Cum să uiți pe cineva pe care-l iubești

Pentru mulți oameni, o relație de angajament de-a lungul vieții este punctul culminant al vieții și ceva de care trebuie să ne străduim mai presus de toate. Din păcate, nu toate poveștile de dragoste se termină fericit după aceea. Unele relații se termină în durere și durere de durată pentru unul sau ambii oameni. În aceste cazuri, învățați să uitați persoana căreia i-ați dedicat Atât timp și energie poate fi dificilă. Uitând pe cineva pe care-l iubiți nu este niciodată ușor, ci cu timpul, răbdarea și unele strategii inteligente, în cele din urmă

vei fi din nou o persoană mulțumită și fericită.

Atentie: Acest articol vorbește despre cum să avansezi după o ruptură romantică. Dacă doriți un sfat mai potrivit pentru pierderea unui prieten apropiat sau a unui membru al familiei, citiți articolul "Cum să faci față pierderii și durerii".

pași

Partea 1
Luați pași pentru a merge mai departe

Imagine intitulată
1
Bucurați-vă. După pauză, veți descoperi că aveți suficient timp și bani în plus, pe care nu mai trebuie să le cheltuiți pentru ex. Uită-te la ea ca pe o binecuvântare! Cheltuind timpul și banii pe care l-ați cheltuit pe partenerul dvs., vă permite să vă bucurați de cele mai bune lucruri pe care trebuia să le renunți când v-ați întâlnit. Amintiți-vă că nu este nimic rău să vă arătați un pic de dragoste, mai ales după o suferință ca o despărțire.
 • De exemplu: dacă sunteți un cumpărător compulsiv, dați-vă puțin "cumpărături terapie" și mergeți la cumpărături cu prietenii dvs. Pe de altă parte, dacă sunteți un avent din clasicul rock, cheltuielile pentru o nouă chitară pot fi exact ceea ce aveți nevoie!
 • Imaginea intitulata
  2
  Intră Una dintre cele mai bune modalități de a lăsa în urmă amintirile dureroase asociate vechii tale relații este literalmente o lasa in urma. O simplă schimbare de decor poate ridica moralul, ca obiectivele turistice, sunete și noi experiențe stimulează simțurile, ceea ce face durerea de rupere pare a fi îndepărtat și lipsit de importanță.
 • Desigur, atunci când vine vorba de călătorie, opțiunile pot varia în funcție de locul de muncă, vârsta și situația voastră în viață. Dacă aveți resurse pentru a merge într-o excursie într-un loc exotic și fabulos, fără să vă faceți griji cu privire la costuri, du-te! Deși chiar și o călătorie modestă într-o parte a orașului căreia nu ați fost, ar putea fi o experiență dezvăluitoare.
 • Imagine intitulată
  3
  Găsiți persoane noi cu care să vă petreceți. Tu ești oamenii cu care vă înconjurați. Dacă căutați o schimbare în viața dvs. (de exemplu, dacă încercați să vă deplasați înainte după o pauză), încercați să schimbați grupul pe care îl frecventați. Atitudinile și opiniile noilor prieteni pot schimba modul în care vă gândiți la vechea dvs. relație și opțiunile viitoare. De exemplu: cu o perspectivă diferită (în acest caz, a unui nou prieten), o relație care părea a fi cea mai importantă parte a vieții tale, poate începe să arate prostie sau copilărească. În plus, noii prieteni vă pot oferi sfaturi cu privire la propriile lor experiențe, pe care probabil că nu le puteți vorbi cu oamenii pe care îi iesiți de obicei.
 • Aceste sfaturi sunt deosebit de importante, dacă după pauză veți descoperi că unii dintre prietenii dvs. sunt "lateral" de ex. Nu acordați atenție acestor oameni și concentrați-vă mai bine energia pe găsirea de noi prieteni care respectă deciziile dumneavoastră.
 • Imaginea intitulata
  4
  Luați legătura cu vechii dvs. prieteni. Alți oameni importanți vă vor ocupa mult timp și energie. După pauză, s-ar putea să descoperiți că relațiile dvs. cu unii dintre prietenii dvs. au rămas în cale, din cauza relației dvs. cu ex. Nu este ceva de rușine, fiecare trebuie să-și distribuie timpul limitat între partener și prietenii lor. Mai bine încercați să vă întoarceți în legătură cu persoane pe care nu le-ați văzut de mult timp. Veți descoperi că viața sa schimbat atât de la ultima dată când au avut contact. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a avea noi conversații și întâlniri interesante "prinde-te"!
