Cum să uiți un băiat care te-a părăsit pentru o altă fată

Relațiile pot fi experiențe minunate - totuși, cu binele unei relații este și partea rea ​​a unei destrămări. Unul dintre cele mai grave tipuri de pauze este când un băiat te lasă pentru o altă fată. Cu toate acestea, puteți reduce durata și intensitatea suferinței prin gestionarea pauzei cu demnitate, având grijă de starea emoțională și începeți să construiți o viață nouă.

pași

Metoda 1
Manipulați pauza cu demnitate

Imagine intitulată Devino mai sigură în jurul Girls_Guys Pasul 1
1
Stai departe de el. Este ușor să păstrați fantezia unei relații vii cu ideea de a rămâne prieten. Poate că pot fi prieteni pe termen lung, dar e mai bine să te concentrezi pe tine pentru o vreme și să lași sentimentele să moară înainte de a încerca să ai o prietenie cu fostul tău iubit. A rămâne în contact poate face mai gravă pauza dacă nu ați uitat sau dacă încă mai simte ceva pentru tine.
 • Poate fi foarte dificil să-l vezi cu o fată nouă. Protejați-vă de această durere emoțională, ținând distanța, cel puțin pentru o vreme.
 • Evitați să interacționați cu el sau să îl vedeți în rețelele sociale. De asemenea, evitați să trimiteți mesaje text sau să-l sunați. De asemenea, trebuie să ștergeți tot ce vă amintește, cum ar fi fotografii sau cadouri.
 • Imaginea intitulată Evitați persoanele cu care nu vă place Pasul 1
  2
  Resistă nevoia de a se întoarce cu el. Pauzele sunt dureroase - totuși, uneori, acestea sunt necesare. Încercarea de a se întoarce cu el va prelungi procesul de îndurare. De asemenea, dacă aveți o nouă relație, este posibil ca numai dvs. să încercați să reparați relația, ceea ce vă va pune într-o poziție proastă (în care este ușor să vă rănești).
 • Dacă încearcă să rămână cu ceva în timp ce frecventează cealaltă fată, evită această situație dezastruoasă. Arătați-i lui și tuturor celor din jurul vostru că aveți maturitatea necesară pentru a menține o pauză clară, chiar dacă nu o are.
 • Imagine cu numele Make your Girl Enemy Gelos Step 4
  3
  Vorbește pozitiv despre el. Încearcă să faci ceea ce trebuie și evită să spui bârfe despre ceea ce a făcut. S-ar putea să simțiți nevoia de aerisire, dar acest lucru poate crea probleme dacă au prieteni în comun. Abordarea pozitivă a situației este mai bună pentru propria sănătate mintală decât pentru a vă evita într-un mod negativ.
 • Încercați să înțelegeți poziția dvs. Probabil că face ceea ce crede că este cel mai bun pentru viața sa. Dacă nu aveați nici un interes să încercați să vă salvați relația, atunci ruperea este cel mai bun scenariu pe termen lung pentru dvs. în orice fel.
 • Dacă cineva întreabă despre despărțire, puteți spune "A fost o experienta dificila pentru mine, dar il doresc cel mai bine".
 • Imagine cu denumirea Keep Your Girlfriend Interested in You Pasul 1
  4
  Respectați-vă decizia. Poate că nu vă place (și nu trebuie să vă place), dar încercați să înțelegeți că decizia a fost luată și cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă continuați viața, chiar dacă este dureroasă. Chiar dacă ați investit mult timp și energie în relație, dacă este terminat, atunci cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să încercați să continuați cu viața voastră.
 • Îți poți spune "Vă respect decizia, chiar dacă nu-mi place sau sunt de acord cu ea".
 • Imagine intitulată
  5
  Lăsați-o afară din problemă. Poate că ești tentat să ataci fata cu care te-a părăsit, dar nu e vina ta. În plus, a fi nepoliticos pentru ea va face mai dificilă continuarea vieții tale. Valorizează partea pozitivă a celeilalte persoane implicate: va facilita o pauză clară, deoarece nu ar trebui să se apropie una de alta în timp ce încearcă să facă față durerii situației.
 • Dacă ea încearcă să vorbească cu tine sau să răspândească bârfe despre tine, păstrează integritatea lăsând rădăcina fără răspuns.
 • Dacă nu vrei să răspunzi la ceva care spui, spune ceva simplu și prietenos. Puteți spune "Nu am vrut să fim împreună, dar sper că lucrează pentru amândoi".
 • Dacă ea este prietenă sau dacă are prieteni în comun, fiți foarte atent să nu manifestați resentimente. Poate că vrei să fii prietenă în viitor sau poate nu vrei să-ți otrăvești cercul social, respectând-o. Dacă aveți nevoie de aerisire, discutați cu un prieten care nu are o relație strânsă cu ea (sau cu băiatul).
 • Metoda 2
  Fă-ți emoțiile

