Cum să uiți dragostea vieții tale

Deplasarea după destrămarea unei relații este o provocare pentru mulți oameni, iar rănile durează, de obicei, mult timp să se vindece. Chiar și așa, puteți învăța multe din această experiență și deschideți noi căi pentru a vă facilita recuperarea. Foarte puțini oameni găsesc partenerul ideal fără efort și hotărâre - la urma urmei, destrămările sunt o realitate strictă pe care toată lumea trebuie să treacă de mai multe ori pentru a-și găsi partenerul adevărat.

pași

Metoda 1
Îndepărtați amintirile fostului dvs. partener

Imagine intitulata Uita de dragostea vietii tale Pasul 1
1
Eliminați toate mijloacele de comunicare dintre dvs. Acestea includ numere de telefon, e-mailuri și mesaje instantanee. Cu toate că doare să facă acest lucru, lăsând mijloacele disponibile pentru a vă contacta pe ex atunci când vă simțiți slab din punct de vedere emoțional este o idee proastă, precum și un semn de comportament dependent.
 • De asemenea, este recomandat să blocați e-mailul și numărul de telefon al ex-ului dvs. pentru a evita contactarea bruscă cu dvs.
 • Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 2
  2
  Eliminați memoria fizică a fostului dvs. partener. Scapă de toate obiectele care îți amintesc de fostul tău partener. Mai ales acele lucruri speciale pe care ți le-a dat. Deși va fi dificil să scapi de anumite obiecte, ele chiar te pot răni dacă nu o faci. De exemplu, îmbrăcăminte, bijuterii, fotografii și cadouri.
 • Nu trebuie să scăpați de tot, deși este mai bine să eliminați aceste obiecte din vedere, astfel încât să nu aveți dificultăți în timpul recuperării. De ce nu păstrați darurile pe care fostul dvs. le-a dat într-o cutie și le-ați pus unde să nu le găsiți?
 • Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 3
  3
  Faceți planuri pentru datele speciale pe care le-ați petrecut cu fostul dvs. partener. De exemplu, când vine aniversarea sau o altă dată specială, plănuiți-vă cu prietenii să vă distrați atenția și să vă scoateți din minte acele momente pe care le-ați petrecut împreună cu vechiul iubit. Ai urmarit filme in fiecare luni? Sunați-vă prietenii și gândiți-vă la alte lucruri pe care le pot face în acea zi în timp ce vă obișnuiți să fiți singuri din nou.
 • Organizați o petrecere, o excursie cu prietenii sau o cină pentru a umple nopțile singuratice cu râs și bucurie.
 • Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 4
  4
  Pleacă de la rețelele sociale. Văzând că ex-ul tău ieși cu cineva nou și publicând aceste ieșiri pe rețelele sociale te poate provoca multă durere și complici procesul tău de vindecare. Chiar dacă doriți să aveți o relație de prietenie cu fostul dvs. partener în viitor, trebuie să înțelegeți că aveți nevoie de timp și de spațiu pentru dvs. înainte de a interacționa cu ex.
 • Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 5
  5
  Spune-ți la revedere în felul tău. Unii oameni simt că a scrie o scrisoare de adio în care scrie despre toate sentimentele și emoțiile de relație, este foarte util pentru a accelera procesul de vindecare instrument. Nu trebuie să trimiteți scrisoarea - doar scrierea despre sentimentele pe hârtie vă va aduce închiderea corespunzătoare de care aveți nevoie.
 • O altă metodă care vă poate ajuta foarte mult este să vă mărturisiți sentimentele acelei persoane în mintea voastră. Simplul act de eliberare a acelor emoții stocate va contribui foarte mult la accelerarea procesului de vindecare.
 • Metoda 2
  Lasă-l pe fostul tău partener să plece

  Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 6
  1
  Luați puțin timp și înțelegeți că durerea va trece. Chiar dacă pare dificil și chiar neconsiderat să vi se spună aceste cuvinte, trebuie să le ascultați. Trecerea printr-o pauză este foarte dificilă, chiar dacă ați fost cu dvs. partenerul. Cu toate acestea, este important să recunoaștem că viața continuă și că durerea pe care o simți este pur și simplu o parte a procesului de rupere și vindecare.
  • Fiecare persoană are nevoie de o perioadă diferită de timp pentru a procesa emoții puternice. Respectați timpul necesar pentru a procesa aceste schimbări emoționale.
  • Deși durata procesului de vindecare depinde de persoană, unele studii arată că durează aproximativ 11 săptămâni pentru ca unul să se simtă o îmbunătățire vizibilă după o pauză.
 • Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 7
  2
  Începeți un nou proiect sau implicați-vă într-un anumit hobby. Chiar dacă nu aveți prea mult talent pentru anumite lucruri, distragerea care vă va permite să faceți ceva nou vă va ajuta să uitați pe ex. Acum că v-ați eliberat de această relație, este timpul să faceți ceva care vă face fericiți!
 • Exercițiu și bucurați-vă de beneficiile pe care această activitate le va oferi spiritului.
 • Utilizați arta ca terapie. Este deosebit de util dacă nu vă simțiți confortabil exprimându-vă sentimentele în cuvinte.
 • Aveți grijă de un animal sau de o plantă. Având o ființă vie de partea voastră, care depinde de voi, vă va ajuta foarte mult să vă ușurați depresia.
 • Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 8
  3
  Alăturați-vă unui grup Poți să faci activități de voluntariat în comunitatea ta, să participi la clubul de lectură al bibliotecii tale locale sau să te înscrii pentru o ligă sportivă. Sentimentul de camaraderie pe care aceste grupuri le va oferi este o modalitate excelentă de a vă simți puternic după o rupere. Există și alte comunități la care vă puteți alătura și care vă vor ajuta:
 • Grădinițe comunitare
 • Grupuri comunitare de curățenie
 • Echipamente sportive locale
 • Grupuri de jocuri de masă
 • Imagine intitulata Uita de dragostea vietii tale Pasul 9
  4
  Învață să distingi între realitate și fantezie. Uneori, după o despărțire, aveți tendința să credeți că fostul dvs. partener a fost mult mai perfect decât ați fost în realitate. Identificați acele lucruri nerealiste pe care le credeți, cum ar fi să vă gândiți că nu veți găsi niciodată pe cineva care să vă iubească în același mod în viitor.
 • Gândiți-vă la ex-ul dvs. într-un mod pozitiv, dar amintiți-vă că toate acestea au fost în trecut. Separați ce a fost ceea ce Aceasta va schimba acele sentimente negative pe care le aveți.
 • Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 10
  5


  Nu ai resentimente. În ciuda a tot ce sa întâmplat, este mai bine să-ți ierți cu adevărat pe ex. Dacă este posibil, discutați cu persoana respectivă și spuneți-le că ați simțit foarte rău după ce sa întâmplat, dar că iertați totul. Deci poți să renunți la acea persoană și vei fi liber de cercul vicios al emoțiilor negative care este atât de comun după o rupere.
 • Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 11
  6
  Utilizați logica pentru a ieși din cercul vicios. Dacă fostul dvs. partener nu a fost partenerul cel mai bun, va fi mult mai ușor să mergeți înainte după despărțire. Deși nu doriți să vă slăbiți amintirile frumoase pe care le-ați avut despre relație, este mai bine să vă concentrați asupra prezentului. În ce mod ai crescut ca persoană acum când ai ieșit din acea relație? Focalizarea pe aceste lucruri vă va ajuta să vă simțiți mai bine.
 • Dacă fostul dvs. a fost o persoană bună, vă simțiți fericit că l-ați cunoscut. Amintiți-vă că toți oamenii care au trecut viața au ceva de învățat.
 • Imagine intitulată Uită de dragostea vieții tale Pasul 12
  7
  Aveți credință Este ușor să devii amar și să devii negativ după o pauză, dar nu uitați că acest lucru nu vă va face fericiți. Permițându-vă să simți anumite lucruri nu înseamnă că trebuie să le supuneți. Reevaluați-vă filosofia vieții. Ești genul de persoană care se supune negativității? Vrei să-ți permiți fostului tău să te controleze emoțional chiar și după ce l-ai părăsit? Recunoașteți propria dvs. responsabilitate emoțională în această situație - bine, nu puteți da vina pe fostul dvs. partener pentru totdeauna.
 • Metoda 3
  Mergeți înainte

  Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 13
  1
  Aflați de la acea relație. Amintiți-vă că mulți oameni au dragoste de a da și că există multe modalități de a îmbogăți experiențele de viață ale cuiva. Vorbiți-vă despre toate experiențele pe care le-ați avut și cât de mult ați crescut prin relație. Tot ce veti invata va va ajuta sa mergeti mai departe dupa o pauza. Intreaba-te:
  • Ce ai făcut în timpul acestei relații pe care nu l-ați fi făcut vreodată?
  • Ce calități a avut fostul dvs. partener? Ați învățat despre aceste calități sau le-ați dezvoltat în voi înșivă?
  • Ce ai făcut împreună că nu ai fi putut să faci singur pentru tine?
 • Imagine intitulată Uită de dragostea vieții tale Pasul 14
  2
  Faceți o listă cu toate lucrurile pe care doriți să le faceți. Poate că vă puneți unele dintre obiectivele dvs. în așteptare în timpul relației, făcându-vă prioritatea principală. Când veți termina această listă, veți realiza că viața are multe de oferit și că aveți multe lucruri de făcut în viitor.
 • De exemplu, ia în considerare acele călătorii pe care le-ați fi putut plăti pentru dvs., dar nu pentru ambele. Acum este momentul să rezervați o călătorie bine meritată!
 • Înscrieți-vă într-un curs pe care nu ați avut timp să îl participați.
 • Participați la un concurs local sau la un concurs. De exemplu, un concurs de gătit sau fotografie.
 • Imagine intitulată
  3
  Nu stați acasă Nu aveți nevoie de bani să faceți o plimbare, să admirați cerul, să citiți o carte, să priviți apusul soarelui sau să vă bucurați de plăcerile vieții. În plus, o schimbare a mediului va avea un impact semnificativ asupra modului tău de gândire. Primul pas pe care îl faceți în timpul unei plimbări poate fi primul pas către o stare mentală mai bună.
 • Imagine intitulată Uitați de dragostea vieții dvs. Pasul 16
  4
  Ieși cu prietenii tăi, atât bătrâni cât și noi. De asemenea, puteți ieși cu intenția de a întâlni oameni noi. În orice caz, prietenii dvs. vă vor oferi o fericire care vă va influența pozitiv starea de spirit. Cea mai bună modalitate de a vă întâlni oameni ca tine este să te înscrii într-un club care are legătură cu interesele tale. Multe studii au arătat că obținerea împreună cu persoane similare cu dvs. are efecte benefice precum:
 • Calmează-te
 • Dați-vă un sentiment de apartenență la un loc
 • Îmbunătățiți-vă respectul de sine
 • Ajutați-vă să mergeți înainte
 • Imagine intitulata Uita de dragostea vietii tale Pasul 17
  5
  Evitați să vorbiți prea mult despre ex. Acest lucru poate sfârși prin a vă deranja pe prietenii dvs., care vă vor găsi plângerile plictisitoare și vor crede că sunteți prea negativ pentru a vă avea ca prieten. Acordați-vă timp pentru a recunoaște sprijinul grupului dvs. de prieteni, astfel încât să nu se plictisească în timp ce vă ajută să vă procesați pierderea. Spuneți lucruri precum:
 • "Această pauză a fost foarte greu pentru mine și chiar apreciez că îmi îndureți plângerile mele în această perioadă. Ai fost un prieten excelent și apreciez tot ajutorul pe care mi l-ai oferit.
 • "Vreau să vă mulțumesc că m-ați forțat noaptea trecută. Am fost oarecum deprimat, dar trebuia să-mi părăsesc casa.
 • "Apreciez toată răbdarea pe care o ai pentru mine. Fără o persoană ca tine, care să mă asculte și să-mi dau un sfat bun, acest lucru ar fi fost mult mai dificil ".
 • Imagine intitulata Uita de dragostea vietii tale Pasul 18
  6
  Înconjurați-vă cu lucruri pozitive. De exemplu, puteți pune afișe sau poze cu expresii pozitive în anumite locuri ale casei dvs. De asemenea, puteți organiza un maraton al filmelor sau serialelor preferate, care vă pun mereu într-o dispoziție bună.
 • Imagine intitulata Uita de dragostea vietii tale Pasul 19
  7
  Discutați cu un adult profesionist sau de încredere dacă pauza a fost deosebit de dificilă. Mulți oameni au prea multe probleme pentru a procesa o pauză complicată. În plus, puteți trece printr-un șoc emoțional grav și aveți nevoie de sprijinul unui profesionist sau al unei persoane care a trecut prin același lucru. Un psiholog, un membru senior al familiei sau un terapeut vă poate ajuta în timpul procesului de vindecare. Vorbind cu ei vă va ajuta să gestionați stresul situației, precum și să vă dați sfaturi pentru a vă îmbunătăți stima de sine.
 • sfaturi

  • Aveți grijă când sunteți iritabil. Prietenii și membrii familiei au cele mai bune intenții, dar negativitatea dvs. în timpul pauzei vă poate determina să interpretați intențiile lor ca fiind ceva rău. Acceptați că veți fi mai sensibili decât de obicei până când veți continua.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se blochează spamul pe telefonul tău mobilCum se blochează spamul pe telefonul tău mobil
  Cum să blocați apelurile de la numere necunoscute pe un iPhoneCum să blocați apelurile de la numere necunoscute pe un iPhone
  Cum să blocați mesajele text pe AndroidCum să blocați mesajele text pe Android
  Cum să blocați mesaje text pe un iPhoneCum să blocați mesaje text pe un iPhone
  Cum să blocați un număr pe iPhoneCum să blocați un număr pe iPhone
  Modificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhoneModificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhone
  Cum să trimiteți un mesaj text prin e-mailCum să trimiteți un mesaj text prin e-mail
  Cum să scrieți un e-mail serviciului cliențiCum să scrieți un e-mail serviciului clienți
  Cum să vă ascundeți numărul de telefon pe un iPhoneCum să vă ascundeți numărul de telefon pe un iPhone
  Cum să tratăți abuzul emoționalCum să tratăți abuzul emoțional
  » » Cum să uiți dragostea vieții tale

  © 2011—2020 ertare.com