de ce nu o faceți? Este corect. Nu înseamnă că începeți o altă relație, dar rămâneți activi din punct de vedere social și încercați să vă bucurați cât de mult puteți.
 • Nu așteptați ca lucrurile să se schimbe. Va trebui să așteptați mult timp. În termeni generali, cel mai bun mod de a anticipa comportamentul viitor este de a vedea comportamentul trecut. Având în vedere că un comportament trecut a condus la o lipsă de dragoste, de ce ar fi acest comportament diferit în viitor? Corect! Ar fi exact același lucru.
 • Există posibilitatea ca o parte din voi este conștient de toate astea, știi că această relație nu a fost cel mai bun pentru tine si care pare logic să se uite (la urma urmei, de ce ești aici). Nu contează cât de mici acea parte, lăsați-l să preia controlul cel puțin câteva ore pe zi- lasa-l protejează partea ta dañada- ea știe ce trebuie să se simtă mai bine, dacă o noapte cu fete si vin, un bun și lung Joggingul zilnic sau acele vacanțe pe care ați dorit întotdeauna să le luați. Orice ar fi, fă-o.
 • Imaginea intitulată Fii puternic și emoțional Pasul 3
  4
  Păstrați distanța fizică. Deoarece v-ați decis să vă distanŃaŃi mental, este esenŃial să vă distanŃaŃi fizic de asemenea. Singura modalitate de a opri această durere interioară este să vă distanțezi. Dacă o puteți face (dacă nu este colegul dvs., de exemplu), faceți-o. Procesul va fi mult mai rapid.
 • Aceasta nu este o scuză pentru a rămâne acasă și nu pentru a merge la clasă, la sala de sport sau pentru a ieși împreună cu prietenii. Cu toate acestea, acum aveți o scuză pentru a vă modifica rutina. Mergi mereu la aceeași cantină? Căutați un altul. Mergi mereu la aceeași sală de gimnastică? Du-te la altă dată. Ei bine, din moment ce, căutați un joc complet diferit!
 • Imaginea intitulată Fii tolerantă pentru alții Pasul 4
  5
  Fii clar Dacă interacționezi lângă persoana respectivă, te va confrunta. Nu are sens să inventezi scuze neconvingătoare pentru a explica de ce o eviți. Pe termen lung, totul va ieși la lumină. Deci, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să spuneți adevărul diplomatic.
 • Nimeni nu vă poate da un scenariu despre ceea ce trebuie să spuneți, doar că știți situația voastră. Cu toate acestea, spune ceva de genul: "Am nevoie de timp să știu ce mi se potrivește", este un argument pe care nimeni nu îl poate dezbate. Dacă nu vă place, aveți tot dreptul să părăsiți (sau să fugiți).
 • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieți Pasul 13
  6
  Nu te învinovăți Nu este vina ta - asta este modul de viata - se intampla tuturor si stii ce? Veti invata din toate astea. Ați învățat din experiența anterioară și ați depășit-o, aceasta va fi aceeași. N-ai făcut nimic rău. Indiferent ce ați făcut în acel moment, ați crezut că este bine să faceți acest lucru și tot ce puteți face.
 • A vrea să fi făcut, a spus sau a acționat diferit este inutil. Sunteți cine sunteți și, dacă nu a funcționat, bine, atunci nu a fost pentru tine. Schimbarea modului de a fi este un proces obositor și provoacă doar resentimente și oboseală. Blamând-te pentru cine ești, e nonsens! Cine altcineva ar trebui să fii?
 • Imagine cu titlul Atragerea unui băiat mai în vârstă Pas 20


  7
  Concentrează-te pe tine. Este "dumneavoastră" rândul său. Nu este numai pentru binele vostru, ci și pentru binele viitoarelor relații sentimentale. Fără acceptarea sau înțelegerea cine sunteți, nu veți reuși în nimic sau pe nimeni. Nu înseamnă că ești egoist, înseamnă că te gândești logic.
 • Ce îți place? Gândiți-vă la cel puțin 5 lucruri și faceți-le în următoarele două săptămâni. Pe termen lung, o vei uita și nu o vei observa pentru că vei fi foarte ocupat gândindu-te la viața pe care o conduci în prezent. Când vă aduceți aminte, după câteva luni, vă veți simți foarte, foarte bine.
