Cum să uiți băiatul care îți place

Îți place, dar vrei să-l uiți. Poate că a făcut clar că nu-i place, poate că nu-l poți alunga din motive familiale sau religioase. Poate că este cu altcineva sau nu este disponibil, dar pur și simplu nu-l puteți scoate din minte. Dacă vrei să uiți de el, va trebui să-ți continue viața. Petreceți mai mult timp cu prietenii, încercați ceva nou și încercați să îl uitați. Ați putea întâlni chiar și pe cineva mai potrivit!

pași

Partea 1
Adresați-vă sentimentele

Imaginea intitulată
1
Acceptați-vă sentimentele pentru el, apoi lăsați-i să plece. Acceptați durerea, tristețea, singurătatea, regretul, anxietatea, vinovăția, nesiguranța sau alte emoții negative în ordinea care vi se adresează. Permite-te sa fii trist si lasa-te vindecat. Practic, cea mai sigură cale de a depăși pe cineva este să fii cinstit cu tine însuți.
 • Imagine intitulata Uita de tipul pe care ti-l place Pasul 2
  2
  Vorbește despre sentimentele tale cu un prieten, o rudă sau un consilier. Nu vă reprimați emoțiile. Cereți sfatul din partea sistemului de asistență și încercați să înțelegeți ce sa întâmplat. Dacă nu sunteți sigur ce să faceți în continuare, acești oameni pot avea înțelepciunea și înțelepciunea pentru a vă ghida.
 • Vorbește cu părinții, cu alți frați, cu mătuși, cu unchii, cu bunicii - cu cine te simți confortabil, cerând percepția lor. Puteți chiar să vă simțiți confortabil să întrebați un profesor preferat sau un lider în comunitatea dvs.
 • Fii atent în cine ai încredere. Dacă aveți de gând să aerul cu cineva care este, de asemenea, un prieten al băiatului doriți, asigurați-vă că această persoană nu divulgă ceea ce spui. Ar putea fi mai greu să treci peste băiat dacă circula bârfa.
 • Imaginea intitulată
  3
  Amintiți-vă că băiatul care vă place singur este un alt pește în mare. Luați în considerare faptul că există sute de mii, chiar milioane, de oameni cu care vă puteți îndrăgosti. Ar putea părea unul, dar asta nu înseamnă că el este singurul. Nu înseamnă că niciodată nu veți găsi pe cineva ca el din nou.
 • Imagine intitulata Uita de tipul pe care ti-a placut Pasul 4
  4
  Învățați din experiență. Gândește-te de ce nu a funcționat această zdrobiță. Poate că v-ați plăcut, dar nu v-a plăcut - poate că el era deja într-o relație sau avea ochi pentru altcineva - poate ați spus ceva care l-a descurajat sau a făcut ceva care te-a făcut să hotărâți că este problematică. Oricare ar fi circumstanțele, nu poți lua înapoi ce sa întâmplat. Puteți să o absorbiți, să învățați din ea și să crească.
 • Gândește-te la ceea ce ai fi făcut diferit. Ai putea să conduci cu succes o situație care se încadrează în dragoste în viitor, analizând ce a mers prost cu acest băiat.
 • Gândiți-vă la tipul de persoană pe care doriți să o urmăriți. Poate că tipul ăsta nu a fost potrivit pentru tine, chiar dacă ai fost atras de el. Luați în considerare ce calități vă va ghida viitoarele zdrobi și ce trăsături de personalitate doriți să evitați.
 • Partea 2
  uită

  Imagine intitulata Uita de tipul pe care ti-a placut Pasul 5
  1
  Evitați-l pentru un timp. Dacă știți unde vă veți petrece la prânz, evitați acea zonă cu totul. Găsiți o cale nouă S-ar putea să vă gândiți și mai mult la el dacă vă apropiați de el sau îl veți vedea vorbind cu altcineva. Dacă o să uitați, nu puteți continua să vă alăturați.
  • Dacă aveți prieteni în comun, vă recomandăm să petreceți mai puțin timp cu acel grup special până când sunteți sigur că l-ați depășit. Dacă nu doriți să renunțați la cercul dvs. social, încercați să vă concentrați atenția asupra celorlalți membri ai grupului.
  • Ar putea fi dificil să eviți acest băiat dacă au cursuri împreună, lucrează împreună sau întâlnesc frecvent pentru alte angajamente (cluburi, echipe, etc.). Din nou, încercați să vă concentrați atenția asupra altor membri ai acelui grup sau să încercați să interacționați cu băiatul în mod platonic.
 • Imaginea intitulată


