Cum să uiți o femeie

Ai avut o viață înainte să-l cunoști pe această femeie și o vei avea după ce a dispărut, să fie conștientă de ea sau nu. Oricare ar fi, va trebui să continuați cu viața dvs. și să începeți să vă dați seama că este singura pe care o aveți, deci nu-l pierdeți deprimându-vă. Cu puțin timp și distragere, veți vedea că este posibil să o uitați și că nu merită atenția voastră. Începeți să uitați astăzi începând cu pasul 1 de mai jos.

pași

Partea 1
Scapă de amintiri

Imaginea intitulată
1
Eliminați tentația de a intra în contact cu ea. Adevărul este că vorbirea cu ea va face totul mai rău. O să te gândești la asta în fiecare zi, astfel încât să faci față realității și să scapi de ea. Ștergeți numărul dvs. de telefon, mesajele text, e-mailul, toate formularele de contact pe care le-ați avut cu ea. Când ești tentat să faci asta, nu vei ceda.
 • Nu este important vrei să dai. Gândește-te în felul acesta: dacă te vei atinge de ea, vei arăta ca un băiat pe genunchi care imploră să se întoarcă. Îi va spune prietenilor ei și vor râde foarte mult despre asta. Vrei să fii băiatul ăla? Nu, mulțumesc! La urma urmei, cel puțin vei avea demnitatea ta.
 • Imagine intitulată Deveniți un animator de computer Step 5Bullet2
  2
  Stați departe de rețelele sociale. Tehnologia este aproape cea mai gravă după ce pauza de dragoste. În afară de telefon și de e-mail, stai departe de Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr și orice alt mijloc de a te putea uita ore întregi pe timp de noapte, în timp ce mănânci tacos și Red Bull. Oricum, veți vedea doar ceea ce ea vrea să vedeți (nu va eticheta fotografiile de la îmbrăcarea câinelui său), nu veți vedea ce Se întâmplă cu adevărat în viața ta. Nu va face nici un bine să fiți un stalker incognito pentru a vă urmări viața printr-un filtru cibernetic.
 • Dacă este necesar, ștergeți-vă complet contul de pe Facebook și alte pagini similare. Nu veți pierde prea mult! Pe lângă faptul că nu pierdeți orele din viața dvs. fiind conștient de ceea ce au văzut prietenii dvs., puteți începe să trăiți și să vă terminați temele.
 • Imaginea intitulată
  3
  Dacă trebuie să fiți cu ea, nu faceți nici un efort. Poate că te-ai întâlnit la școală, la muncă, la un hobby comun sau printr-un prieten, nu? Ca atare, este posibil să fie momente când trebuie să o vezi Este o groază, dar așa sunt lucrurile. Dacă se întâmplă acest lucru, să fii civilizat. Dacă vă vorbește, răspundeți-l brusc cum v-ați fi făcut cu orice altă cunoștință. Nimic mai mult Ea este ca toți ceilalți.
 • Nu vă expuneți criticilor în speranța că voi vorbi cu dvs. sau veți începe să vă amintiți cât de mare ați fost. Ceea ce ar trebui să faceți de acum înainte nu pare necesar sau disponibil. Și de ce arăți așa? Aveți propria voastră viață și nu o veți schimba în nimic doar datorită ei.
 • Imaginea intitulată
  4
  Mergeți în locuri noi. Salias cu ea miercuri seara, a mers la același restaurant pentru aniversarea lor, vineri pregăteau un fel de mâncare specială în casa lui Leo. Ce se va întâmpla cu toate astea? Va trebui să le puneți deoparte deocamdată. În zilele de miercuri și vineri le veți aloca liga de biliard, iar restaurantul a fost foarte scump. Este timpul să vă schimbați puțin și să vă umpleți viața cu oameni și locuri noi.
 • Când te afli într-un loc nou, mintea ta va fi într-un loc nou. Deci, utilizați-o ca scuză pentru a explora noul dvs. cartier, un Starbucks diferit, o modalitate diferită de a merge la muncă, o nouă rută de alergare, orice. În acest fel, vă veți forța să luați toate aceste noi stimuli, forțând bătrânul să plece.
 • Imaginea intitulată
  5
  Curățați-vă spațiul Toate lucrurile tale ar trebui să meargă, pe lângă tot ce îți amintește de ea, adică fotografiile și amintirile personale ale relației tale. Ceea ce face diferența! Ardeți-i! Aruncați totul departe. Dacă aveți ceva de valoare, Îl puteți întoarce, dar nu este obligatoriu. Știi bine că ceea ce merge, revine.
 • Dacă sunt prea multe lucruri, cereți-le pe cineva pe care-l cunoașteți să o facă pentru dvs. Vă pot ajuta să colectați totul și să-l aruncați sau să-l returnați. Nu este nimic rău dacă nu le dați personal. Veți fi nevoit să cereți unui prieten să-l lase la ușă atunci când nu sunteți acasă - nu va exista daune sau înșelăciune.
 • Partea 2
  Gândiți-vă sănătos

