Cum să uiți oameni care nu vor să-ți fie prieteni

O prietenie poate fi dificilă. Ați putea crede că stabiliți o prietenie cu cineva, dar descoperiți că acea persoană nu este interesată de compania dvs. Dacă cineva respinge prietenia ta, încearcă să o uiți. Există multe motive pentru care cineva nu vrea să fie prieten cu altcineva. Cele mai multe dintre aceste motive nu au nimic de a face cu tine. Încearcă să lași în urmă prietenia pierdută. Recunoașteți că nu este personal și concentrați-vă energiile asupra altcuiva. Fii bun cu tine pentru a-ți ajuta să-ți controlezi emoțiile. Când sunteți gata, gândiți-vă la tot ce ați putea învăța. Poate că ar fi putut face ceva diferit. În viitor, încercați să fiți mai conștienți de comportamentul dvs.

pași

Partea 1
Găsiți modalități de ao depăși

Imaginea intitulată
1
Evitați să vă gândiți la ce sa întâmplat. Dacă cineva nu vrea să fie prietenul tău, poți să te gândești la asta. Dacă un potențial prieten te respinge, poate ai multe întrebări despre ce a mers prost și de ce. Cu toate acestea, evitați să intrați mai profund în chestiune. Cu excepția cazului în care acea persoană vă spune, nu veți ști niciodată cu certitudine de ce te-a respins. Prin urmare, nu are sens să vă faceți griji.
 • Gândește-te cât de aproape ai fost cu cealaltă persoană. Dacă tocmai v-ați întâlnit pe cineva, dar ați descoperit că nu era interesat de prietenia dvs., cât de bine l-ați cunoscut? Este mai bine să uiți ce sa întâmplat și să mergi mai departe.
 • Fiți conștienți de gândurile voastre. Când îți dai seama că gândești prea mult despre ceva, fă câteva activități pentru a te distra, citiți o carte sau vă uitați la televizor.
 • Imaginea intitulată
  2
  Limitați interacțiunea în rețelele sociale. Dacă sunteți online mult timp, evitați să vă uitați la profilurile rețelelor sociale ale persoanei care v-a respins. Verificarea profilului cuiva din Facebook va redeschide numai răni vechi. Ai putea începe să te întrebi din nou de ce cealaltă persoană ți-a respins prietenia.
 • Încercați să blocați actualizările celeilalte persoane pentru un timp. Acest lucru vă va ajuta să vă răsturnați paginile neintenționate atunci când căutați în rețelele sociale.
 • Poate doriți să rămâneți complet departe de mediile sociale pentru un timp, mai ales dacă vă luptați să acceptați respingerea.
 • Imaginea intitulată
  3
  Regândește modul în care vezi situația. Dacă considerați că respingerea este complet negativă, veți avea probleme să o uitați. În loc să văd respingerea ca un eșec, uitați-vă la ea ca parte a unei serii de eforturi care nu au funcționat. În acest fel, vă va fi mai ușor să o uitați și să continuați cu viața voastră.
 • Gândește-te în felul acesta: te-ai împins din zona ta de confort și ai încercat să-ți faci un nou prieten. Mulți oameni sunt prea frică să-și deschidă cercul social. Prin urmare, meritați un pic de credit pentru încercarea de a întâlni pe cineva nou.
 • Prietenia nu a funcționat, ceea ce este normal. Mulți oameni au o mulțime de angajamente și relații pentru a participa la. Dacă cineva pur și simplu nu te-a conectat cu tine ca prieten, poate că ai decis să mergi mai departe.
 • Uită-te la viitor. În timp ce această nouă prietenie nu a funcționat, există încă multe ocazii de a întâlni oameni și de a face noi prieteni.
 • Imaginea intitulată
  4
  Acceptați durerea și lăsați-o să plece. Este bine să simțiți durerea după ce ați fost respinsă. Dacă încercați să uitați complet sentimentele negative, s-ar putea să vă simțiți mai mult. Dacă vrei cu adevărat să-i lași să plece, acceptați durerea pentru scurt timp. Acest lucru vă va permite să eliberați orice furie și resentimente, astfel încât să puteți lua pașii pentru a avansa.
 • Nimănui nu-i place să fie respinsă. Este dureros când cineva nu vrea să fie prietenul tău. Permite-te să fii uman și să asimilezi pierderea. Luați câteva ore sau o zi pentru a fi trist.
 • Apoi, concentrați-vă energiile pentru a merge mai departe. Gândiți-vă la ceva de genul "A fost trist. Aș fi vrut să se fi terminat într-un mod diferit, dar trebuie să merg mai departe. "
 • Imaginea intitulată
  5
  Extindeți cercul dvs. social Dacă sunteți timizi de natură și aveți probleme în a face noi prieteni, cineva care respinge vă poate face mai mult rău. O modalitate bună de a uita pe cineva care nu a vrut să fie prietenul tău este să încerci să-ți extinzi cercul social. Găsiți locuri unde puteți face noi prieteni.
 • Luați în considerare scopul de a interacționa mai mult cu oamenii. Puteți începe mici. De exemplu, promiteți că vor avea mai multe conversații mai multe la locul de muncă în această săptămână.
 • Din acest punct, apăsați mai mult. De exemplu, încercați să participați la o petrecere la care ați fost invitat sau să mergeți singur într-un loc social, cum ar fi o cantină sau un centru comunitar, și să discutați cu alte persoane.
 • Partea 2
  Controlează-ți emoțiile