  2
  Păstrați conversațiile la un nivel minim, pentru o perioadă. Dacă el încearcă să vorbească cu tine, nu te lăsa sub farmecul lui. Încercați să nu vă implicați complet în conversație, să oferiți răspunsuri scurte și să furiți cât mai curând posibil. Nu trebuie să fii nepoliticos - ar fi mai ușor să uiți de el dacă nu vorbești mereu cu el. Rețineți că, dacă aveți prieteni sau obligații în comun, este posibil ca în timp, trebuie să învățați să interacționați cu el într-un mod platonic.
 • Imagine intitulata Uita de tipul pe care-ti place Pasul 7
  3
  Nu mai verificați actualizările profilurilor lor în rețelele sociale. Este greu să uiți pe cineva dacă apare constant în conștiința ta periferică. "Hărțuind pe Facebook", acest tip te va ține legat de el emoțional, dar nu-l va face să se simtă în același fel - nu este, de asemenea, sănătos să obsedezi ceva inaccesibil. Aceasta va lua disciplina, dar te va tine pe pamant pe termen lung.
 • Dacă sunteți prieteni pe Facebook, dar nu doriți să o eliminați, luați în considerare opriți notificările în publicațiile dvs.. În acest fel, nicio fotografie sau declarație nu va apărea în știrile dvs.
 • Antrenează-te să nu întrebi despre el. Ori de câte ori vă prindeți citirea unei actualizări, opriți-vă și continuați să vă mișcați. Uitați de ea și concentrați-vă asupra următoarei publicații. În timp, este posibil să vă abandonați complet interesul pentru el.
 • Imaginea intitulată
  4
  Scapă de lucrurile care îți amintesc de el. Acestea ar putea include fotografii ale celor două împreună, un CD pe care l-am dat sau un stilou pe care l-ați împrumutat - orice te face să te gândești la el. Dacă lucrurile îți aparțin, dă-le înapoi. Dacă vă aparțin lucrurile, dați-le unui prieten sau dați-le. Lăsați aceste amintiri să dispară din viața dvs. și ar fi mai ușor să nu vă gândiți la tipul pe care-l doriți.
 • Partea 3
  Continuați cu viața voastră

  Imagine intitulata Uita de tipul pe care ti-a placut Pasul 9
  1
  Concentrează-te pe ceea ce este important în viața ta. Dacă observați în mod constant despre ceea ce vă place băiatul, va fi mult mai greu să uitați. Gândește-te la ceea ce îți cere atenția în acel moment: poate un examen important, o călătorie interesantă sau un joc important pe care îl are weekend-ul. Încercați să vă îndepărtați atenția de la băiatul pe care-l doriți, astfel încât să puteți continua. Dedicați-vă hobby-urilor, pasiunilor și obligațiilor și încercați să vă păstrați mintea ocupată în prezent.
  • Dacă nu vă puteți gândi la ceva important care să fie următorul, încercați să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le puteți aștepta în fiecare zi. Gândește-te cât de norocos ești să poți lua masa cu prietenii tăi în fiecare zi. Gândiți-vă la satisfacția pe care o obțineți din practicarea muzicii sau practicarea unui sport și simțind că vă îmbunătățiți treptat.
 • Imaginea intitulată
  2
  Ia puțin timp să te concentrezi pe tine însuți înainte de al urmări pe alt băiat. Dacă aveți probleme la depășirea acestui tip, ar fi recomandabil să faceți cel puțin câteva săptămâni pentru a vă reechilibra emoțiile. Concentrează-te pe școală, pe sport, pe prietenii tăi, pe hobby-uri - concentrează-te pe ceea ce-ți place. Încercați să vă aliniați la obiectivele non-romantice.
 • Când sunteți atras de un tip nou, întrebați-vă dacă sunteți gata. Îndrăzneala cu cineva poate fi o experiență minunată, dar asigurați-vă că sunteți pregătit pentru călătoria emoțională.
 • Aveți grijă să nu înlocuiți pur și simplu băiatul pe care îl doriți cu alt băiat. Întreabă-te și fii cinstit: îți schimbi sentimentele față de acest tip nou, fără să-ți dai timp să depășești primul? Dacă da, luați în considerare ușurința.
 • Unii oameni propun strategia "spite": găsiți un băiat pentru care simțiți o atracție pur fizică și nu lăsați-o să devină prea gravă. Veți avea nevoie să decideți ce este mai bine pentru dvs. - dar aveți grijă să nu jucați cu sentimentele altcuiva ca pe o cale de a vă defila propria durere.
 • Imagine intitulata Uita de tipul pe care ti-a placut Pasul 11
  3
  Aflați cum să interacționați cu băiatul la nivel platonic. Veți ști că ați depășit-o complet atunci când puteți avea o conversație normală și nu conștientă de sine cu acest băiat. Încercați să vă schimbați asocierea emoțională cu el de la "băiat cum vă place" la "prieten". Este posibil ca ei să nu funcționeze bine ca un cuplu romantic, dar ei ar putea deveni prieteni buni! Dacă sunteți deja un prieten al băiatului și nu doriți să scăpați de această prietenie, va trebui să învățați cum să aveți o relație platonică.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să încurajezi un prieten tristCum să încurajezi un prieten trist
  Cum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă placeCum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă place
  Cum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieșiCum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieși
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum să-i spuneți unui prieten că nu sunteți interesat romanticCum să-i spuneți unui prieten că nu sunteți interesat romantic
  Cum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tăuCum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tău
  Cum să evitați gelozia atunci când persoana care vă place este întâlnirea cu dușmanul tăuCum să evitați gelozia atunci când persoana care vă place este întâlnirea cu dușmanul tău
  Cum de a face un băiat vă observa chiar mai multCum de a face un băiat vă observa chiar mai mult
  Cum să uiți pe cineva pe care-l iubesti profundCum să uiți pe cineva pe care-l iubesti profund
  Cum să uiți pe cineva pe care-l știi nu-ți placeCum să uiți pe cineva pe care-l știi nu-ți place
  » » Cum să uiți băiatul care îți place

  © 2011—2020 ertare.com