  Imagine intitulată
  1
  Desahogate. Poate că nu sunteți obișnuit cu asta, dar vorbind despre sentimentele voastre ar putea fi (și este) o mare catharsis. Nu numai că vă veți simți mai bine, dar uneori spunând ceva cu voce tare pe cineva vă va oferi o perspectivă pe care nu ați mai văzut-o niciodată înainte. Te-ar putea face să fii conștient de faptul că ești absurdă sau că ți-ai arătat un aspect pe care nu l-ai mai văzut până acum. Fie din situație, fie din partea dvs., ambele descoperiri ar putea să vă schimbe perspectiva.
  • Cealaltă persoană ți-ar putea asculta. Dacă vă auziți propriile cuvinte nu vă arată nimic, perspectiva dvs. asupra situației ar putea face acest lucru. De asemenea, o persoană care vă ascultă ar putea să scadă considerabil stresul.
 • Imaginea intitulată
  2
  Permiteți-vă să vă gândiți la ea, dar nu întoarceți problema. Dacă cineva vă spune: "Nu vă gândiți la un elefant alb", la ce vă gândiți? Exact: pe un elefant alb. Pentru a face acest lucru, vă spun că nu ar trebui să vă gândiți la acest lucru va face doar să faceți mai intens. Deci, când apare în mintea voastră, gândul se termină, dar nu mai rămâne mult timp. Gândește-te la altceva.
 • Să vă gândiți la altceva. Credeți sau nu, aveți control asupra gândurilor voastre. Deci, data viitoare când vezi o groapă de piersic în pământ și să înceapă să-și amintească picnic au avut doar se termină gândesc la asta, dar apoi merge mai departe la altceva. Începe să te gândești la nebunul care a aruncat groapa de piersică la pământ atunci când a fost un gunoi poate un metru și jumătate. Aveți grijă de mediul înconjurător!
 • 3
  Scapă de furie. Dacă nu, se vor întâmpla următoarele:

 • Știți o altă fată care este bună, frumoasă și vă place.
  Imaginea intitulată
 • Începeți o relație iubitoare cu ea.
  Imaginea intitulată
 • Încă mai ești supărat și supărat față de relația ta din trecut.
  Imaginea intitulată
 • Te lasă pentru că ești amară și supărată.
  Imaginea intitulată
 • Procesul se repetă ad infinitum.
  Imaginea intitulată
 • În cazul în care nu ați fost clar, acest ciclu nu este recomandat. Încercați să vă concentrați asupra a ceea ce aveți, pentru ce sunteți recunoscător și cât de uimitor sunteți, deoarece, în adevăr, aveți multe alte calități. Atât de multe alte lucruri mai bine să te gândești în locul ei.

  Imaginea intitulată
 • Imaginea intitulată
  4
  Amintiți-vă de ce nu mai sunt împreună. Dacă viața cu ea ar fi fost toată fericirea, ei ar fi încă un cuplu, perioadă. Ați înșelat? Au luptat tot timpul? Relația pur și simplu nu a avut o scânteie? Există motive serioase pentru care sa întâmplat acest lucru și sunt bine doar pentru că vă dau posibilitatea de a căuta pe cineva care nu are asta.
 • 50% din motivul pentru care nu mai sunt un cuplu este că meritați pe cineva mai bun. Ați uitat acest punct? Cineva care este alături de tine în vremuri bune și rău, cineva cu care congeniezi. Fetele astea te așteaptă undeva.
 • Imaginea intitulată
  5
  Ea își canalizează greșelile. Nu-ți poți aminti vreunul? Acest fenomen este numit "memorie euforică", prin care vă amintiți numai binele. Nu mai vedeti totul roz si incepeti sa ganditi. A avut un nas mare? Picioare picioare? Un râs enervant? N-am schimbat niciodată hârtia igienică? Ai gătit rău? Este probabil ca în final să aveți o mare listă de defecte dacă reflectați bine.
 • Când începeți să vă gândiți la cât de minunat este, faceți un efort pentru a evoca o memorie proastă. Sunt acolo undeva. Chiar vrei să te ocupi de prostiile astea, dacă nu ești obligația ta?
 • Imaginea intitulată
  6
  Dă-ți timp Timpul nu vindecă toate rănile, dar cu siguranță vă va ajuta să le îngropați și să le uitați. În majoritatea situațiilor, timpul este soluția. Așa că opriți durerea deoarece acest lucru nu se întâmplă peste noapte. Veți avea nevoie de timp pentru a vă vindeca. E oribil, dar așa funcționează. Veți reuși până când într-o zi vă veți trezi și vă veți da seama că ați uitat-o ​​cu ceva timp în urmă.
 • Cu cât petreceți mai mult cu ea, cu atât mai mult timp trebuie să vă vindecați. Este o logică de bază. Deci, dacă au trecut câteva săptămâni, veți fi aproape de realizarea ei. Dacă au trecut ani, dați-vă o pauză, inima și mintea voastră se vor vindeca în timp.
 • Imaginea intitulată
  7
  Aflați de la greșelile dvs. Când toate resentimentele și regretul au dispărut, vă puteți da loc pentru a învăța din greșelile voastre. De ce au sfârșit? De ce nu era compatibil cu tine? ce Nu o să faci data viitoare?
 • Acesta este un pas important ca oricare alta. Fără asta, vei fi doar într-un cerc vicios cu toate femeile pe care le întâlnești. Trebuie să știți trăsăturile de care aveți nevoie într-o femeie și ceea ce te face mai fericit și mai mizerabil.
 • Partea 3
  Căutați închiderea și pacea