 • Imagine intitulată
  5
  Distrați-vă cu activități și hobby-uri. În timpul unei relații, când vă împărțiți timpul între propriile interese și dorințe și cele ale partenerului dvs., poate fi dificil să găsiți timpul pentru a face toate lucrurile pe care le doriți. Unul dintre cei mici "consolări" o despartire, este faptul că au brusc mult mai mult timp pentru a se dedica-te. Timpul după o despartire poate fi marcata de sentimente de tristețe și depresie, dar dacă puteți obține obține în sus, du-te afară și să investească ceva timp în pasiunile și interesele, veți găsi că petreci mai mult timp faci lucruri care iti plac, mai puțin timp de gândire cheltuieli Cât de trist ești.
 • Uneori, după o despărțire, emoțiile puternice negative vă pot face să vă simțiți ca și cum v-ați plictisit și că nu sunteți Aveți hobby-uri sau interese care merită menționate. În general, acest lucru nu este adevărat, dar dacă tu Te simți așa, încercați ceva nou! De exemplu: încercați să vă înscrieți pentru o nouă cursă la un colegiu comunitar local sau să vă alăturați unui nou grup social, chiar și în unele orașe "cluburi single" care sponsorizează excursii de agrement.
 • Imagine intitulată
  6
  Concentrează-te pe îmbunătățire. Așa cum am spus deja, după o pauză, este posibil ca brusc să aveți suficient timp pentru voi înșivă. Nu petreceți acest timp în tristețe, o muncă mai bună pentru a vă îmbunătăți fizic sau mental. Exercitiile pe care le veti face mai atractive pentru alte persoane, acest lucru ar putea facilita gasirea unui nou partener, dar cel mai important lucru este ca va va face, de asemenea, te simti mai bine De asemenea, vă va crește încrederea și vă va face și mai mult apel.
 • Există dovezi ale efectelor exercitării asupra stării de spirit. A fost dovedit clinic faptul că exercițiul combate depresia, anxietatea și stresul. Toate formele de exerciții intense vă oferă acest beneficiu, deci alegeți o activitate de exerciții pe care o doriți!
 • Dezvoltarea mușchilor nu este singura modalitate de a îmbunătăți, de asemenea, puteți dezvolta mintea prin învățarea unei noi abilități, explorarea unei noi activități creative sau mastering-ul unui nou domeniu de studiu. De exemplu: puteți încerca să învățați o limbă nouă, să deveniți un expert într-o profesie sau să învățați să jucați un instrument muzical.
 • Imagine intitulată
  7
  Luați în considerare o aventură sau o aventură "ciudă". Relațiile de nerespectare au o reputație proastă! Nu este neapărat rău să aveți o relație de mică interes și seriozitate cu cineva după încheierea unei relații importante, atâta timp cât vă clarificați obiectivele și intențiile de la început. Spuneți celeilalte persoane ceva de genul: "Trebuie să vă informez că tocmai am terminat o relație dificilă, așa că nu caut ceva serios", astfel încât veți ști că singurul lucru pe care îl căutați este o aventură și nu o relație care s-ar putea încheia în căsătorie.
 • Imaginea intitulata
  8
  Când sunteți gata, ieșiți împreună cu alți oameni. După ce ați ocupat timpul în tine, ai câteva treburi de dragoste și te bucuri de viața unică, probabil că vei dori să începi o relație serioasă în timp. Rămâneți deschis acestei posibilități, dar nu vă angajați să faceți nimic serios până când nu sunteți gata. Dacă încercați să investiți timp într-o relație în timp ce încă uitați altul, nu este corect pentru dvs. sau pentru cealaltă persoană.
 • Experții în relații încă nu sunt de acord cu privire la oportunitatea sau nu de a începe o relație cu cineva cu care ați avut o pauză nepotrivită. Aceasta este de obicei o decizie personală, dacă credeți că dvs. ex și puteți evita să faceți aceleași greșeli care au condus la despărțire, atunci vă recomandăm să vă întoarceți, deși nu trebuie să vă simțiți obligați să faceți acest lucru. Dacă pauza a fost rezultatul abuzului, nu trebuie să vă întoarceți la această relație în nici un caz.
 • Partea 2
  Reduce durerea pierderii