 • Metoda 3
  Uita de un iubit care a murit

  Imaginea intitulată Fii sensibilă la alte persoane`s Feelings Step 17
  1
  Practica eliberarea remușcării. Când o iubire pleacă, suntem bombardați cu gânduri de lucruri pe care ar fi trebuit să le facem sau să le spunem sau să nu le spunem sau să le facem. Cu toate acestea, nu putem ignora remușcările și să ne gândim la asta în mod obsesiv, deoarece aceasta va duce la mai multe suferințe. Această persoană nu vrea să te vadă fericită?
  • Remorcarea implică, de obicei, iertarea noastră. Din păcate, nu există nici un manual care să ne ierte și singurul lucru pe care îl puteți face este să vă amintiți că sunteți uman și că ați iubit în funcție de capacitatea voastră. Acum e timpul să vedem prezentul.
 • Imagine intitulată Fii puternic și emoțional Pas 20
  2
  El își plânge pierderea. Cele cinci etape ale doliuului sunt negarea, furia, negocierea, depresia și acceptarea - în această ordine. Dar țineți cont de faptul că nu toți oamenii s-au întristat în același mod. Cu toate acestea, trebuie să faceți acest lucru, indiferent dacă sunteți foarte rău într-un colț cu un ursuleț de pluș în brațele dvs. sau alergați până când nu mai puteți să o faceți, faceți-o. Pe termen lung, te vei simți mai bine.
 • Prejudiciile celorlalți cu privire la durerea voastră, nu trebuie să conteze cel puțin. Trebuie să rezolvați situația după cum doriți. Atâta timp cât vă tratează bine (adică nu utilizați droguri, alcool și altele asemenea) și tratați bine alții, este bine.
 • Imaginea intitulată Fiți respectați de familia dvs. Pasul 7
  3
  Nu vă întristați singuri. Acum, tu și cei dragi ai tăi trebuie să fii împreună. Uneori, când vă întristați cu alții, nu vă simțiți atât de mult, deoarece eforturile comune pot face timpul să meargă mai repede.
 • Dacă simțiți că sunteți singurul care trece prin acest lucru și că nimeni altcineva nu este îndurerat, simpla companie a altora vă poate ajuta, de asemenea. Simplul fapt că cineva ține mâna ta te va face să simți că nu ești singur și că totul se va dovedi bine. Căutați ajutorul celor din jurul vostru, indiferent cine sunt.
 • Imagine cu denumirea Fii expresivă Pasul 10
  4
  Reacquaint. La un moment dat și indiferent de această relație, ați fost doar acolo și puteți fi totuși, trebuie doar să găsiți cine ați fost înainte, să vă scuturați puțin și veți fi la fel de buni ca și noi.
 • Reveniți cu oamenii și lucrurile din trecutul dvs. Ce te-a umplut de entuziasm? Ce te-a făcut să trăiești la maxim? Ce ai vrut să faci, dar nu ai timp sau energie să o faci? Și ultima întrebare, dar cea mai importantă: De ce nu o facem acum?
 • Image title Împiedicați-i pe oamenii pesimisti să vă scadă Pasul 12
  5
  Uită-te la viitor. Singurul motiv pentru care vedeți întunericul este că aveți ochelari întunecați. Viitorul este la fel de promițător ca acum șase săptămâni, acum șase luni sau șase ani. Tu decizi ce să faci cu ea. În loc să trăiți în trecut, gândiți-vă la mâine. Ce va aduce?
 • Când păstrați trecutul, nu aveți niciun loc pentru viitor. Ai putea pierde multe lucruri. Ar fi așa de iubitul tău? Pentru a găsi dragoste, trebuie să o oferi mai întâi să o primească. Nu poți face nimic dacă mâinile tale sunt pline de trecut.
 • Imaginea intitulată Fii bine cu a fi tu Pasul 3
  6
  Pentru a da un rezultat definitiv, scrieți o scrisoare pozitivă de rămas bun. Ce nu ați spus niciodată, scrieți-o în acea scrisoare. Păstrați o atitudine pozitivă, concentrându-vă asupra vieții voastre și cât de fericit v-a făcut acea persoană.
 • Tu decizi ce să faci cu litera. Puteți să stați cu el și să-l puneți într-un loc aproape de inimă, să-l aruncați în mare sau să îl arzi și să vedeți cum fumul se ridică spre cer.
