Cum să uiți băiatul pe care l-ai iubit

Uitarea persoanei pe care o iubesti poate fi dificila, dar uneori lucrurile se intampla in acest fel. Încercați să o uitați. Este o pierdere de timp pentru a iubi pe cineva care nu te iubeste. Fii inteligent și ai încredere în tine. Odată ce ați realizat-o, vă veți simți ca o persoană nouă și mai bună.

pași

Imagine intitulată
1
Încercați să vă distrați atenția. Distreaza-te cu un joc video si schimba-ti rutina putin. Poate veți găsi un nou hobby sau veți descoperi un talent.
 • Imagine intitulată
  2
  Faceți cunoștință cu alți oameni și uitați-vă la alți tipi. Poate fi dificil, dar merită. Dacă tot nu doriți să întâlniți alți oameni, încercați să vă scoateți toată forța interioară și să deveniți o persoană care nu este dispusă să se uite înapoi. Găsirea unei persoane pe care o admiriți vă poate ajuta. Nu trebuie să fie o persoană reală!
 • Imagine intitulată
  3
  Nu te gândi niciodată la băiatul pe care l-ai iubit. Învățați să fiți puternici. Distribuiți-vă singurătatea cu un prieten, frați sau colegi de clasă.


 • Imagine intitulată
  4
  Nu renunta niciodata Înțelegeți motivul pentru care ar trebui să-l uitați și în mod automat vă veți da seama cât de nebun ați fost să iubiți un băiat care nu te-a iubit. O pierde!
 • Imagine intitulată
  5
  Nu urmăriți filme romantice. Dacă protagonistul filmului are aceeași personalitate sau aspect fizic ca și băiatul pe care l-ați iubit și îl face să vă amintiți, nu urmăriți acel film. De asemenea, încercați să evitați să citiți povestiri romantice pentru o vreme.
 • sfaturi

  • Întotdeauna simți bine despre tine, nu te deprima niciodată trist. Întotdeauna amintiți-vă că nu sunteți de vină pentru nimic.
  • Gândește-te pozitiv Dacă o faci, mulți vor merita dragostea ta.
  • Sunt mulți tipi care ar putea să te intereseze și să te iubească ca pe nimeni altcineva.
  • Amintiți-vă că atunci veți râde de toate acestea, așa că nu încercați prea tare sau faceți nimic rușinos.
  • Amintiți-vă că trebuie să acceptați faptul că băiatul pe care îl iubiți nu va fi niciodată al tău.
  • Sentimentele se schimbă și șansele sunt că vei fi lent să o uiți. Amintiți-vă că timpul este în favoarea ta și că acum cel mai bun lucru pentru tine este să-l uiți.
  • Ea crede că a fi îndrăgostită de cineva nu are întotdeauna un sfârșit fericit, ca în basme.

  avertismente

  • Este posibil să nu reușiți la început, dar efortul continuu aduce rezultate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să acționați dacă un băiat vă spune urâtCum să acționați dacă un băiat vă spune urât
  Cum să nu mai iubițiCum să nu mai iubiți
  Cum să evitați geloziaCum să evitați gelozia
  Cum să-i faci pe băiatul pe care-ți place să pleci de la a fi străin prieten și prietenCum să-i faci pe băiatul pe care-ți place să pleci de la a fi străin prieten și prieten
  Cum de a face pe toată lumea să se simtă specialăCum de a face pe toată lumea să se simtă specială
  Cum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioaseCum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioase
  Cum de a începe o conversație cu băiatul sau fata care vă placeCum de a începe o conversație cu băiatul sau fata care vă place
  Cum să ne ocupăm de dragostea nerecuperatăCum să ne ocupăm de dragostea nerecuperată
  Cum să te ocupi de fostul tău prieten care este, de asemenea, colegul tăuCum să te ocupi de fostul tău prieten care este, de asemenea, colegul tău
  Cum să nu te îndrăgostești atât de mult cu un băiatCum să nu te îndrăgostești atât de mult cu un băiat
  » » Cum să uiți băiatul pe care l-ai iubit

  © 2011—2020 ertare.com