Cum să uiți un băiat căruia nu-ți pasă

Ți-a plăcut un tip care nu te-a plăcut sau ai aflat că nu-ți pasă de prietenul tău la fel de mult cât ținea de tine? Deși respingerea romantică este obișnuită, poate fi o experiență dureroasă și dificil de depășit. Pentru a vă accelera recuperarea, puteți lua pași pentru a vă schimba perspectiva și pentru a continua. De asemenea, puteți face schimbări simple în stilul tău de viață, pentru a te simți mai bine și a te întoarce la cei din jurul tău pentru sprijin.

pași

Metoda 1
Schimbă-ți perspectiva

Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 1
1
Adresați-vă situației fără probleme. Indiferent cât de implicați sunteți cu tipul despre care nu v-ați păsat, trebuie să recunoașteți sentimentele și să abordați situația. Negarea faptului că vă interesează persoana sau că nu sunteți interesat de ea nu vă va ajuta să vă continuați viața.
 • Nu te preface că nu sa întâmplat sau nu te comporți ca și cum situația nu te-ar deranja. Potrivit psihologilor, pentru a depăși pe cineva în mod eficient, trebuie să recunoașteți și să recunoașteți cu ce vă veți ocupa. Indiferent cât de gravă este relația cu băiatul, acesta este un pas important în procesul de înjosire.
 • Aveți încredere într-un prieten de încredere sau scrieți sentimentele într-un loc privat, cum ar fi o agendă sau un jurnal.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 2
  2
  Nu te învinovăți Când descoperi că nu-ți pasă de un băiat cât îți pasă, poate fi ușor să te uiți la tine și să găsești o greșeală. Cu toate acestea, vătămarea nu este calea de a continua și vă va face să vă simțiți mai rău.
 • În loc să simțiți că există ceva în neregulă cu tine, că ați putut sau ar fi trebuit să rezolvați, puneți gândurile negative deoparte. Reafirmați controlul prin eliminarea persoanei care nu-i pasă. Nu vrei să fii cu o persoană care nu te iubește și dacă nu te iubește, nu e problema ta. O relație de succes se bazează pe afecțiunea reciprocă și, atunci când cealaltă persoană nu se simte în acest fel, relația nu merită timpul sau energia voastră.
 • Poate fi util utilizarea afirmațiilor să vă reamintesc că nu este vina voastră. Afirmațiile de la început pot părea prostești, dar vă vor ajuta să vă simțiți mai bine despre dvs. și mai puțin responsabili de percepțiile altor persoane.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 3
  3
  Acceptă-ți independența. Deși este greu să depășești un băiat care nu-i pasă, ar fi mai ușor să accepți independența. Amintiți-vă că nu aveți nevoie de alți oameni pentru a vă face fericiți.
 • Chiar dacă nu te simți deosebit de independent în acel moment sau nu ești încântat să fii singur, repetând că vei accepta independența ta te va ajuta să te simți mai bine.
 • Luați în considerare toate lucrurile pe care le faceți pe cont propriu și diferitele moduri în care sunteți independenți. De exemplu, sunteți independent din punct de vedere economic? În ce mod îți asumi responsabilitatea pentru propria ta fericire?
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 4
  4
  Faceți o listă cu atributele și punctele forte. Este posibil să nu vă simțiți foarte uimitori sau puternici atunci când încercați să depășiți un tip care nu-i pasă, dar faceți timp să faceți o listă cu atributele și punctele tari. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai încrezători, mai atrăgători, mai puternici și mai capabili să vă deplasați înainte.
 • Senzația de respingere poate reduce stima de sine și acest exercițiu este conceput pentru a vă ajuta să vă amintiți potrivirea potrivită.
 • Gândiți-vă la provocările specifice pe care le-ați confruntat sau la evenimentele și circumstanțele care v-au dovedit forța. Probabil ai trecut mai mult decât îți dai seama și poți să o faci din nou pentru a învinge pe tipul care nu-i pasă.
 • Uneori, poate fi util să cereți opinia unui bun prieten. Uneori este dificil să recunoaștem lucruri pozitive în noi înșine. Amintiți-vă că ceea ce identificați ca o slăbiciune ar putea fi văzut de alți oameni ca o forță.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 5
  5
  Nu fi nerăbdător Deși ar putea să vă împiedice să vă luați atât de mult timp pentru a depăși pe cineva, evitați să fiți severi cu voi înșivă. Cererea de a continua rapid cu viata ta te poate face să te simți mai rău și ca și cum ai fi mai presat.
 • Chiar dacă nu erai într-o relație oficială, ai pierdut pe cineva care credeai că e important pentru tine. Ca rezultat, trebuie să vă acordați timp pentru a vă recupera fără să simțiți că trebuie să faceți mai mult progres.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 6
  6
  Recunoașteți progresul dvs. O parte importantă a trecerii peste cineva despre care nu vă interesează este recunoașterea progreselor pe care le faceți, indiferent de cât de mică ar părea. În fiecare zi, gândește-te la ceva ce ai făcut pentru a avansa.
 • Poate fi util să faceți o listă a progresului dvs. într-o agendă sau într-un jurnal. Chiar dacă aveți zile mai dificile decât altele, veți putea privi trecutul, observați cât de bine merge și vedeți că lucrurile se îmbunătățesc.
 • Notați chiar lucrurile simple pe care le-ați făcut. De exemplu, ați fost mai ușor să ieșiți împreună cu prietenii și să vă gândiți la alte probleme? Ai fost un loc fără să te gândești la băiatul pe care încerci să-l uiți? V-ați întâlnit pe cineva sau ați văzut pe cineva despre care credeți că este atractiv?
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 7
  7
  Sperați că lucrurile se vor îmbunătăți. Deși este posibil să nu vă simțiți în acest moment, trebuie să vă spuneți că lucrurile se vor îmbunătăți și veți trece peste persoana care nu-i pasă. Permițându-vă să vă simțiți plini de speranță cu privire la viitor este esențială pentru recuperarea dvs.
 • De exemplu, gândiți-vă cum să depășiți această persoană vă va permite să întâlniți pe cineva care vă va interesa de modul în care meritați. Imaginați-vă ce va părea că nu este trist sau nefericit. Este bine să te lași încurcat în fantezii și vise despre viitor dacă te ajută să te simți mai optimist.
 • Metoda 2
  Faceți schimbări în stilul dvs. de viață pentru a vă simți mai bine

  Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 8
  1
  Bucură-te de timpul tău în pace. Dacă descoperiți că un băiat care vă interesează sau cu cine sunteți implicat nu vă interesează, ideea de a fi singur poate fi foarte răceală sau deprimantă. Cu toate acestea, cu puțin efort, puteți învăța să vă bucurați de singurătate și să vă folosiți singur timpul pentru a vă ajuta să vă recuperați.
  • Psihologii vă recomandă să vă hrăniți relația cu voi înșivă. Aceasta înseamnă a fi confortabil și fericit petreceți timp în propria companie.
  • Unul dintre lucrurile minunate de a fi pe cont propriu este că poți face ceea ce vrei. Un pas bun pentru a uita un tip care nu are grijă este să se gândească la activitățile specifice pe care vă bucurați sau credeți că le puteți bucura și le puteți aloca timp.
  • Uneori, poate fi util să începeți cu mai multe activități de bază sau mici. De exemplu, vă place să citiți, să beți o ceașcă de ceai sau să faceți o baie? Faceți timp în fiecare zi pentru aceste lucruri. Odată ce vă simțiți confortabil, luați timp pentru dvs., puteți trece la activități mai mari, cum ar fi o călătorie sau o înscriere într-o clasă.
  • Dacă sunteți o persoană ocupată, poate fi util să vă programați timpul să faceți parte din rutina zilnică. Există o perioadă de timp în care aveți o jumătate de oră pentru dvs.? Dacă da, umpleți ora cu ceva ce vă place.
  • Dacă simțiți că nu aveți timp, întrebați-vă dacă există vreo modalitate de a vă reorganiza programul, astfel încât să puteți face timp. De exemplu, vă puteți trezi cu 15 minute devreme în fiecare dimineață sau puteți tăia o responsabilitate? Sunteți importanți și, dacă această activitate vă va ajuta să vă simțiți mai relaxați, încrezători și independenți, atunci merită investiția de timp.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 9
  2
  Opriți angajarea în activități sau comportamente dăunătoare. Atunci când încercați să depășiți pe cineva, poate fi tentant să vă ocupați de situația dvs. prin angajarea în activități dăunătoare, cum ar fi consumul de alcool, consumul de droguri sau folosirea unui sex ocazional. Deși se pare că aceste comportamente oferă ajutor temporar, ele pot fi distructive și nu vă vor ajuta să avansezi cu viața într-un mod pozitiv.
 • Dacă recurge la droguri, alcool, sex ocazional sau alte distructive pentru a face față cu comportamente de respingere, este un moment bun pentru a contacta un consilier sau terapeut care vă poate ajuta să găsească o modalitate mai eficientă de a bate o persoană care nu-i pasa .
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 10


