Cum să uiți un prieten

Pierderea unui prieten poate fi greu de acceptat - mai ales dacă persoana a fost o persoană foarte importantă în viața ta. Ele pot fi separate din diferite motive, lupta-sau distance- pur și simplu pentru că ei nu se mai simt la fel au facut inainte, nu mai doresc ca și mai înainte, și nici nu au aceeași încredere decât înainte, care este un pilon fundamental într-un Prietenia, prietenia se bazează pe respect, încredere și toleranță.

pași

1
Discutați despre subiect. Vorbind despre subiect, poate fi foarte dificilă, mai ales dacă acea persoană nu vrea să vorbească: este mai greu să uiți ceva fără a fi rezolvat. Și dacă nu vorbiți, va fi mai greu să uitați, pentru că vă veți gândi la tot ceea ce ați fi putut spune sau pur și simplu știți ce ați făcut. Dar dacă prietenul tău nu vrea să vorbească cu tine, trimite-i un mesaj, ceea ce puțini pot evita, din moment ce aproape toată lumea își folosește telefonul și va fi dificil să ignori că mesajul este acolo.
 • 2
  Călătoriți sau încercați să vă distrageți atenția de la subiect. Dacă nu puteți călători, fie din motive economice, fie pentru că vă aflați în clase sau pentru alte inconveniente, este foarte important să vă distrageți sau să vă ocupați. Cu cât aveți mai puțin timp liber, cu atât mai puțin vă puteți gândi la asta și amintiți-vă și că vine nostalgia. La început este dificil, totul îți amintește de momentele în care ai trăit. Dar nu este imposibil, costă, dar este posibil.
 • 3


  Continuă. Dacă observați că nu există nici o modalitate de a rezolva lucrurile cu ea, nu vă faceți griji, poate că soarta are ceva mult mai bine pregătit pentru voi. Continuă să mergi, este important să nu rămâi în trecut, dacă poate merge mai departe, la fel poți și tu. Este important să vă întâlniți cu alți oameni, astfel încât să puteți scoate acea persoană din minte, pot exista complicații, dar puteți.
 • Trebuie să fii capabil să distingi între întâlnirea cu ceilalți, având întâlniri proaste, "rău împreună" Ei pot fi prea răi, aveți grijă. Nu vrei să coborâți.
 • 4
  Evitați să vă torturați cu subiectul. Evitați să vă torturați cu subiectul, căutând lucruri tristă pe Internet, vă va face mai trist, deoarece multe lucruri vă vor aminti de momentele care te-au făcut fericit la un moment dat, dar astăzi te doare numai.
 • 5
  Blochează-l pentru o perioadă în rețelele dvs. sociale. Astăzi, este aproape imposibil pentru o persoană lipsită de rețele sociale, atunci, considerăm că este aproape imposibil să nu le deschidă, și dacă pentru a deschide a le vedea o imagine a acelei persoane, sau orice publicație că el este fericit și cu un timp bun, te va răni Și dacă ceea ce ați făcut a funcționat, nu-l blocați, poate provoca abandonarea în tot ceea ce ați avansat.
 • avertismente

  Dacă nu puteți evita să vedeți persoana, indiferent de motiv, să fiți parteneri, colegi etc. Încercați și mai mult, probabil că persoana respectivă, încercați să arătați că aveți mult mai bine fără dvs. Deci, trebuie să arătați că nu vă afectează prea mult, că ați continuat.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți placă cineva care te urășteCum să-ți placă cineva care te urăște
  Cum să comunici cu un băiat după ce te-a respinsCum să comunici cu un băiat după ce te-a respins
  Cum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lorCum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lor
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum să-mi cereți scuze unui prietenCum să-mi cereți scuze unui prieten
  Cum să evitați prieteni răiCum să evitați prieteni răi
  Cum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăiCum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăi
  Cum să faci pace cu un prieten după o luptăCum să faci pace cu un prieten după o luptă
  Cum de a face oamenii să fie cei mai buni prieteni ai tăiCum de a face oamenii să fie cei mai buni prieteni ai tăi
  Cum de a începe o conversație cu băiatul sau fata care vă placeCum de a începe o conversație cu băiatul sau fata care vă place
  » » Cum să uiți un prieten

  © 2011—2020 ertare.com