 • Imagine cu titlul Atragerea unui băiat mai în vârstă Pasul 14
  7
  Amintiți-vă în curând "vei uita" a acelei persoane. Veți uita și nu este loc pentru o posibilitate, ar putea, poate sau poate, dar în curând o veți face. Singurele cuvinte care au loc în această rugăciune sunt "o vei uita". Pentru unii, va dura mai mult timp decât pentru alții, dar o veți face. Așa că relaxați-vă în timp ce se întâmplă - permiteți-i să curgă timpul - timpul vindecă toate rănile.
 • Este posibil să nu observați acest lucru când începe să se întâmple. Veți fi schimbat și ați crescut atât de mult încât să nu vă mai amintiți cum ați fost înainte. Poate e timpul. Poate că ați început deja procesul și sunteți pe punctul de al termina și brusc vă întrebați: "O voi face?" Aceasta este o întrebare stupidă. Bineînțeles că da.
 • Metoda 4
  Uită de o prietenie bolnavă

  Imagine cu titlul Confortul unui om Pasul 1
  1
  Fă-o în modul cel mai pozitiv posibil. "Nimic nu este bun sau rău, dar gândirea poate face așa". Nu trebuie să fie rău să pierzi această prietenie, este un simbol al creșterii și maturității. Aceasta arată lumii pe care ți-ai găsit-o și că nu trebuie să o împărtășești. Asta este. Nu înseamnă că abandonezi o persoană sau că nu vrei să te angajezi, înseamnă că faci ceea ce trebuie să faci.
  • Toate experiențele și toate relațiile au o valoare. Cu toate acestea, unii oameni trebuie să facă parte din memoria noastră, dar nu și destinul nostru, și asta este bine! Există totul în viață. Simțiți-vă recunoscător pentru această experiență, deoarece v-a ajutat să vă maturizați și v-ați făcut o persoană mai bună.
 • Imaginea intitulată Convingeți-vă părinții să vă lase să petreceți noaptea Pasul 11
  2
  Socializeaza. Această relație vă transforma într-o persoană pe care nu doriți să o fiți (și da, prieteniile au puterea de a face acest lucru). Aceste prietenii nesănătoase vă pot epuiza și puteți ajunge în alte zone ale vieții voastre. Singura modalitate de a scăpa de acest lucru este să vă alăturați încet unui alt grup de oameni - un grup care vă face să vă simțiți mai bine.
 • Dacă nu aveți un plan B, trebuie să creați unul. Va fi dificil, dar dacă este ușor, nu merită. Alăturați-vă unui club, luați un curs sau căutați un nou hobby. Permiteți-vă să faceți parte dintr-o lume mai mare. Cu cât lumea este mai mare, cu atât este mai puțin influența pe care o va avea asupra ta persoana.
 • Imaginea intitulată Comunicați cu soțul / soția dvs. Pasul 10
  3
  Fii drăguț Când ești prieten cu un vividor, de obicei vividorul nu știe că este vividor și ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să ataci într-un atac de furie - la urma urmei erau prieteni și o parte din tine îți pasă de această persoană. Când întreabă ce se întâmplă, spune adevărul, dar fii bun.
 • Dacă nu știi ce să-i spui, spune-i doar ce ți-ai repetat: "Suntem pe căi diferite și este în regulă, încă vă apreciez ca o persoană, dar relația noastră se bazează pe persoana pe care am fost înainte și nu pe persoana pe care o cunosc acum. Comportamentul tău dezamăgește și nu vreau să continui să mă simt așa". Poate că te întreabă de ce și poate se supără, dar în cele din urmă te vei simți mai bine, indiferent de reacția lui.
 • Imagine intitulată Confruntați pe cineva care a bârfit despre dvs. Pasul 14
  4
  Distanța te. Uneori, când luați ceva de la cineva, o doriți și mai mult. Acest prieten vă poate suna chiar mai mult decât înainte. Chiar dacă jurați că ați înțeles greșeala pe care ați făcut-o, nu vă lăsați convinși. Aveți nevoie de timp pentru a vă analiza, pentru a vă întoarce și pentru a vedea situația așa cum este cu adevărat.