  Imaginea intitulată Menținerea unei diete sănătoase (fără alimentație rapidă) Pasul 1
  1
  Aveți grijă de corpul vostru După o pauză, este important să continuați cu auto-îngrijire. S-ar putea să vă simțiți foarte trist sau suficient de obosit să mănânce bine, să dormi bine și să vă exercitați - totuși, toate aceste lucruri vă vor ajuta să vă recuperați cât mai repede posibil. Activități precum exercițiul fizic vă vor da și creierului pozitivismul suplimentar necesar pentru a trece prin această scădere, deoarece produce serotonină (substanța chimică a fericirii).
  • Adresați-vă prietenilor pentru ajutor dacă aveți probleme cu auto-îngrijirea. Ia cina cu prieteni sigura sau mergi la sala de gimnastica cu cineva care este interesat sa exercite in mod constant.
 • Imagine intitulată Fii prieteni cu criza la mijlocul vieții Pasul 5
  2
  Faceți-vă sentimentele Distrarea de durere poate părea o idee bună în acest moment, dar va crește doar timpul necesar pentru procesarea rupturii. De asemenea, poate fi mai greu să nu aduceți sentimentele rămășiței la o relație nouă și alte domenii ale vieții voastre.
 • Să vorbești cu un prieten poate fi o modalitate bună de a reflecta asupra sentimentelor tale. Asigurați-vă că este cineva pe care îl cunoașteți și care vă va înțelege emoțiile și va asculta cu adevărat ceea ce spuneți.
 • Evitați să consumați alcool sau alte substanțe pentru a vă calma sentimentele. Aceasta vă va răni doar pe termen lung.
 • Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de dragoste convingătoare Pasul 9
  3
  Scrie despre experiența ta. Concentrați-vă pe aspectele pozitive ale pauzei. Scrierea vă va ajuta să vă organizați gândurile și să începeți să procesați toate emoțiile complexe care însoțesc o pauză. Scrie în mod specific despre aspectele pozitive ale pauzei este mai bine pentru tine decât pur și simplu de aerisire.
 • A fost cinstit și direct când ți-a spus că era interesat de altcineva?
 • Ți-a spus ce sa întâmplat înainte ca lucrurile să devină serioase cu cealaltă persoană?
 • Image cu titlul Fii agresiv în baschet (fete) Pasul 4


  4
  Dă-ți timp. Este important să vă acordați timp pentru a vă recupera. Apăsând prea tare (cum ar fi să te grăbești într-o relație nouă, să te superi sau să te obligi să-ți continue viața) poate face situația să se înrăutățească. Rănile emoționale, ca rănile fizice, necesită timp pentru a se vindeca complet. Oferiți-vă spațiu pentru odihnă și recuperare.
 • Dacă prietenii tăi vor să plece, dar nu te simți așa, nu-ți fie frică să spui nu. Prietenii adevărați vor înțelege că aveți nevoie de timp înainte de a vă deveni din nou.
 • Imaginea intitulată Sortează lupta cu mama ta (fetele) Pasul 1
  5
  Nu credeți în mitul că există un singur partener sufletesc. În această cultură, este ușor să crezi în ideea că există doar o singură persoană pentru tine - totuși, realitatea este că în lume există mii de oameni compatibili cu tine. Evitați să vă spuneți că această persoană este singura pentru dvs. sau că nu veți găsi niciodată pe nimeni ca ea. Este foarte probabil că veți găsi pe altcineva și poate chiar mai bine decât tipul ăsta. Poți găsi pe cineva perfect pentru tine de-a lungul timpului, dar atunci când se întâmplă asta, nici unul dintre voi nu va vrea să se rupă cu celălalt.
 • Metoda 3
  Construiește un viitor nou