  3
  Dă-ți niște spațiu. Dacă încercați să depășiți un tip care nu-i pasă, interacțiunea cu persoana poate fi o amintire dureroasă a situației. Pentru a vă grăbi recuperarea, este o idee bună să vă oferiți puțin spațiu și să păstrați cât mai puțin interacțiunile cu băiatul.
 • Aceasta ar putea însemna petrecerea timpului în locuri noi sau întâlnirea cu diverși prieteni dacă frecventați aceleași cercuri. De asemenea, este recomandabil să o blocați în conturile rețelelor sociale sau să ștergeți contactul pe telefon. Nu trebuie să eviți persoana cu orice preț și este posibil să nu fie realist să o elimini din viața ta, dar trebuie să faci tot ce-ți trebuie pentru a te ajuta să te simți mai bine.
 • Utilizați-l ca o oportunitate de a vă întâlni și de a face noi prieteni sau de a încerca diferite activități. De exemplu, puteți să vă alăturați unui grup de lectură, să faceți o clasă de artă sau să încercați o nouă cantină.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 11
  4
  Lăsați-vă să plângă Este de înțeles să te simți trist când nu-ți pasă de un băiat așa cum îți pasă și de plâns despre situație te poate ajuta să te simți mai bine.
 • Cercetătorii au ajuns la concluzia că plânsul poate să scadă stresul și să promoveze vindecarea, așa că nu vă fie rușine dacă simțiți cum plângeți și nu conțineți lacrimi.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 12
  5
  Râzi ca să te simți mai bine. Plânsul poate fi terapeutic atunci când încerci să depășești un tip care nu-i pasă, dar râsul poate fi distractiv și, de obicei, este mai distractiv. Cercetarea indică faptul că râsul ameliorează durerea, reduce anxietatea, vă ajută să faceți față cu temerile și vă face să vă simțiți mai optimist.
 • Pentru a vă ajuta să depășiți un tip pe care nu vă pasă, faceți timp să râziți cu prietenii, familia sau colegii. Urmăriți un film amuzant sau alegeți o activitate care vă face să râdeți.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 13
  6
  Exercițiu pentru a vă simți mai bine. Desi exercitiile fizice pot fi ultimul lucru pe care vrei sa-l faci atunci cand te simti deprimat, cercetarile arata ca exercitiile elibereaza endorfine, ceea ce te va ajuta sa te simti mai putin deprimat si mai increzator.
 • Nu trebuie să conduci un maraton sau să faci o rutină greoaie pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Du-te la o plimbare în parc sau o plimbare cu bicicleta. Creșteți treptat nivelul de activitate în fiecare zi și săptămână, iar în curând veți observa o mare îmbunătățire a stării de spirit. Când vă veți simți mai bine din punct de vedere fizic și mental, va fi mai ușor să vă continuați viața.
 • Exercitarea vă oferă, de asemenea, un sentiment de control și putere asupra situației dvs. Imaginați-vă că vă ocupați de viața voastră în același mod în care vă ocupați de activitatea fizică.
 • Metoda 3
  Obțineți ajutor de la alții

  Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 14
  1
  Nu vă izolați Este normal să vă simțiți deprimat când nu vă pasă de băiatul care vă interesează, dar evitați să vă izolați de oamenii care vă iubesc și vă susțin. Distanțându-vă de prietenii și familia dvs. vă va face să vă simțiți mai rău, adresați-vă oamenilor din viața voastră pe care vă puteți baza.
  • Cereți comentarii și ajutați-vă prietenii și familia. Vor fi probabil bucuroși să vă vorbească despre sentimentele dvs. și să vă ofere idei despre modul în care vă puteți simți mai bine. Există, de asemenea, o bună șansă că s-au confruntat cu o situație similară și se pot referi la modul în care vă simțiți.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 15
  2
  Organizați activități și excursii distractive. Pentru a înceta să vă gândiți la problemele dvs. și pentru a vă ajuta să vă continuați viața, organizați activități distractive cu persoanele cu care vă place să fiți.
 • Ieșiți la cină, urmăriți un film, planificați o călătorie sau faceți o zi balneară.
 • Ar fi tentant să vă petreceți tot timpul vorbind despre dragostea necondiționată, dar toată lumea va avea un timp mai bun dacă vă veți bucura de acest moment. Nu vă concentrați asupra trecutului.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 16
  3
  Faceți noi prieteni Întâlnirea cu noi oameni poate fi o modalitate sănătoasă de a vă recupera de la respingere, deoarece oamenii pe care îi întâlniți nu vor face parte din acele experiențe dureroase. Iată câteva idei pentru a face noi prieteni:
 • Introduceți-vă la cineva pe care îl vedeți în mod regulat la serviciu, la școală sau la clasă în sala de gimnastică. Există mulți oameni pe care îi vedem în fiecare zi, dar niciodată nu avem timp să știm cu adevărat. Ai putea să cunoști pe cineva care ar putea fi un bun prieten.
 • Accesați locuri noi, cum ar fi restaurante, librării și cafenele. Când te blochezi într-o rutină, nu găsești mulți oameni noi.
 • În loc de a petrece tot timpul a spune prietenilor tai despre noile necazuri relatiile din trecut, încercați să le întrebați despre viața și interesele lor. Vei întâlni oameni noi pentru a-ți continua viața, așa că nu lăsa să treci durerea trecutului în calea noului tău început.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 17
  4
  Încercați să ajutați pe altcineva. Când a face cu o situație dureroasă sau potențial dureroase și de a afla că cineva nu-i pasa, poate fi tentant să obseda despre propria durere. Cu toate acestea, o modalitate bună de a te simți mai bine și de a te mai gândi la problemele tale este să ajuți pe altcineva.
 • Ajutarea altor persoane are o modalitate de a vă pune propriile probleme în perspectivă și de a le face să pară mai puțin semnificative și universale.
 • Luați în considerare voluntariatul în cadrul unei organizații comunitare. Oferiți-vă unui prieten sau doar să faceți ceva frumos pentru cineva care are nevoie de el.
 • De asemenea, puteți sprijini alte persoane prin a fi prietenoase și încurajatoare la întâlniri, sesiuni de terapie sau forumuri on-line.
 • Imagine cu denumirea Get Over a Guy Who Doesn`t Care About You Step 18
  5
  Du-te la un profesionist de sănătate mintală. Văzând un profesionist în domeniul sănătății mintale, un consilier sau un terapeut este o modalitate foarte bună de a trece peste un băiat care nu-i pasă. Ei sunt instruiți să-i ghideze pe oameni prin procesul de îndurare și să-i ajute să-și continue viața și relațiile viitoare.
 • Dacă vă îngrijorați că cei dragi sau prietenii dvs. sunt obosiți să audă despre tipul care nu are grijă sau sunt nerăbdători cu dvs. pentru că nu continuați cu viața dvs., discutarea cu un profesionist de sănătate mintală este o soluție bună. Treaba voastră nu este de a vă judeca pe voi înșivă sau de progresul dumneavoastră. În schimb, acesta va oferi un mediu sigur și de susținere în care să vă exprimați sentimentele.
 • Dacă sunteți deprimat și aveți probleme la depășirea băiatului care nu-i pasă, un profesionist instruit în domeniul sănătății mintale poate fi în măsură să recomande opțiuni terapeutice, să susțină întâlniri de grup sau chiar medicamente care vă pot ajuta să vă simțiți mai bine.
 • sfaturi

  • Acordați-vă un credit pentru progresul pe care îl faceți și scrieți în fiecare zi într-un jurnal sau jurnal pașii pozitivi pe care îi luați. De exemplu, ai supraviețuit într-o zi gândindu-te mai puțin despre băiatul care te-a respins? Ai reușit să-ți faci un nou prieten sau cunoștință? Chiar dacă aveți zile dificile, puteți privi înapoi și observați toate progresele înregistrate.
  • Fă-ți timp pentru tine și să înveți să te bucuri de timp singur. Programați timpul în fiecare zi să beți o ceașcă de ceai, să citiți o carte, să faceți o baie sau să faceți ceva ce vă place să faceți. Te vei simți mai independent și mai puternic.
  • Dacă frecventezi aceleași cercuri ca și băiatul care te-a respins, poate fi util să-ți dai un pic de spațiu. Mergeți în locuri noi, faceți prieteni noi și scăpați puțin.

  avertismente

  • Evitați comportamentele auto-distructive, cum ar fi drogurile, alcoolul și sexul ocazional. Acestea nu sunt modalități eficiente de a depăși pe cineva și pot provoca mai multe probleme.
  • Dacă sunteți deprimat și gândiți-vă să vă răniți, căutați ajutor cât mai curând posibil, pentru a vă putea simți mai bine. Puteți apela linia de ajutor gratuită disponibil 24 de ore pe zi de la National Suicide Prevention Lifeline.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a ajuta un prieten să se ocupe de respingereCum de a ajuta un prieten să se ocupe de respingere
  Cum să scrii pe cineva diagnosticat cu cancerCum să scrii pe cineva diagnosticat cu cancer
  Cum să facem față rușiniiCum să facem față rușinii
  Cum să se ocupe de senzația de ieșireCum să se ocupe de senzația de ieșire
  Cum să uiți ceva ce nu te poți schimbaCum să uiți ceva ce nu te poți schimba
  Cum să uiți o experiență umilitoareCum să uiți o experiență umilitoare
  Cum să accepți că el nu este interesat de tineCum să accepți că el nu este interesat de tine
  Cum să vă apropiați de o fată dacă sunteți timid și nu știți ce să spunCum să vă apropiați de o fată dacă sunteți timid și nu știți ce să spun
  Cum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi placeCum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi place
  Cum să comunici cu un băiat după ce te-a respinsCum să comunici cu un băiat după ce te-a respins
  » » Cum să uiți un băiat căruia nu-ți pasă

  © 2011—2020 ertare.com