 • De asemenea, are nevoie de el. Dacă îți spune că vrea să vorbească despre ce sa întâmplat, spune-i că trebuie să-și ia timp să știe cum e să fii în afară. Trebuie să scăpați de situație pentru a ști cum este cu adevărat. Dacă au trecut câteva săptămâni și totuși doriți să le vedeți și acea persoană vrea să vă vadă, calm, uneori oamenii învață.
 • Imaginea intitulată Fii puternic și emoțional Pas 21
  5
  Ține minte ce vrei de la viitorii tăi prieteni. Ar fi o teribilă decizie să renunțe la un prieten care să-l înlocuiască cu unul egal. Deci, atunci când căutați un nou grup de prieteni incrediți, întrebați-vă cum vreți să fie ei? Ce prețuiți de la ceilalți?
 • Pentru a face acest lucru, ar putea fi necesar să vă analizați și un pic. Ce ți-a plăcut despre celălalt prieten care le-a făcut să fie împreună? De ce aveai nevoie de el ca el să nu te poată da? Care sunt cele trei lucruri pe care o persoană trebuie să le aibă pentru a fi prietenul tău?
 • Imagine intitulată Fii puternic și emoțional Pasul 15
  6
  Concentrați-vă numai pe ceea ce se poate schimba. Acest prieten pe care l-ai avut este o persoană independentă - nu o poți schimba indiferent cât de tare încerci și asta e bine. El este cine este și tu ești cine ești - nu există nici o problemă. Dar, din moment ce nu puteți schimba asta, nu investiți energii în asta. Concentrează-te pe ceea ce poți schimba pentru a fi mai fericit.
 • Mediul dvs., de exemplu, îl puteți schimba. Perspectiva dvs. se poate schimba și nevoile dvs. se pot schimba, astfel încât să vă concentrați doar pe unul dintre aceste aspecte la un moment dat pe măsură ce vă maturizați. Dacă sunteți în armonie, calea cea dreaptă va fi mai clară pentru voi.
 • sfaturi

  • De asemenea, trebuie să credeți în dragostea de sine, indiferent de ce se întâmplă. Amintiți-vă că lucrurile se întâmplă dintr-un anumit motiv și că oamenii vin și se duc în viața noastră tot timpul, așa că nu păstrați suferința pentru toată viața voastră. De asemenea, trebuie să vă amintiți că foarte curând va apărea o nouă persoană în viața voastră.
  • Amintește-ți că nu e timpul să plângi. Nu vă simțiți vinovat dacă, la 4 sau 6 luni de la moartea soțului dvs., doriți să mergeți la cină cu altcineva. Fiecare persoană are propriul drum și timpul propriu pentru a începe o nouă viață. Trebuie să continuați să trăiți pentru cei dragi. Când și cum veți trăi va depinde de dvs. și de modul în care vă simțiți despre el.
  • Reluarea amintirilor vechi este întotdeauna dureroasă, dar câteodată trebuie să curățați dulapurile, să comandați fotografiile și să deschideți o ușă nouă.
  • Acordați-vă timp pentru a plânge plecarea unui iubit, apoi începeți să călătoriți pe o cale nouă unde nu ați mai fost niciodată înainte. Faceți noi prieteni și lucruri pe care le considerați interesante. Pornirea unei noi vieți poate fi dificilă la început, dar această nouă cale vă poate aduce satisfacție și bucurie.
  • Uitând pe cineva nu înseamnă întotdeauna să rămâi abandonat. Uitându-i pe cineva înseamnă să fii cu acea persoană, să te îngrijești de ei, dar să nu-i lăsai să te mistuie, să te rănească sau să-ți ia capul de a-ți trăi viața.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa flexati muschiul fericiriiCum sa flexati muschiul fericirii
  Cum să te trezești fericit în fiecare dimineațăCum să te trezești fericit în fiecare dimineață
  Cum să te descurci cu sinuciderea unui iubitCum să te descurci cu sinuciderea unui iubit
  Cum să rezolvi moarteaCum să rezolvi moartea
  Cum sa iubesti neconditionatCum sa iubesti neconditionat
  Cum să te prefac că ești fericitCum să te prefac că ești fericit
  Cum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau dorițiCum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau doriți
  Cum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tăuCum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău
  Cum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenieCum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenie
  Cum să ne ocupăm de dragostea nerecuperatăCum să ne ocupăm de dragostea nerecuperată
  » » Cum să uiți pe cineva

  © 2011—2020 ertare.com