  Imagine intitulată


  1
  Scoateți din viața voastră toate amintirile ex-voastre. După pauză, doriți să evitați să interacționezi cu persoane și lucruri pe care le amintesc de acea persoană. Acest lucru înseamnă că trebuie să ia decizia de a nu interacționa cu anumite prietenii le aveți în comun, care sunt susceptibile de a face problema. Acest lucru ar putea fi, de asemenea, departe de locurile și obiectele pe care le poate aduce înapoi amintiri dureroase. De exemplu, poate aveți nevoie pentru a avea un prieten înapoi un tricou vechi, ex-stânga utilizați. Păstrați acești oameni și lucruri din viața ta (cel puțin până vă simțiți mai bine), astfel încât să aibă posibilitatea de a recupera fără sentimente dureroase persistente ca amintiri de ex poate aduce.
 • Imaginea intitulata
  2
  Utilizați-vă prietenii și familia. Oamenii care te iubesc, membrii familiei tale, mentorii tăi personali și prietenii tăi apropiați vor să te vadă fericiți. Dacă sunteți trist după pauză, nu vă fie frică "păstra" acești oameni pentru a vă oferi sprijin emoțional. Uneori, pur și simplu vorbesc cu un vechi prieten, un părinte, un frate sau cineva care este aproape de tine despre problemele tale, puteți lăsa o mulțime de tensiune acumulată și să se simtă ca și în cazul în care o greutate a fost ridicată de pe umerii tăi. Oamenii din apropiere poate oferi, de asemenea sfaturi inteligente cu privire la modul de a face cu sentimentele tale actuale și merge mai departe cu lucruri mai mari și mai bune.
 • Chiar dacă credeți că sfatul pe care îl primiți de la cei mai apropiați de dvs. nu este perfect, simțul de companie pe care vi-l dați poate fi Exact ceea ce aveți nevoie atunci când vă recuperați de la despărțire.
 • Imaginea intitulata
  3
  data suficient timp. Inima nu se vindecă într-o zi. Deși nu este neapărat comună, este nevoie de câteva luni sau chiar ani pentru unii oameni să se simtă "100% " după o pauză dureroasă. Nu încercați să vă grăbiți în procesul de recuperare, nu există nici un substitut pentru puterea naturală de vindecare a timpului. Pe măsură ce vă deplasați din ce în ce mai departe de pauză, veți descoperi că veți fi mai puțin obsedați de acest lucru. Acest lucru vă va ocupa gândurile din ce în ce mai puțin, până când într-o zi veți uita complet acest lucru. Când vine ziua aceea, sărbătoresc-o, vei fi pe calea cea bună spre fericire!
 • Amintiți-vă că după o despărțire, starea voastră emoțională se va îmbunătăți pe termen lung. Pot exista zile sau săptămâni în care vă simțiți mai rău și, deși trebuie să o luați în serios, acestea nu sunt neapărat dovezi că sunteți "sprijin" spre întuneric după pauză. Mai bine luați aceste lovituri care au loc pe drum pentru ceea ce sunt, sunt obstacole care, deși vă vor slăbi, se vor îmbunătăți treptat.
 • Partea 3
  Evitați să faceți greșeli comune