  Imaginea intitulată
  1
  Evitați să o luați personal. S-ar putea să te simți personal respins dacă cineva nu vrea să fii prietenul tău. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi personal. Încercați să vedeți situația în mod obiectiv. Dacă sunteți sincer cu dvs., a fost respingerea cu adevărat personală?
  • Gândiți-vă la relațiile din viața voastră. Șansele sunt că ați respins prietenia cuiva în trecut. Poate că un coleg de clasă sau coleg vă cer să plecați și ați continuat să vă scuzați. A fost personal? Probabil că nu. Este posibil ca pur si simplu nu v-ati conectat cu persoana respectiva sau ca ati fost prea ocupati pentru noi prietenii.
  • Persoana care ți-a respins prietenia ar fi putut să o facă din motive similare. Poate că acea persoană are multe probleme și nu caută noi prieteni. Poate că a crezut că ești frumos, dar nu a simțit o legătură suficientă cu tine. Există o șansă bună ca respingerea să nu fie o reflectare a ceea ce merită ca persoană.


 • Imaginea intitulată
  2
  Crește încrederea în tine. Respingerea poate provoca o lovitură mare pentru încrederea în sine. S-ar putea să te simți rău despre tine în urma respingerii. În loc de a avea sentimente de auto-milă, încercați să găsiți modalități de a dezvolta încrederea în sine.
 • Faceți o listă cu tot ceea ce vă place despre dvs. Gândește-te la tot ce ai făcut bine în timpul săptămânii. Revedeți-vă talentele și abilitățile. Acest lucru vă va face să vă simțiți merituoși.
 • De asemenea, trebuie să vă depuneți eforturi pentru a vă aminti relațiile actuale. Probabil că aveți mulți prieteni acum. Doar pentru că o persoană nu a fost interesată de prietenia ta nu înseamnă că nu ești un bun prieten.
 • Imaginea intitulată
  3
  Au o conversație pozitivă cu tine însuți. Dacă înțelegeți că aveți un monolog intern negativ, opriți-vă. Înlocuiți gândurile negative cu cele pozitive. Acest lucru vă va ajuta să vă consolidați încrederea și sentimentul de sine.
 • Observați-vă gândurile pe tot parcursul zilei, în special în ceea ce privește prietenia nereușită. De exemplu, dacă ascultați persoana care a refuzat să facă planuri cu un prieten al tău, probabil că te gândești: "Cred că nu sunt destul de drăguț să fiu prieten cu această persoană".
 • Opriți și redirecționați-vă gândurile. Înlocuiți gândurile negative cu cele mai pozitive. De exemplu, gândiți-vă: "Nu m-am conectat cu Sara, dar știu cât de mult cred Fernando prietenia mea. Trebuie să fac ceva corect pentru a avea un mare prieten ca el. "
 • Imaginea intitulată
  4
  Amintiți-vă că emoțiile sunt temporare. Doar pentru că te simți respins nu înseamnă că va dura pentru totdeauna. Când începeți să aveți sentimente de negativitate, opriți-vă și amintiți-vă ce merită. Nu vă veți simți rău pentru respingere pentru totdeauna, chiar dacă vă simțiți așa. Mai devreme sau mai târziu, veți merge mai departe și veți găsi prieteni noi și mai buni.
 • Partea 3
  Învățarea din experiență