  Imagine intitulată Uitați o femeie Pasul 13
  1
  Petreceți mai mult timp cu prietenii și familia. În momentul de față, veți avea nevoie de distragere bună. Fiind singuri acasă nu vă va face decât să deschideți porțile acestor gânduri care nu vor produce nimic bun. Deci, căutați contactele rețelei dvs. sociale. Sunați-i pe niște prieteni și faceți planuri pentru acest weekend. Pranz cu mama ta, pentru că ea ți-a pierdut cu siguranță. Aveți o agendă atât de strânsă încât să nu aveți timp să vă gândiți la ea.
  • Probabil credeți că cel mai bun mod de a-ți petrece timpul este să te îmbraci sub paturi, să mănânci mâncare nesănătoasă și să nu-ți iei pijamalele de câteva zile. În timp ce acest lucru este tentant, nu veți realiza cât de bine va simți să plecați până când veți face asta. Deci, chiar dacă nu simți că faci ceva cu alte persoane, forțează-te să faci asta. Probabil că în cele din urmă vă veți bucura că ați făcut-o.
 • Imaginea intitulată
  2
  Faceți puțină aventură. Nu este cel mai bun sfat și, dacă nu este stilul tău, nu-i oferi atenție, dar dacă ai puțină aventură ar putea fi una dintre cele mai bune distragere a atenției. Doar asigurați-vă că noua fată știe că este o aventură! Nu rupe inimile la dreapta și la stânga, pentru că karma nu iartă.
 • Rămâi în siguranță. Nu vrei să devii un donjuán hedonist și insensibil. O aventură nu are nimic rău, dar merge în bar în fiecare noapte și zorii cu un necunoscut, da. Deci, căutați o fată care vrea să se distreze pentru o vreme și să profite de ea. Acesta vă va arăta cât de mulți pești sunt în mare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Redescoperiți un hobby sau un hobby trecut. Când erați într-o relație, ați lăsat probabil multe lucruri uitate. Timpul ți-a consumat și tu ai încetat să faci tot ce ți-a plăcut odată. Fă-o din nou! Ce ați anulat recent că doriți să vă reluați? Veți fi mult mai fericit să faceți ceea ce vă place și să vă perfecționați în ea. Veți simți complet, reînnoit și plin de semnificație.
 • Nu știi despre ce ești pasionat? Căutați-l! Utilizați timpul liber pentru a ieși din rutină și pentru a descoperi ce vă motivează. Când a fost ultima dată când te-ai simțit complet fascinat și în elementul tău? Ce distragere!
 • Imaginea intitulată
  4
  Antrenează-te. Știi ce te va face să te simți bine? Știți că acum arăți mai bine fizic decât atunci când erați cu ea. Deci începe să exercite și să ridice greutăți. Și nici măcar nu vorbiți despre faptul că endorfinele dvs. vor trage!
 • Când sângele începe să pompeze și fluxul de endorfine se va simți bine. Dacă ultimul lucru pe care ai vrea să-l faci este eliberarea endorfinelor, te vei simți bine. Urmăriți exemplul corpului și exercițiul. Veți fi mai sănătoși, mai fericiți și veți arăta fantastic.
 • Imaginea intitulată
  5
  Trăiește viața de licență. Este ușor să uiți cât de minunat era să fii singur. Puteți face ceea ce doriți, unde doriți, după cum doriți, cu cine vreți. Poți să te ridici fără avertisment, să-ți schimbi planurile și să fii aventuros. Excelent!
 • Ieșiți în weekend și stați până la 3 a. m. cu prietenii tăi Călătoriți impulsiv prin mai multe țări. Petreceți toți banii asupra dumneavoastră. Puneți-vă într-o chestie de cartofi prăjiți fără a vă stânjeni. Aplicați la un loc de muncă dintr-o altă țară. Luați ocaziile, riscurile și faceți ceva doar pentru dvs.
 • video

  Cum să uiți o femeie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pretind că ești bine fără elCum să pretind că ești bine fără el
  Cum să obțineți numărul unei feteCum să obțineți numărul unei fete
  Cum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de eaCum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de ea
  Cum să nu mai hrănesc alte femeiCum să nu mai hrănesc alte femei
  Cum să arăți o femeie că ești atrasă de eaCum să arăți o femeie că ești atrasă de ea
  Cum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau dorițiCum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau doriți
  Cum să-ți placă o fatăCum să-ți placă o fată
  Cum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afarăCum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afară
  Cum să-i faci pe băiatul pe care-ți place să pleci de la a fi străin prieten și prietenCum să-i faci pe băiatul pe care-ți place să pleci de la a fi străin prieten și prieten
  Cum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tineCum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tine
  » » Cum să uiți o femeie

  © 2011—2020 ertare.com