  Imaginea intitulată Realizați-vă iubirea pe cineva Pasul 3
  1
  Iubește-te. Iubirea în acest caz este un verb sau un set de acțiuni. Ar putea părea imposibil să te iubești după ce un băiat te-a părăsit pentru altcineva, dar poți să faci asta făcând pași mici în viața de zi cu zi.
  • Recunoasteti punctele forte Faceți o listă a lucrurilor pe care le iubești despre tine. Dacă aveți probleme în a vă gândi la ele din cauza modului în care vă simțiți, întrebați pe cei care te iubesc (cum ar fi tatăl tău sau cel mai bun prieten al tău). Ele vă pot îndruma în direcția cea bună.
 • Imaginea intitulată Ajutor Alții fac deciziile Pasul 6
  2
  Practicați-vă să fiți drăguți cu oamenii din jurul vostru. O modalitate bună de a primi dragoste este să o oferiți. Dacă aveți un prieten în nevoie, ajutându-l în cele din urmă va face să vă simțiți mai bine. Chiar și acțiunile mici (cum ar fi pregătirea unui tort pentru cineva pentru ziua de naștere sau purtarea în mașină) vă vor ridica spiritele.
 • Oamenii care fac fapte bune trăiesc mai mult și sunt mai sănătoși. Fiind un fel, reduce stresul și activează substanțele chimice din creier legate de fericire și dragoste.
 • Imaginea intitulată Realizați-vă iubirea pe cineva Pasul 5
  3
  Fă planuri Puteți cădea cu ușurință într-o groază de tristețe și în cele din urmă evitați oamenii - totuși, pentru o recuperare rapidă este util să faceți planuri cu oameni și să participați la un anumit tip de activitate, chiar dacă nu este la același nivel cu care sunteți obișnuit. Planificați excursii timpurii și alte activități cu prietenii care să vă intereseze, în loc să așteptați ca planurile să vină în mișcare, ceea ce se poate sfârși în a nu face nimic.
 • Încercați să cântați frecvent cu un prieten în timpul săptămânii. În acest fel, veți avea ceva constant în viața voastră.
 • Chiar dacă nu vă simțiți încurajați să faceți nicio activitate, poate ar trebui să încercați oricum. Vă puteți simți mai bine dacă ieșiți să faceți lucruri cu oamenii care vă plac. Încercați să găsiți un echilibru între închiderea și ieșirea cu cel în care vă simțiți bine.
 • Imagine intitulată Evitați pierderea unui prieten pentru cineva pe care îl urăți Pasul 2
  4
  Faceți noi prieteni și vizitați locuri noi. Încercarea de noi lucruri vă poate ajuta să ieșiți din rutina în care sunteți prinși. Este ușor să vă concentrați asupra trecutului și să rămâneți blocată acolo atunci când vă ocupați de o despărțire, așa că ieșiți în lume și construiți amintiri noi pentru a vă crea o viață nouă. Chiar dacă vă costă să vă bucurați de noi activități sau de întâlniri cu oameni noi, ar fi mai bine să vă gândiți să vă despărțiți.
 • Adresați-vă prietenilor să vă ia cu ei atunci când fac lucruri pe care le iubesc (cum ar fi yoga sau canoe). Plăcerea dvs. va fi contagioasă și vă va ajuta să valorificați momentul.
 • Imagine intitulată Studiu și înțelegere a principalelor structuri anatomice ale creierului uman Pasul 3
  5
  Lucrați pe auto-îmbunătățire. Utilizați această oportunitate (unde aveți mai mult timp liber și mai mult timp pentru dvs.). Înscrieți-vă în sală și începeți un program de exerciții regulate. Concentrați-vă pe obținerea de note bune în școală. Introduceți în practică abilități în care vă interesați, cum ar fi să jucați un instrument sau o fotografie. Acest lucru va ajuta sa te simti mai bine despre tine și de a crește încrederea dumneavoastră, care va make`re gata pentru intalniri din nou, atunci când vine momentul.
 • Vă poate ajuta să faceți o listă a modurilor în care doriți să crească. Încercați să vă gândiți la lucrurile pe care le-ați dorit dintotdeauna să fac și pentru care nu ai avut timp, cum ar fi de învățare să fie un scriitor mai bun sau începe să ruleze.
 • Imaginea intitulată Scade șansele de a fi abuzat într-o relație intimă Pasul 1
  6
  Fii atent la relațiile din școală. S-ar putea să fiți tentați să vă grăbiți de la o relație la alta, mai ales dacă băiatul este deja cu altcineva - cu toate acestea, nu ar trebui să încercați să vă distrageți de ceea ce simțiți prin înlocuirea cu altcineva imediat. Experimentând tristețea pe care o produce vechea relație este un pas important în creșterea emoțională și, dacă nu vă acordați timp, puteți ajunge să luați povara emoțională a noii relații, care poate fi dezastruoasă.
 • Cu toate acestea, nu toate relațiile din școală sunt vesti proaste. Depinde de calitatea cuplului. Dacă găsiți pe cineva minunat, poate nu este nimic în neregulă cu "relație pentru rău". Este doar o problemă când, în realitate, nu vă place foarte mult persoana și sunteți doar cu ea să vă simțiți mai puțin singuri sau să ignorați durerea.
 • sfaturi

  • Încercați să aflați ce puteți învăța din această experiență. Cel puțin, ați suferit o situație cu adevărat dificilă de a experimenta părăsirea dvs. pentru altcineva. Veți fi mai puternici și veți fi mai pregătiți în viitor.

  avertismente

  • Dacă pauza a fost cu mult timp în urmă și nu puteți continua cu viața dvs., luați în considerare posibilitatea de a căuta ajutorul profesional al unui terapeut. Unii oameni pot dezvolta depresie clinică după o pauză.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să accepți o pauzăCum să accepți o pauză
  Cum să închideți o legătură într-o relațieCum să închideți o legătură într-o relație
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum sa-l faci dor de tineCum sa-l faci dor de tine
  Cum de a face un prieten să devină prietenul tăuCum de a face un prieten să devină prietenul tău
  Cum să faci un băiat să se simtă vinovatCum să faci un băiat să se simtă vinovat
  Cum să faci un băiat să te vrea înapoi după o pauzăCum să faci un băiat să te vrea înapoi după o pauză
  Cum să faci un băiat să nu te mai suneCum să faci un băiat să nu te mai sune
  Cum să vă invitați fostul partener să pleceCum să vă invitați fostul partener să plece
  » » Cum să uiți un băiat care te-a părăsit pentru o altă fată

  © 2011—2020 ertare.com