  Imagine intitulată Uită cineva pe care îl iubești Pasul 12
  1
  Nu te uita înapoi. Timpul după o despărțire poate fi un moment foarte nesigur. Puteți simți că ați făcut o greșeală sau nu veți găsi încă un cuplu. Aceste sentimente, deși sunt neplăcute, nu sunt neapărat neobișnuite. Nu lasati minorele temporare de stima de sine sa va stinga sansa de a scapa de o relatie in care nu sunteti fericiti ultimul Ce vrei să faci este să te rogi să-ți ierți imediat după ce termini. Oferiți timp pentru pauză "trece" înainte de a începe să vă întrebați decizia. O regulă generală bună este să privim înainte după o pauză, nu înapoi.
  • dacă
  Chiar regreți că ați terminat cu fostul dvs., stabiliți o limită de timp în care nici măcar nu veți lua în considerare revenirea la persoana respectivă. De preferat nu este mai mică de 2 sau 3 luni. Dacă totuși doriți să vă întoarceți după ce limita de timp a trecut, înainte de a acționa, examinați cu atenție consecințele.
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu aveți nici un contact cu ex-ul dvs. până la tine "recupera" emoțional. În zile, săptămâni și chiar luni imediat după o ruptură romantică, emoțiile pot fi confuze. Puteți descoperi că aveți sentimente mixte de tristețe, ușurare, frustrare și alte emoții. Asta este perturbațiile perfect normale pot cauza perioade lungi de suferință emoțională, în care nu veți simți "bine" pentru o lungă perioadă de timp. Vestea bună este că aceste perioade se întâmplă aproape întotdeauna. Cu toate acestea, în timp ce vă aflați în mijlocul acestei perioade, este o idee bună să eviți orice fel de contact cu fostul tău până când te simți mai bine. În timp ce vă recuperați dintr-o despărțire, nu sunteți în măsură să vă ocupați de emoțiile care ar putea rezulta din a vedea persoana respectivă. Dacă o puteți evita, nu o vedeți, nu o numiți, nu scrieți mesaje text sau e-mail sau alt mod de a se referi la acea persoană, până când sunteți pe calea cea bună pentru a merge mai departe.
 • Uneori, trebuie să faceți excepții de la această regulă pentru a vă recupera bunurile personale pe care le are în continuare sau pentru a rezolva orice problemă oficială (conturi bancare etc.) care este în așteptare. Nu trebuie să evitați aceste responsabilități, așa că dacă trebuie să vă vedeți fostul dvs. din aceste motive, încercați să faceți acel moment cât mai scurt, mai fundamental și mai educat posibil. Dacă nu puteți suporta să vă vedeți ex, încercați să cereți unui prieten să meargă în locul dvs.
 • Imagine intitulată
  3
  Nu luați decizii impulsive imediat după pauză. După o pauză, vă puteți umple cu emoții puternice și uneori contradictorii. Deși inițial pot Se pare că este o idee bună să luați câteva măsuri drastice imediat după terminarea cu cineva, să nu luați decizii importante până când nu aveți timp să vă liniștiți și să vă gândiți calm la posibilitățile dumneavoastră. O decizie proastă făcută într-un moment de furie sau frustrare poate avea consecințe pe termen lung, ceea ce poate face mai greu pentru tine să continui. Aceasta este o listă de lucruri care nu ar trebui după o pauză:
 • Flirtați cu unul dintre prietenii dvs. ex pentru răzbunare
 • Distruge proprietatea fostului tău
 • Spoila următoarea relație a voastră fostă
 • Te confrunți cu publicul tău într-un mod rușinos
 • Răspândiți zvonuri dureroase despre ex (chiar dacă acestea sunt adevărate)
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu ascundeți relațiile abuzive. Pentru a clarifica acest punct, în cazul în care ex-vă abuzează într-un fel, puteți și trebuie să comunicați autorităților corespunzătoare. Căutați următoarele articole:
 • Cum să raportați abuzul sexual
 • Cum să raportați violența domestică
 • Cum să tratăți abuzul emoțional
 • Imagine intitulată
  5
  Nu vă fie frică să întrebați profesioniștii pentru ajutor, dacă aveți nevoie de ele. Astăzi, din păcate, ideea de a "du-te la un terapeut" pentru a vă ajuta să rezolvați problemele personale, acesta poartă un anumit stigmat social (sau tabu). Uneori se crede că persoana care caută ajutor este instabilă din punct de vedere mental sau emoțional "slab". Acesta nu este cazul. Milioane de oameni obișnuiți vorbesc cu terapeuți, consilieri, consilieri și alți profesioniști pentru sfaturi și îndrumare în vremuri dificile. De fapt, unele studii au constatat că, pe o perioadă de doi ani, mai mult de un sfert dintre americani primesc o formă de tratament de sănătate mintală. Nu există niciun motiv să vă fie frică să căutați ajutor.
 • Unii oameni pe care îi puteți lua în considerare sunt terapeuți profesioniști, psihiatri, consilieri școlari și de muncă și, dacă doriți, purtători de cuvânt autorizați în comunitatea dvs., cum ar fi preoții sau rabii.
 • sfaturi

  • Dacă vă întreabă un prieten despre persoana respectivă, spuneți-i politicos: "Îmi pare rău, dar nu vreau să vorbesc despre asta". În acest fel, dacă nu vrei să vorbești despre asta, atunci vei înțelege și vei schimba subiectul.

  avertismente

  • Unii oameni te vor apăsa cu droguri și alcool. Spune-le că nu! Este periculos periculos
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai fie frică de relațiile romanticeCum să nu mai fie frică de relațiile romantice
  Cum sa iubesti pe cinevaCum sa iubesti pe cineva
  Cum sa iubesti pe altiiCum sa iubesti pe altii
  Cum sa iubesti neconditionatCum sa iubesti neconditionat
  Cum să te prefac că ești fericitCum să te prefac că ești fericit
  Cum să începi o relație de prieteni cu drepturiCum să începi o relație de prieteni cu drepturi
  Cum să te îndrăgostești din nouCum să te îndrăgostești din nou
  Cum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tăuCum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum să evitați căsătoria și alte angajamenteCum să evitați căsătoria și alte angajamente
  » » Cum să uiți pe cineva pe care-l iubești

  © 2011—2020 ertare.com