  Imaginea intitulată
  1
  Acceptați respingerea ca pe o cale de creștere. Poți învăța pe baza respingerii. În loc să îl vedeți ca fiind inerent negativ, îl puteți vedea ca pe o oportunitate de a vă face mai puternici.
  • Respingerea este parte a vieții. Frica de respingere socială vă poate determina să vă limitați cercul social și interacțiunile.
  • De multe ori te resping, cu atât vei reuși mai bine. Prin urmare, el consideră respingerea ca o practică. Ați învățat ce este de respins de un potențial prieten. Acum că ați supraviețuit acestui lucru, vă veți simți mai puțin nervoși când se va întâmpla din nou în viitor.
 • Imaginea intitulată
  2
  Gândește-te la tot ce ai fi putut face diferit. Nimeni nu este perfect. De cele mai multe ori, respingerea nu este o reflectare a ta. Cu toate acestea, ați fi putut face ceva diferit? Dacă vă puteți gândi la un mod în care vă puteți matura, atunci puteți beneficia ca persoană de această respingere.
 • Gândiți-vă la interacțiunile cu această persoană. Ați făcut comentarii nepolitice sau negative care ar fi făcut pe cineva să se simtă incomod? Ai împărtășit prea multe informații într-un timp scurt? Ați arătat prea mult entuziasm în a face planuri sau ați fost prea rigid?
 • De cele mai multe ori, o respingere nu este pentru tine. Cu toate acestea, dacă credeți că ați făcut ceva, recunoașterea a ceea ce a fost poate ajuta să vă maturizeze.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați în considerare încercarea de a repara pauza. Cât de importantă este această persoană pentru dvs.? Dacă ați fi dorit să fiți prietenul lui, ați putea dori să remediați despărțirea. Acest lucru este util mai ales dacă credeți că ați făcut ceva pentru al provoca.
 • Puteți încerca să trimiteți un e-mail sau un text rapid pentru a rezolva problema. Nu trebuie să intri în prea multe detalii.
 • Încearcă ceva simplu. Spuneți ceva de genul "Hei, îmi pare rău dacă am fost puțin insistent să fac planuri. Vreau să depun eforturi pentru ca noi să fim prieteni, chiar dacă nu seamănă cu asta. Dați-mi voie să știu dacă vreți să aveți o cafea cândva! "
 • sfaturi

  • Fiți suficient de curajoși pentru a vă deplasa și a încheia prietenia dacă ați avut intenția de a repara lucrurile și nu a funcționat. Vă veți simți mai bine și știți din inima voastră că este bine să faceți acest lucru.
  • Dacă ați făcut o greșeală, vă cereți scuze. Dacă acea persoană nu acceptă scuzele, lăsați-o la asta. Un bun prieten iartă greșelile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a rezolva o prietenie ruptăCum de a rezolva o prietenie ruptă
  Cum să ajuți pe alțiiCum să ajuți pe alții
  Cum să comunici cu un băiat după ce te-a respinsCum să comunici cu un băiat după ce te-a respins
  Cum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lorCum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lor
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum să nu mai fiți prieteni cu cineva cu bunătateCum să nu mai fiți prieteni cu cineva cu bunătate
  Cum să renunț la o prietenie proastăCum să renunț la o prietenie proastă
  Cum să descoperi cine sunt prietenii tăi adevărațiCum să descoperi cine sunt prietenii tăi adevărați
  Cum să scapi de prietenii tăiCum să scapi de prietenii tăi
  Cum să diferențiezi dragostea de prietenieCum să diferențiezi dragostea de prietenie
  » » Cum să uiți oameni care nu vor să-ți fie prieteni

  © 2011—2020 ertare.com